לשתות משהו

פתרון הגיוני

יש מצב שזה הבעיה באמת.יכול להיות שהיא ציפת שתעשה משהו ותיזום פגישה
לאו דווקא עם קשר למין. אם היה חשוב/רצוי לך שתישנו באותו חדר [בהנחה שהיא *לא* ישנה עם ההורים], זו לא הבעיה.Greenburger כתב:למצוא את הדרך לחדר שלה כשההורים שלה בבית?? אני די בטוח שהיא ישנה בחדר שלהם... חוץ מזה בלי קשר זה לא לעניין להיכנס למיטה כזה מהר. זה לא היה עניין של רק מין כמו שנראה לי שאתם חושבים.bents כתב:אם אתם באים לישון אצל מישי, ואתם ישנים בחדרים נפרדים- אני מעריצה אותה.
גם אם יש לכם תוכניות עליה [ובטוח גם לה יש]- תמיד אפשר למצוא את הדרך לחדר שלה..
אבל זה הרבה יותר מכובד מלכתחילה ככה![]()
[דבר הוותיקן, מאמר 12א', לוקאס. ]
אגב, למה חיכית חודש? מה חשבת שיקרה? שהיא תחכה להוד מעלתך?
זה הכי מעצבן ביקום. אני לגמרי יכולה להבין אותה..
אבל בכל מקרה, לפעמים הרצון משתנה, ו'לא', כמה מפתיע שיהיה, תמיד אפשרי. ולא תמיד זה בגלל משהו שאתה עשית, אלא פשוט כי ככה זה. רוצים מישו, וזה עובר, קורה.
ולמה חיכיתי חודש? הסברתי בהתחלה. אנחנו גרים רחוק, הייתי צריך לחכות עד שניפגש, שלא היה יום אחרי שהיא אמרה לי שהיא מעוניינת.
וחוץ מזה, אני הייתי צריך לחכות לה, לא הפוך!
זה לא אני שגרמתי לה לחכות לי, שוב בניגוד לאיך שאתם מציירים את זה.
על כוס משקה בפאב טוב - זו אחלה אווירה לדבר על נושאים כאלה.Greenburger כתב:ROTFLOL![]()
שמע למה לא, יש הרבה אנשים שזה יישמע להם הגיוני... ואני יכול להבין למה. לא אומר שאני מסכים, רק מבין![]()
ושמע ולאד, בכיף
רק מה שאמרת:יש מצב שזה הבעיה באמת.יכול להיות שהיא ציפת שתעשה משהו ותיזום פגישה
אבל יזמתי פגישה דווקא, או ששנינו יזמנו ביחד, לא זוכר... כמו שאמרתי, נפגשנו להופעה של היהודים.
ובפעם השניה שנפגשנו (אחרי שבראשונה כלום לא קרה) כן יזמתי, נישקתי אותה ואז היא אמרה שהיא לא רוצה כבר. אז ההחלטה הזו שלה כבר נעשתה לפני הפגישה ההיא (השניה).
כמובן אחי!kawkaz כתב:יש לך פתרון קולקטיבי לבעיות, ולדי..
לשתות משהו![]()
פתרון הגיוני
כן, זה מה שאמרתי... שמשהו קרה במהלך החודש הזה. לא חידשתעכשיו לגבי הנושא:
הפגישה השנייה הייתה כעבור חודש אני מבין, נכון? אז משהו קרה במהלך החודש הזה אצלה והיא הפסיקה לרצות אותך. אפשר לנסות ולחרוש מה הייתה הסיבה לכך, או סתם לשכוח אותה ולסגור פרק
בתור "מחקר" זה יהיה מעניין לחקור מה עבר עליכם באותו חודש, ולנסות להסיק מסכנה - גם יהיה על מה לדבר באשכול
מצד שני המלצה שלי מבחינה פרקטית - לשכוח אותה וזהו.על כוס משקה בפאב טוב - זו אחלה אווירה לדבר על נושאים כאלה.Greenburger כתב:ROTFLOL![]()
שמע למה לא, יש הרבה אנשים שזה יישמע להם הגיוני... ואני יכול להבין למה. לא אומר שאני מסכים, רק מבין![]()
ושמע ולאד, בכיף
רק מה שאמרת:יש מצב שזה הבעיה באמת.יכול להיות שהיא ציפת שתעשה משהו ותיזום פגישה
אבל יזמתי פגישה דווקא, או ששנינו יזמנו ביחד, לא זוכר... כמו שאמרתי, נפגשנו להופעה של היהודים.
ובפעם השניה שנפגשנו (אחרי שבראשונה כלום לא קרה) כן יזמתי, נישקתי אותה ואז היא אמרה שהיא לא רוצה כבר. אז ההחלטה הזו שלה כבר נעשתה לפני הפגישה ההיא (השניה).
עכשיו לגבי הנושא:
הפגישה השנייה הייתה כעבור חודש אני מבין, נכון? אז משהו קרה במהלך החודש הזה אצלה והיא הפסיקה לרצות אותך. אפשר לנסות ולחרוש מה הייתה הסיבה לכך, או סתם לשכוח אותה ולסגור פרק
בתור "מחקר" זה יהיה מעניין לחקור מה עבר עליכם באותו חודש, ולנסות להסיק מסכנה - גם יהיה על מה לדבר באשכול
מצד שני המלצה שלי מבחינה פרקטית - לשכוח אותה וזהו.
טוב, שהבהרת את זה.Greenburger כתב: כן, זה מה שאמרתי... שמשהו קרה במהלך החודש הזה. לא חידשת
ובהחלט מסקרן אותי מה זה היה, ושוב אם תקרא את מה שכתבתי בהתחלה... היא לא רצתה לומר לי.
ואל תדאג, כבר שכחתי אותה מזמן. אני לא מתעסק עם המקרה הזה, וגם אז לא התעסקתי בו הרבה.
פשוט עכשיו לאחרונה אני קצת מתגעגע, בכל זאת היה לנו קשר ידידותי די טוב שחבל לי שאבד.
תחשוב שלא כולן יודעות להגיד ולהסביר את התנהגותן - כי הרבה פעמים היא בלתי הגיונית ואימפולסיבית לחלוטין IMHO.Greenburger כתב:התכוונתי שחבל שהן לא מסבירות את ההתנהגות שלהן =)
ואת אותו הגיון הייתי שמח לדעתCarpe Diem כתב:או שזה לפי מנגנון ההגיון הנשי שאנו הגברים לא משוגלים להביןGreenburger כתב:התכוונתי שחבל שהן לא מסבירות את ההתנהגות שלהן =)
חחח הזכרת לי את הסרט עם מל גיבסון - מה נשים רוצות... אחלה דרך להבין בנותGreenburger כתב:ואת אותו הגיון הייתי שמח לדעתCarpe Diem כתב:או שזה לפי מנגנון ההגיון הנשי שאנו הגברים לא משוגלים להביןGreenburger כתב:התכוונתי שחבל שהן לא מסבירות את ההתנהגות שלהן =)