מאוד מענין מה היה אצל הנורמנים - הדוכן של דובל כפי שקראת לו

הכניסה עולה כסף?
היה חנוק או שלא היה יותר מדי אנשים?
ממש, אבל ממש לא!liordavidlior כתב:חחח ולאד, שמעת 15 שקל לחצי ליטר אז נדלקת, אה?
לא כזאת מציאה הבירות. הכניסה חינם, אתה משלם רק על מה שאתה קונה (שתייה,אוכל).Carpe Diem כתב:ג'יימי - תוכל לפרט איזה בירות ראית בדוכנים (בעיקר גם הסוגים שלהם)?
מאוד מענין מה היה אצל הנורמנים - הדוכן של דובל כפי שקראת לו
הכניסה עולה כסף?
היה חנוק או שלא היה יותר מדי אנשים?
אתה חוזר לשם היום לא?yyzboy1928 כתב:בדוכן של בקס היה בירה ששכחתי את שמה, בירה בלגית עם תפוחים.. ועוד משו עם דובדבנים..
צריך לנסות..
ג'יימי, ג'יימי... לא חידשת לי כלוםyyzboy1928 כתב:הייתי שוב היום.. הייתי בדוכן של בקס ונהנתי לשתות היום ארדינגר כהה!!!! ברה זרה לחלוטין, איכותית וטובה..
לידו יש דוכן של בירה אורקל פילזנר עם בירה שבחיים לא שמעתי עליה.. קוזל או משו כזה..
קיצר ולאד, תנסה את הארדינגר הכהה.. היא מעניינת ביותר ולא רעה בכל!!!!... שווה נסיעה לשם..
תנסה גם את הדוכן של דובל.. שמעתי שם שהבירות לפרצוף.. בכלל, הפסטיבל הזה נהיה סוג של בירפסט לערסים.. אבל מה זה משנה, העיקר הבירה
העיקר שלטעם העיר יש לך כסף ולהירשם כחבר מועדון השנה אין לך כסף...yyzboy1928 כתב:נגמר טעם העיר.. אתמול חגגתי את היום האחרון שם, ואכן, מסכם, היה טו-אוב!
בירה יום שלישי, וחמישי.. חצי בלי מילוי חוזר, 30 שקל..טל רודס כתב:העיקר שלטעם העיר יש לך כסף ולהירשם כחבר מועדון השנה אין לך כסף...yyzboy1928 כתב:נגמר טעם העיר.. אתמול חגגתי את היום האחרון שם, ואכן, מסכם, היה טו-אוב!