אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי Greenburger »

לא מודדים סרט קומדיה על פי כמה הוא מצחיק? אז על פי מה כן?
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

על פי כמות החברים של ג'אד אפטאו שמשתתפים בו.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

Greenburger כתב:לא מודדים סרט קומדיה על פי כמה הוא מצחיק? אז על פי מה כן?
לדעתי לא מודדים סרט קומדיה רק על פי כמה הוא מצחיק, אלא לפי עוד דברים, כי אם יהיה לך סרט מצחיק אבל חסר היגיון ובאמת מטומטם (לא מטומטם כמו טיפשים בלי הפסקה שאלה רק אנשים מטומטמים אלא באמת עלילה מטומטמת) אז זה לא יהיה סרט הקומדיה הטוב בעולם (לדעתי).
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".

רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני די חושש שדארן ארונופסקי יהפוך לפול ורהובן בסוף.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

21 Jump Street

סרט ממש מצחיק! :haha:
משחק שם הבחור שמשחק בסופרבאד (חרמן על הזמן)... שכחתי איך קוראים לו אבל אני מת עליו!
וג'וני דפ בתפקיד אורח.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

DivineComedy כתב:Here

The Fountain
http://www.imdb.com/title/tt0414993

Mr Nobody
http://www.imdb.com/title/tt0485947

Moon
http://www.imdb.com/title/tt1182345

Following
http://www.imdb.com/title/tt0154506

And the Best and the most surrealistic of them all
Ink
http://www.imdb.com/title/tt1071804
צפיתי בכל הסרטים, כולם מצויינים אחד אחד!
הסרטים שהכי אהבתי היו mr. nobody שכבר הרבה זמן לא התרגשתי ככה מסרט, following של כריסטופר נולאן, שאותו תכננתי כבר לראות מזמן, ובאמת שהסרט הזה הוא כזה מיינדפאק!, ואינק שאותו ראיתי ממש עכשיו שהוא באמת הכי סוריאליסטי והזוי ממה שהמלצת, הסאונדטראק שלו מדהים לחלוטין!
השניים האחרים היו גם טובים אבל לא מיינדפאק כמו אלה. האהוב עליי הוא mr. nobody ללא ספק.
תודה רבה רבה על ההמלצות!
אשמח לעוד סרטים בסגנון של following ו mr. nobody, סרטים חכמים כאלה שעושים כאב ראש כל הסרט ואז בסוף גורמים לראש שלך להתפוצץ. אם יש עוד כאלה אני אשמח להמלצות :)

ואם כבר אני כותב על סרטים, אז עוד סרטים שראיתי:
איש הפיל - ללא ספק הסרט הכי מרגש שראיתי אי פעם, יצירה גאונית של דייויד לינץ', שזה שהסרט מבוסס על סיפור אמיתי רק הופך אותו ליותר עצוב ודכאוני. מומלץ לכולם גם למי שלא אוהב את לינץ'.
לוסט הייוואיי - עוד יצירה גאונית של לינץ' שמספרת על אדם שמאבד את שפיותו ויוצר לו עולם אחר, בדיוני, והכל מתחיל להסתבך כשהמציאות אותה הוא מדחיק דולפת לתוך העולם. סרט שגדוש בסמלים ומטאפורות. מיינדפאק בדיוק כמו שזה נשמע! מומלץ ביותר למי שעוד לא ראה, ואוהב סרטים משוגעים.
ארץ קשוחה - לא מבין איך עד עכשיו לא ראיתי אותו... יצירת מופת מותחת ביותר של האחים כוהן... חובה צפייה!

