אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ויקי לוי
דרימיסטית שרופה

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי ויקי לוי »

צביעות, אין מה לעשות ישראל משחקת את המשחק...
ללכת ולשלוח עזרה זה חלק מהדברים שכל מדינה שיש לה קצת כוח,כסף
ואיזה קול בעולם עושה את זה..
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בני ציפר בטור על השפלת השגריר הטורקי:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1143189.html
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

לשם שינוי אני מסכים איתו כמעט בהכל.
אם כי אני לא מבין למה הוא חייב בכל פוסט לאונן על טורקיה/גרמניה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

נו זה ציפר, יש לו אהבה לטורקיה כמו שלנו יש אהבה לרוק מתקדם :-)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

ufomatan כתב:הצביעות הישראלית
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1143351.html
לא מסכים שזה צביעות. זה שיש לנו איזשהם issues עם שכנים, עבדים, שונאים שלנו ואנחנו מרעיבים/משפילים/רוצחים אותם מסיבות של שנאה היסטורית, זה לא אומר שאנחנו צריכים לסתום את העין לכל מה שקורה בעולם. זה לא אומר שאנחנו לא צריכים לשלוח עזרה, להיפך זה אומר שאנחנו לא צריכים להתיחס לשכנים שלנו ולעובדים הזרים במדינה כמו חרא.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ויקי לוי
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי ויקי לוי »

צביעות. אפילו עזה ששלחו תרומות לא שיש להם מה לתרום אבל זה הפך ממזמן לסדר יום ציבורי..
"השגריר" שלהם דיבר, לא בדיוק שגריר ואמר שעזה תומכת ומבינה את הכאב שלהם כי הם גם עברו רגעים קשים
עזה שלחו בגדים וצעצועים ותרומות.. חחח שטרות של 20ש'ח (כסף ישראלי כמובן..)
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

יש בזה כמובן גם תועלת נוספת. לצוותי ההצלה יש הזדמנות להתנסות על אמת בפינוי נפגעים וטיפול באסונות. זה חלק מההכשרה ומשמירה על "כושר מבצעי" - זה לא רק אנחנו כך זה אצל שאר המדינות; 2 הצדדים מרוויחים, גם הצד הפגוע מקבל סיוע וגם הצד הנותן מכשיר את עצמו ומתרגל את עצמו באירוע אמיתי, כך מכין אותו יותר למקרה אמת (לא עלינו).
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

להזכירך גם זה מקרה אמת.... אבל הרי איכפת לנו רק מעצמנו.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

http://itnewsletter.itnewsletter.co.il/ ... 0&mlt=True

בבקשה כל מי שיכול להגיע שיבוא ויראה תמיכה. אנשים נעצרים בצורה לא חוקית מעצרים פוליטיים ומבלים את סוף השבוע במעצר.
שופטים נוזפים במשטרה כל שבוע על מעצרים ועל שקרים לבית המשפט, אבל כלום לא משנה.
רק כמות גדולה של אנשים תראה למשטרה שאי אפשר לעצור את המחאה הזאת!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

DivineComedy כתב:להזכירך גם זה מקרה אמת.... אבל הרי איכפת לנו רק מעצמנו.
כן כי הרי אם היינו שולחים משלחת סיוע לעזה הם היו מתקבלים בזרועות פתוחות...
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:
אברהם לא הכל זה שחור או לבן. למה צה"ל אוסר להעביר לאוכלוסייה שם שוקולד? או ריבה? למה האנשים שם צריכים לחיות מקמח, אורז ומים מעופשים- למה לא מעבירים בשר לרצועה? אתה יודע?
אני יודע למה כי אני הייתי חלק מהמערך הזה בצה"ל ובמילואים. הסיבה שלא מעבירים זה בגלל שרוצים ל"העניש" את העם שם על מה שחמאס עושה.
עכשיו שב עם עצמך ותגיד לי אם זה הומני או מוסרי. 
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

