אני גם חושב שהקולות רקע הקולנועיים האלו מוסיפים רק לחוויה ולתחושה . אני מאוד אוהב את המוטיבים האלו . לדעתי ANTR שיר מצויין , ואני אוהב את ההשפעות הגותיות והבלאקיות שבשיר . תמיד טוב שהם מנסים לשלב כיוונים חדשים , ולא עוד שהשיר עצמה מבחינה מלודית זורם ממש . רק דבר אחד מפריע לי וכבר ציינתי את זה - זה התפקיד שירה של פורטנוי לקראת סוף השיר ( הגרואולים ) .(ועידן - רק לא עם הגרזן !NamelessATM כתב:סקירה טובה, רק אני מופתע שנתת לאלבום ציון סופי של 8.5 כשלעומת זאת ל-SC ו-Octavarium נתת 9, כשלדעתי הוא יותר חזק משניהם - אבל בסדר, דעה אישית והכל.טל רודס כתב:הגיע הזמן, הסקירה מוכנה אז קבלו אותה
Dream Theater - Black Clouds and Silver Linings
http://tal.dreamtheater.co.il/albums/dr ... r-bcsl.php
תבלו
אני מסכים ש-AROP הוא השיר הכי חלש באלבום וכמו שאמרתי ליפני כמה עמודים שיש בו ריפים שנשמעים ממוחזרים, אבל לא נורא.
ד"א, את ANTR שמעתי מלא פעמים ותמיד בדקות האחרונות של השיר אני מנסה להתרכז ועדיין לא הבנתי מה זה "גריינדים", אני לא שומע משהו יוצא דופן בתיפוף שמשתנה או משהו... ואם כבר מדברים על ANTR אני חושב שזה שיר ממש מצוין (כמו שאמרת) שמצליח להכניס לאווירה שלו בעזרת כל הדברים שהם הוסיפו שם כמו הברקים בהתחלה, אחר כך הצליל של המכונית שמתנגשת במשהו (התאונה), זה שהם הוסיפו קיטעי דיבור של הרופא וכאלה.
לא הבנתי למה רשמת בסוף שברצינות, חוץ מהקטע של החצי דקה (מתוך אלבום של 75 דקות) שציינת ב-ANTR שאתה לא אוהב, אין לו באלבום קטעי שירה שאני חושב עליהם שיכולים לגרוע מהשירים בשביל מישהו.מה שמפריע לי היא העובדה שפורטנוי ממשיך לדחוף קולות רקע במקומות בהם הוא באמת לא נחוץ
קולות רקע שרק מוסיפים בפיזמונים של Wither, TBOT ו-TCOT, וב-TSF לדעתי זה ממש מגניב הקטע בהתחלה שהוא אומר מילה ואז לאברי שר, פועל על בערך אותו עיקרון של The Mirror שאני אוהב, וגם פה אי אפשר להגיד שזה שירה. ב-Systematic Chaos הוא שר הרבה יותר וגרע יותר לדעתי, טוב, כי לדעתי באלבום הזה הוא לא גורע.![]()
אני מסכים בקשר לזה שתפקידי שירה גבוהים של לאברי יכלו להוסיף הרבה לעוצמה בכל מיני קטעים ב-Wither, TSF ו-TBOT (במיוחד TBOT ששם שירה גבוהה יכלה להוסיף לרגש ועוצמה מלא), אבל בכל זאת לאברי שר באלבום טוב מאוד וזה לא גורע יותר מידי מבחינתי.
שוב, בסך הכל סקירה טובה, תמיד נהנה לקרוא סקירות שלך!
אממ כן זה פלאצטו, ואני אוסיף ואומר שזה הקאבר הכי טוב שדרים עשו אי פעם.Schwimmer כתב:שאלה דיי...אידיוטית - בLily of The Valley (חלק מהמחרוזת קאברים של QUEEN), ג'יימס שר בFALSETTO, נכון?
לא משנה מה, המחרוזת הזאת מתחילה להשפיע עליי XD
אז לא היית באמסטרדםBlack Rose Immortal כתב:אממ כן זה פלאצטו, ואני אוסיף ואומר שזה הקאבר הכי טוב שדרים עשו אי פעם.Schwimmer כתב:שאלה דיי...אידיוטית - בLily of The Valley (חלק מהמחרוזת קאברים של QUEEN), ג'יימס שר בFALSETTO, נכון?
Black Rose Immortal כתב:אממ כן זה פלאצטו, ואני אוסיף ואומר שזה הקאבר הכי טוב שדרים עשו אי פעם.Schwimmer כתב:שאלה דיי...אידיוטית - בLily of The Valley (חלק מהמחרוזת קאברים של QUEEN), ג'יימס שר בFALSETTO, נכון?
מה זה התמונות האלו בכסוף ?ilai fields #7 כתב:אדיר!!!!!!!!!!!!!!!
הזמנתי אותו שלשום בערך והוא הגיע עכשיו?!?!?!?!?! הייתי בטוח יקח עוד איזה חודש!!!!
איזה כיף!!!
נכון היא דהוייה?!? גם אני אמרתי ככה ואמרו לי שלא נכון וזה בסדר.אני קיבלתי עכשיו את הגרסה הרגילה של האלבום.
אגב האלבום הודפס כאן בארץ- כי יש את הסמל של היי פידלטי (מטאלשופ) על הדיסק ועל האריזה.
העטיפה קצת דהויה
כנראה שלאYtseJam כתב:עילי גם שלך הודפס בארץ?