Megadave
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Re: Megadave
אני אשמח אם אלפסון ישאר לתקופה ארוכה הפעם.
אחלה באסיסט, אני מאוד אוהב אותו ב-RIP.
אחלה באסיסט, אני מאוד אוהב אותו ב-RIP.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
הקליפ החדש ל-the right to go insane. השוט שבו אלפסון מניח למסטיין פרחים על הקבר דווקא די מצחיקה בכל הסיפור העגום הזה.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=138229
הופעה שלהם לפני כמה שבועות צולמה לDVD חדש שיצא בקרוב.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=138229
הופעה שלהם לפני כמה שבועות צולמה לDVD חדש שיצא בקרוב.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Sentient 6
- דרימיסט-על
הלהקה מסיימת להקליט את האלבום החדש אבל כמה רעיונות עם מאסטיין בזמן האחרון מרגיזים אותי כי הוא איבד את עצמו לגמרי עם השטויות. הוא הפך לתומך נלהב בקונספירציית תעודת הלידה של אובמה והוא טוען ששלחו לו קליפ שבו רואים את את זה שהנהג של קנדי הוא בעצם זה שרצח אותו והוא ממשיך עם השטויות של יום הדין, קשקושים על מגיה שחורה וכו' והוא כל כך מנותק מהמציאות שהוא לא מסוגל לנגן שירים כמו bad omen כי הם פוגעים בו במצב הנוכחי שלו אבל תכלס בן אדם עם רגליים על הקרקע יבין שזה כולה שיר פיקטיבי ושטותי. בקיצור הוא כבר bat shit crazy ואני לא סגור עדיין לגבי אם אני הולך לקנות את האלבום הבא שלהם כי עם כל הכבוד קשה לי לתמוך כספית בבן אדם שיכול להיות כותב ומגיש בתכנית משלו בfox news ומתחת לגלימה של המטאליסט האגדי הוא חתיכת הזיה אונג'ליסטית גדולה ומרגיזה. הוא מרגיז אותי יותר מאשר שהוא מביא לי אושר וקשה לי כרגע "לנתק" אותו ממגהדת' והמוזיקה.
אני אשמח אם תגיבו בנושא.
אני אשמח אם תגיבו בנושא.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
- Sentient 6
- דרימיסט-על
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא מסכים. יונייטד היה מגניב ויותר פופי אבל עדיין היה חזק ועמוס להיטים ואנדגיים היה כבד בטירוף ולדעתי הכי טוב שלהם מאז 94. הבעיה שלי היא שהם מפיקים את החדש עם מפיק שעובד בד"כ עם להקות שהן די זבלה והם אומרים בעצמם שההקלטות היו עמוסות בבעיות ובקיצור זה לא נשמע הכי מרשים בינתיים. on the plus side? ההרכב הוא אגדי. מעבר לזה אני לא אוהב את העובדה שהם עובדים בשיטת חצי killer חצי filler כשהאלבומים האחרונים התחילו כל כך חזק ונפלו עוד יותר חזק וקשה לי להאמין שזה ישתנה.
דייב מסטיין הוא הבן אדם עם שיקול הדעת הכי גרוע אי פעם מעבר לזה המוזיקה עדיין חזקה.
דייב מסטיין הוא הבן אדם עם שיקול הדעת הכי גרוע אי פעם מעבר לזה המוזיקה עדיין חזקה.
- AlucarDT
- דרימיסט-על
שמע אני פשוט לא מתחבר למוזיקה שהם עושים בשנים האחרונות..האחרון שאהבתי שלהם היה the system has faild. בקשר להרכב - אכן אגדי עם אלפסון

- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
מהצ'אנל של RR ב Youtube.
פחות או יותר אותם אלמנטים מ Endgame.
פחות או יותר אותם אלמנטים מ Endgame.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
TH1RT3EN דלף.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אלבום לא טוב שני ברציפות לדעתי.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
heard the single and another song and i'm just not gonna buy or even steal this album. it's just not worth it and it's dave mustaine's fault for sucking so bad that he decided to recycle a bunch of old shit just to do his part and bail out of his deal with RR. it's just a perfect exemple for how much this industry is six feet down shit creak... a man who's always been a hard working fellow for his crowed skips the hard work for the first time in his career. i hope that they will be back with maybe a new label or on theyre own with better music.
anyway, that's how music used to work back then, you would go to a store or listen to it with a friend and i'm not going to download it this time. i try to honor the man as much as possible with his current state of mental not so well being.
anyway, that's how music used to work back then, you would go to a store or listen to it with a friend and i'm not going to download it this time. i try to honor the man as much as possible with his current state of mental not so well being.