רק כמה הערות בנוגע לחמאס. חמאס הוקם באופן רשמי כשהתחילה האינתיפאדה הראשונה ב-1987, לפני זה פעל כארגון מקומי של "האחים המוסלמיים" ממצרים ואורגן ע"י השייח יאסין. בדיוק כמו חיזבאללה חמאס בנה את עצמו והתחזק מבחינה חברתית בגלל שסיפק שירותי, רפואה, חינוך, צדקה ובמקביל פיתח את הזרוע הצבאית שאחראית על הפיגועים כנגד ישראל (תמיד הארגון טען שאין קשר בין הזרוע המדינית לצבאית אבל כולם יודעים שזה קשקוש והשניים קשורים האחד בשני).
חמאס, שנוסדה כתנועת צדקה (ולא כמו שרשום בויקיפדיה, אבל מה זה משנה? כבר מזמן שכחנו שמדובר באנשים לא מוסמכים שכותבים שם, מבחינתנו זו תורה מסיני) ולא התיימרה עד ל-89 להיות במשחק הזה של הסכסוך, החזירה "עטרה ליושנה" ושוב שיחקה על השחיתות בשלטון, על האיך אבו-מאזן דפק את העם הפלסטיני, בלי שום מילה על המאבק בישראל. (רק לי זה מזכיר את ש"ס?)
לא רק לך זה מזכיר את ש"ס,גם לי. ההבדל המרכזי הוא שלש"ס אין עדיין זרוע צבאית.
ואני שואל אתכם ידידיי? אם עכשיו תגלו שבשלטון שלכם יש שחיתות, והרבה, האם תלכו ותצביעו אחרת? האם עם ישראל יצביע אחרת?
העם בישראל אוהב לבכות שיש שחיתות ושדופקים אותו ושהמצב גרוע, אבל בסוף הוא מצביע לאותו הביבי.
אברהם אני באמת לא בקטע של להתווכח סתם, אבל להאשים אותי בסילוף עובדות זה עצוב!
אני שואל אותך שאלות מוסר קשות ואתה עונה לי בהצדקות מטופשות של "הם בחרו בשלטון רע אז אני ארעיב אותם" איזה קשקוש!לצקצק בלשון כולם יכולים, האלה אם אתה יכול לומר- "המדינה מתנהגת בצורה לא מוסרית ופושעת, ולמרות דעתי הפוליטית אני מסוגל לעמוד ולומר את זה, ואתה לא יכול לעשות את זה".
אני שירתתי ברצועת עזה כמעט שנתיים בסדיר ואני עדיין משרת ברצועת עזה במילואים, במערך שהכי קשור להסכמי השלום ולפוליטיקה שזה מערך התיאום והקישור, אז אני מאמין שאני מכיר את השטח קצת.
זה נכון שהתמיכה בחמאס עלתה פלאים לפני הכיבוש שלהם של עזה מהפת"ח אבל לקרוא לבחירות בעזה בחירות דמוקרטיות זה לבזות את הדמוקרטיה. בשום שלב של שלטון רשות או חמאס לא היו בחירות דמוקרטיות אמיתיות שלא השתמשו בשיטות של כפייה ושל הפחדות ואיומים על האוכלוסייה אז בבקשה לפני שאתה מדבר תביא קצת ידע! חמאס נתמך על ידי ממשלת ישראל כדי להתגבר על פת"ח ומדינת ישראל עשתה את חמאס חזק ועם כח אמיתי, אז בבקשה אל תאשים את 2 מליון האזרחים בעזה בשטויות שאתה עשית כשכבשת אותם.
אני לא מכיר בחמאס כשלטון לגיטימי, מכיוון שהוא ארגון טרור ובשונה מהרשות הפלסטינית הוא מעולם לא חתם על שום הסכם איתך. אתה לא יכול להיות צבוע כאן אברהם- או שאתה מכיר בחמאס בשלטון לגיטימי ואז אתה יכול להיכנס איתו למשא ומתן, או שאתה רואה אותו כארגון טרור ואז אתה לא יכול להטיל עליו אחריות שאתה מחוייב לה.
היציאה מעזה הייתה חד צדדית של שרון כדי לתת לחמאס את עזה ולהכשיל את תהליך השלום ואת המדינה הפלסטינית. אני לא הסכמתי עם היציאה מעזה ללא הסכם, ואתה יודע את זה אז די עם האשמות המטופשות האלה.
