סוויני טוד סרט די טוב!
וזה גם לא היה מחזמר במובן שחשבתי שזה יהיה, שכל שיר כל האנשים בסצינה (כולל כל הניצבים, וכל האנשים שסתם הולכים ברחוב ברקע) מתחילים לרקוד ולשיר בלי קשר למציאות.
השירים שם הם המקום הדיאלוגים שמקדמים את העלילה, אז הדמויות פשוט עומדות או הולכות איפה שהם (כלומר, לא מתחילות לרקוד על שולחנות וכאלה) ושרות במקום לדבר. מפתיע לטובה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
אני לא ארחיב יותר מדי, רק אומר שזה היה סרט מצוין לדעתי.
מאוד אהבתי את הדגש הרב יותר על הדמויות ועם זאת לא מעט ולא הרבה דגש על הצד הויזואלי בסרט, שלטעמי נעשה ממש ממש טוב.
אני חושב שהסרט התמקד באופן יוצא מן הכלל על הצד האנושי, והסצנה הסוגרת הייתה מעולה ושווה הכל (עם זאת, היו המון סצנות חזקות ובנויות כהלכה).
המון רגש, אמת ומציאותיות, בסרט לא כל-כך מציאותי.
הסרט הזה זכה להמון תשבוחות ובאמת ציפיתי ליותר. יש פה שחקנים מצויינים, מוזיקה טובה, דיאלוגים חביבים, אבל אני כל הזמן חיכיתי שזה יהפוך למעניין וזה לא ממש. הולך על בטוח. ציפיתי ליותר לנוכח הביקורות.
אני דווקא התלהבתי וממש נהניתי. דמויות אקסצנטריות, לא נורמליות, דיאלוגים שנונים ומיוחדים, שפה הזויה לחלוטין, וסיפור נחמד יוצרים אווירה ממש מעניינת וזאת אחת הקומדיות היותר רעננות שראיתי בזמן האחרון. לדעתי יש בזה משהו שונה מיוחד ומרענן שהופך את זה להרבה יותר מסתם קומדיה סתמית על בחורה שנכנסת להיריון. מסוג הסרטים שעוד כמה שנים יהפוך לקאלט.
ממש אהבתי. סרט מצוין לדעתי.
Madness is like gravity, all it takes is a little push
חחח גם נכון, אבל בגלל שאני מכירה את העבודה שלו מקרוב אני יודעת כמה הוא עובד קשה . אחרי הכל הילדים שלי מגיעים מהמרכז חרום אצלו ומבית החולים הפסכאטרי לילדים בנס ציונה.
אבל בתכלס חנניה נגמרו התרוצים , יללה רוצים לראות אותך כאן יותר
וזה לא קשור לעבודה כל כך.. אמנם אני עובד קשה והכל אבל יש לי זמן, פשוט.. איך נאמר זאת, אני פחות משקיע בפורום מבעבר. כמה אפשר לחפור שוב ושוב באותם דיונים על אותם שירים, במיוחד שאני בקושי שומע דרים בזמן האחרון.
אני עדיין צופה באופן קבוע. יש הרגלים שקשה לשבור.
Madness is like gravity, all it takes is a little push
YtseJam כתב:העיבוד הקולנועי לספר The Mist של סטפן קינג. 2007.
אני לא ארחיב יותר מדי, רק אומר שזה היה סרט מצוין לדעתי.
מאוד אהבתי את הדגש הרב יותר על הדמויות ועם זאת לא מעט ולא הרבה דגש על הצד הויזואלי בסרט, שלטעמי נעשה ממש ממש טוב.
אני חושב שהסרט התמקד באופן יוצא מן הכלל על הצד האנושי, והסצנה הסוגרת הייתה מעולה ושווה הכל (עם זאת, היו המון סצנות חזקות ובנויות כהלכה).
המון רגש, אמת ומציאותיות, בסרט לא כל-כך מציאותי.
בכל אופן - אחלה סרט!!
מומלץ.
סיימתי לראות אותו עכשיו והוא ממש מזכיר את הספר "העמדה" של אותו סטפן קינג..נכון?
Greenburger כתב:חח כן, הסיבוב השלישי של הדיוני שירים באמת מייאש, אבל מי אמר שזה כל מה שקורה פה בפורום?
מי אמר בכלל שאתה חייב לדבר על דרים?
הפורום הזה נוצר כדי שידברו ליצור קהילה, ולאו דווקא כדי לדבר כל היום על דרים. במיוחד הותיקים יותר שכבר טחנו דיוני שירים ולהקות על עפר
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ההוכחה לכך היא שלמרות שיש יותר אשכולות בפורום דרים, פורום שמונצעס עדיין פעיל יותר (ותיקים וחדשים יחדיו) (וכמובן שאני תמיד פועל לשנות את זה ).
בקיצור, אתה לא חייב לכתוב על דרים ובכל זאת עדיין להיות פעיל, כל האשכולות שכן היית פעיל בהם לרוב בעבר בכלל לא היו על דרים, ככה שהתירוץ שלך במילא לא תופס.
ג'ונו כזה סרט חמוד! הוא באמת לא כמו הסרטים הטיפוסיים, יש לו הומור נורא..חמוד נו!
ועוד יותר יפה הוא הפסקול.
"i'm sticking with you. coz i'm made out of glue"
כמה חמוד
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
עלילה די מעאפנה, שוב נגיף שמשתלט על העולם, מחפשים נוגדן בלה בלה... אבל איזה ביצוע! מהיר, תזזיתי, הרבה אקשן, הרבה דם, סרט מאוד גרפי, רונה מיטרה הפצצה (מ Underworld) ועוד ועוד.
פחות או יותר מתאר איך העולם היה נראה לו נשלט ע"י פאנקיסטים
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
כמה סרטים שראיתי לאחרונה:
I am legend - סרט חביב למדי, מאוד מזכיר את 28 יום אחרי, אבל הרבה יותר מותחן פסיכולוגי.
shoot 'em up - סרט מטופש למדי, תסריט לא טוב, משחק לא טוב, אבל הרבה הרבה הרבה אקשן.
the kingdom- סרט על יחסי ארה"ב וערב הסעודית אחרי פיגוע טרור קשה נגד עובדי חברת נפט. סרט מצויין, עשוי טוב עם אחלה שחקנים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
10,000 = סרט מעולה!!! = חובה בקולנוע - אל תתפשרו!!
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...