אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי yyzboy1928 »

Kמיתי מסכים עם מה שאמרת אחינו..
שאלתי איך לא בגלל שאני לא יודע, אלא יותר בקטע שאיך המדינה שלנו תחנך אותם מבלי לקבל את החינוך הלקוי של הרבה הורים בביתהם..

שירן אטיאס? הבן? מרמת השרון? אתה מכיר אותו? :haha: . הייתי בהלם שראיתי אותו בהופעה של דרים.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/922/134.html

ביבי אותו הביבי והבריונות אותה הבריונות. אותו ביבי שבקדנציה הקודמת שלו כראש הממשלה הגרוע ביותר בישראל איים ותקף את בתי המשפט והמשטרה בגלל חקירות שנוהלו נגדו, בהתנהגות שמזכירה משטרים אפלים באירופה מהמאה ה-20. לא פלא שזכה מהר לכינוי ביביטו (אתם יודעים עם איזה מנהיג איטלקי זה מתחרז).
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

חייל גבעתי הורשע בביזה בעת עופרת יצוקה

http://news.walla.co.il/?w=/1/1527265

יש כרגע 18 תגובות לכתבה הזאת, 50% מהם מצדיקים את החייל. אחר זה באים ואומרים שקיימת שנאה עצמית בארץ. אם זה ה"עצמי", אז איך לא תהיה שנאה??
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

תמיד יהיו כאלה, מה לעשות...
אבל אכן שאלה מעניינת: מאיפה היה לו את הקוד הסודי?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

כותרת: "החייל הורשע".

אחד הטוקבקים: "בושה וחרפה. להעמידו לדין!".

הממ...

בכל אופן. חייל אידיוט. גם 'חברים' שלי מהפלוגה בזמנו לקחו שוחד במחסומים תמורת כניסה לארץ.
והם קיבלו את מה שמגיע להם. טיפשים.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

בגלל שמוקים כמוהו, יצא לצבא שם רע במבצע וזה מביא לגיטימציה לאנשים להגיד שהיו מעשים רבים מאוד לביטול זכויות האזרח.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ידידי היקר, הלוואי שביזה תהיה הפשע המוסרי הגדול של צה"ל בעופרת יצוקה.
אני רוצה לראות שהצבא יעמיד לדין את אותם חיילים שירו והרגו בלי אבחנה נשים וילדים, אז נדבר על מחיקת כתמים מוסריים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כתבה חדשה שלי על מפגש שרי החוץ של האיחוד האירופי:
http://www.epolitix.com/latestnews/arti ... nowledged/
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

השבדים יפגינו למען החרמת ישראל בספורט העולמי במשחק היום בשבדיה.

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1529255

דברים כאלה נאמרים אך ורק בטון אנטישמי מגעיל בצורה דוחה.. למה לא מחרימים את צפון קוריאה?? למה לא מחרימים את איראן על אמירותיה להשמדת ישראל?? למה לערבב פוליטיקה בספורט?

כל הארגונים האלה הם ארגונים אנטישמיים שמתכסים תחת המסיכה של שנאת ישראל תהומית. גרמניה השמידה כמעט את כל אירופה והאם אי פעם החרימו אותה?? איזה שטויות.. הפגנות כאלה רק מעצימות את האנטישמיות בעולם ולא את השנאה לישראלים אלא ליהודים. ומי שלא מבין את זה כנראה עיוור. הרי כל אחד גם מת להתפוצץ בלב תל אביב ולהרוג 30 יהודים. גם פעלי השמאל המפגרים.
אני לא מבין. לא שאנחנו מדינה גרועה פוליטית, אבל יש הרבה הרבה יותר גרועות מאיתנו ודווקא עלינו נתפלים. אנטישמים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אז שיפגינו, כמה אנשים אתה באמת חושב שיפגינו נגד ישראל? ובכל מקרה אני משוכנע שרוב המפגינים זה כל מיני מוסלמים שגרים בשבדיה. זה כל כך ישראלי טיפוסי ישר להתקיף אחרים במקום להסתכל פנימה ולראות האם באמת יש דברים לא בסדר אצלנו במדינת ישראל.

אני נגד האנטישמיות בכל תוקף, אבל לפני שאנחנו מתבכיינים על אנטישמיות, כדאי שנבדוק את הגזענות מצידנו כלפי אחרים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

yyzboy1928 כתב:השבדים יפגינו למען החרמת ישראל בספורט העולמי במשחק היום בשבדיה.

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1529255

דברים כאלה נאמרים אך ורק בטון אנטישמי מגעיל בצורה דוחה.. למה לא מחרימים את צפון קוריאה?? למה לא מחרימים את איראן על אמירותיה להשמדת ישראל?? למה לערבב פוליטיקה בספורט?

