אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:http://news.walla.co.il/?w=/1/1518868

איזה כותרת מפוצצת נתנו לכתבה, כך שכל הלאומנים הפרימיטיביים משתוללים בטוקבקים עם הפחדות דמגוגיות על השתלטות האיסלאם באירופה ועל הצורך בלהחרים את בריטניה , ממש משעשע.

מי שקורא את הכתבה לעומת זאת רואה שבסה"כ מתוך 182 רשיונות רק 5 בוטלו, כך שאין מה להיכנע למניפולציה הזולה שעושה הכותרת ששואגת :אמברגו. מי שגם לא בקיא בפרטים, לא יודע שבריטניה היא אחת הידידות הגדולות והבודדות של ישראל בעולם בכלל ובאירופה בפרט, עומדת בראש החזית נגד הגרעין האירני.
ועדיין בריטניה ואירופה חווה "כיבוש" אסלאמי מאוד מובהק. זה שאתה בוחר להתעלם מהעובדה הזאת רק מראה כמה הם הצליחו.
הם משתלטים על אירופה לאט לאט בכיבוש דמוגרפי, ולאט לאט גם באנגליה יהיו מהומות כמו שהיו בצרפת, וכל אירופה תבער באש שהאיסלאם הקיצוני יבעיר בה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

לשם שינוי שני דברים טובים שקרו וקורים:
חוק הצנזורה האיראני נפל.
קראתי היום בעיתון שיש תוכנית למי שצורך 20% פחות חשמל, ישלם 20% פחות על מה שהוא כן צורך. זאת תכנית שבאה בניגוד לכל מני תוכניות "ירוקות" שכל מה שהם נועדו זה למלא את קופת האוצר בעוד כסף. לפחות כך זה נשמע.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

מעניין... מה זה " 20% פחות"? פחות ממה?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מההקצבה הממוצעת למשפחה, או הממוצע השנתי של המשפחה, אני לא זוכר בדיוק.

ועכשיו לנושא יותר עצוב: תרבות הערסים במדינה שלנו, והנה שלוש דוגמאות:
כשהם קטנים:
משתכרים בגיל 13
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 16,00.html

טיפה יותר גדולים:
שדדו נהג מונית והתנגשו בעמוד
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3746102,00.html

ועוד יותר גדולים הם כבר רוצחים:
התאונה בשבת
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3744808,00.html
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מאות חרדים הבעירו פחים בגלל מעצר האם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3746647,00.html

תגידו מה קורה? מתי יפסיק "להבין" אותם ולהתחיל לטפל בנגע הזה כמו שצריך?
צריך לאפס את האנשים האלה אחת ולתמיד, בגלל הסלחנות שלנו הם חושבים שהם מעל החוק.
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

"שלום עכשיו".
שלום למי? רק פילוג נוצר פה.
שיתעסקו בשלום אמיתי, ולא בניסיונות התנגחות חסרות תועלת.
בושה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/916/424.html
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:מאות חרדים הבעירו פחים בגלל מעצר האם

אתה צודק במאה אחוז וכמו שציפר אמר, הלוואי והמשטרה תשתמש באותו הכוח כנגד הפרות סדר של החרדים בדיוק כמו שהיא עושה בהפרות סדר והפגנות של הערבים.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Kמיתי כתב:"שלום עכשיו".
שלום למי? רק פילוג נוצר פה.
שיתעסקו בשלום אמיתי, ולא בניסיונות התנגחות חסרות תועלת.
בושה.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/916/424.html
תבוא בתלונות למדינה שלך, לא לבג"ץ או שלום עכשיו.
גם כן כותרת מגמתית כדי להבעיר שערורייה.
תסתכל טוב טוב מי יותר פילוג.
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

כשתנועה, שהמטרה העיקרית שלה להשיג שלום עכשיו, ובעצם עסוקה בלפנות כמה בתים באיזור שלא מפריע לאף אחד (וכן. זה אזור שלא מפריע לאף אחד. פאקינג 11 בתים של אנשים שבזכותם אנחנו עוד קיימים פה. אנשים דגולים), מקבלת את מה שהיא רוצה - זאת הבעיה העיקרית של המדינה "שלי".

