אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי Mars Volter »

אוקיי, אתם הולכים לאהוב את זה:
http://news.walla.co.il/?w=/1/1628455

תקראו את מה שמיכאל בן-ארי אמר, כאילו הוא מצטט את "1984".
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

האנשים האלה לא ראויים לתגובה רצינית. הם חלאות של אנשים, נבלות אמיתיות שמונעים מגזענות טהורה!!!! מיכאל בן ארי מקומו בבית הכלא בהשתייכות לארגון הטרור כהנא חי ולא בבית ה"נבחרים" ה"מובחרים" שלנו.
כצל'ה מעיז ומשווה את ארץ נהדרת לגבלס? :haha: אייי האשכנזים האלה, תמיד ישתמשו שימוש מכוער ומזעזע בזכר השואה כדי לנגח פוליטית עמדות שלא מתאימות להם.
המתנחלים הקיצוניים לא הבינו שהזמן שלהם עבר מהעולם! התרבות הכוחנית שהם מייצגים, הקולוניאליזם הברברי שלהם והרכיבה על הדת היהודית תיגמר אני מקווה בקרוב. מבחינתי הם יכולים למצוא להם מקום אחר לחיות בו, כי במדינה שלנו אין להם מקום, האנשים האלה הם סרטן במדינה שלנו, והם מנסים למשוך את כל המדינה איתם בטירוף הפונדמנטאליסטי שלהם.
אני אישית מוכן לעשות חילופי שטחים וחילופי אנשים עם הפלסטינים- שיקחו את כל הפסיכים שרוצים להמשיך לגור בגבעות, שיחיו יחד איתם איפה שהם רוצים. מבחינתי לא היה צריך לפנות את המתנחלים מעזה אם הם לא רוצים בכך. שישארו בפנים תחת שלטון פלסטיני!
מדינת ישראל לא צריכה לממן את אותם משוגעים, כדי שאח"כ הם עוד ישוו את החלטות המדינה להחלטות של המשטר הנאצי, ויסיתו את תושבי ישראל למרד אזרחי על מזבח הדת העצובה שהם המציאו לעצמם!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני די מסכים איתך בריל. בשלב ראשון המדינה לא צריכה יותר לשים חיילים להגן על המתנחבלים. אחרי זה לנתק להם את אספקת החשמל והמים, שידאגו לעצמם ואז נראה אותם גיבורים גדולים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אני מדבר בעיקר על ההתנחלויות המבודדות והאלימות, למרות שלטעמי כל התנחלות פוגעת במדינת ישראל היום. אנשים שלא מוכנים להיות נאמנים למדינה אם היא לא עושה בדיוק מה שהם רוצים? מה זה כאן?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מה זה כאן? מדינה שכל אחד עושה מה שבא לו וכולם מצפצפים על החוק. כמה תמהוניים מחזיקים בביצים מדינה שלמה ומערכת אכיפת החוק מפחדת מהם. אם מערכת אכיפת החוק במדינה הייתה רצינית ומרתיעה, למתנחבלים לא הייתה מוטיבציה להמשיך בדרך שלהם, אך מאחר והם רואים שמותר להם להגיד הכל, לעשות הכל, אז המצב נמשך.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

בגלל זה נלחמים כנגדם. כל יום שישי עומדים מולם ומראים להם שלא רק הם יודעים לצעוק ולעשות בלאגנים. הברבריות והיהירות והאדונות של האנשים האלה היא מחליאה, והגיע הזמן שאנשים כאן יפסיקו לשבת מסוממים בבית ולצקצק בלשון כל היום. צאו החוצה ותעמדו מול החלאות האלה לפני שהם יגנבו לנו את המדינה זאת ויחריבו אותה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ובלי קשר למתנחבלים, טור מצוין של בני ציפר על "החוט המקשר בין גסות רוח לאלימות קיצונית":
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1140362.html
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תושב יפו ושותפיו הונו פועלים זרים מסין ב-7 מיליון ש"ח:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3830924,00.html
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

avrahamshuk כתב:
DivineComedy כתב:אלוהים ישמור, מה הקשר מוסר? זה הטבע שלנו לאכול בשר. אנחנו בעלי חיים שאוכלים בשר. קארניבורים.
נמר צריך צידוק מוסרי לטרוף איילה? אני צריך צידוק מוסרי לטרוף כבש?
אני לא הורג את בני מיני כדי לאכול, זאת הנקודה של הנמר. לא בגלל שאני מוסרי. זה יהיה מאוד אנטי דארוויניסטי אם אני אטרוף את בני מיני.
למה נמר לא טורף נמר אחר? בגלל צידוק מוסרי?
מצטער שלא עניתי לך, פשוט כשקראתי את זה, הייתי מהסלולארי ולא היה לי כוח לכתוב, ואז בבית זה כבר לא היה כתום ושכחתי....