כל הארגונים האלה הם ארגונים אנטישמיים שמתכסים תחת המסיכה של שנאת ישראל תהומית. גרמניה השמידה כמעט את כל אירופה והאם אי פעם החרימו אותה?? איזה שטויות.. הפגנות כאלה רק מעצימות את האנטישמיות בעולם ולא את השנאה לישראלים אלא ליהודים. ומי שלא מבין את זה כנראה עיוור. הרי כל אחד גם מת להתפוצץ בלב תל אביב ולהרוג 30 יהודים. גם פעלי השמאל המפגרים.
אני לא מבין. לא שאנחנו מדינה גרועה פוליטית, אבל יש הרבה הרבה יותר גרועות מאיתנו ודווקא עלינו נתפלים. אנטישמים.
אל תרתח אדון עזריאל. חבל על העצבים שלך. מדובר באנשים קיצונים, שמונעים משנאה ליהודים ולא מאהבה לפלסטינים. לכן דעתם לא מזיזה ולא צריכה להזיז לאף אחד.
לצערי כל שונאי היהודים התאחדו (הרבה בזכות הניוון המוסרי של המדינה שלנו) והחליטו לעשות רעש וצלצולים מכל אירוע שבו משתתפים ישראלים באירופה. בטח בשבדיה שהאיסלאם שם פשוט השתלט על כל חלקה טובה ועוד מעט במקום שבדית יתחילו לדבר שם ערבית שוטפת במבטא אירופי, ועוד תשמע את פיין אוף גילדנלואו עושים קאוור לאום כול תום :haha:
לצערי ההתנהגות השחצנית שלנו, המעשים הלא מוסריים שלנו בשטחים וההתנהלות המבישה של המדינה אפילו לאזרחיה הערבים, היא מניע חזק מאחורי עליית האנטישמיות והשנאה כלפינו בעולם. הרי אנחנו נותנים את התירוצים הכי טובים לשונאים שלנו להמשיך ולשנוא אותנו ולגייס שונאים חדשים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

יש מדינות בעולם(כמו רוסיה במלחמה עם גיאורגיה כדוגמא ועוד כמה שפטים) שעושים מעשי פשע(לכאורה פשע מצד ישראל) הרבה יותר חמורים ממה שישראל עושה בשטחים. מישהו מפגין?? מישהו אומר? מישהו דיבר על החרמת רוסיה מהאולימפיאדה לדוגמא או מכל ספורט אחר??? מישהו מדבר על החרמת צפון קוריאה?? אז סבבה.. המוסר שלנו מושחט ופשעי מלחמה לכאורה שיש בשטחים. זה לא מצדיק שנאה המונית. הרי מקצינים אותנו בצורה איומה בעולם כאילו אנחנו משמידים פלסטינים במחנות השמדה ומבצעים עליהם ניסויים.
אם אינני טועה, היטלר דיבר על השמדת היהודים מצד אחד ומצד אחר התקיימה במדינתו אולימפידה. יש לנו עולם צבוע ואנטישמי. זה בדיוק כמו בסרט הרולד וקומר עם השוטר ששונא כושים ויהודים שייכלא אותם בכלא על כל עבירה קטנה.. לא ממש זוכר, אבל תכלס זה מה שיש בארה"ב. מתעללים שמה בכושים וביהודים רק בגלל מה שהם. ששונאים מדינה בגלל לאומה היהודי שלה, אז מחפשים תירוץ יותר טוב לשנוא אותה. אין מה לעשות. הפלסטינים מקצינים את מעשי ישראל בשטחים ואירופה הנאיבית אוכלת את זה מבלי לההבין את הצד שלנו בסיפור, ועל הדרך גם מושפעת מהאנטישמיות הגואה בשטחה. הרי רק אנשים דחויים בחברה מתנהגים בצורה כל כך ברברית. המוסלמים באירופה הם חברה דחוייה כרגע וזאת עובדה. והם רואים שהיהודים קצת יותר מצליחים מהם שמה, אז הם מחליטים להתמרמר על ישראל ועל לכאורה מעשי פשע כמו החומה, המחסומים, עופרת יצוקה וכו'. זה טבע האדם, להתמרמר על מי שטוב ממנו. וככה אותו דבר היה בימים שלפני מלחמת העולם השניה. וככה זה האנטישמים, וסתם אנשים. רואים שישראל מדינה חזקה בעצמה(ידידה קרובה של ארה"ב) ומחליטים לשחק על הקטע העדתי. הרי אין סיבה שבנאדם יקום בבוקר ויגיד "היי, עושים פשעי מלחמה בפלסטין הכבושה" או "יודן אאוט". סיבות לא חסר. לא יודע, ככה אני רואה את המצב לאחרונה. ככה אני מתחיל להבין..

