[דיון] Endless Sacrifice
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
Re: [דיון] Endless Sacrifice
אני מקוה שלא. חבל על הזמן המבוזבז. נראה לי ששמעתי את השיר הזה במלואו אולי חמש פעמים.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- TOMERRR
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
- arik100
- דרימיסט מתקדם
עצוב בשבילך...avrahamshuk כתב:אני מקוה שלא. חבל על הזמן המבוזבז. נראה לי ששמעתי את השיר הזה במלואו אולי חמש פעמים.
איך אפשר להעדיף את I&W על פני TOT...
לא ברור
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
arik100 כתב:עצוב בשבילך...avrahamshuk כתב:אני מקוה שלא. חבל על הזמן המבוזבז. נראה לי ששמעתי את השיר הזה במלואו אולי חמש פעמים.
לא ברור

לא ברור מה שאמרת עכשיו.. אבל נכבד את דעתך.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
לי לא ברור למה אי-אפשר לאהוב את שניהם ולמה צריך בכלל לבחור. 

- NamelessATM
- דרימיסט-על
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחarik100 כתב:עצוב בשבילך...avrahamshuk כתב:אני מקוה שלא. חבל על הזמן המבוזבז. נראה לי ששמעתי את השיר הזה במלואו אולי חמש פעמים.
לא ברור

רגע, אתה רציני שאתה מעדיף את TOT על I&W?

טוב... מכבד עם תחושה מוזרה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
זה באמת לא ברור.avrahamshuk כתב:אני מקוה שלא. חבל על הזמן המבוזבז. נראה לי ששמעתי את השיר הזה במלואו אולי חמש פעמים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
ברור שאפשר, אבל כמעט כל דבר בחיים זוכה להשוואה עם משהו אחר, ואצלי אימג'ס לוקח... אף פעם לא הכרתי מישהו שמעדיף את טריין על אימג'ס, אז אני מעט מופתע (אבל יכול להבין כמובן)...YtseJam כתב:לי לא ברור למה אי-אפשר לאהוב את שניהם ולמה צריך בכלל לבחור.
ולנושא הדיון, אני אשמח ל-ES בהופעה פה! בכלל כל שיר מ-TOT, לשבור קצת ת'צאוור

- NamelessATM
- דרימיסט-על
זה בהחלט שיר נחמד, אבל יש לי איתו שתי בעיות מרכזיות שמונעות מימנו להיות שיר יותר טוב בשבילי:
1. מעבר חד מידי בין ההתחלה/הבתים השקטים, היפים והמרגשים לבין הפיזמון המטאלי שאני אישית מוצא אותו לא מתאים כל כך לשיר.
2. קטע אינסטרומנטלי ארוך מידי. בכיף יכלו לקצר אותו באיזה דקה ומשהו.
1. מעבר חד מידי בין ההתחלה/הבתים השקטים, היפים והמרגשים לבין הפיזמון המטאלי שאני אישית מוצא אותו לא מתאים כל כך לשיר.
2. קטע אינסטרומנטלי ארוך מידי. בכיף יכלו לקצר אותו באיזה דקה ומשהו.
-
- דרימיסט מתקדם
נסה אותו עוד כמה פעמים. לי לקח די הרבה זמן לעכל את האלבום הזה, וזה אחד הטובים באלבום. מה גם שהוא מרגיש פחות כבד משאר השירים ולכן אולי יהיה יותר נגיש לאנשים בעלי נטייה יותר פרוגרסיבית, כמוך.avrahamshuk כתב:אני מקוה שלא. חבל על הזמן המבוזבז. נראה לי ששמעתי את השיר הזה במלואו אולי חמש פעמים.
-
- נעם
שוקרון, גם אני הייתי ממליץ לך לתת לשיר הזה עוד כמה הזדמנויות. גם אני סלדתי ממנו בהתחלה, בעיקר בגלל הפזמון (שיש לו קצת תחושת נאו-מטאל כזאת. אותה סיבה שסלדתי גם מThis Dying Soul בגלל קטע ה-"Come to me my friend...). זה מסוג השירים שבהחלט צריך "להתרגל" אליהם, ולא בגלל שהם מסובכים מדי אא בגלל שהם נשמעים אחרת ממה שאתה מצפה לו מדרים.
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
- avrahamshuk
- דרימיסט-על

לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות...
דבר ראשון אני מסכים שחמש שמיעות לא מספיקות לחוות דעה מלאה על שיר של דרים אז אולי אני טועה. פשוט אני לא נוהג לשמוע את האלבום הזה לעיתים תכופות והשמיעות המעטות לא נתנו לי הרבה מוטיבציה.
- arik100
- דרימיסט מתקדם
Black Rose Immortal כתב:ברור שאפשר, אבל כמעט כל דבר בחיים זוכה להשוואה עם משהו אחר, ואצלי אימג'ס לוקח... אף פעם לא הכרתי מישהו שמעדיף את טריין על אימג'ס, אז אני מעט מופתע (אבל יכול להבין כמובן)...YtseJam כתב:לי לא ברור למה אי-אפשר לאהוב את שניהם ולמה צריך בכלל לבחור.
ולנושא הדיון, אני אשמח ל-ES בהופעה פה! בכלל כל שיר מ-TOT, לשבור קצת ת'צאוור.
images and words אלבום שמאוד קל לאהוב אותו , בשמיעה שנייה-שלישית , אבל המורכבות שלו לא מתקרבת בכלל לTRAIN OF THOUGHT ,
בכלל I&M , אלבום מאוד OVERRATED , מאוד , כמובן שיחסית לשאר האלבומים שלהם , זה שהוא בעצם האלבום הראשון הטוב שלהם , זה לא אומר שהוא הכי טוב שלהם , אצלי הוא במקום שלישי ביחד עם כמה אלבומים שלהם
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
עכשיו הגזמת.arik100 כתב:Black Rose Immortal כתב:ברור שאפשר, אבל כמעט כל דבר בחיים זוכה להשוואה עם משהו אחר, ואצלי אימג'ס לוקח... אף פעם לא הכרתי מישהו שמעדיף את טריין על אימג'ס, אז אני מעט מופתע (אבל יכול להבין כמובן)...YtseJam כתב:לי לא ברור למה אי-אפשר לאהוב את שניהם ולמה צריך בכלל לבחור.
images and words אלבום שמאוד קל לאהוב אותו , בשמיעה שנייה-שלישית , אבל המורכבות שלו לא מתקרבת בכלל לTRAIN OF THOUGHT ,
בכלל I&M , אלבום מאוד OVERRATED , מאוד , כמובן שיחסית לשאר האלבומים שלהם , זה שהוא בעצם האלבום הראשון הטוב שלהם , זה לא אומר שהוא הכי טוב שלהם , אצלי הוא במקום שלישי ביחד עם כמה אלבומים שלהם
אני יודע שזה לא האשכול המתאים אבל לומר שהמורכבות של אימג'ס לא מתקרבת לשל טריין....

יש לך מזל שזה טעם וריח...

- DeanDTN1
- דרימיסט מתחיל
קודם כל, כל הכבוד על הנושא תמיד רציתי להביע את דעתי על שיר!!!
אחד השירים שאני הכי אוהב בין כל האלבומים ששמעתי
הסולו של פטרוצ'י פשוט גדול
וגם רודס עשה עבודה מצויינת
לברי תמיד מכניס אותי לעבירה של השיר
הפתיחה של השיר מכניסה אותך לעניינים ישירות וגורמת לך לצפות למשהו אני פשוט
ודרך אגיו אני לא ממש מצליח למצוא את הטאבים לסולו של פטרוצ'י אם מישהו מכיר יכול לשלוח לי?
ושוב תודה על הנושא

אחד השירים שאני הכי אוהב בין כל האלבומים ששמעתי
הסולו של פטרוצ'י פשוט גדול
וגם רודס עשה עבודה מצויינת
לברי תמיד מכניס אותי לעבירה של השיר
הפתיחה של השיר מכניסה אותך לעניינים ישירות וגורמת לך לצפות למשהו אני פשוט