עד עכשיו אני גיביתי את המילים שלי בעובדות ובדברים שראיתי ושמעתי בעצמי מאנשים בשטח או מגורמים רשמיים של מדינת ישראל וצה"ל. עד עכשיו אני שמעתי ממך רק סיסמאות נבובות וחצאי אמיתות!
אבל כשאני חושב על זה גם בישראל אין באמת דמוקרטיה ורוב האנשים חיים עם זה מצויין כל עוד זה משרת את האינטרס שלהם, אז אין לי אוזן קשבת כאן כי לא מבינים בארץ מה זאת דמוקרטיה וחופש ביטוי.
הפטריוטיות במדינה הזאת הפכה להיות מחלה! אנשים מקריבים את המוסר שלהם ואת חופש המחשבה שלהם כדי להצדיק את הפשעים של מדינת ישראל.
תגיד לי אתה בכלל יודע מה הרכב האוכלוסייה בעזה? אתה יודע כמה תומכי פתח וכמה תומכי חמאס? אתה יודע כמה פליטים יש וכמה עזתיים יש?אתה יודע כמה אנשים חסרי בית שם? אתה יודע מה מצב הביוב ברצועה שקריסה שלו יכולה להוביל לאסון הומניטרי שיגיע מעזה ועד לאשקלון? אתה ישר קובע קביעות ו"עובדות" שאני באמת לא מבין מאיפה אתה שואב אותם, אולי מויקיפדיה אולי מהעיתונות השקרית.
תחקור באמת, אל תעשה כאילו- תקרא לא רק צד אחד, תחקור את שני הצדדים או כמה צדדים שיש לכל מקרה לגופו. אל תתן לאנשים איטרסנטים להרעיל לך את המחשבה- וזה בדיוק מה שיש לי נגד הדת היהודית היום, העם שלנו מובל על ידי עיוותים ושקרים של אנשים עם אינטרס (וזה לא האינטרס שלי ושלך).
אין חופש מחשבה היום, כי ברגע שמישהו מביע דעה כנגד המדינה הא מקוטלג כבוגד ויד הצדקה לעצור בוגדים לא?
אז אני בוגד גאה! בוגד במוסר השפל של מדינת ישראל, בוגד בטיהור האתני בירושלים, בוגד בהרעבה ובשימוש הציני של תושבי עזה כדי לנגח את החמאס. אני בוגד!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
תראה באיזה שטויות מתעסקים בממשלה שלנו. תנאי לכניסה לקואליציה, מצחיק!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
בקשר לדיון על הצביעות הישראלית בעזה מול העזרה בהאיטי:
אתמול בתכנית המקור עופר שלח, שלדעת רבים הוא אדם עם ידע רב מאוד צבאי ומדיני, גם השתלח במדינת ישראל על הצביעות בהרעבה של עזה. כל הכבוד לו שהוא לא דופק חשבון ומדבר ממצפון ליבו. אני חושב שכל אדם לא יכול לעמוד בצד ולסבול הרעבה מכוונת של כמעט 2 מליון איש.
דבר נוסף- היום בלונדון וקירשנבאום אירחו את מנכ"ל העמותה לזכויות האדם שנעצר בשיח ג'ראח שבוע שעבר. הבחרו ששמו חגי דיבר בעדינות ובנימוס והסביר שהארגון שהוא עומד בראשו נאבק למען זכות הביטוי של הימין והשמאל כאחד, וישנה סכנה גדולה בישראל של סתימת פיות ומעצרים מוכוונים כדי להפחיד אנשים לא להפגין כנגד החלטות ממשלה.
מולו היה אדיוט גדול בשם מיקי לוי שהיה בזמנו מפקד מחוז ירושלים במשטרה. איך שמיקי לוי דיבר אל חגי פשוט חיזק את התחושה שבמשטרה נמצאים אנשים אלימים וחסרי אחריות, אנשים שמנסים להשתיק כל מי שחושב אחרת מהם, ומנצלים את כוחם כדי לסתום פיות של אזרחים.
גועל נפש של דיבור יש לבנאדם הזה- נורמה במשטרת ישראל כנראה!
הנה עוד דוגמה.
