גלעד שליט בדרך חזרה הביתה
- Greenburger
- דרימיסט-על
Re: גלעד שליט בדרך חזרה הביתה
כוסאמא של המצרים האלה!!! הכתבת ההיא באמת רצתה לראיין את גלעד או שהכל היה רק בשביל להוציא לו את המיץ בפעם האחרונה לפני שהוא חוזר לארץ?
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
שיהיו לו חיים בריאים ושקטים. אני בינתיים מתמודד עם המחשבה שהוא יהיה הפרצוף של הקמפיין הבא שלו ביבי. עוד 4 שנים עם החרא הנצלן הזה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Sunny
- דרימיסט-על
איזה כיף שאפשר להגיד-סופסוף.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
זאת שאלה שקשה מאוד לתת עליה תשובה כי תמיד יש את הפחד הזה שברגע שיתרגלו במדינה לעונש מוות זה יתדרדר לנושאים פליליים אחרים...Mars Volter כתב:לא חיסול ממוקד, אלא עונש מוות בבית משפט ישראלי...Black Rose Immortal כתב:למחבל שחזר לטרור? עונש מוות צריך להילקח בחשבון.Mars Volter כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4135692,00.html
עם כל הצער והכאב, אני חייב לתקוף את מי שלא אמר את הכותרת ולשאול - מה הן הדרכים האחרות לשחרור גלעד?
עזבו, אני אשמח לשמוע מכל אחד ואחד מכם - מה הן הדרכים הללו? ולמי שאומר שאין דרך אחרת וגם אין לבחור בדרך שנבחרה, רק שיקום ויגיד שהוא מוכן שגלעד יישאר בעזה כל חייו. זה כנראה המחיר של החלטה שכזו.
אה ועוד משהו... עונש מוות בישראל - דעתכם?
ואם לזה התכוונת, מדוע לא עונש מוות בסיבוב הראשון לאנשים עם מעורבות חמורה כמו עבדאללה ברגותי או רוצחי משפחת פוגל?
אבל כשמדובר במלחמה בטרור אז אני חושב שכן צריך לשקול את זה... אני לא מאמין שמחבל ששוחרר חוזר הביתה ורואה טלוויזיה, אני מאמין שהם כולם מתישהו חוזרים לפעול נגד המדינה וכן צריך לעצור את זה מראש.