אשכול סרטים
-
- דרימיסט שרוף
Re: אשכול סרטים
hangover part II
מצחיק כמו הראשון..הקטעים שבהם מתייחסים לאירועי הסרט הראשון בכלל גדולים(אותו הדבר פשוט במקום וסיטואציה אחרת!)
מצחיק כמו הראשון..הקטעים שבהם מתייחסים לאירועי הסרט הראשון בכלל גדולים(אותו הדבר פשוט במקום וסיטואציה אחרת!)
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
הקמפיין הויראלי של באטמן התחיל, בידיוק שנה לפני היציאה המיוחלת בקיץ 2012.
יוזר פיקטיבי בשם TheFireRises העלה 3 קטעים מוזרים, עם כל מיני רמזים לבאות... לא יותר מדי תוכן אבל כבר רואים שהעבודה השיווקית הנפלאה שקדמה ל-TDK תחזור על עצמה אלפי מונים בסרט השלישי של נולאן.
http://www.youtube.com/user/TheFireRises
יוזר פיקטיבי בשם TheFireRises העלה 3 קטעים מוזרים, עם כל מיני רמזים לבאות... לא יותר מדי תוכן אבל כבר רואים שהעבודה השיווקית הנפלאה שקדמה ל-TDK תחזור על עצמה אלפי מונים בסרט השלישי של נולאן.
http://www.youtube.com/user/TheFireRises

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Hanna , אחד מסרטי האקשן הגדולים של השנים האחרונות. משחק ענק של השחקנית הראשית, עלילה טובה, פסקול מעניין וגם צילומים יפים.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
חדשות טובות וחדשות רעות. נתחיל עם החדשות הרעות, היציאה של גרין לנטרן בארץ נדחתה משבוע הבא ללא פחות מעוד 9 שבועות, זה התאריך כרגע אבל לכו תדעו כמה עוד ימרחו אותו. פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה קורה לסרט של 150 מיליון דולר... assholes.
חדשות טובות? הנה סשה בארון כהן בתור הדיקטטור.

חדשות טובות? הנה סשה בארון כהן בתור הדיקטטור.

Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
מה הם רציניים?! חיים בסרט אם הם חושבים שאני לא אחכה כבר עוד שלושה שבועות ואוריד בHD... חארות.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
The Adjustment Bureau
סרט די סתמי עם מאט דיימון ואמילי בלאנט (תמיד הייתה חמודה).
סרט די סתמי עם מאט דיימון ואמילי בלאנט (תמיד הייתה חמודה).
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Source Code נהניתי לראות!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
I can't believe I enjoyed a vampire movie but The Daybreakers was really good!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
- Sentient 6
- דרימיסט-על
בתוכנית הנוכחית של בתי הקולנוע בישראל להוציא את גרין לנטרן בעוד 8 שבועות באותו השבוע עם קפטן אמריקה, הדרדסים וכוכב הקופים אני לא רואה אותו יוצא בכלל לאקרנים כאן. בהתחשב בזה שהביקורות הראשונות די קורעות אותו לגזרים המצב לא טוב. כנראה בפעם הראשונה אצלי אני פשוט אוריד אותו בבית ברגע שהוא ידלוף בHD. חלש לגמרי.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הצחיק אותי אבל לא כמו הראשון. כמו בכל הסרטים, תמיד סרטי ההמשך פחות טובים.gils77 כתב:hangover part II
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אם אתם מתעוררים מחר בבוקר לנוכח הכותרת "זומבים בישראל!!!" עם התמונה הבאה אל תבהלו עדיין. זה הסט של world war z של בראד פיט שחלק מהעלילה שלו היא בישראל. כנראה סצנה של פלאשבק, אפשר לראות את הדמות של פיט תקועה איפשהו בתוך הבלאגן.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ראיתי את Limitless אחלה סרט עם ברדלי קופר ותפקיד קטן לרוברט דה-נירו. קופר הוא סופר שמגלה תרופה חדשה שמעניקה לו יכולות על טבעיות, אבל פה זה לא מסתיים ומדובר בעלילה מתוחכמת.
- Greenburger
- דרימיסט-על
לא הייתי מגדיר את זה כיכולות על טבעיות 
אבל סרט טוב מאוד
ב- World War Z גם משחק יהודה ברקן אם אינני טועה