עד כאן החפירה! :knockedout:
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

ohh god .
American Beauty
לא צחקתי ככה שנים . קווין ספייסי הזה חונק אותי מצחוק ! :haha:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qw0kuEG7NR8[/youtube]
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

אם כבר מדברים על מל גיבסון, אז מה אתם חושבים על סרטים (וזה לא חייב להיות רק סרטים, אלא גם מוזיקה או ספרות) שמי שכתב אותם או ביים אותם הוא אנטישמי/אנטי-ישראלי/מכחיש שואה או כל מיני דעות, ולא רק דעות נגד עם ישראל אלא גם דעות נגד עמים אחרים, דעות חריפות. לי אישית זה לא כל כך מפריע, כי למשל לרוג'ר ווטרס יש בעיות עם ישראל אבל אני אוהב את פינק פלויד (למרות שרוג'ר ווטרס לבד זה לא רק פינק פלויד, אבל הבנתם אותי אני מקווה..) ולמשל הסרט החדש של מל גיבסון סבבה מאוד, הוא טוב, למרות שהוא מכחיש שואה.. אבל זה הקטע, מצד אחד אני חושב שלא צריך לאהוב את הבן אדם או לערבב תכונות שלו עם יצירות שהוא קשור אליהם, מצד שני, אם להיטלר הייתה להקה טובה, הייתם הולכים להופעה שלהם או משהו?
פשוט מסקרן אותי הנושא הזה, ויש לו דעות מוזרות לגביו.. נושא מוזר.. אז מה דעתכם?

עריכה: חחח עכשיו שמתי לב שלא דיברנו בכלל על מל גיבסון! :doh2: משום מה הייתי בטוח שדיברנו עליו פה.

סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

רוג'ר ווטרס והיטלר זו לא השוואה מוצלחת במיוחד (אחד יצא בתקשורת נגד ישראל, והשני לקח את זה קצת יותר רחוק...) בכל מקרה, אני לא חושב שאני אי פעם אערבב דעה פוליטית\גאווה לאומית ואהבה למוזיקה. אם לדוגמה דרים יעשו את מה שווטרס עשה, ויצא לי להיות בחו"ל בזמן שהם מופיעים, אני אלך להופעה בלי לחשוב פעמיים, ואני אמשיך לקנות אלבומים שלהם. אני מאמין שהרוב לא באותה עמדה כמו שלי אבל זאת הגישה שלי בנושא הזה...
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

לפני השאלה האם גיבסון הוא אנטישמי או לא צריך לשים אותו בפרופורציות עם השאלה "האם הוא שפוי או לא?". מדובר בבן אדם שגדל בבית שעירבבו בו דת ופוליטיקה בצורה הכי גרועה שאפשר והוא ספג את זה כמו סמרטוט רצפה ובהתאם זה נוזל על כל מי שנתקל בו וזה כולל אותנו. הוא אלכוהוליסט, בוגד ומכה נשים ופשוט בן אדם דפוק מכל הכיוונים שאיבד את המציאות. יש לו 8 ילדים מאישתו הקודמת והוא נטש אותה רק כדי לעשות עוד עם דוגמנית צעירה יותר שהוא רק הכה אותה ואז עוד איים עליה ורוצה שהיא תחיה בפחד ממנו.
אתם רואים את זה בסרטים שלו וזה לא התחיל רק בפסיון, הוא בן אדם שמחפש גיבורים מעונים, מרטירים והוא רואה בסבל הפיזי שלהם נטו כמסר. הוא בן אדם מאוד שלילי בעיניי ולפני שאנחנו עושים ממנו לני ריפנשטל עדיף פשוט להתעלם ממנו. הוא אידיוט והוא גרם לנידוי שלו עצמו מהוליווד. חוצמזה ברגע שממזר עקום כמו ג'ו אסטרהז חושב שאתה דפוק אז כנראה שיש בך משהו דפוק.
לעומת זאת אני לא ממעיט בערך הסכנה של אחד כמוהו אבל אי אפשר לסתום את הפה המטופש שלו. אני לא מתנחם בעובדה שיש גרועים יותר ממנו במקומות גבוהים יותר, אנשים לדוגמא כמו ניוט גינגריץ' שנאבק עדיין בכוח בשביל להגיע לבית הלבן למרות שזה לא יקרה כי נגמר לקמפיין שלו הכסף. אנשים כמו גינגריץ' לדוגמא, בן אדם שעוד לפני שני עשורים הוטבע באות קלון על ידי הסנאט האמריקאי על ניצול לרעה של הכוח שלו, בן אדם שעזב את אשתו הראשונה כשהיא חלתה במחלה סופנית ואז עזב את השניה שגם היא חלתה בשביל אישה צעירה יותר וממש מפחידה שחיה איתו במערכת יחסים פתוחה ואחרי כל זה הבן אדם מסווה את עצמו בתור איש משפחה ואיש של עקרונות כשברור לכולם שמדובר בזונה של בן אדם מהסוג הרע ביותר שימשיך לחזור ולאיים על המציאות כל עוד יש לו ממני לגנוב. אז אחד כמו גיבסון הוא לא כזה בעיה לדעתי in the great scheme of things.