פתחתי היום טלוויזיה בבוקר ובתוכנית של ערוץ 10 עם דב גילהר וחטפתי הלם מכמה שהבן אדם ציני ועלוב. הוא דיבר לגבי האסון בהאיטי עם פרופסור שכתב מאמר לפני 5 שנים שנדחה ע"י העיתונים בנושא של רפואת חירום בשטח ודבר ראשון, הם לא טרחו לבדוק כמו שצריך לפני כי הוא חשב שהמאמר הוא עדכני ובנושא של האיטי והמרואיין היה צריך להסביר לו שזה מאמר בן 5 שנים. כל הראיון גילהר ניסה להוציא ממנו דבר אחד בצורה מזלזלת הוא חוזר ושואל אותו "תגיד את האמת, אנחנו עושים את זה רק בשביל היח"צ נכון? לא באמת אכפת לנו"
אני שמח בשבילו שהוא החליט שהאנשים שהקדישו את כל החיים שלהם להצלה של בני אדם ונמצאים שם שלא אכפת להם אלא שהם רק ממלאים פקודות בשביל התדמית של המדינה. זה היה כל כך צהוב ומיותר, הקיא עלה בשלב מסויים ואם השלט לא היה מת אתמול הייתי מעביר לפני.
זה אותו הסינדרום שנגרם מהעובדה שביבי פשוט עומד מהצד ומסתכל על אנשים כמו ליברמן הורסים כל טיפת היגיון שיש כאן ומדי פעם יוצא בהצהרה שמשרד החוץ עשה בסדר מבחינתו. בלי טיפת אחריות, בלי להתערב, פשוט רואה הכל הולך לעזאזל ולא מתערב כדי שאי אפשר יהיה להאשים אותו. אז למה לעזאזל ששאר העם לא ילך אחריו??
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
לפני שבוע שודר באנגליה הסרט התיעודי של יואב שמיר שנקרא Defamation ועוסק באנטישמיות ובודק בין היתר האם ישראל משתמשת במונח האנטישמיות כדי להדוף נגדה ביקורות ולחץ בינ"ל: http://www.youtube.com/watch?v=P512xaLDVdk
טל רודס כתב:זה כל הסרט אחי. ראיתי אותו בשבוע שעבר , הוא שודר פה ב- Channel 4 .
אתה בטוח? בלינק ששמת כתוב שזה טריילר ויש שם רק 3 דקות בערך
אני מתנצל אחי, אני כמעט בטוח שכאשר מצאתי את הלינק זה הראה שהוא שעה וחצי או משהו בסגנון. עכשיו זה אכן טריילר. מאחר ואני מאד רוצה שכולכם תראו את זה, עשיתי עכשיו חיפוש נוסף בגוגל ומצאתי טורנט להורדה, אני מקווה שזה יעבוד: http://www.alivetorrents.com/torrent/78 ... uk-zionism
מכירים את פרד פלפס? החטייאר הדפוק ההוא מקנזס שמחזיק כנסיה של 70 אידיוטים שמפגינים נגד כל דבר אפשרי בטענה שאלוהים שונא הומואים?
אז מסתבר שהקבוצה שלו מטיילת בהמון מדינות ומפגינה גם שם ובבריטניה אפילו אסרו כניסה שלהם. הבחור ממש שונא יהודים עם השטויות הרגילות של רצחתם את ישו ובלה בלה בלה אז עם כמה שאנחנו כועסים על המדינה שלנו ועם כל הבעיות שיש כאן, לפחות אנחנו יכולים להתנחם בעובדה שכאן אנחנו מוגנים מפני אידיוטים כמו פרד פלפס
צפון ודרום קוריאה יורות קצת אחת על השניה... אם לא נקום מחר בבוקר אני רוצה שתדעו שאתם אנשים בסדר גמור למרות שלפעמים אנשים מתייחסים למוזיקה כמו לספורט והחרטה היחידה שלי בחיים היא שאני לא אשחק halo reach. או כל היילו אחר לשם צורך.
בהצלחה עם השממה הגרעינית.
Sentient 6 כתב:צפון ודרום קוריאה יורות קצת אחת על השניה... אם לא נקום מחר בבוקר אני רוצה שתדעו שאתם אנשים בסדר גמור למרות שלפעמים אנשים מתייחסים למוזיקה כמו לספורט והחרטה היחידה שלי בחיים היא שאני לא אשחק halo reach. או כל היילו אחר לשם צורך.
בהצלחה עם השממה הגרעינית.
תודה רבה אחי. גם אני אוהב אותך! שואה גרעינית טובה לכולם...