ובריל, הפעם לא שטפו לי את המוח :haha: .
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

התשובה למה שאתה כותב נמצאת בדברים שכתבת. כל הנסיון של ישראל ושל היהודים לאורך ההסטוריה להתבדל ולהציג את עצמם כעם הנבחר וכעם סגולה ואת שאר העמים כנחותים (רשמת על המרמור שלהם למשל) , תרם מאד לכך. ברור שיש הרבה צביעות בעולם , אבל האם על זה צריכה להתבסס הסנגוריה של ישראל, שכל הזמן אנחנו מתעסקים בהשוואות מה מדינות אחרות עשו רע. אולי פעם אחת נסתכל מה אנחנו עשינו רע וננסה לתקן? כל הגישה הזאת של אם אתה לא "איתנו" אז אתה "נגדנו" , רק מזיקה לנו. מה יקרה אם תהיה הפגנה של כמה מוסלמים בשבדיה, זה יזיז למישהו? מה יקרה אם צרפת או מדינה אחרת תבקר את מדיניות ההתנחלויות? אסור לאנשים להתבטא, אסור לבקר את ישראל? ישר כל ביקורת צריכה להיחשב כאנטישמיות?

אם הייתה לנו הסברה טובה יותר, אם הייתה לנו מערכת חינוך טובה יותר, אם האנשים במדינה היו מבינים שהדרך הפוליטית הנוכחית קלוקלת, אז היה אפשר לשפר את המצב. אבל ישראל עסוקה כל הזמן בלהצטדק ולא מוכנה לשמוע שום ביקורת או דיעה שונה ותורמת להנצחת האנטישמיות לצערי.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מאגר טביעות האצבעות - סכנה לבטחון המדינה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3754468,00.html
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:התשובה למה שאתה כותב נמצאת בדברים שכתבת. כל הנסיון של ישראל ושל היהודים לאורך ההסטוריה להתבדל ולהציג את עצמם כעם הנבחר וכעם סגולה ואת שאר העמים כנחותים (רשמת על המרמור שלהם למשל) , תרם מאד לכך. ברור שיש הרבה צביעות בעולם , אבל האם על זה צריכה להתבסס הסנגוריה של ישראל, שכל הזמן אנחנו מתעסקים בהשוואות מה מדינות אחרות עשו רע. אולי פעם אחת נסתכל מה אנחנו עשינו רע וננסה לתקן? כל הגישה הזאת של אם אתה לא "איתנו" אז אתה "נגדנו" , רק מזיקה לנו. מה יקרה אם תהיה הפגנה של כמה מוסלמים בשבדיה, זה יזיז למישהו? מה יקרה אם צרפת או מדינה אחרת תבקר את מדיניות ההתנחלויות? אסור לאנשים להתבטא, אסור לבקר את ישראל? ישר כל ביקורת צריכה להיחשב כאנטישמיות?

אם הייתה לנו הסברה טובה יותר, אם הייתה לנו מערכת חינוך טובה יותר, אם האנשים במדינה היו מבינים שהדרך הפוליטית הנוכחית קלוקלת, אז היה אפשר לשפר את המצב. אבל ישראל עסוקה כל הזמן בלהצטדק ולא מוכנה לשמוע שום ביקורת או דיעה שונה ותורמת להנצחת האנטישמיות לצערי.
אני מסכים עם רוב הדברים שלך מלבד העובדה שרוב הביקורת שמופנית באירופה כלפי ישראל מונעת מלחץ מאוד כבר של גורמים איסלאמים, או משנאת יהודים שמושרשת שם עמוק מאוד.
הרי ברור שאני מסכים איתך שהעם היהודי, מתוך האמונה שלו והראייה שלו את עצמו כעם נבחר וכאור לגויים, חייב להיות מוביל מוסרית, ולהוביל מהלכים של שלום בין עמים, של איכות סביבה, של ראייה לטווח רחוק, וכל אלו לא קיימים אצלנו בחברה.
להיפך- מדינת ישראל, ולא רק מול הערבים והפלסטינאים, אלא גם בין אדם לחברו, יש הרבה נוכלות ורמאות. רמת השירות המדינה היא מזעזעת, כל אחד חושב רק על עצמו ועל איך הוא מוציא יותר כסף מסיטואציה, או חוסך כמה שיותר על חשבון האחר.
אנחנו חיים בבידול ובשחצנות מול עמים אחרים, בבידול ושחצנות מול יהודים שעולים לארץ כדי לחזק אותה, אנחנו גזענים ומשפילים, אנחנו רעשנים וברברים- כל הדברים שהיהדות מדברת כנגדם.
לא פלא שאנחנו בדרך לחורבן בית שלישי....
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