אני מתקשה לעקוב אחרי הלוגיקה שלך. אתה בעצם טוען שאין שום בעיה מוסרית בלאכול בעלי חיים כי זה המצב הטבעי של בני האדם כיצורים אוכלי בשר.
עד כאן מאה אחוז וזו גם דעתי.
העניין הוא שכבני אדם שפיתחו את היכולת לחשוב, אנחנו לא מונעים (מלשון מניע) רק ע"י יצרים דארוויניסטיים אלא גם על ידי מערכת חוקים שהיא לאו דוקא אבולוציונית, ואנחנו קוראים לה מוסר. על פי המוסר שלך, חיים של בן אדם לא בעלי ערך רב יותר מחיים של אורגניזם אחר. כלומר לכאורה המצב היה צריך להיות כזה: הטבע שלך אומר לך שזה בסדר לאכול חיות, אבל המוסר שלך היה צריך להתנגד כי אחרי הכל, מה היתרון שלך על הכבש שאתה תיטול את החיים שלו לתועלת אישית?! ומאחר ואתה כן אוכל בשר אני עדיין מבולבל.
אם אני מבין אותך נכון הרי שאתה חייב להתנגד לכל סוג של מחקר רפואי שעושים בבעלי חיים. כי הרי אין לך שום דחף קדמוני וטבעי לעשות את זה, אלא זה נובע מההכרה שצריך לנסות את התרופות האלה על משהו, ועדיף שאם יהיה נזק, אז הוא לא יקרה לבן אדם אלא לבעל חיים. נובע מכאן הערך של חיי אדם גבוה מהערך של בעלי חיים אחרים. ואתה הרי לא מסכים עם זה לכן אתה אמור להתנגד לכל מחקר בבעלי חיים.

אתה קצת מבלבל בין מוסר למצב טבעי. מודעות עצמית ומוסר לא אומר לי שערך חיי אדם גבוה יותר, למה בעצם שזה יגיד לי? מוסר אומר לי שאני אתנהג בכבוד ולא אפגע בזולת. בוא נחזור למצב טבעי שבו לאנשים אין מודעות ומוסר. היית אוכל בעלי חיים? כן. היית פוגע בבני מינך כדי לשרוד? כנראה שלא. מצחיק שעכשיו שאנחנו כן מודעים אנחנו כן פוגעים בבני אדם כדי לשרוד. מצב פרדוקסלי. בכל אופן אני אומר שזה שאתה מודע ומוסרי לא אומר שאתה מוותר על הטבע שלך, אלה לא הופך להיות אוכל עשבים. לכן אין פה שום סתירה. אני כן מאוד נגד לשימוש בבעלי חיים לכל מחקר, ניסויי רפואי או ניסוי לכל תעשייה שהיא כמו מוצרי קוסמטיקה.
תשאל את עצמך את השאלה הבאה: למה אנחנו משתמשים בבעלי חיים כדי להוציא שפמו יותר טוב? בגלל שאנחנו כל כך מוסריים ? לא! בגלל שאנחנו יכולים בלי להיענש. אז הגיע הזמן להעניש. ופה ההבדל בינינו. אתה אומר לא איכפת לי מהעולם, העיקר שלמין שלי (אדם) יהיה טוב. ממש הופך אותנו למוסריים מה אני אגיד לך... זה רק מראה שאתה פועל מתוך דארווניזם טהור.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

