הפתיע ומפתיע אותי באופל שהוא משדר. כל שמיעה הוא עושה לי צמרמורות מחדש, ממש ככה.
די מזכיר לי את הפעם הראשונה (ועוד כמה פעמים שבאו אחריה) ששמעתי את בלאק סאבאת (של בלאק סאבאת).
החידוש הכי מרענן פה באלבום, הכי לא 'דרים' קלאסי.
?????
תסלח לי ליאור אני ממש לא מסכים.
ANTR הוא השיר שהכי מתקשר לשלושת האלבומים האחרונים (אולי למעט אוקט'). הוא ממש נשמע המשך של אותה דרים ת'יאטר. החידוש היחיד אולי הוא שהם לקחו את המטאליות צעד נוסף קדימה אבל בלי שום חידוש מהותי. הפוך לגמרי מ TCOT ו TBOT
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
הפתיע ומפתיע אותי באופל שהוא משדר. כל שמיעה הוא עושה לי צמרמורות מחדש, ממש ככה.
די מזכיר לי את הפעם הראשונה (ועוד כמה פעמים שבאו אחריה) ששמעתי את בלאק סאבאת (של בלאק סאבאת).
החידוש הכי מרענן פה באלבום, הכי לא 'דרים' קלאסי.
?????
תסלח לי ליאור אני ממש לא מסכים.
ANTR הוא השיר שהכי מתקשר לשלושת האלבומים האחרונים (אולי למעט אוקט'). הוא ממש נשמע המשך של אותה דרים ת'יאטר. החידוש היחיד אולי הוא שהם לקחו את המטאליות צעד נוסף קדימה אבל בלי שום חידוש מהותי. הפוך לגמרי מ TCOT ו TBOT
אני לא חושב שTCOT או TBOT הם צעד קדימה, או שהם הציגו בהם חידושים מהותיים (אולי חוץ מהסולו של פטרוצ'י (אמרו פה שזה הוא, אני לא מבין בזה) באמצע TCOT). שירים טובים, אבל הסגנון מוכר. מסכים לגבי ANTR.
מה זאת האופוריה הזאת סביב tbot? מה לעזאזל i&w בו? נכון, זה שיר מרגש, אבל הוא מונוטוני מאד. גם ההשוואה לסולו של חוד התער מגוחכת בעיני - איך אפשר להשוות בכלל? יש פה סולו של כמה דקות שמנוגן על אותה ההרמוניה. זה ברמת האלתור, לא משנה עד כמה האלתור הזה ממצא את היכולות של פטרוצ'י. בכלל, עושה רושם שאם דרים היו מורחים קצת את wither אז הייתם מהללים גם אותו...
רמת הפרוגרסיביות של שיר לא נמדדת באורכו.
Crimson Epitaph כתב:האמת שאני הייתי אומר ההפך, TBOT וTCOT הם אם כבר צעד (מבורך!) אחורה, לימים של I&W, מבחינת הסגנון, מבחינת הרגש, ואני בהחלט מעדיף אותם ככה.
אני ממש לא מסכים עם האמירה שיש משהו "אמג'ס אנד וורדס"י בTBOT. הוא פשוט נשמע קלאסי קצת אבל זה בהחלט משהו חדש אצל דרים. אולי TCOT מזכיר את אימג'ס אבל אני חושב שעדיין הוא חידוש הרבה יותר גדול מANTR.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem