Kמיתי כתב:כשתנועה, שהמטרה העיקרית שלה להשיג שלום עכשיו, ובעצם עסוקה בלפנות כמה בתים באיזור שלא מפריע לאף אחד (וכן. זה אזור שלא מפריע לאף אחד. פאקינג 11 בתים של אנשים שבזכותם אנחנו עוד קיימים פה. אנשים דגולים), מקבלת את מה שהיא רוצה - זאת הבעיה העיקרית של המדינה "שלי".
זה פשוט מדכא כפיות טובה כ"כ בוטה מצד המדינה ובג"צ כלפי אחד האזרחים המדהימים שראינו בדור הזה.
תתן את החיים שלך (פשוטו כמשמעו) בשביל המדינה, והמדינה תירק לך בפרצוף.
קודם כל אני מסכים איתך שתנועת שלום עכשיו לא צריכה להתערב בעניינים האלה. אבל למרות הצער העמוק על משפחה של חייל שהקריב את עצמו למען חבריו, הבנייה בהתנחלות הזאת היא לא חוקית! לא חוקית, שוב! זה שהמתנחלים ביהודה ושומרון חושבים שזה המערב הפרוע והם יכולים לעשות מה שהם רוצים ואין דין ואין דיין לכיוונם, זה כבר משהו שאנשים בארץ לא שמים לב אליו! האנשים האלה בונים איפה שבא להם, יורים במי שבא להם, גונבים והורסים מה שבא להם.
אז שוב- עם כל הצער על אותה משפחה, הבנייה היא לא חוקית, היא השתלטות עוינת על אדמה שלא שייכת להם, ולכן לבג"צ יש את כל הזכות והחובה החוקתית להרוס את ה"יישוב" הזה!
ואני מצטער לומר לך- אלה לא האנשים שבזכותם אנחנו קיימים כאן! אלה האנשים שבזכותם אי אפשר להגיע לשקט ושלווה בארץ שלנו, אלה אנשים גזענים, שונאי ערבים, שחצנים ופורעי חוק שמתפארים ב"הישגים" שלהם כנגד המדינה.
רק חבל שלמרות שהם עושים מה שבא להם כבר שנים, הם עדיין מתלוננים כשאוכפים מולם את החוק... זו הבושה הגדולה!
ובנימה דומה- תגובה כנגד הפרסומת המחליאה והאפרטהידית החדשה של סלקום:
http://www.facebook.com/group.php?gid=9 ... &ref=share
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!