אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי MrReD »

Ozerivarium כתב:
MrReD כתב:
טל רודס כתב:איזה סטירה מצלצלת מכבי תל אביב קיבלו היום ברבע הרביעי מבני השרון. שוב הוכח שאין למכבי על מי לסמוך בשעת צרה (כמו שעופר שלח היטיב להגיד). רבע רביעי ענק של בני השרון 26-13, הגנה גדולה של איבי, משחק התקפי אדיר של טפירו ובמיוחד של ג'ייסון וויליאמס, ועכשיו בני השרון בפיגור של משחק אחד אחרי מכבי בטבלה, אבל עם 2 נצחונות עליה.
אייי מכבי האלה.. נראה לי שהם יותר צריכים פסיכולוג מאשר מאמן מרוב חוסר ביטחון.
יש פסיכולוגים לספורטאים אני חושב .
בטח שיש, זה מקצוע ממש מגניב ובעתיד אם אני ילמד פסיכולוגיה זאת ההתמחות שהייתי רוצה לעשות.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DwAs כתב:ככה זה שקבוצה לא נבנת טוב. זה נאמר גם להפועל וגם למכבי. אני אישית התערבתי עם חבר על סכום מסויים שהגמר השנה יהיה בני השרון נגד חולון, זה היה עוד בתחילת השנה. תכלס, זה לא באמת יקרה, אבל כשאתה רואה איך הקבוצות שאמורות להגיע לגמר מתפקדות, אתה תוהה מה יהיה....

נתחיל בירושלים, הביאו שחקן... WELL HELLO?! למה חיכיתם?! כולם יורדים על הירושלמים שרק עכשיו נזכרו להביא רכז, אבל מי אמר שהוא רכז בכלל? ראינו את רוברסון שהביאו באמצע העונה, והוא בכלל היה 2. בכל מקרה, עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, כי חאג'י לאט לאט יתפרק בקצב הזה.

ומכבי, אותה בעיה של הפועל - אין רכז, אין קבוצה. זה ידוע, זה ברור מאליו, וקאמינגס מה לעשות, לא ממש מספק את הסחורה. פישלו עם הרכז, ולקבוצה אין עוד רכז. אז מה קורה? לוקחים את הלפרין שוב מעמדה מספר 2 (שהייתה צריכה להביא אותו ל-NBA) ומעמידים אותו בעמדה 1, כי הוא היחידי שיכול לתפקד שם. בינתיים הוא לא מפגין את היכולות שלו, נופל מהרגליים, ומכבי לא מתפקדת. וביינום? באמת צריך להוסיף?

קיצר חולון בעוד טיול ניצחה שוב פעם, ניצחון נוסף לרמת גנים שנראים מעולה השנה. רובי עושה שם עבודה מצויינת עד עכשיו. מחר ירושלים מול נהריה, מה שלטעמי ולפי התחושות שלי יהיה משחק רע, בין שתי קבוצות שלא מתפקדת, אבל נהריה כזאת לוזרית מול הגדולות, שנגנוב עוד פעם ניצחון.

גם מכבי, גם הפועל, צריכים להתחיל לשים את הרגל על הגז. לירושלים אין כבר יותר אירופה אז אין תירוצים, למכבי עדיף שלא יהיה יותר אירופה אבל למזלם הרע הם ניצחו את ריאל בחמישי וסיבכו את עצמם עוד יותר... עדיף שלא יעלו, עדיף. ומה נותר? לדעתי, אולם פחים, וצלחת אליפות. (וזה עוד עם מאמן נוראי...)
קודם כל בקשר לשחקן שהפועל הביאו- הוא רכז. הוא לא מספר 2. רוברסון ידעו שהוא מספר 2 אבל חשבו שהוא יסתדר ואני עדיין חושב שאם היו נותנים לו לשחק הוא היה מסתדר. אוריאן גרין משחק דומה מאוד לויל בליילוק שהביאו מתחילת העונה וחבל לי מאוד ששיחררו אותו כי הוא שחקן מצויין. נקווה שהוא יצליח לעזור לחג'י במשחקים.
במכבי הלפרין בהחלט יכול לשחק כרכז מוביל, אבל אין לו כושר ל-20 דקות רצוף, אז הוא נופל מהרגליים מהר מאוד. ביינום שוב עובד מהבטן ולא מהראש, וגרסייה יודע בעיקר לרוץ עם הכדור מאשר לרכז משחק- אז יש להם בעייה קשה בעמדה הזאת.
למכבי יותר מהכל יש בעייה מנטאלית בליגה, הם לא מבינים את הליגה השנה, ולכם הם מפסידים כל כך הרבה. בליגה שלנו עם כל כך הרבה קבוצות פייטריות, אין הרבה קבוצות שבאות עם הפסד מוכן מראש מול מכבי. בני השרון וחולון ורמת גן ואפילו עפולה שבוע שעבר, לא באים להיות סטטיסטים של מכבי ולכן הם נותנים למכבי פייט מטורף גם בפיגור- ומכבי לא מוכנה לזה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