נו, אתה יודע למה התכוונתי
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

ufomatan כתב:
avrahamshuk כתב:
אברהם לא הכל זה שחור או לבן. למה צה"ל אוסר להעביר לאוכלוסייה שם שוקולד? או ריבה? למה האנשים שם צריכים לחיות מקמח, אורז ומים מעופשים- למה לא מעבירים בשר לרצועה? אתה יודע?
אני יודע למה כי אני הייתי חלק מהמערך הזה בצה"ל ובמילואים. הסיבה שלא מעבירים זה בגלל שרוצים ל"העניש" את העם שם על מה שחמאס עושה.
עכשיו שב עם עצמך ותגיד לי אם זה הומני או מוסרי. 
אני חושב שזה לא מוסרי לספק מצרכים לאוכלוסייה שהממשל שלה מאפשר ירי רקטות על האזרחים שלי ולא מכיר בקיום שלי.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אני חושב שזה לא מוסרי לספק מצרכים לאוכלוסייה שהממשל שלה מאפשר ירי רקטות על האזרחים שלי ולא מכיר בקיום שלי.
אוקי אז תרעיב 2 מליון איש בגלל השלטון שלהם- מאוד מוסרי!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מי שהשנאה עוד לא עיוורה אותו ורוצה באמת להבין מה קורה בירושלים, ולמה הרבה מאוד אנשים, כולל פרופסורים באוניברסיטה ומנכ"ל העמותה לזכויות האדם בישראל מוכנים להיעצר למען עצירת הטיהור האתני של ירושלים המזרחית, מוזמן להציץ בשני אתרים חשובים מאוד:

http://www.alt-arch.org- אתר ארכיאולוגי לא מוסת ומלא בשקרים, שכל מטרתו היא ללמד אנשים את האמת על ירושלים ולצאת כנגד עמותת אלע"ד שהורשעה בהריסת עתיקות, וזיוף ועיוות מסמכים על מנת להשיג שטחים בירושלים המזרחית. עמותה שמעוותת את ההיסטוריה לכל מי שמבקר בעיר דוד או בכל אתר לאומי אחר בירושלים שהמדינה נתנה לעמותה המרושעת הזאת לנהל.

http://www.ir-amim.org.il- אתר שמטרתו להעביר את הקולות ואת התמונות ממזרח ירושלים שהמדינה לא רוצה שתראו.

אנשים אני לא סתם החלטתי לחפור כאן לאחרונה יותר ויותר- מה שקורה בירושלים זה המשך של טיהור אתני מכוון שמטרתו לסלק בכל דרך אפשרית את רוב הערבים מעיר הולדתם ירושלים.
המדינה משחקת כאן באש גדולה מאוד ונותנת את המשוכות לאנשים קיצונים שהואשמו על ידי בתי משפט בישראל ועל ידי ועדה מיוחדת של משרד המשפטים, בזיוף מסמכים ועיוות הדין. על הדבר הזה כולנו נשלם בסופו של דבר, נשלם בחיים שלנו ושל הילדים שלנו.
הגיע הזמן להפסיק לשתוק, הגיע הזמן להגיע לירושלים ולצעוק שפשע כזה לא מקובל, בטח לא בעיר הבירה שלנו.
השאיפה לשלום, ולדו קיום היא פיקציה! המדינה שלנו היום אינה מעוניינת בדו קיום או בשלום אמיתי! המדינה שלנו היום מעוניינת בטרנספר שקט ומהיר של כמה שיותר ערבים מהכפרים והבתים שלהם לפני שמישהו ישים לב בעולם.

הגיע הזמן שנראה לימין ההזוי שלא רק הוא יודע לצעוק. שהוא לא יכריע את הקול השפוי במדינה שרוצה לחיות בשקט ובשלום, ולא במלחמות אינסופיות על מזבח הדת היהודית המעוותת!
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

ufomatan כתב:
שלטון שהם בחרו בבחירות. זו לו היתה הפיכה צבאית.
ואולי אנחנו באמת לא עושים כל מה שאנחנו יכולים כדי לעזור להם. אבל אני חושב שאנחנו בהחלט לא מתאכזרים סתם.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:
ufomatan כתב:
שלטון שהם בחרו בבחירות. זו לו היתה הפיכה צבאית.
ואולי אנחנו באמת לא עושים כל מה שאנחנו יכולים כדי לעזור להם. אבל אני חושב שאנחנו בהחלט לא מתאכזרים סתם.
ידידי היקר הגיע הזמן שתהיה קצת יותר מציאותי ותלמד את החוק הבינלאומי ואת החוק הישראלי שאנחנו מחוייבים אליו לחלוטין. עזה עדיין נמצאת תחת אחריות ישראלית מכיוון שאתה שולט בכל הכניסות והיציאות ממנה- ולא החמאס, ומכיוון שאתה מעולם לא יצאת מעזה בהסכם של לקיחת אחריות של הרשות, אז אחריות היא לחלוטין שלנו.
החמאס-שאתה לא מכיר בלגיטימציה שלו, ורואה אותו כארגון טרור, לא אחראי מבחינתי לסחורות שנכנסות פנימה, או לסיוע הומניטרי כמו תרופות שנכנסות פנימה- אנחנו האחראים היחידים שם ואנחנו מרעיבים את העם שם בכוונה כדי לזכות בנקודות פוליטיות מול החאמס.
דבר שלישי- חמאס זכה ב"בחירות" לא דמוקרטיות. מצטער אבל אני מבטיח לך שהבחירות הכאילו דמוקרטיות בעזה, הן בכלל לא כאלו. הן מתקיימות תחת איומים והפחדות (בדיוק כמו שהיה בתקופתו של ערפאת שאפילו בתקופתו לא הייתה דמוקרטיה אמיתית).

