RemedyLane כתב:יו אני לא אוכל לחיות עם זה.
יש גבולות מסויימים שלא חוצים. יש לי את החברים והחברות שלי והדברים שאני עושה שם שוואלה, לא בא לי שלהורים שלי תהיה גישה להכל.
איפה הפרטיות?
פרטיות באינטרנט???????
את עושה צחוק?
אם את חושבת שיש טיפה פרטיות באינטרנט כנראה קוראים לך אליס.
כי אחד מהשנים:
1. או שאת חיה בארץ הפלאות.
2. או שאת מצפינה את המידע שלך (במקרה הזה תמסרי ד"ש לבוב).
אל תנסי להעליב את האינטליגנציה שלי
תומר, you're right on the money
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
טל רודס כתב:פורים ביום שלישי, היום בו קוראים את מגילת אסתר.
טל אני חייב לציין: שלייתר דיוק המגילה נקראת גם ביום שני בערב.
עריכה: טוב בעצם זה באמת תלוי איפה אתה נמצא/גר, אבל באופן כללי:
קראית המגילה מתחילה ביום שני.
עוד 10 ימים תחרות, מסתבר שאף מלווה לא זמין...ואני צריך לנגן עם מלווה שאני לא אוהב לנגן איתו..וכל זה בזמן שגם לקבוע איתו חזרות בקושי יש לי זמן, כי לקחתי על עצמי יותר מידי רסיטלים וחזרות...בעעעעעעע!!!!
ואז שבוע הבא יום ראשון-הופעה דיקסילנד בצוללת
יום שני-כנס תזמורות כל היום ובערב חזרות של 2 הרכבים
יום שלישי-תחרות ואלוהים יודע אם אני איהיה מוכן.
ועם כל זה להשלים לימודים של הרבה ימים שאני מפספס החודש בגלל כל זה.
יש ביקורת של איקאה. שוודים באו ביום שישי-שבת-ראשון בשביל לבדוק הכל. מתוך השלושה ימים עבדתי רק היום והיינו צריכים להוריד את כל העגילים, טבעות, שרשראות (שמתי מתחת לחולצה ). אז בפעם הראשונה אחרי חצי שנה בערך הורדתי את המוט למעלה ועכשיו כששמתי בחזרה (אחרי דקות ארוכות) זה ממש כואב.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
ilai fields #7 כתב:1) שאין אינטרנט כל היום!!
ושיש אינטרנט הוא זז לאט כמו צב על חילזון....
מזכיר לי משהו , היום דיברתי עם העובדת שאיתי על איך שהחיים מתנהלים בצורה כל כך מוטעית , למה ילד אומר לי בחנות שלא היה לו אינטרנט למשך שבועיים והוא לא ידע מה לעשות .. מזל שהוא גם לא השתגע .
לאיזה רמה הגענו שהאנטרנט נהיה אוויר לנשימה ? ומה עם קצת השכלה , מה עם זמן לעצמנו . מודרניזציה במילה אחת .
בקשר לעדשות :
חבר טוב שלי שם עדשות , ומתקשר אליי בערב . הוא אומר לי שהוא לא יכול להוציא את העדשות . אז הוא בא אליי הבייתה , בהתחלה לקח זמן עד שהצלחתי להוציא לו , כי העין שלו ריפלקסיבית - נסגרה אוטומטית . אבל עשיתי את ההישג שלי : הוצאתי את העדשות מהעיניים של הבנדם !