אבל מתן, המדינה שלנו לא דתית.
הרוב המוחלט של האוכלוסיה לא דתי.
וגם מי שקורא לעצמו דתי לא בהכרח דתי.
אנחנו לא מקיימים את היהדות, אז אין סיבה שבאמת נהיה אור לגויים וניישם את כל שאר הדברים שהזכרת.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:התשובה למה שאתה כותב נמצאת בדברים שכתבת. כל הנסיון של ישראל ושל היהודים לאורך ההסטוריה להתבדל ולהציג את עצמם כעם הנבחר וכעם סגולה ואת שאר העמים כנחותים (רשמת על המרמור שלהם למשל) , תרם מאד לכך. ברור שיש הרבה צביעות בעולם , אבל האם על זה צריכה להתבסס הסנגוריה של ישראל, שכל הזמן אנחנו מתעסקים בהשוואות מה מדינות אחרות עשו רע. אולי פעם אחת נסתכל מה אנחנו עשינו רע וננסה לתקן? כל הגישה הזאת של אם אתה לא "איתנו" אז אתה "נגדנו" , רק מזיקה לנו. מה יקרה אם תהיה הפגנה של כמה מוסלמים בשבדיה, זה יזיז למישהו? מה יקרה אם צרפת או מדינה אחרת תבקר את מדיניות ההתנחלויות? אסור לאנשים להתבטא, אסור לבקר את ישראל? ישר כל ביקורת צריכה להיחשב כאנטישמיות?

אני מסכים עם רוב הדברים שלך מלבד העובדה שרוב הביקורת שמופנית באירופה כלפי ישראל מונעת מלחץ מאוד כבר של גורמים איסלאמים, או משנאת יהודים שמושרשת שם עמוק מאוד.
הרי ברור שאני מסכים איתך שהעם היהודי, מתוך האמונה שלו והראייה שלו את עצמו כעם נבחר וכאור לגויים, חייב להיות מוביל מוסרית, ולהוביל מהלכים של שלום בין עמים, של איכות סביבה, של ראייה לטווח רחוק, וכל אלו לא קיימים אצלנו בחברה.
להיפך- מדינת ישראל, ולא רק מול הערבים והפלסטינאים, אלא גם בין אדם לחברו, יש הרבה נוכלות ורמאות. רמת השירות המדינה היא מזעזעת, כל אחד חושב רק על עצמו ועל איך הוא מוציא יותר כסף מסיטואציה, או חוסך כמה שיותר על חשבון האחר.
אנחנו חיים בבידול ובשחצנות מול עמים אחרים, בבידול ושחצנות מול יהודים שעולים לארץ כדי לחזק אותה, אנחנו גזענים ומשפילים, אנחנו רעשנים וברברים- כל הדברים שהיהדות מדברת כנגדם.
לא פלא שאנחנו בדרך לחורבן בית שלישי....
Someone sent me this today
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

^לא מצחיק.. :roll: ..

קיצר, קצת על מה שראיתי אצל אמנון לוי ביום חמישי.
היו היה זוג נשוי שהביא ילד אחד לעולם. יום אחד האימא קיבלה שטיפת מוח דתית קיצונית וחזרה בתשובה וברחה לזרם חרידי קיצוני היושב בירושלים. האבא, שכמו כל אבא בעולם, מאוד אוהב את ילדו הקטן בן 6.
יום בהיר אחד, כמה חרידים מגדולים באו וחטפו את הבן שלו. פשוט, חטפו. אני הייתי בהלם מהסיפור. זה סיפור די נפוץ במקרים כאלה.
באים, חוטפים את הילד, שהוא חילוני בכלל, מלבישים עליו כיפה, מספרים אותו בכפייה עם פיאות, מלבישים לו ציצית ומנהיגים לו אורח חיים שונה. האימא חיה בעולם הזוועתי שלה של הזרם החרידי קיצוני הזה.
זה פשוט איום ונורא. הזדעזעתי כל הכתבה. ואם נוסיף לזה את המהומות הקבועות בכיכר השבת, הטלת איימים על מצעד הגאווה(בצירוף עם הדתיים הלאומים), משטרת הצניעות האיומה שמסתובבת בגאולה/100 שערים, התנהגות ברוטלית לכל מי שלא הולך בדרך שהם רוצים, זריקת אבנים על צלמי טלויזיה המתקרבים לאיזור, שפיכת מים חמים על בנות של מסתובבות מי יודע מה צנוע ועוד המון המון דברים שאני לא מעלה בדעתי כרגע או שבכלל אני לא מכיר.
וכל זה מפר את אחד הפסיקות החשובות ביותר ביהדות, באותו משקל כמו "ואהבת לרעך כמוך".

