דיברנו על זה רבות, אתה יכול להסתכל קצת אחורה ולראות שזה לא כל-כך עוור כמו שאתה מתאר.Lord Of The Strings כתב:לרוב אמונה באל זה פתרון פרימטיבי על שאלות שמוח פרמטיבי לא יודע לענות עליהם. לדוגמא בריאת האדם או העולם...כן כן אלוהים ב5 ימים...בטח....והאבן פה שגילה 4.5 מיליארד שנים?.... 5 ימים...! לא מפץ לא נעליים,לא להפעיל את הראש ולחשוב מה באמת היה ....אלא ממש סוג של כסת"ח - אלוהים.
תחשוב שוב. גם לפי היהדות היו דינוזאורים, וזה לפי מקורות שנכתבו לפני גילויי המאובנים.Lord Of The Strings כתב:דינוזאורים? לא היו...
נשמע לי מופרך, אני אשמח אם תצוטט או תפנה לפחות לדברי הזוהר האלו כדי שאוכל לעיין בהם.Lord Of The Strings כתב:ד"א לפי ספרי הזוהר אלוהים לא היה חזק כמו שאנו מכירים. הוא היה חלש מול אלי מצרים והאלים הבבלים. (יציאת מצריים זה סיפור של היה. אין שום עדות מבחינה הסטורית פרט לתנכ - ובכדי להוכיח משהו צריכים לפחות 2 מקורות לא תלויים זה בזה).
ולגיבוב הבולשיט המאוד מוגזם הזה אני יותר מאשמח למצוא מקור. שמות החודשים הם בבלים ואף אחד לא מסתיר את זה. מה זה קשור לעניין בכלל?Lord Of The Strings כתב:אלוהיים בכלל רצה את האשתורת ואת ענת (אלות כנעניות מקומיות). לכן ציווה כל הזמן להרוג את נביאי הבעל (היה נשואי לאשתורת).את ענת לא הצליח להשיג כי היתה חזקה מידי (היא אלת המלחמה-וכן כל יהודיה שקוראים לה ענת תדע ששמה הוא שם של אלה. כמו כן אסתר ומורדכי - אלים בבלים -אישתר ומורדוך.ושלא נדבר על חודשי השנה בלוח העברי,מקור השם ירושלים ועוד הרבה מושגים בחיי היום יום שלנו במקורם מהדת הכנענית הלוקאלית).
מה זה רצה? כן חברים, להיות בן זוג שלה. כמו בכל פנתאון של אלים יש זוגות בינהם.
-----------------------------
לסיכומו של עניין, אני באמת "שמח" לשמוע שיש כאן אנשים שמכבדים את דעות האחר ומפטירים את אמונתו (ואמונתי) כפרימיטיבית. כתבת פה בפורש שיש לי מוח פרימיטיבי. ממש דיון מכובד ותרבותי.