ooops סליחה
בכל מקרה זה תמיד מבאס לראות משהו מעניין שאין לו סוף. אולי כדאי לך ללכת על סדרה שלא ראית שיש לה סוף?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
JEKYLL ראיתי אבל אחרי שני פרקים הסדרה נעלמה
וכבר קרה לי שהתאכזבתי כשהתחלתי לראות סדרה DRIVE ופתאום הורידו גם אותה באמצע העלילה
ניסיתי לראות את DEAD LIKE ME אבל זאת סדרה מפגרת הרגשתי שאני מתפגרת ביחד עם כל פרק ופרק
אוף... רבאק עם הסדרות האלה!
The Truth is the truth and all you have to do is live with it...
ג'קיל קיים עד הסוף!! תחפשי כי זו סדרה ענקית
kill point גם מצויין וגם sleeper cell מעולה!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
מישהו קרא את מוסף 7 ימים של "ידיעות אחרונות" היום? ממליץ לכם. כתבה על הבלוף של תוכנית "הישרדות", על השקרים והמניפולציות של ההפקה.
כמה אני שמח שאני לא חלק מההמונים במדינה הזאת שצופים בזבל הזה.
Plaschkes כתב:איזו מדינה יפה יש לנו, מלאה באנשים חמים ומקסימים.
חולונייה מה לעשות!!
Greenburger כתב:לא הבנתי משהו בנמלטים.
איך בדיוק הקעקועים של מייקל עם השדים והמלאכים מייצגים את התכניות של הכלא?
אם זה משהו שמסבירים יותר מאוחר בסדרה אל תאמרו לי (אני בפרק 3)..
זה כבר די ברור מהפרק הראשון, כל הקעקועים הם התוכנית שלו לבריחה מהכלא, שם יש לו את התוכניות האדריכליות של הכלא וכל מה שהוא צריך.
כן, לא ממש הבנתי איך רואים תכנית אדריכלית בתוך הציורים של המלאכים והשדים.
בפרק הראשון רואים את הקווים של התכניות נוצרים מול העיניים כשמראים את הקעקועים שלו, ולא הבנתי אם זה מופשט, כאילו שרואים את התכניות בדמיון על גבי הקעקועים, או אם באמת רואים אותם אם מסתכלים על הקעקוע כולו בזווית הנכונה או משהו כזה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
בטלסטאר גלקטיקה ממשיכה לתת בראש בעוד פרק מרתק. איזו סדרת מופת... לאט לאט מתחילים להבין את מה שקורה, למרות שאת ה"אמת" אי אפשר עדיין למצוא. מדהים שאחרי כל כך הרבה סדרות מד"ב בינוניות, מגיעה סדרה שהופכת את הכל.
לדעתי הסיילון החמישי זה הנשיאה, וזו הסיבה שהיא רבה עם סטארבק כל הזמן על הדרך הנכונה לארץ
זה הגיוני למרות שהתפקיד של הסיילון החמישי פתוח לכולם, גם עוד משהו מוזר איתה זה שהיה לה סרטן ודם של סיילון העלים אותו ועכשיו שחזר לה הסרטן היא לא מנסה לקחת את הדם של "שש" שנמצאת שבויה אצלהם.