הרעבה של אוכלוסייה כל כך גדולה בצורה מכוונת, פוליטית כדי להשיג הישגים מדיניים מול חמאס זה פשוט עלוב ועצוב.
עצוב לי שגם אנשים "מאמינים" שהדת היהודית היא כנר לרגלם, מצדיקים את הפשעים המוסריים האלה. כנראה שהדת היהודית לא נלמדת כמו שצריך, אחרת לא היו כל כך הרבה הצדקות של אנשים עם כיפה על הראש שמצדיקים את האכזריות הבלתי מוצדקת הזאת כנגד הפלסטיניםהצדקות דתיות.
לא אכפת לי במי הם בחרו או לא בחרו, 2 מליון איש לא צריכים לרעוב ולחיות ברחוב רק כי אתה רוצה להעניש אותם על השלטון שלהם, זו מחשבה איומה!!

אני אפנה אותך שוב לדברים של הרב פרומן מתקוע, אולי אם תקרא דברים שלו קצת תמצא את הצידוקים הדתיים המוסריים שחסרים לימין כדי לקבל פרופורציות על הדמוניזציה שהוא עושה לעם הפלסטיני כדי להצדיק את הקולוניאליזם הציוני.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

ufomatan כתב: ידידי היקר הגיע הזמן שתהיה קצת יותר מציאותי ותלמד את החוק הבינלאומי ואת החוק הישראלי שאנחנו מחוייבים אליו לחלוטין. עזה עדיין נמצאת תחת אחריות ישראלית מכיוון שאתה שולט בכל הכניסות והיציאות ממנה- ולא החמאס, ומכיוון שאתה מעולם לא יצאת מעזה בהסכם של לקיחת אחריות של הרשות, אז אחריות היא לחלוטין שלנו.
החמאס-שאתה לא מכיר בלגיטימציה שלו, ורואה אותו כארגון טרור, לא אחראי מבחינתי לסחורות שנכנסות פנימה, או לסיוע הומניטרי כמו תרופות שנכנסות פנימה- אנחנו האחראים היחידים שם ואנחנו מרעיבים את העם שם בכוונה כדי לזכות בנקודות פוליטיות מול החאמס.
דבר שלישי- חמאס זכה ב"בחירות" לא דמוקרטיות. מצטער אבל אני מבטיח לך שהבחירות הכאילו דמוקרטיות בעזה, הן בכלל לא כאלו. הן מתקיימות תחת איומים והפחדות (בדיוק כמו שהיה בתקופתו של ערפאת שאפילו בתקופתו לא הייתה דמוקרטיה אמיתית).

הרעבה של אוכלוסייה כל כך גדולה בצורה מכוונת, פוליטית כדי להשיג הישגים מדיניים מול חמאס זה פשוט עלוב ועצוב.
עצוב לי שגם אנשים "מאמינים" שהדת היהודית היא כנר לרגלם, מצדיקים את הפשעים המוסריים האלה. כנראה שהדת היהודית לא נלמדת כמו שצריך, אחרת לא היו כל כך הרבה הצדקות של אנשים עם כיפה על הראש שמצדיקים את האכזריות הבלתי מוצדקת הזאת כנגד הפלסטיניםהצדקות דתיות.
לא אכפת לי במי הם בחרו או לא בחרו, 2 מליון איש לא צריכים לרעוב ולחיות ברחוב רק כי אתה רוצה להעניש אותם על השלטון שלהם, זו מחשבה איומה!!