DivineComedy כתב:אני כן מאוד נגד לשימוש בבעלי חיים לכל מחקר, ניסויי רפואי או ניסוי לכל תעשייה שהיא כמו מוצרי קוסמטיקה.
עכשיו כשאני רואה את העקביות בעמדה שלך זה יותר מובן.
DivineComedy כתב:תשאל את עצמך את השאלה הבאה: למה אנחנו משתמשים בבעלי חיים כדי להוציא שפמו יותר טוב? בגלל שאנחנו כל כך מוסריים ? לא! בגלל שאנחנו יכולים בלי להיענש. אז הגיע הזמן להעניש. ופה ההבדל בינינו. אתה אומר לא איכפת לי מהעולם, העיקר שלמין שלי (אדם) יהיה טוב. ממש הופך אותנו למוסריים מה אני אגיד לך... זה רק מראה שאתה פועל מתוך דארווניזם טהור.
שוב, אני לא טוען ש"יותר מוסרי" כן להשתמש בבעלי חיים. אולי באמת לא ראוי להשתמש בבעלי חיים כדי לייצר שמפו יותר טוב, אבל לכל מטרה שיוכלה להציל חיי אדם אני בהחלט בעד. לא כי אני טוען שזה יותר מוסרי, אלא כי אני מאמין שזה ראוי ובסדר שבני אדם רותמים מינים אחרים לשימוש שלהם. אם זה אוכל או אם זה מחקר רפואי. מה שכן, אני חושב שהמוסר שם לי את הגבולות: אני לא אירה בבעלי חיים סתם כדי להינות או אדחף להם שמפו לעיניים כדי לראות מה קורה. וזה לא ייחודי לבני אדם. כל מין משתמש במינים אחרים לתועלתו האישית אם הוא יכול. רק שלשאר בעלי החיים אין מוסר שיציב גבולות אבל גם אין דחף סתם להתעלל (בד"כ) או לעשות עליהם ניסויים.
אז מהבחינה הזאת אתה צודק במאה אחוז: אני פועל מתוך דארוויניזם טהור. אבל אני מגביל אותו עם המוסר.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מדהים איזה דיון מוסרי עמוק יש ביניכם בקשר לבעלי חיים. אבל ברגע שמעלים דיון מו7סרי שקשור למוסר של עם ישראל מול הפלסטינים או העובדים הזרים כולם נאלמים דום.
אם לאנשים שונים אזרחי מדינת ישראל מתנהגים בצורה מבחילה ולא מוסרית, יש בכלל מקום לדיון עם מוסריות לכיוון בעלי חיים במדינה הזאת?
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

נו, אי אפשר להשוות.
לגבי הפלסטינים יש פחות סובלנות, מהסיבה הפשוטה שלהם חלק בסכסוך, והם אחראים לפיגועים שהיו פה בעשור האחרון. לבעלי חיים אין בחירה בין טוב לרע, לאדם יש, והרבה פעמים הפלסטינים בחרו ברע.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

liordavidlior כתב:נו, אי אפשר להשוות.
לגבי הפלסטינים יש פחות סובלנות, מהסיבה הפשוטה שלהם חלק בסכסוך, והם אחראים לפיגועים שהיו פה בעשור האחרון. לבעלי חיים אין בחירה בין טוב לרע, לאדם יש, והרבה פעמים הפלסטינים בחרו ברע.
בחרו ברע? מי בחר בדיוק? די כבר לחשוב ש-6 מליון פלסטינים בחרו להרוג אותך כי זה לא נכון. ועל בסיס טענה כל כך מטופשת וגזענית מותר לך לרמוס אותם, להשפיל אותם, להתנהג אליהם כמו איזה חרק שמפריע לך, לגרש אותם מהבתים שלהם בכוח לרחוב- פשוט לא יאמן התירוצים העלובים של הימין למוסר הרקוב הזה.
תעשו קצת חשבון נפש- לא כל רעיון פוליטי תחת איזה מעטה שקרי של סכנה ביטחונית, מצדיקה ריקבון כל כך עמוק במוסר של עם!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