Sunny כתב:שתבינו את הרמה של הליגה....
82-11
לנו כמובן :D
16 אישיות, 5 ריבאונד וכמה חטיפות. אלללה עוד משחק אחד ומגיעים קבוצות הטובות!!!
Been there, done that... ששיחקתי במדי בני הרצליה. מה לעשות, העובדה שהליגה שתשחק בה תלויה אך ורק ביכולת ובתוצאות של הקבוצה שמקדימה אותך בשנה בגיל פשוט הורסת את הליגות וחסרת כל היגיון. אז בסדר, לפחות יש משחקי חימום קלילים כדי להכניס שחקנים לכושר או להכניס ביטחון... גם אם לא משחקים טוב, זה נגמר 50 הפרש.... אני עדיין זוכר שבאחד ממשחקי הבנות שלנו לפני שנתיים - שלוש, הן ניצחו 120:0. לא הפסד טכני, 120:0. אגב, אותה קבוצה יריבה, לא הייתה האחרונה בטבלה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הפועל ירושלים היא רק סימפטום למחלה עמוקה:
http://www.sport5.co.il/commentary.aspx ... 76&lang=HE
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כבר קראתי את זה ולמרות שאני ממש לא אוהב את הכותב כי הוא מקפיד לכתוב שטויות, יש דברים מסויימים שאני מסכים איתם.
לטעמי הליגה הישראלית השנה היא מעניינת, טובה, עם שחקנים טובים ויעילים. זה שהם לא נמצאים בירושלים זה משהו אחר, כי אני לא חושב שרק הפועל ירושלים צריכה לאיים על מכבי תל אביב כמו שהיה עד היום. אני שמח שיש קבוצות כמו בני השרון ואפילו חולון שמרימות את עצמן ולא מפחדות לתת את הפייט הזה.
הביוב שהוא מדבר עליו הוא לא הכדורסל הישראלי, אלא האיגוד והמערכת כולה שבראשה עומד אדם מלוכלך ומסואב בשם שמעון מזרחי שלא מחזיק בתואר יו"ר האיגוד כדי ליצור מראית עין של אובייקטיביות. בסה"כ רוב ההחלטות והגישה הכללית בארץ זה שמכבי מייצגת את הכדורסל בארץ, אז למה להשקיע ולעזור לשאר הקבוצות. זה הביוב האמיתי, ואם במקרה יש איזו פאשלה ומכבי מפספסת את האליפות (מה שלא קרה מ-93) אז בכל מקרה היא משוריינת ביורוליג עד סוף הקיצים.
אני מסכים עם טענות בני השרון על השריון ביול"ב קאפ, ואני טוען שמי שיגיע מקום שני בפיינל פור צריך להופיע ביול"ב קאפ, אבל מצד שני איפה טענות בני השרון על השריון של היורוליג? קל מאוד לבוא בטענות להפועל ירושלים אבל יותר קשה לקום ולצאת כנגד המחלה הצהובה, זו פחדנות לשמה, אבל כבר שמענו מהנהלת בני השרון הרבה שטויות השנה.
הצביעות חוגגת והכתבים והפרשנים יחד איתה.
אז לא משנה אם הפועל יגיעו השנה לפיינל פור או לא, אם יקחו את האליפות או לא, הפועל ירושלים היא לא תופעה כמו שחולון הייתה לפני 10 שנים, או גליל בעונה הנפלאה של 93. הפועל ירושלים היא הקבוצה השנייה אחרי הפועל תל אביב שמוכנה ויוצאת כנגד כל מה שמכבי תל אביב הורסת כאן, והרסה במשך שנים. הפועל ירושלים בין אם המצליחה ובין אם לא (מבחינת תארים) הצליחה להוציא את שמעון מזרחי ואת מכבי תל אביב מהשליטה והשלווה המוחלטת שבה הם שלטו בנו.
אז.... שלא יעבדו עליכם!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