לגבי האם להשקיע בו כסף, אתה פשוט צריך לשאול את עצמך אם אתה רוצה לממן אותו וזו הסיבה שאני כבר לא קונה אלבומים של מגהדת', ברגע שמאסטיין התחיל להפיץ שנאה אני הפסקתי. שימות עני כמו שהוא טיפש. רוג'ר ווטרס לא מפיץ שנאה בואו לא נשכח, המסר שלו הוא שוויון לכולם וזה משהו שבמדינה הזאת רוצים שיסתכלו עליו כמסוכן.
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

ofri17 כתב:רוג'ר ווטרס והיטלר זו לא השוואה מוצלחת במיוחד (אחד יצא בתקשורת נגד ישראל, והשני לקח את זה קצת יותר רחוק...) בכל מקרה, אני לא חושב שאני אי פעם אערבב דעה פוליטית\גאווה לאומית ואהבה למוזיקה. אם לדוגמה דרים יעשו את מה שווטרס עשה, ויצא לי להיות בחו"ל בזמן שהם מופיעים, אני אלך להופעה בלי לחשוב פעמיים, ואני אמשיך לקנות אלבומים שלהם. אני מאמין שהרוב לא באותה עמדה כמו שלי אבל זאת הגישה שלי בנושא הזה...
לא ניסיתי להשוות בין היטלר לווטרס חס וחלילה :)

סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אני שומע הרבה מאוד דברים שטניסטים שמעודדים שפיכות דמים, אלימות, סמים ועוד. ואין לי בעיה עם זה בכלל.
כי לא איכפת לי על מה זה מדבר כל עוד לא יהיה כתוב בשפה של מטומטמים.
אני בטוח שאני שומע הרבה מאוד להקות ומוזיקאים נאו-נאצים או אנטישמים שלא במודע וגם שכן במודע, וגם זה לא איכפת לי, כי זה לא שאם אני עכשיו קונה אלבום של להקה נאו-נאצית אני הולך להתחתן איתם, להוליד להם ילדים ולהגיד שהדעות שלהם אחלה, אני כולה גורם לעצמי להנות ואם ההנאה שלי זה לשמוע להקות נאו-נאציות ששרות על השטן ורצח של חתולים, אז למה לא? כי זה בכל זאת הנאה שלי לא שלהם, ואם זה מה שעושה לי טוב אז על הזין שלי אם הם אנטישמים או נאו-נאצים או שיהיו מבחינתי השטן בכבודו ובעצמו.
אז זה שרוג'ר ווטרס עושה חרם על ישראל זה ממש אבל ממש לא מפריע לי לשמוע פינק פלויד או אלבומים של רוג'ר ווטרס, כי מה איכפת לי ממנו... בתכלס הוא לא מעניין אותי מה שמעניין אותי זה המוזיקה שלו לא הדעות שלו. אז מצידי שיהיה נאו-נאצי, לא חושב שזה סיבה מספיק טובה בשביל לא לשמוע להקה.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אם זה העיקרון שלך בוא ניקח אותו צעד אחד רחוק יותר - נגיד (חס וחלילה וכל זה) שמישהו מהמשפחה שלך היה נרצח (שוב, חס וחלילה). והאמן האהוב עליך תומך ברצח הזה.
אתה עדיין מקשיב למוזיקה שלו?
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