אבל סרט טוב מאוד
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני הבנתי שמדובר ביהורם גאון בכלל.Greenburger כתב:לא הייתי מגדיר את זה כיכולות על טבעיות
אבל סרט טוב מאוד
- Greenburger
- דרימיסט-על
אה סליחה, טעיתי ביהו 
או שלא... לא זוכר כבר

או שלא... לא זוכר כבר
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Super 8
Good first half doing down really fast in the second half to a generic monster movie with pathetic and predictable plot.
Good first half doing down really fast in the second half to a generic monster movie with pathetic and predictable plot.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ברצינות? אחרי הביקורות אני ממש מחכה לו ואני לא חסיד גדול של ג'יי ג'יי אברהמס in the first place. לא רגע בעצם אחרי סטאר טראק, alias ופרינג' אני כן. דאמ יו ג'יי ג'יי!!!DivineComedy כתב:Super 8
טוב תקשיבו, בפינת הקונספירציה הרדנקית השבועית שלי אני רוצה להפנות אצבעות מאשימות לקן ג'יאונג, השחקן הכי עסוק בעולם. קן ג'יאונג הוא לא רק אסייתי במקור, הוא בעצם הסין של עולם המשחק. קן ג'יאונג יעשה כל תפקיד שתרצו וסביר להניח שהוא יעשה אותו בחצי המחיר! צריכים מישהו שישחק סיני קטן ערום ומופרע בהנגאובר, סיי נו מור, לזלי צ'או איז היר ביצ'ז! צריכים בחור מופרע בשביל קומיוניטי שיהיה מושא הלעג של הסדרה, בן צ'אנג איז אין דה האוס! הסיידקיק הלטיני של שייה לבאף ברובוטריקים 2 השאיר אתכם עם טעם רע בפה? תקראו לקן ג'יאונג כי יש לו דמות הזויה וקונספירטיבית מתחת לגלימה, ג'רי וואנג, בחור קטן ומוזר, אנס בפוטנציה, קצת יותר מופרע מהרובוטים הקטנים שמסתובבים על המסך ועושים קולות מוזרים תוך כדי שהם מנסים להרוג את סם. מעבר לזה הבחור הרע ברול מודלז והמיילד העצבני בנוקד אפ ועוד כמה תפקידים קטנים אבל המציאות היא שבקרוב קן ג'יאונג יחזיק בכל התפקידים בהוליווד. אין סיבה לשלם לבראד פיט 20 מיליון דולר כשאפשר לשכור אותו ולשלם לו באיטריות ראמן. מריל סטריפ ראתה את המועמדות האחרונה שלה לאוסקר כי בקרוב הוא יחזיק בכל התפקידים הנשיים הרגישים הוא יהיה הhulk, טייס קרב, שפית של קינוחים, דינוזאור בפארק היורה ואולי גם בוב השקט. הוליווד, המקום היחיד בעולם שבו היה לאמריקאי יתרון על האסייתי בשוק אבד ובקרוב, acting will be outsourced too.

כן אממ ובכל מקרה ראיתי אתמול bridesmaids וזה היה מבט די מזעזע לעולמן הסודי של הנשים, עולם רווי כלבלבים, שקרים, קאפקייקס ובחורות שמנות שעושות קקי בכיורים. קשה להשוות אותו להנגאובר בסופו של דבר כי הוא גם יותר דוחה איכשהו אבל היה לו את הצ'ארם שלו. זה היה כמו The Sisterhood of the Traveling Pants רק עם ציצים והקאות וסוקי מבנות גילמור בתפקיד בתור הדמות הכי מופרעת מאז אייס ונטורה. 4/5.
- Greenburger
- דרימיסט-על
LOL על הסיני
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
I'm hearing horror stories about how bad Transformers 3 is.
I'll pass
I'll pass