liordavidlior
דרימיסט-על

אני לא חושב שכל מה שעשינו ואנחנו עדיין עושים לפלסטינים מוצדק. אני יודע שלא כל פלסטיני אשם. אני לא חושב שיש הצדקה לרמוס, להשפיל או להתנהג אליהם כמו חרק - אני לא מתרץ את המעשים האלה, אני מגנה אותם.
אבל אני לא נוקט בצד הזה באופן קיצוני ועיוור. מה שבנוסף לזה אני יודע, זה שהמחבלים הפלסטינים, כאשר הרבה מהאוכלוסיה מגבה אותם, גבו הרבה חיי אדם מאיתנו, לרוב באופן מכוון באזרחים, ע"מ להרוג כמה שיותר מהם, ללא הבחנה בין נשים וילדים - כל המרבה הרי זה משובח. אי אפשר להתעלם מעשרות ההרוגים והפצועים שגם היו בצד שלנו. מנהיג שלהם, שהוצע לו 97 אחוז מההתנחלויות בחזרה בצעד חסר תקדים, דחה את ההצעה על הסף.
לומר שאנחנו אשמים במצב זה מטופש באותה מידה כמו לומר שהם אשמים.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

liordavidlior כתב:אני לא חושב שכל מה שעשינו ואנחנו עדיין עושים לפלסטינים מוצדק. אני יודע שלא כל פלסטיני אשם. אני לא חושב שיש הצדקה לרמוס, להשפיל או להתנהג אליהם כמו חרק - אני לא מתרץ את המעשים האלה, אני מגנה אותם.
אבל אני לא נוקט בצד הזה באופן קיצוני ועיוור. מה שבנוסף לזה אני יודע, זה שהמחבלים הפלסטינים, כאשר הרבה מהאוכלוסיה מגבה אותם, גבו הרבה חיי אדם מאיתנו, לרוב באופן מכוון באזרחים, ע"מ להרוג כמה שיותר מהם, ללא הבחנה בין נשים וילדים - כל המרבה הרי זה משובח. אי אפשר להתעלם מעשרות ההרוגים והפצועים שגם היו בצד שלנו. מנהיג שלהם, שהוצע לו 97 אחוז מההתנחלויות בחזרה בצעד חסר תקדים, דחה את ההצעה על הסף.
מסכים איתך לחלוטין- למה יש לי את ההרגשה שאנשים בארץ חושבים שאנשים מהשמאל מצדיקים פיגועים? הקיטלוג של השמאל כאילו הוא בוגד במדינה ובעד טרור ונפגעים מהצד הישראלי זה רק נסיון להרעיל אנשים כנגד המצפון שלהם! השמאל לא נותן לימין הקיצוני לעוור את העם, ולהחריב את המוסר והכבוד שלנו על מזבח של רעיון ציוני אנכרוניסטי שאיבד את ההגיון שלו כבר מזמן.
אני לא עוצם עיניים ולא מצדיק שום התנהגות מכוערת בגלל שיש פיגועים של פלסטינים- מה הקשר? זה שיש פיגועים אומר שזה נכון לזרוק אנשים לרחוב? שזה נכון להשפיל אותם במחסומים, לפרוץ לבתים שלהם בצורה לא חוקית, לבזוז ולדרוס אדמות, להפקיע אדמות פרטיות בכוח? די עם הצידוקים ה"ביטחוניים"האלה, הם לא עובדים עלי יותר. יש כאן עניין של חיי אדם וזה לא משנה אם הם פלסטינים או ישראלים- אנחנו כבר לא רואים אנשים מול העיניים מרוב הרעל שהחדירו לנו לראש- ההסתה הגזענית עובדת גם בצד שלנו.
בקשר ל-97%, זה לא ממש מדויק ידידי. לא הוצעו לו 97% מההתנחלויות, אלא הוצע לו 97% מהשטח שהיה ירדני עד 67' בצורה של חילופי שטחים בין השאר. אבל הבעייה בקמפ דייויד לא הייתה ההצעה ה"נדיבה" לכאורה של ברק, אלא היא נעוצה באיך נראית המדינה הפלסטינית שברק הציע (ואני מבטיח לך שהיא בעייתית מאוד, אם תרצה אני אפרט כי הכרתי את המצב בקמפ דיוויד מקרוב) ולערפאת לא היה שום מנדט מטעם הליגה הערבית להסכים או לא להסכים על ירושלים, כי האמריקאים לא קשרו את ההסכם עם הפלסטינים ביחד עם הסכמה של הליגה הערבית (מה שמתעקשים היום שיהיה).
לכן הנסיון ל"מכור" לנו סיפור יפה על זה שהפלסטינים לא קיבלו הצעה מושלמת לא ממש עובד כאן.
אישית אני חשבתי בזמנו שהפלסטינים חייבים לקבל את ההצעה של ברק כפיתרון זמני עם קביעת לוחות זמנים לפתרון קבע שיהיה טוב יותר להם, אבל הכבוד והאגו של ערפאת ושל הליגה הערבית, חוסר ההבנה של ממשל קלינטון, ואריק שרון עם הפורבוקציה שלו על הר הבית, פיצצו את ההסכם.

