באמת? סעמק! באסה כנראה שפספסתי אחד, עשיתי 30 מעטפות במכה אחת, אני אעביר לך את הסטיקר בהזדמנות- מצטער.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
לאחר קבלת החולצה מעידן היום במסדרונות בר אילן דילגתי לכיתה הריקה ולבשתי מהר את החולצה,
לא יכולתי לעמוד בפיתוי כצפוי היא גדולה עלי אך הייחוד שלה מפצה על הכל! קיבלתי מחמאות..
ובגלל שהיה קר ממיזוג נשארתי איתה.. ואז נסעתי לפגוש את מיכל בעזריאלי והיא צחקה עלי
שאני מושפעת - Duhhh
קיצר כל הכבוד!
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
חלק מהירושלמים יקבלו את זה אישית דרכי ובגלל זה לא קיבלו. לך שלחתי בדואר אז אתה אמור לקבל את זה כבר.
Ozerivarium כתב:דווקא יצא לי לפהגש עם מתן בערב חג . כבר לבשתי אותה במהלך הימים הבאים , והיא יושבת עליי בול .
היה נחמד לראות אותך שמה בתקליט , עם החבר'ה .
חגגתם ת'יומולדת שלך מן הסתם ?
אכן, חחגנו את היומולדת בקטנה, במוצ"ש כבר הייתה חגיגה יותר רצינית.
אז אני ומיקי נפגשנו עם מתן בסופו של דבר, וקיבלנו את החולוצות.
באמת חולצה יפה, אהבתי את הדוגמא, כל הכבוד על הרעיון.
מתן תודה רבה רבה על הטרחה, ג'ורדן גאה בך
Idan_Floyd כתב:אז אני ומיקי נפגשנו עם מתן בסופו של דבר, וקיבלנו את החולוצות.
באמת חולצה יפה, אהבתי את הדוגמא, כל הכבוד על הרעיון. מתן תודה רבה רבה על הטרחה, ג'ורדן גאה בך
+100
+תודה על הדיסק!!
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged