אוקיי לאחר שמיעה ראשונית של Mbinguni Amina -השיר החדש מתוך bilo 2.0 - אני יכול להגיד שאני בהחלט מרוצה . הנגיעות של החצוצרות ישר הזכירו לי את Diablo Swing Orchestra משום מה . מי שמכיר טוב את הEP הראשון יכול להזכר בקטע ההקראה עם הקול הנקבי שמוזכר גם ב 3:03 :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... v0E#t=183s
סה"כ האיש מכה בשנית ולא מאכזב . עכשיו רק נותר לצפות בכליון עיניים שה EP הזה כבר יצא לאור ויזכה בתואר נוסף לדבר הכי טוב שיצא השנה (וזה כנראה יקרה ) .
Djent : Palm Muted Guitar Special Department
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: Djent : Palm Muted Guitar Special Department
Gru - פרוייקט של בן אדם אחד שהפיץ את האלבום הזה בחינם לפני כשנתיים (וטל - אני עדיין זוכר שאני חייב לך חוות דעת .. אם אתה זוכר ) . יש שקוראים לזה Djent , יש שקוראים לזה פשוט Prog Metal כמו שכולם מכירים . בכל אופן - זה מעולה לדעתי !
- ofri17
- דרימיסט שרוף
מצאתי אותו כשחיפשתי אמנים דומים לdavid maxim micic. אני צריך לתת לו עוד כמה שמיעות אבל אני די אוהב את זה.ואם כבר דיוויד, איך לא כתבת כלום על bilo 2.0 שיצא אתמול? מצאתי להורדה רק גירסה אחת של 128 kps, מישהו מצא באיכות יותר טובה?
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
- Axxon N
- דרימיסט-על
אני מצאתי של 192. עוד לא שמעתי אותו אבל..
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Bilo 0.2 ענק!!!
אלבום מעולה שלא ממחזר את הסגנון של הקודם אבל עדיין שומר על האלמנטים החשובים, כתיבה נפלאה, כיף ענק!
אלבום מעולה שלא ממחזר את הסגנון של הקודם אבל עדיין שומר על האלמנטים החשובים, כתיבה נפלאה, כיף ענק!
- AlucarDT
- דרימיסט-על
^ מסכים לגמרי..
וזה רק אני או שהקטע הרביעי ממש מזכיר את דרים?? אפילו הסולו ממש בסטייל של פטרוצ'י
וזה רק אני או שהקטע הרביעי ממש מזכיר את דרים?? אפילו הסולו ממש בסטייל של פטרוצ'י