אין לי כח לבית ספר מחר

עכשיו שיש לך ת"ז אני מניח שאתה תחפש עבודה.. אז קבל טיפ לחיים:Sunny כתב:אני בי'.
שיעור מתמטיקה זה אחד המצחיקקקקקקקקקקקקקקקקיייייםםםם
אלי במקרה שלי זה ממש לא נכון , כי אני עבדתי כמו שאתה יודע , בטאוור רורד , וממש אין לי תלונות אליהם . היחד היה כמו שצריך , וגם לי נתנו הנחות לכל מיני דברים , אל תקח מקרה אחד ותהפוך אותו לכלל .MrReD כתב:עכשיו שיש לך ת"ז אני מניח שאתה תחפש עבודה.. אז קבל טיפ לחיים:Sunny כתב:אני בי'.
בחיים שלך, אל תעבוד ברשתות. פשוט אל תעשה את זה, תחפש איזה מקום פרטי. גם משלמים יותר טוב וגם מתייחסים אלייך הרבה יותר טוב.
לדוגמא, אני עבדתי בבורגראנץ' משלמים לך מינימום, אתה עובד כמו כלב והמנהלים זונות וממה שאמרו לי זה מה שהולך בכל הרשתות.
עכשיו אני עובד בפאבליק קפה, אני מקבל 20 לשעה, עובדים בכיף, וכל משמרת אתה מקבל ארוחה של איזה 30 - 40 שקל בחינם.
התכוונתי לרשתות מזון, מישהו לפני צבא לא יכול ממש לעבוד במקום אחר.Ozerivarium כתב:אלי במקרה שלי זה ממש לא נכון , כי אני עבדתי כמו שאתה יודע , בטאוור רורד , וממש אין לי תלונות אליהם . היחד היה כמו שצריך , וגם לי נתנו הנחות לכל מיני דברים , אל תקח מקרה אחד ותהפוך אותו לכלל .MrReD כתב:עכשיו שיש לך ת"ז אני מניח שאתה תחפש עבודה.. אז קבל טיפ לחיים:Sunny כתב:אני בי'.
בחיים שלך, אל תעבוד ברשתות. פשוט אל תעשה את זה, תחפש איזה מקום פרטי. גם משלמים יותר טוב וגם מתייחסים אלייך הרבה יותר טוב.
לדוגמא, אני עבדתי בבורגראנץ' משלמים לך מינימום, אתה עובד כמו כלב והמנהלים זונות וממה שאמרו לי זה מה שהולך בכל הרשתות.
עכשיו אני עובד בפאבליק קפה, אני מקבל 20 לשעה, עובדים בכיף, וכל משמרת אתה מקבל ארוחה של איזה 30 - 40 שקל בחינם.
אם כבר רשתות - אז הייתי אומר שרשתות בגדים אולי יותר יקרות בדר"כ .
עבודה רצינית או סתם משהו כדי שיהיה להם תירוץ להביא לך כסף?Sunny כתב:אל תדאג, אני עובד אצל ההורים שלי. אני שואל מתי יש עבודה ואם אפשר-הולך![]()
I'm all set up
חח אתה שר לילדים קטנים שירים?Sunny כתב:בחברה שלהם...
עושים אירועיםאז אני מפעיל...
אוי עבדתי בזה, אחד העבודות הקלות, והשוות יש לומר כי זה כזה קל.Sunny כתב:יותר בכיוון של משגיח על תחנות באירועים
זאת אחלה עבודה. ובואנה אתה ממש צעיר! אתה בטח בין הקטנים בשכבה שלך..Sunny כתב:במיוחד כשאתה בן 15 וחצי ומקבל 20 לשעה
עריכה: 20 שקל. לא 20 משהו אחר