זה פשוט מדכא כפיות טובה כ"כ בוטה מצד המדינה ובג"צ כלפי אחד האזרחים המדהימים שראינו בדור הזה.
תתן את החיים שלך (פשוטו כמשמעו) בשביל המדינה, והמדינה תירק לך בפרצוף.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

זה מעניין שגם אני וגם אתה מתוסכלים מהמדינה, כל אחד מסיבותיו. בהחלט מעלה בי כמה נקודות למחשבה.
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

תראה לי אדם אחד שמבסוט מההתנהלות של המדינה..
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

טל רודס כתב:
DivineComedy כתב:מאות חרדים הבעירו פחים בגלל מעצר האם

אתה צודק במאה אחוז וכמו שציפר אמר, הלוואי והמשטרה תשתמש באותו הכוח כנגד הפרות סדר של החרדים בדיוק כמו שהיא עושה בהפרות סדר והפגנות של הערבים.
קראת את המאמר האחרון של ציפר?
הלוואי והמשטרה תשתמש בחצי מהכוח שצה"ל משתמש נגד ההפגנות הלא אלימות בבילעין. אבל מה אני מצפה ממדינה שמבדילה בין דם לדם?
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Kמיתי כתב:כשתנועה, שהמטרה העיקרית שלה להשיג שלום עכשיו, ובעצם עסוקה בלפנות כמה בתים באיזור שלא מפריע לאף אחד (וכן. זה אזור שלא מפריע לאף אחד. פאקינג 11 בתים של אנשים שבזכותם אנחנו עוד קיימים פה. אנשים דגולים), מקבלת את מה שהיא רוצה - זאת הבעיה העיקרית של המדינה "שלי".

זה פשוט מדכא כפיות טובה כ"כ בוטה מצד המדינה ובג"צ כלפי אחד האזרחים המדהימים שראינו בדור הזה.
תתן את החיים שלך (פשוטו כמשמעו) בשביל המדינה, והמדינה תירק לך בפרצוף.
קודם כל אני מסכים איתך שתנועת שלום עכשיו לא צריכה להתערב בעניינים האלה. אבל למרות הצער העמוק על משפחה של חייל שהקריב את עצמו למען חבריו, הבנייה בהתנחלות הזאת היא לא חוקית! לא חוקית, שוב! זה שהמתנחלים ביהודה ושומרון חושבים שזה המערב הפרוע והם יכולים לעשות מה שהם רוצים ואין דין ואין דיין לכיוונם, זה כבר משהו שאנשים בארץ לא שמים לב אליו! האנשים האלה בונים איפה שבא להם, יורים במי שבא להם, גונבים והורסים מה שבא להם.
אז שוב- עם כל הצער על אותה משפחה, הבנייה היא לא חוקית, היא השתלטות עוינת על אדמה שלא שייכת להם, ולכן לבג"צ יש את כל הזכות והחובה החוקתית להרוס את ה"יישוב" הזה!
ואני מצטער לומר לך- אלה לא האנשים שבזכותם אנחנו קיימים כאן! אלה האנשים שבזכותם אי אפשר להגיע לשקט ושלווה בארץ שלנו, אלה אנשים גזענים, שונאי ערבים, שחצנים ופורעי חוק שמתפארים ב"הישגים" שלהם כנגד המדינה.
רק חבל שלמרות שהם עושים מה שבא להם כבר שנים, הם עדיין מתלוננים כשאוכפים מולם את החוק... זו הבושה הגדולה!

ובנימה דומה- תגובה כנגד הפרסומת המחליאה והאפרטהידית החדשה של סלקום:
http://www.facebook.com/group.php?gid=9 ... &ref=share
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

אני שמח שאתה מסכים איתי לגבי הנושא הראשון, מתן, שהוא גם הדבר העיקרי שהציק לי.

לגבי הבניה עצמה, התושבים אומרים שהם השיגו את כל האישורים הדרושים לפני שהתחילו לבנות שם. אז זה קצת נראה לי תמוה. או שבית המשפט לא סגור על עצמו, או שהתושבים משקרים. רק מה, לא נראה לי סביר שהם משקרים, כי אלו נתונים שאפשר להוכיח.

וגם אם זה לא חוקי, זה נראה לי קטנוני ואף צבוע לדרוש הריסה של 11 בתים שנבנו על איזו גבעה נטושה.
ההריסה הזאת לא תביא שלום, ולא תביא שום דבר חיובי אחר. סתם. זה פשוט סתם. הלוואי האנשים האלה היו קנאים לחוק הישראלי כולו, כמו שהם קנאים לחוקים שקשורים למתנחלים...

בשורה התחתונה, המהלך של תנועת שלום עכשיו הוא מהלך שכל כולו נוטף שנאה וקטנוניות.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מעניין שאתה פותח פה ענק על שלום עכשיו שעתרה לבג"ץ שתכפה על הממשלה לבצע את החלתטה (WOW איזה חארות הם, ממש פשע נגד האנושות!!), אבל על מה שהחרדים עושים בירושלים אתה לא אומר כלום.
מעניין מאוד.
Kמיתי
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Kמיתי »

ניר, מכיר את הביטוי 'קשוט עצמך'?
הייתי אומר את הנ"ל גם לגביך...