שוב אם תרצה אני אשמח להסביר לך למה ההצעות של ממשלות ישראל עד היום וגם היום הן בעייתיות מבחינת הפלסטינים, ויש בעייתיות קשה מאוד שלא מסובך להבין אותה ולא מסובך לפתור אותה, אבל זה הסבר קצת ארוך וזה יאלץ אותך לפתוח מפה :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא להאמין שפעם עבדתי במשרד הזה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3833003,00.html

אתם מבינים, לא מספיק שמזמינים שגריר זר לנזיפה דיפלומטית (דמארש), אז גם צריכים להשפיל אותו שייראה נמוך יותר. כל כך אופייני לבריונות הישראלית, חבל שהיא חלחלה גם למשרד החוץ, אבל זה לא מפתיע בהתחשב בזה ששר החוץ הוא ליברמן, שמאז שנכנס למשרד, הבידוד הבינ"ל על ישראל רק גדל והוא לא רצוי כמעט בשום מקום בעולם חוץ מדיקטטורות.
liordavidlior
דרימיסט-על

ufomatan כתב:
liordavidlior כתב:אני לא חושב שכל מה שעשינו ואנחנו עדיין עושים לפלסטינים מוצדק. אני יודע שלא כל פלסטיני אשם. אני לא חושב שיש הצדקה לרמוס, להשפיל או להתנהג אליהם כמו חרק - אני לא מתרץ את המעשים האלה, אני מגנה אותם.
מסכים איתך לחלוטין- למה יש לי את ההרגשה שאנשים בארץ חושבים שאנשים מהשמאל מצדיקים פיגועים? הקיטלוג של השמאל כאילו הוא בוגד במדינה ובעד טרור ונפגעים מהצד הישראלי זה רק נסיון להרעיל אנשים כנגד המצפון שלהם! השמאל לא נותן לימין הקיצוני לעוור את העם, ולהחריב את המוסר והכבוד שלנו על מזבח של רעיון ציוני אנכרוניסטי שאיבד את ההגיון שלו כבר מזמן.
אני לא עוצם עיניים ולא מצדיק שום התנהגות מכוערת בגלל שיש פיגועים של פלסטינים- מה הקשר? זה שיש פיגועים אומר שזה נכון לזרוק אנשים לרחוב? שזה נכון להשפיל אותם במחסומים, לפרוץ לבתים שלהם בצורה לא חוקית, לבזוז ולדרוס אדמות, להפקיע אדמות פרטיות בכוח? די עם הצידוקים ה"ביטחוניים"האלה, הם לא עובדים עלי יותר. יש כאן עניין של חיי אדם וזה לא משנה אם הם פלסטינים או ישראלים- אנחנו כבר לא רואים אנשים מול העיניים מרוב הרעל שהחדירו לנו לראש- ההסתה הגזענית עובדת גם בצד שלנו.
בקשר ל-97%, זה לא ממש מדויק ידידי. לא הוצעו לו 97% מההתנחלויות, אלא הוצע לו 97% מהשטח שהיה ירדני עד 67' בצורה של חילופי שטחים בין השאר. אבל הבעייה בקמפ דייויד לא הייתה ההצעה ה"נדיבה" לכאורה של ברק, אלא היא נעוצה באיך נראית המדינה הפלסטינית שברק הציע (ואני מבטיח לך שהיא בעייתית מאוד, אם תרצה אני אפרט כי הכרתי את המצב בקמפ דיוויד מקרוב) ולערפאת לא היה שום מנדט מטעם הליגה הערבית להסכים או לא להסכים על ירושלים, כי האמריקאים לא קשרו את ההסכם עם הפלסטינים ביחד עם הסכמה של הליגה הערבית (מה שמתעקשים היום שיהיה).
לכן הנסיון ל"מכור" לנו סיפור יפה על זה שהפלסטינים לא קיבלו הצעה מושלמת לא ממש עובד כאן.
אישית אני חשבתי בזמנו שהפלסטינים חייבים לקבל את ההצעה של ברק כפיתרון זמני עם קביעת לוחות זמנים לפתרון קבע שיהיה טוב יותר להם, אבל הכבוד והאגו של ערפאת ושל הליגה הערבית, חוסר ההבנה של ממשל קלינטון, ואריק שרון עם הפורבוקציה שלו על הר הבית, פיצצו את ההסכם.