ודרך אגיו אני לא ממש מצליח למצוא את הטאבים לסולו של פטרוצ'י אם מישהו מכיר יכול לשלוח לי?
ושוב תודה על הנושא

It's The Place I Can Return Too
- NamelessATM
- דרימיסט-על
אוקי, אני יודע שאם אני אתחיל לכתוב תגובה מפורטת על הדעה שלי על I&W ועל TOT והשוואה ביניהם זה לא ייגמר , אז אני אנסה לעשות את זה קצר.arik100 כתב:Black Rose Immortal כתב:ברור שאפשר, אבל כמעט כל דבר בחיים זוכה להשוואה עם משהו אחר, ואצלי אימג'ס לוקח... אף פעם לא הכרתי מישהו שמעדיף את טריין על אימג'ס, אז אני מעט מופתע (אבל יכול להבין כמובן)...YtseJam כתב:לי לא ברור למה אי-אפשר לאהוב את שניהם ולמה צריך בכלל לבחור.
בלי קשר לאלבום ראשון לא אלבום ראשון:
I&W > TOT
יש לכך הרבה סיבות אבל אני אשאיר את התגובה ככה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
avrahamshuk כתב:עכשיו הגזמת.arik100 כתב:Black Rose Immortal כתב:ברור שאפשר, אבל כמעט כל דבר בחיים זוכה להשוואה עם משהו אחר, ואצלי אימג'ס לוקח... אף פעם לא הכרתי מישהו שמעדיף את טריין על אימג'ס, אז אני מעט מופתע (אבל יכול להבין כמובן)...YtseJam כתב:לי לא ברור למה אי-אפשר לאהוב את שניהם ולמה צריך בכלל לבחור.
אני יודע שזה לא האשכול המתאים אבל לומר שהמורכבות של אימג'ס לא מתקרבת לשל טריין....![]()
יש לך מזל שזה טעם וריח...
זה לא טעם וריח.
חוץ מThis Dying Soul אין כמעט שום דבר מורכב בTOT, ובטח ובטח לא קרוב למורכבות של I&W.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- arik100
- דרימיסט מתקדם
אני שמעתי הרבה את שתי האלבומים , ואני מצטער אבל TOT פשוט יותר טוב , וכן יותר מורכב ויותר קשה להתחבר אליו
גם אני בהתחלה לא אהבתי אותו , עכשיו הוא במקום שני-ראשון עם SFAM , עם נטייה ל SFAM ,
STREAM OF CON.. זה בין האינסטרומנטלים הטובים שלהם ביחד עם EROTOMANIA ו DEVILS DANCE
כל שאר השירים מאוד טובים באלבום , היחיד שחלש שם זה VACANT
I&W פשוט קליל , וכיף לשמוע אותו בתור אלבום יחסית רגוע , לא כמו TOT
גם אני בהתחלה לא אהבתי אותו , עכשיו הוא במקום שני-ראשון עם SFAM , עם נטייה ל SFAM ,
STREAM OF CON.. זה בין האינסטרומנטלים הטובים שלהם ביחד עם EROTOMANIA ו DEVILS DANCE
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
^
מצטער אריק...
ניר, מה שכתבתי שזה טעם וריח זה לא לגבי המורכבות של I&W מול TOT אלא לדיון על נושא האשכול ודירוג אלבומים באופן כללי.

ניר, מה שכתבתי שזה טעם וריח זה לא לגבי המורכבות של I&W מול TOT אלא לדיון על נושא האשכול ודירוג אלבומים באופן כללי.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
SOC הוא האינסטרומנטלי הכי straight forward שלהם. הוא לא רע אבל לרוב די משעמם.arik100 כתב:אני שמעתי הרבה את שתי האלבומים , ואני מצטער אבל TOT פשוט יותר טוב , וכן יותר מורכב ויותר קשה להתחבר אליו
הסבר לי מה כל כך מורכב בTOT.