אשכול פוליטיקה ואקטואליה
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה
תודה. בזיון שאנשים כאלה יושבים בכנסת, גם הוא וגם העוזר שלו.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לא דיברתי בכלל על החרדים אלא רק על דתיים לאומיים. למפלגות החרדיות אין שיוך פוליטי מובהק. הם לא קמו בשביל מטרות אידאולוגיות. הם קמו לדאוג לאינטרסים צרים של ציבור אחד והרבנים החרדים לא נדרשים לשאלות כאלו כי זה בכלל לא אכפת להם.DivineComedy כתב:avrahamshuk כתב:תרשה לי לא להסכים איתך ברמה העובדתית. כאן במדגם הצר של הפורום רואים בבירור שהנוטים שמאלה תומכים בעסקה הרבה יותר מהנוטים ימינה, ולכן הרשה לי להדביק עליהם בשמך את התווית שאתה יצרת - "אנשים בורים ופשוטים".DivineComedy כתב:סגל אידיוט, לא בגלל מה שהוא אומר אלא בגלל שהוא מניח שלחץ לשחרר את שליט מגיע מהשמאל, שזאת טעות בסיסיסת ממש מפגרת.
דווקא האנשים הבורים והפשוטים (קרי החלק באוכלוסייה שנוטים יותר ימינה), אלה הם שלוחצים הרבה יותר לשחרר את שליט.
וגם תגובה 43 מסכמת את זה יפה.
הייתי גם חותם בעיניים עצומות על הקביעה שימניים מתנגדים יותר לעסקה מאשר שמאלנים, אם היתה דרך להוכיח מי צודק.
אני רק אוסיף ואומר שהציבור הדתי מתנגד באופן די גורף לעסקה (אני מקווה שעל זה אין מחלוקת כי זה כבר יהיה סתם קנטרנות) והוא גם רובו ככולו ימני, ככה שכבר יש לי דוגמא נגדית די גורפת נגדך.
קודם כל מתוך הפורום אני לא כל כך רואה מי מהנוטים שמאלה תומכים בעיסקה.... אולי פספסתי משהו.
אני מחשיב את עצמי ליברל והומניסט, ובעל דיעות שמאלניות מובהקות, אבל ממש קשה לי לקשר את השקפת העולם שלי לתמיכה בעיסקה הזאת. לא רואה שום קשר.
לגבי הדתיים החרדים... כשהדיעות נשלטות ע"י אדם מרכזי אחד, אני לא ממש רואה בזה חירות מחשבתית.
באופן כללי תמיכה בעיסקה באה מתוך אמוציונליות שהיא איפושהו מובנת כשמסתכלים על הנפשות המעורבות והטחינה התקשורתית שעושים.
סוג האוכלוסייה שנתונה שהשפעות ומניפולציות רגשניות, הוא אותו חתך באוכלוסייה שהייתי קורא לו "פשוטי העם". מכאן מגיעה המסקנה שלי.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- avrahamshuk
- דרימיסט-על

אני חושב שהרעיון הזה הוא גאוני ומצויין...
אבל צריך להתגבר על הרבה מכשולים טכניים בדרך, אם בכלל הדבר מעשי. אולי אם החוק לא יהיה שכל חייל יקבל קרקע, אלא שכל חייל משוחרר יהיה זכאי לקבל קרקע בנגב באם יתחייב לגור שם (כלומר ללא אפשרות למכור למשך כמה שנים) ובתנאי שאכן יבנה שם בית בפרק זמן מסויים.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
חוק פופוליסטי, מטומטם ולא מעשי.ilai fields #7 כתב:הצעת חוק: חייל משוחרר יקבל קרקע בחינם
http://news.walla.co.il/?w=//1624807
אפשרי? הגיוני? מעשי?
מה שצריך לתת לחייל משוחרר זה מענק שחרור רציני וגם לימודי תואר ראשון על חשבון המדינה. את התשלום על הלימודים אותו חייל משוחרר יוכל לשלם בחזרה למדינה בתשלומים קטנים מאד כל חודש, רק אחרי שיסיים את הלימודים וימצא עבודה בשכר הולם (בדיוק כמו שעושים באירופה).
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
שישמרו את הקרקע שלהם ושישלמו לי קצת יותר מ350 ש"ח בחודש עם מענק שחרור מדהים של 5,000 ש"ח. 

