המשיכו בשיחה...
לא יודע, בגלל זה שאלתי אם אני טועהGreenburger כתב:רדיוהד מממממש לא התחילו עם זה. מה שהם כן עשו ראשונים, זה לתת לך את היכולת לקבוע את המחיר... וכרגע זה קיים רק באלבום שלהם אז זה לא ממש תהליך כלשהו.
מה שכן, וזה גם פתרון טוב לכל מי שמוריד, יש מלאאא אתרים באינטרנט שנותנים לך להוריד אלבומים, ולשלם עליהם מחירים זעומים. משהו כמו 20 סנט לשיר, וככה אתה לא חייב בכלל לשלם על שירים שאתה לא רוצה.
)
מה זאת אומרת אתה אף פעם לא משתמש בהם, אתה קנית את המוזיקה שאתה שומע כל יום ולא את הפלסטיק!! אז מה אם לא אותו הפלסטיק מנגן אותו, אלא אמצעי אחר?? זאת אותה המוזיקה שאתה שילמת עליה.Ozerivarium כתב:תכלס גם אצלי זה ככה , זה קצת מבעס לחשוב על זה שקניתי את הדיסקים של דרים סתם , אני בקושי משתמש בהם (רק פעם ב..) . אבל בכל זאת - הם הלהקה היחידה שאני אשתדל להחזיר כל שקל ושקל מהשווי שכבר הורדתי .
פורמט acc ממש טוב, איכות טובה יותר משל MP3 ולא פחות דחיסה.YtseJam כתב:או תמירו את הקבצים בדיסק לפורמט loss-less כלשהו (כגון Flac), או תמירו ל-mp3 באיכות של 320kbps (אם אתם בעלי HDs עם קיבולות אדירות).
חבל על הדיסק.
משום אף פעם לא חשבתי על זה ככה...DivineComedy כתב:מה זאת אומרת אתה אף פעם לא משתמש בהם, אתה קנית את המוזיקה שאתה שומע כל יום ולא את הפלסטיק!! אז מה אם לא אותו הפלסטיק מנגן אותו, אלא אמצעי אחר?? זאת אותה המוזיקה שאתה שילמת עליה.Ozerivarium כתב:תכלס גם אצלי זה ככה , זה קצת מבעס לחשוב על זה שקניתי את הדיסקים של דרים סתם , אני בקושי משתמש בהם (רק פעם ב..) . אבל בכל זאת - הם הלהקה היחידה שאני אשתדל להחזיר כל שקל ושקל מהשווי שכבר הורדתי .