צביקה שרף צריך ללכת הביתה, משחק מי יודע כמה כבר שמכבי תל אביב מפסידה בגללו ברבע הרביעי, זה כבר פשוט נהיה מגוחך ופאתטי. חוסר היכולת לקבל החלטות, ייבוש שחקנים שדווקא צריכים להיות על המגרש (איפה בלוטנתאל היה כל הרבע הרביעי שאולימפיאקוס כיווצו את ההגנה ? התשובה: על הספסל), קרדיט רב לשחקנים שלא צריכים להיות על המגרש (קאמינגס למשל). אם מכבי חוטפת ברבע אחרון שוב 26 נקודות ועוד מקבוצה כל כך חלשה, לא מגיע לה לעלות שלב. שוב פעם מתגלה עד כמה היורוליג חלשה .
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

:haha: :haha: :haha: ללכת הביתה? אבל הוא רק הגיע המושיע הלאומי? :haha:
את ספאחיה שלחו הביתה בבושת פנים והיום הוא מוביל את הבית שלו ביורוליג, את קטש שלחו הביתה, את צביקה אף אחד לא שולח ולא ישלח הביתה!
מכבי תעלה שלב, תזכור את מה שאני אומר לך, היא רק ניצלה מעט מ 200 הנשמות שלה...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ואין הרי מה להשוות בין ספאחיה לבין שרף וקטש, עם כל הכבוד להם ספאחיה עולה עליהם בכמה וכמה דרגות. רוב הסיכויים שמכבי באמת יגרדו את העלייה לרבע גמר, אבל זה לא משנה את העובדה שהיורוליג בזיון ומכבי תל אביב השנה חלשה מתמיד.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

משחק מרתק הערב בנוקיהו, עם אווירת פלייאוף, חולון הוליכה במרבית שלבי המשחק, ומכבי הגרועה איכשהו גנבה נצחון דחוק ומגעיל. קבלת החלטות לא נכונה של חולון הפסידו לה את המשחק, כי המשחק היה רק בידיים שלה. מכבי תל אביב ניצלה מהפסד 3 רצוף בנוקיהו, מתי זה קרה לאחרונה?!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:משחק מרתק הערב בנוקיהו, עם אווירת פלייאוף, חולון הוליכה במרבית שלבי המשחק, ומכבי הגרועה איכשהו גנבה נצחון דחוק ומגעיל. קבלת החלטות לא נכונה של חולון הפסידו לה את המשחק, כי המשחק היה רק בידיים שלה. מכבי תל אביב ניצלה מהפסד 3 רצוף בנוקיהו, מתי זה קרה לאחרונה?!
דורסמן בעצמו לקח החלטות לא טובות ברבע האחרון, ומכבי עם קצת עזרה מהשופטים לקחה את המשחק.
בכל מקרה זה טוב להפועל, גם ההפסד של רמת גן. צריך לנצח מחר את גליל!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בריל, ראית את הפרומו בערוץ הספורט למשחק של הפועל ירושלים -רמת גן? שמו ברקע את טום סויר של RUSH, ענק!!!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