-
- בריל!
מצויין , אני תומך מאוד בעניין. חייבים להבין שהצפיפות בארץ היא לא הגיונית. יש שטחים עצומים בדרום שהם לא מנוצלים רק בגלל נגישות ויחסי ציבור. הגיע הזמן לפתור את זה ולא כל הזמן לגנוב שטחים של הפלסטינים שאנחנו יודעים שנצא מהם בסוף!ilai fields #7 כתב:הצעת חוק: חייל משוחרר יקבל קרקע בחינם
http://news.walla.co.il/?w=//1624807
אפשרי? הגיוני? מעשי?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ממש מעניין אנשים במדינה ללכת לגור בנגב עם כל הבדואים וזיהום האוויר מרמת חובב... עוד הצעת חוק פופוליסטית.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אוי נו טל... הרבה זמן לא היית בנגב.
אל תשכח שזה שטח עצום שהוא פי שלוש מכל שאר שטח המדינה ויש שם הרבה אזורים ירוקים ויפים (מערב הנגב).
זה אזורים שבכל מקרה צריך לפתח אז למה לא לתת לחיילים מענק בצורת קרקע?
אהה ואני לא בטוח אם גוש דן עדיף על הנגב מבחינת זיהום אויר... (כלומר אני בטוח שלא)
לעניין אחר:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/989/ ... 3&tmp=7445
רגע, יש סיכוי שמישהו במדינה הזאת תפס סוף סוף את הראש???!!!
אל תשכח שזה שטח עצום שהוא פי שלוש מכל שאר שטח המדינה ויש שם הרבה אזורים ירוקים ויפים (מערב הנגב).
זה אזורים שבכל מקרה צריך לפתח אז למה לא לתת לחיילים מענק בצורת קרקע?
אהה ואני לא בטוח אם גוש דן עדיף על הנגב מבחינת זיהום אויר... (כלומר אני בטוח שלא)
לעניין אחר:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/989/ ... 3&tmp=7445
רגע, יש סיכוי שמישהו במדינה הזאת תפס סוף סוף את הראש???!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הרבה זמן הייתי וכנראה שהרבה זמן לא אהיה. זה איזור שהמדינה מזניחה למרות שבן גוריון רצה להפריח אותו. ברור שצריך לפתח אבל זה לא מעניין אף אחד באמת (גם לא את החבר כנסת הפופוליסט), צריך לעשות תשתיות תחבורה, מקומות עבודה, חינוך וכו' ולהפוך את זה למקום אטרקטיבי. אבל סדר העדיפויות של המדינה הוא כמובן שונה.
אמרתי את דעתי מה צריך לתת לחיילים , צריך להשקיע בהם בהשכלה גבוהה ולא בקרקעות.
אמרתי את דעתי מה צריך לתת לחיילים , צריך להשקיע בהם בהשכלה גבוהה ולא בקרקעות.
-
- בריל!
אף אחד כאן לא מדבר על יחידת העילית לטיהור הגזע היהודי- יחידת עוז שמטפלת בעובדים הזרים שמדינת ישראל מכניסה כל שנה להיות עבדים שלנו כאן בארץ.
יחידה גזענית ומרושעת שבמקום לטפל בצורה אנושית ונכונה, מצליחה לאמלל את חיי העובדים הזרים במדינה ואת חיי ילדיהם שנולדו כאן, ולהתייחס אליהם כמו אל זבל טהור ולא כאל בני אדם!
משרד הפנים בראשות הגזען העלוב והמושתן אלי ישי (ייבדה לחיים קצרים ומלאי סבל) החליט השנה בניגוד לשנים קודמות, שיחידת עוז תארוב לעובדים זרים מחוץ לכנסיות השונות בחג המולד כדי לעצור עובדים לא חוקיים. השבוע אם אני זוכר נכון, הם אפילו נכנסו לתוך כנסייה על מנת לעצור עובד זר.
בושה וחרפה למדינה שלנו שאפילו ביום הכי קדוש לדת הנוצרית מחליטה להתעלל בעובדים הזרים במדינה.
איכס איזה הרגשה מגעילה להיות אזרח בשנים האחרונות במדינה הזאת!
יחידה גזענית ומרושעת שבמקום לטפל בצורה אנושית ונכונה, מצליחה לאמלל את חיי העובדים הזרים במדינה ואת חיי ילדיהם שנולדו כאן, ולהתייחס אליהם כמו אל זבל טהור ולא כאל בני אדם!
משרד הפנים בראשות הגזען העלוב והמושתן אלי ישי (ייבדה לחיים קצרים ומלאי סבל) החליט השנה בניגוד לשנים קודמות, שיחידת עוז תארוב לעובדים זרים מחוץ לכנסיות השונות בחג המולד כדי לעצור עובדים לא חוקיים. השבוע אם אני זוכר נכון, הם אפילו נכנסו לתוך כנסייה על מנת לעצור עובד זר.
בושה וחרפה למדינה שלנו שאפילו ביום הכי קדוש לדת הנוצרית מחליטה להתעלל בעובדים הזרים במדינה.
איכס איזה הרגשה מגעילה להיות אזרח בשנים האחרונות במדינה הזאת!

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מביש שמדינה שהוקמה אחרי השואה ומטיפה כל הזמן נגד גזענות ואנטישמיות, היא בעצם הגזענית הגדולה ביותר.
-
- בריל!
האלמנטים הגזעניים שקיימים במדינה מובלטים מאוד בשנים האחרונות, אחרי שהרבה שנים המדינה ניסתה כמה שיותר להצניע את האלמנטים האלה שמוטבעים בחזון הציוני שלה.טל רודס כתב:מביש שמדינה שהוקמה אחרי השואה ומטיפה כל הזמן נגד גזענות ואנטישמיות, היא בעצם הגזענית הגדולה ביותר.
זה לצערי יהיה הסוף של המדינה שלנו אם אנחנו נמשיך להתייחס לזרים ולערבים כאן כאל עבדים שלנו (תכלס גם לאתיופים)
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
נכון.טל רודס כתב:תודה. בזיון שאנשים כאלה יושבים בכנסת, גם הוא וגם העוזר שלו.
אבל יפה להגיד את זה גם על חברי הכנסת הערביים שטסים לסוריה ונואמים שמה נגד ישראל..
וזה ח"כ בישראל..
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נו, בסדר מה אתה רוצה? זה לא ברור שאני נגד אנשים כמו עזמי בשארה?!
-
- נעם
ג'יימי, ח"כים ערבים לפחות מייצגים את האוכלוסייה שעומדת מאחורייהם בכבוד ובנחישות. אין שום מפלגה שמשרתת את האינטרסים של הבוחרים שלה כמו המפלגות הערביות. וזה רק דבר אחד שהמפלגות היהודיות יכולות ללמוד מהם.
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
הפלה זה כל כך מובן מאליו?
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- avrahamshuk