avrahamshuk כתב:בהלחט קראתי מה שכתבת.
קטונתי מלהחליט מה קרה או לא קרה בעזה. בשביל זה יש גופי בדיקה, ואני שלא הייתי מעורב בשום פן של הנושא לא יכול להביע דעה ממשית.
בכל מקרה, כן מטריד אותי כשמתברר לי שקרן שמתיימרת להיות קרן למען מדינת ישראל, מממנת בפועל ארגונים שאני מחזיק כגרועים שבאויבים שלנו. (או רק שלי). זה כל מה שרציתי לומר.
בוא אני אפתור לך את הדילמה ואת ההטעייה:
קודם כל גופי בדיקה בארץ אין! זה כבר מוכח. ישראל לא באמת בודקת מה שקורה במבצעים או במלחמות השונות כל עוד אין לחץ בינלאומי. הצבא האשים (לא הרבה אנשים יודעים את זה) שני מפקדים בכירים בירי של זרחן לתוך אוכלוסייה אזרחית, ופגיעה באוכלוסייה אזרחית ללא הצדקה. אתה יודע מה העונש שלהם על פשע מלחמה שכזה? הם קיבלו הערה פיקודית וזה הכל, אתה מבין מה הבעייה כאן? יש לנו פגם מוסרי גדול מאוד בצבא. מפקדים יכולים לפשוע ולעשות ככל העולה על רוחם כשהם יודעים שאין מי שישפוט אותם בסופו של יום, וששר הביטחון והרמטכ"ל יטייחו אותם- ככה אתה מחזק את צה"ל כצבא מוסרי שחוקר את עצמו? אני לא מקבל את זה!
דבר שני- מתוך כל העובדות והראיות בדו"ח גולדסטון (קראת אותו בכלל או ששוב אתה מסתמך על התשקורת ודברי גורמים מהממשלה?) פחות מרבע מהעדויות הגיעו מאותם ארגונים "שטניים" כשחלק מאותם עדויות זה לגבי החלק של הפגיעה בישראל, כלומר ארגונים שנתנו מידע על פגיעה של טילים בשטח ישראל והנפגעים הישראלים מכך (כי מדינת ישראל החרימה את הדו"ח לחלוטין).
אז אולי 10% מהעדויות בדו"ח לגבי עזה עצמה, הגיעו מאותם ארגונים וחלק גדול מאותם ראיות שסיפקו אותם ארגונים, נחקרו גם על ידי צה"ל בשיתוף פעולה עם ארגון "בצלם" או בחקירה עצמאית- כלומר לא היו דברי שקר ב- 90% מהעדויות שלהם, זה גם צה"ל מודה.
גרועים שבאוייבים שלנו? לא הגזמת בכלל! אתה בעצמך, עם שטיפת המוח שאתה נותן שיעשו לך, קורע קרע עצום בתוך העם שלנו. אני תומך תמיכה מלאה ב-80% מאותם ארגונים, אני מכיר אישית עשרות פעילים שם שכל מטרתם היא דו קיום, וסיוע לאנשים במצוקה.
הדמוניזציה שאתם עושים לאותם אנשים היא פשע מחריד! בן כספית האפס המאופס הזה, הוא אחד המסיתים, וכמוהו גם בן דרור ימיני שהוסת על ידי אותם גורמים מטעים ושקרנים שחותרים תחת הדמוקרטיה בישראל.
תנועת "אם תרצו" היא מסוכנת מאוד לדמוקרטיה בישראל. היא מוסתת על ידי ישראל ביתנו שבלי ספק היא תנועה שחותרת תחת חופש הביטוי ותחת הדומקרטיה החופשית בישראל.
אם אתה מוכן לשתף איתה פעולה, זו זכותך, אבל שתדע שמשקרים לך, מטעים אותך, ומסיתים אותך כנגד אותם גורמים בעם שכן מנסים להציל את ישראל מקריסה מוסרית ואובדן צלם האנוש!
תחשוב קצת על זה ידידי.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!