שמתי לב :haha: מתאים מאוד...
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מישהו כאן רואה חמישיות?
היה אתמול קטע עננננק שדיויד פדרמן התארח בתוכנית ואיכשהו הגיעו לדבר על הישראלים במכבי ובספירה של שלח ולביא הם לא החשיבו את שארפ ואת בלות'נתאל. ואז פדרמן חטף עליהם קריזה ששארפ יותר ישראלי מכולם שם, ויותר משימי ריגר ועוד ועוד ופתח את הדיון של שארפ ישראלי או לא. ואז בא שימי "המלך רק רשת" ריגר ופשוט פתח את הפה על שארפ, על העובדה שאין לשארפ שום זיקה לישראליות שלו, ואם הוא לא היה חתום במכבי לא היינו רואים אותו נשאר שנייה בארץ- תענוג צרוף!!
לא עבר רבע והראו ראיון עם בלות'נתאל שזה חידון קצר על ישראל והבנאדם לא יודע כלום על הארץ, כלום! לא על חגים, לא על פוליטיקה, לא ידיעת הארץ- חזק מאוד! זה היה נראה כאילו חמישיות החליטו להתלבש על האזרוחים של מכבי, והלך להם לא רע...
חוץ מזה אני חושב שפדרמן דיבר לעניין, הוא בנאדם לפני שהוא מכביסט, וזה כל ההבדל בינו לבין המאפיה של דון שמעון והקוף פנאן שלאט לאט נדחקים החוצה ממכבי ועושים את מכבי קבוצה יותר תחרותית ופחות מתנשאת והרסנית. כץ ופדרמן מנסים להביא את מכבי לסטנדרטים של ה-NBA כי זו השאיפה שלהם לטווח הרחוק, והם הבינו שבדרך הישנה הם לא יגיעו לשום מקום. אז שאפו להם!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא ראיתי, אבל אחפש את השידור החוזר בהחלט!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אז... מכבי נגד ריאל הערב, יש חיזויים חבר'ה?
אני אומר מכבי מפסידה, את ריאל ממש לא קל לנצח בחוץ!
שרף בחוץ ברגע שהם עפים (גם אם זה לא יקרה הערב).
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

מה בטח מפסידים אין שאלה.
מהשתי דקות שראיתי, אם ריאל סוגרת למכבי את הריבאונד התקפה ומסבכת את מוריס בעברות המשחק שלה.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מכבי עם 1000 נשמות מנצחת באחד האולמות הכי קשים באירופה במשחק מרתק! ריאל לא הצליחה להתאים את עצמה והיא איבדה את המשחק עם זריקות מטורפות מ-3.
כל הכבוד למכבי היום, בטח בליגה נראה איזה הפסד... :haha:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

באמת כל הכבוד למכבי, משחק כדורסל ענק היה אמש במדריד, אולי אחד הטובים שהיו ביורוליג החלשה השנה. מה ששינה את המומנטום במשחק היו שתי השלשות של ניקולה וויצ'יץ' בסוף הרבע השלישי, זה החזיר את מכבי למשחק, אחרי שפיגרה כבר 13 הפרש. ברבע הרביעי ובהארכה היו אלה טרנס מוריס ויותם הלפרין שלקחו אחריות עם זריקות גדולות והביאו למכבי את הנצחון. מכבי תל אביב בסוף העונה צריכה לבוא למוריס (השחקן הכי טוב שלה ללא עוררין), לתת לו צ'ק פתוח ולבקש ממנו שימלא שם איזה סכום שהוא רוצה. אגב, שמתם לב שהעבירה החמישית של ביינום ברבע הרביעי רק עזרה למכבי להגיע להארכה ולנצח את המשחק. אין לי ספק שעם ביינום על המגרש, מכבי הייתה ממשיכה לאבד כדורים ולהפסיד את המשחק הזה.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

חחח :haha: יש מצב...
מכבי... נראה אם היא תצליח להישאר בראש הבית ולא להיפגש עם צסק"א
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #15 כתב:חחח :haha: יש מצב...
מכבי... נראה אם היא תצליח להישאר בראש הבית ולא להיפגש עם צסק"א
שתפגוש את ברצלונה, אולי אני אגיע לנוקיהו לעודד את בארסה :haha:
שלח תגובה