^ בטח ילדים הציתו, לא?
היום היה לי את השיעור תקשורת הכי כיף בעולם!!!
המורה רצה להראות לנו איך זה לצלם בתוך אוטו (כי עבדנו על סאונד היום עם הנקמייק וכל זה).
אז הוא אמר (כנראה בצחוק) שאני אהיה הנהגת. אז כבר התלהבתי, שמתי את הפלאפון בכיס מוכנה לצאת.
ואז ראיתי שהוא מסדר בסוף הכיתה את הכיסאות. אז אמרתי "אהה לא שווה!!" אז הוא צחק ואמר "חשבת באמת?" אז אמרתי לו שכן!! אז להתפעת כולם, הוא אמר סבבה, נעל את התיקים בחדר ויצאנו החוצה עם המצלמה, סאונד, בום וכו'.
משום מה הוא חנה בשער האחורי (לא איפה שהחניה הרגילה של הבית ספר). אז אצלינו יש שביל אבנים כזה לשער. אם פונים לכיוון חוץ, אחרי שעוברים את שביל האבנים אפשר להמשיך ישר לכביש הראשי, או לפנות שמאלה לכביש ללא מוצא.
אז אני עקבתי אחרי המורה לדלת של הנהג (כדי לשבת שם) ובסוף הוא נתן לי.
מידי פעם הבאתי גז סתם כדי לעשות רעש ולהלחיץ

ואז הוא רצה באמת לנהוג כדי שצלמת תוכל לצלם בזמן תזוזה. אז הוא ביקש שאני אצא אבל אמרתי שאני אנהג (ועוד אין לי רשיון). אז הוא נכנס מאחורה והתחלתי לנהוג וכולם מאושרים, וחברה שלי צועקת "אשלי גם אני רוצה" חחח (יש לי הקלטה של זה בוידיאו כי חברה אחרת שישבה לידי צילמה). אז נסעתי פעם ראשונה על אוטומט (כשבדר"כ אני בהילוכים. איזה כיף!!!! לא עושים כלום, וזה גם היה אוטו גדול כזה..).
בכל מקרה, אחרי שנכנסתי לכביש בלי המוצא המורה רצה לנהוג חזרה לשער של הבית ספר. הדלתות של האוטו הם הסליידרים אז הדלת היתה פתוחה ועמדתי חצי בפנים חצי בחוץ (החזקתי בגג שיש שם ברזלים כאלו). איזה כיך היה...תמיד רציתי לעשות את זה בזמן שנוהגים.
חפרתי.
אחד ה"שיעורים"