"דרך ארץ קדמה לתורה".

למה?? למה השימוש הברוטלי הזה? למה ההתנהגות הברברית הזאתי? למה?? שכחתם את הצלם שלכם?? דרך ארץ, קדמה לתורה!!! לפני הכל, לפני המצוות, חשוב להיות בנאדם. אפילו אם הבנאדם יצעד עם אישה עירומה תוך כדי שהוא קשר ברצועה חזיר והולך איתו ביחד עם האישה העירומה ב100 שערים, אסור להם להתנהג אליו בצורה ברוטלית. כי "דרך ארץ קדמה לתורה". ואסור להם לשכוח את זה לנבזים האלה. דברים כאלה, מורידים ממני את החשק להיות יהודי. בשבילי, להיות יהודי זה להיות כמוהם ואני ממש לא רוצה להיות כמוהם.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Miscarriage of Cyber Justice
http://www.epolitix.com/latestnews/arti ... r-justice/

כתבה חדשה שלי על ההאקר הבריטי, גארי מקינון, שפרץ לפני כמה שנים למחשבים של הממשל האמריקאי, והוא נאבק מאז בבקשת ההסגרה מבריטניה לארה"ב.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

yyzboy1928 כתב:^לא מצחיק.. :roll: ..

קיצר, קצת על מה שראיתי אצל אמנון לוי ביום חמישי.
היו היה זוג נשוי שהביא ילד אחד לעולם. יום אחד האימא קיבלה שטיפת מוח דתית קיצונית וחזרה בתשובה וברחה לזרם חרידי קיצוני היושב בירושלים. האבא, שכמו כל אבא בעולם, מאוד אוהב את ילדו הקטן בן 6.
יום בהיר אחד, כמה חרידים מגדולים באו וחטפו את הבן שלו. פשוט, חטפו. אני הייתי בהלם מהסיפור. זה סיפור די נפוץ במקרים כאלה.
באים, חוטפים את הילד, שהוא חילוני בכלל, מלבישים עליו כיפה, מספרים אותו בכפייה עם פיאות, מלבישים לו ציצית ומנהיגים לו אורח חיים שונה. האימא חיה בעולם הזוועתי שלה של הזרם החרידי קיצוני הזה.
זה פשוט איום ונורא. הזדעזעתי כל הכתבה. ואם נוסיף לזה את המהומות הקבועות בכיכר השבת, הטלת איימים על מצעד הגאווה(בצירוף עם הדתיים הלאומים), משטרת הצניעות האיומה שמסתובבת בגאולה/100 שערים, התנהגות ברוטלית לכל מי שלא הולך בדרך שהם רוצים, זריקת אבנים על צלמי טלויזיה המתקרבים לאיזור, שפיכת מים חמים על בנות של מסתובבות מי יודע מה צנוע ועוד המון המון דברים שאני לא מעלה בדעתי כרגע או שבכלל אני לא מכיר.
וכל זה מפר את אחד הפסיקות החשובות ביותר ביהדות, באותו משקל כמו "ואהבת לרעך כמוך".

"דרך ארץ קדמה לתורה".

למה?? למה השימוש הברוטלי הזה? למה ההתנהגות הברברית הזאתי? למה?? שכחתם את הצלם שלכם?? דרך ארץ, קדמה לתורה!!! לפני הכל, לפני המצוות, חשוב להיות בנאדם. אפילו אם הבנאדם יצעד עם אישה עירומה תוך כדי שהוא קשר ברצועה חזיר והולך איתו ביחד עם האישה העירומה ב100 שערים, אסור להם להתנהג אליו בצורה ברוטלית. כי "דרך ארץ קדמה לתורה". ואסור להם לשכוח את זה לנבזים האלה. דברים כאלה, מורידים ממני את החשק להיות יהודי. בשבילי, להיות יהודי זה להיות כמוהם ואני ממש לא רוצה להיות כמוהם.
אין לי מושג למה אתה חושב שלהיות יהודי זה להיות חרדי. מה גם שלפחות תהיה עקבי עם מה שאתה כותב בפייסבוק.
כמו כן אין לי מושג איך בכלל חשבת לכתוב את הדתיים הלאומיים באותו הפוסט עם החרדים.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
שלח תגובה