אני אפנה אותך שוב לדברים של הרב פרומן מתקוע, אולי אם תקרא דברים שלו קצת תמצא את הצידוקים הדתיים המוסריים שחסרים לימין כדי לקבל פרופורציות על הדמוניזציה שהוא עושה לעם הפלסטיני כדי להצדיק את הקולוניאליזם הציוני.
וואו... כשאנחנו שם - אנחנו כובשים. כשאנחנו יוצאים משם באופן חד צדדי כי אין עם מי ועל מה לדבר - אנחנו מפקירים. בשיא הרצינות אני לא יודע עם לצחוק או לבכות.
רק לשם ההבהרה - אתה רואה את החמאס כגורם לגיטימי ולא כארגון טרור? אני רואה את החמאס כאחראי לענייני פנים רצועת עזה, מהסיבה שהוא מתיימר להיות כזה, ושלנו אין שום אינטרס להתעסק עם מה שקורה שם.
לגבי הבחירות - כאן אתה כבר מסלף עובדות. החמאס עלה לשלטון בבחירות דמוקרטיות, הרבה לפני שהוא הפך להיות הכוח הצבאי החזק ברצועה. ההפיכה הצבאית בפועל התרחשה לפני שנה וחצי, בעוד שהבחירות התרחשו לפני 4 שנים, כשהפת"ח היה הגורם החזק. אז אני מבקש ממך לא למצוא צידוקים כאלו ואחרים לעובדה שהמאס כיום בשלטון. רוב העם בעזה תומך חמאס.
הרעבה של אוכלוסיה כל כך גדולה היא שגויה, אבל לא תמיד אפשר לעשות את הדבר הנכון. לפעמים אין ברירה. ואני לא מצדיק שום דבר אבל אני ממש לא מטיל את האחריות על המצב שם רק עלינו.
ואני מבקש ממך לחשוב שוב טיפה לפני שאתה יוצא בהצהרות על הדת היהודית ועל הפגמים שלה, ואל תכליל בבקשה כי אתה לא באמת יודע מה ההשקפה הדתית שלי ומה הקשר המינימאלי שיש לה עם הדעות הפוליטיות שלי.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

רוב העם בעזה תומך חמאס.
מאיפה לך?
אני רק אומר שכן, כשהחמאס נבחרו, זה בעיקר (אבל לא רק) כי רוב הפלסטינים ברצועה רצו בכך. בישראל כמובן כולם יודעים שזה בגלל שהפלסטינים מאסו בהתרפסות של הפת"ח מול הישראלים, ורוצים עוד מתאבדים ועוד פיגועים ועוד טרור כנגד הצורר הציוני. אז זהו, שלא ממש.
הפת"ח הביא את השחיתות לרמות שאין לתאר, וכשערפאת נפטר - אפשר היה גם להוציא את כל החרא החוצה. וכשהפלסטינים גילו שהממשל שלהם דפק אותם, ואין להם חינוך או דרכים להתפתח מבחינה כלכלית, הם אמרו לעצמם (בידיוק כמו שהרבה אנשים בישראל עושים כל 2-3 מערכות בחירות): "אז בוא נבחר את מי שמבטיח להאכיל אותי בזמן הקרוב". חמאס, שנוסדה כתנועת צדקה (ולא כמו שרשום בויקיפדיה, אבל מה זה משנה? כבר מזמן שכחנו שמדובר באנשים לא מוסמכים שכותבים שם, מבחינתנו זו תורה מסיני) ולא התיימרה עד ל-89 להיות במשחק הזה של הסכסוך, החזירה "עטרה ליושנה" ושוב שיחקה על השחיתות בשלטון, על האיך אבו-מאזן דפק את העם הפלסטיני, בלי שום מילה על המאבק בישראל. (רק לי זה מזכיר את ש"ס?)
מה קורה היום ברצועה (לדעתי, המבוססת בין היתר על שיחות עם חברים משם)? בין אם הם רוצים את חמאס או לא, זה כבר לא משנה. הם בני ערובה של 7,000 חמושים (לא, רונן ברגמן, אף פעם לא היו 16,000) שלא ייתנו לאף אחד להתקומם.
ואני שואל אתכם ידידיי? אם עכשיו תגלו שבשלטון שלכם יש שחיתות, והרבה, האם תלכו ותצביעו אחרת? האם עם ישראל יצביע אחרת? מסתבר שאפילו העם הפלסטיני פחות מתרפס בפניי שליטיו מגוש האדישות הישראלי. :haha:
:shrug:
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

על למה הם בחרו בחמאס אני לא אתווכח איתך.
אבל אתה רוצה לומר לי שחמאס הקצין את הדעות האנטי ישראליות שלו אחרי הבחירות?? כשהם היצביעו חמאס הם ידעו בדיוק למה הם מצביעים. ואנחנו היום צריכים להתמודד עם ישות עויינת בחצר האחורית.
שלח תגובה