יאללה איזה מייק פורטנוי זה!!! אי אפשר לא למות על הבן אדם הזה... גם מתופף שהוא אל שעשרות אלפי מתופפים (אם לא מילונים) וגם אחלה בן אדם ששומר על יחס מצויין עם המעריצים. המוסיקאי (בתור מתופף שלא אוהב לקרוא למתופפים מוסיקה, הוא מרגיש לי הרבה יותר מראוי להיכרות מוסיקאי) שאני הכי מעריך ומעריץKמיתי כתב:(wedged between Jonas Brothers, Eminem and Hannah Montana!)
Hell must've frozen over!!!!
אשכרה מיונג נראה כמו איזה אחד שסתם במקרה נקלע לתמונה, או שהוא מעריץ שמפחד להתקרב יותר מדי לחברי הלהקהPlaschkes כתב:מיונג...![]()
ופורטנוי כרגיל עם ההצבעה.
שבוע שעבר הוא עוד עלה 89 במטאל שופ הם החליטו להעלות את המחיר מסיבה כלשהי...gils77 כתב:אם אני לא טועה דיסק קלאב מוכרים ב89
לא משנה היכן,לא רוצה להבריח לקוחות מאותה חנות שמוכרת הרבה דברים ומאוד מוכרת,מעדיף שלא לנקוב בשמה.YtseJam כתב:ביוקר?
מטאלשופ מוכרים את ה-3C ב-99 שקל... פעם, דיסק 1 עלה 80 שקל...
גם מוזיקה נטו במבצע של 99 שקל ל-3CD...
איפה אתה רכשת את שלך?
כבוד לאבאAcOs כתב:הלכתי לאסוף את הדיסק (special edition) כבר לפני יומיים.
לא היו יותר מידי הפתעות, הוא עשוי ממש יפה, אהבתי נורא את הartwork ובמיוחד את אלה שליד TBOT - צפוי אבל עדיין מרגש ומכניס לאוירה של השיר.
לגבי הקאברים, הם ממש טובים לדעתי. לא הכרתי שם אף שיר חוץ מTame A Land של איירון שנמצא בתקליט שיש לי פה שאבא הוריש לי.
נסעתי עם אבא שלי לפני שבוע ושמתי את הדיסק של הקאברים, הוא זיהה חצי מהשירים
DanielK כתב:חברססססס
זה רק אני או שדקה 1:29 בערך בקאבר Odyssey, זה ההתחלה של The test that stumped them all ?
לא אתה לאB-Boy כתב:
נ.ב.- האם אני היחיד שחייך כמו אידיוט לאורך כל TSF?
בהחלט אלבום מעולה, ו-TSF באמת שיר מעולהB-Boy כתב:אני ארשום בשבוע הבא חפירה ענקית על האלבום הזה, אבל בגלל שאני באילת וכותב מהפלאפון אז אכתוב בקצרה:
אלבום מ-ע-ו-ל-ה
נ.ב.- האם אני היחיד שחייך כמו אידיוט לאורך כל TSF?