שוב אם תרצה אני אשמח להסביר לך למה ההצעות של ממשלות ישראל עד היום וגם היום הן בעייתיות מבחינת הפלסטינים, ויש בעייתיות קשה מאוד שלא מסובך להבין אותה ולא מסובך לפתור אותה, אבל זה הסבר קצת ארוך וזה יאלץ אותך לפתוח מפה :)
אני אשמח לפירוט, יש מפה באינטרנט :)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

טל רודס כתב:לא להאמין שפעם עבדתי במשרד הזה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3833003,00.html

אתם מבינים, לא מספיק שמזמינים שגריר זר לנזיפה דיפלומטית (דמארש), אז גם צריכים להשפיל אותו שייראה נמוך יותר. כל כך אופייני לבריונות הישראלית, חבל שהיא חלחלה גם למשרד החוץ, אבל זה לא מפתיע בהתחשב בזה ששר החוץ הוא ליברמן, שמאז שנכנס למשרד, הבידוד הבינ"ל על ישראל רק גדל והוא לא רצוי כמעט בשום מקום בעולם חוץ מדיקטטורות.
טוב תשמע זה הגיוני לכעוס אבל איכשהו, כנראה בעזרת הרבה מאגיה שחורה, אנחנו בחרנו את האנשים האלו. אמא שלי אישית הצביעה לליברמן כי היא פשוט בורה ואוכלת את כל השטויות והדיבורים על איום מיידי שהתקשורת מאכילה אותנו ואמרתי לה בפרצוף שהיא טעתה ועל הטעות של אנשים כמוהה אנחנו נשלם בגדול. זה כמו שבוש נבחר לקדנציה ראשונה ומספיק אנשים הצביעו לו כדי שהוא יוכל לזייף את הניצחון לשניה, אין סיבה לרחם על האמריקאים ששמו את האפס הזה שימלוך עליהם עם השקרים שלו. אין סיבה לרחם עלינו, מגיע לנו לסבול וכנראה גם לאבד את הכל לפני שנבין לאיזה בור הכנסנו את עצמנו עם אנשים כמו נתניהו, ליברמן והחרדים שמתנהגים בצורה יותר ויותר מזעזעת מיום ליום.

אין לך מושג כמה אני מקנא בך שיש לך את האפשרות להקים משפחה ולגדל ילדים באנגליה. גם אם הכפור הזה ימשך עוד 20 שנה אתה בסיטואציה יותר טובה.
אני אוציא דרכון אירופאי ואני גם אעבור לשם כי אני לא רואה את עצמי במקום אחר אבל אין לי מושג איך אני אתחיל שם בכלל וזה הורג אותי לחשוב על זה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ברור שהגיוני לכעוס אבל יש כללי התנהגות בדיפלומטיה, ודווקא ממישהו מנוסה כמו איילון (שהיה שגריר בארה"ב), לא הייתי מצפה לנהוג ככה.
אחת הסיבות העיקריות שעברתי לאנגליה היא בגלל שהסתכלתי על העתיד ולא ראיתי שום עתיד בארץ ורציתי שלמשפחתי העתידית ולילדיי יהיה עתיד טוב ובטוח יותר. תאמין לי מזג האוויר לא נורא למרות הכפור הנוכחי, מתרגלים לזה וזה הרבה יותר כיף לדעתי מאשר לחיות כל השנה בזיעה ו-90 אחוזי לחות.

מאחל לך בהצלחה עם הדרכון האירופאי, אם אתה צריך עצות , אל תהסס לשאול אותי.
שלח תגובה