בטח! הייתי אומר לו להקליט עוד אלבום, ואז הייתי רוצח אותו, ואם היה אפשר לרצוח הודעות הייתי גם רוצח את ההודעה שלך (חס וחלילה כמובן).
נערך לאחרונה על ידי Axxon N ב ג' יולי 17, 2012 3:25 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

באטלשיפ.

מוקדם מדי למחווה לרובוטריקים של ביי, לא הייתי ממליץ לטרוח, כל מה שהיה ברור שלא טוב ברובוטריקים אבל שמתי בצד כי זה היה אדיר לגמרי כאן תחת זכוכית מגדלת, בוער בשמש שכולם יראו איזה ביזבוז של 200 מיליון דולר. פיסת דשן עצומה שריהאנה היא אולי הדבר היחיד שעובד בו.

ד"א בשבוע הראשון שלו להקרנות באירופה הוא סיים שני אחרי טיטניק בתלת מימד. כן צריך לראות כדי להבין את האירוניה בניצחון של סרט על ספינה בת 100 שנה על הגב של מפרצת מוחית עם CGI שיכול לממן לא מעט דברים טובים יותר.
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

ראיתי סרט שמחולק לשני חלקים (part 1 & part 2) על מגדלי התאומים. לא זוכרת את השם המדויק.
רק ב10-15 דקות האחרונות מראים את אסון התאומים, כל הסרט מספר את השתלשלות האירועים מאז הפיצוץ הראשון
בחניה התת קרקעית של המגדלים ב1993 (נראה לי). כל כך הרבה סמויים ורמזים ומידע מדויק על האירוע ב2001 ופשוט התעלמו, זה מדהים.
מה שמפתיע (או לא כל כך) זה שזה העובדים ה"פשוטים" (אלה שלא מקבלים החלטות) שידעו את כל הפרטים-העבירו לדרגות מעליהם שהם אלה הבכירים שהתעלמו וקיבלו החלטות לא נכונות.
בשביל שיהיה סיפור, עוקבים אחרי אחת הדמויות לאורך הסרט שמתפטר מהתפקיד הבכיר שלו כי נמאס לו שכל מה שהוא אומר נחשב לכלום ולא מקשיבים לו. (שאם כן היו מקשיבים, אולי הדברים היו מסתיימים אחרת).
בקיצור, סרט ארוך (כי זה בשני חלקים), אבל שווה ביותר. נראה לי ישן מ2006 או 2008. הוא שונה מכל הסרטים שיש על התאומים ויונייטד 93.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אהבתי את השרלוק הולמס החדש, יופי של צילומים (במיוחד הצילומים האיטיים המדהימים).
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

so here is a strange and funny way to spend millions of dollars.

a couple of years ago jay beruchell and seth rogen did a fake trailer called "jay and seth vs the apocalypse" in which they are stuck inside theyre house while unseen flesh eating zombies are ravaging the world and now its becoming a real movie and one of the most expensive jokes ever. the idea is sort of this weird happaning in which they are barricaded inside but find out that they really cant stand each other and ponder about the idea that the undead pleague outside is better than what they have.
the movie will star both as themselfs with guest cameos from jason segal, david krumholtz and harry potter's emma watson, some of them probably as undead versions of themselfs.

sounds like the most genius thing ever to me.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

DUDEEEEEEEEE

trey parker and matt stone's next movie is officialy the movie version of the book of mormons!!!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

האוונג'רס פשוט חזק ברמות אחרות.
תמונה
שלח תגובה