ולגבי עצמי, יש פה מספיק אנשים שיגידו את מה שאפשר/צריך להגיד על החרדים.
ובכל זאת, עצוב לי לראות אותם מתנהגים כמו שהם מתנהגים. מכעיס. מעליב.
עצוב לי לראות אנשים עם כיפה על הראש מתנהגים כמו בהמות. זאת לא התורה שאני גדלתי עליה וחונכתי על פיה. וזה יוצר אנטי גדול כלפי הדת (אתה דוגמה חיה לזה. ואני ממש לא אומר את זה בהתרסה. סיבה ותוצאה פשוטה).

בכל אופן. באופי שלי, אני משתדל להשמיע את הצד השני. את הצד הראשון הרבה אנשים פה מייצגים. לא ביג דיל...
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

אתה שומע אותי נגד חרדים ניר... אני משתדל להיות עקבי בדעות שלי וגם אם קורה שמעירים לי על נקודה מסויימת אני מודה ולוקח לתשומת ליבי.
אני חושב ש"שלום עכשיו" כבר מזמן איננה תנועה למען קידום השלום אלא סתם תנועה פוליטית עם אג'נדה פרו - פלסטינית מובהקת. לא אריתי שום פעילות שלהם שבאמת מקדמת משהו ערכי.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

טוב, מצאתי את הביטוי באנציקלופדיה היהודית, ותגובתי היא שאין לי תגובה :)
אם הכוונה היא שאני לא מבקר תנועות כדוגמת שלום עכשיו, אז אני אומר שאני לא ממש מכיר אותם. דבר אחד אני כן אומר, אם האנשים האלה על הגבעה קיבלו אישורים כתובים מהממשלה לגור שם, אז זה נראה לי דפוק שאותה הממשלה גם תעיף אותם משם (בלי שיהיה שינוי בתנאים). הנקודה המקורית שהאנשים האלה רוצים להיות שם דווקא כדי להציק ולהעצבן, זה כבר משהו אחר שאני לא אוהב. כמו שאני לא אוהב את העובדה שהממשלה מההתחלה נתנה להם לגור שם.
אם יבואו שלום עכשיו ויזרקו אבנים על שוטרים, אני אהיה הראשון (טוב אולי השני) שיציין את זה לרעה.
החרדים לא הולכים לבג"ץ, הם הולכים לפחים עם גפרורים.

אני חושב שמלחמה אזרחים במדינה הזאת היא בלתי נמנעת, אולי לא בתוך 5 שנים אלא 15 אבל אני לא חושב שישארו כאן הרבה אנשים טובים למנוע את זה.

בסופו של דבר אולי היהודים באמת נועדו לחיות בין עמים ולא בתוך מדינה משל עצמם. גם בקדנציה הקודמת אכלנו אחד את השני, וגם בקדנציה הנוכחית שנמשכת רק 60 שנה, אנחנו בדרך לאבדון כעם במדינה ריבונית עצמאית.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אני לא כ"כ מבין על מה החרדים יצאו להפגין...
אני רואה את זה בתור אישה, שסובלת מבעיה נפשית, הרעיבה את הילד שלה. המעשים שלה לא על רקע דתי, המעצר הוא לא על רקע דתי. למעשה, הדתיים מפגינים מהסיבה הפשוטה - יש דתי שנעצר.
ואני חושב שהדתיים בימים אלו פשוט מנסים לגרום לציבור החילוני בישראל להבין שאנחנו על זמן שאול ויש "יום הדין" יעשה קיצור-דרך ויגיע ביולי ולא באוקטובר, ולכן צריך לצאת בהפגנות סוערות ולצעוק "שאבעס" בכל מקום.
ניר לגבי מלחמת אחים - אני מצטער, אבל הציבור החילוני (בהנחה שהמלחמה שאתה חושש ממנה היא של דתיים-חילוניים) כ"כ אדיש וכל מה שמעניין אותו זה הלגמור ת'חודש ולתת פעם ברבעון קפיצה לאיזה צימר + סקס מנוון עם אישה שאתה לא אוהב מתנה על חשבון הבית, שאני פשוט לא רואה יותר מכמה אלפים שיוצאים להילחם על הזכות שלהם לשבת ב"קפה קפה" ולקטר איך המדינה שלנו הולכת פייפן, כשהם וההתקרנפות שלהם (לדעתי) היא הסיבה המרכזית.

לילה טוב :)
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

האמת זה מה שהתכוונתי בזה שלא יישארו כאן אנשים טובים שיילחמו, אני חושב שהרבה חילונים פשוט ייקחו את הרגליים שלהם ויחפשו מקום יותר טוב.
שלח תגובה