אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי Ozerivarium »

אם כבר מדברים על נייט שאמאלאן - אני מאוד אהבתי את The Last Airbender . הכפר גם היה נחמד .
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

Ozerivarium כתב:אם כבר מדברים על נייט שאמאלאן - אני מאוד אהבתי את The Last Airbender . הכפר גם היה נחמד .
תמונה
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

Limitless, או ללא גבולות לפי השם בארץ אם אינני טועה, ממש טוב.
אין לי יותר מדי מה להרחיב מזה, סרט פשוט למדי. גם לא אחד הסרטים שיהיה בין הכי טובים שראיתם, אבל רעיון מגניב, ביצוע טוב, וסה"כ מהנה.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

This weekend I saw The Girl who played with Fire and The Girl who kicked the hornet's nest. They are both good, not as good as he first one though. Still it's worth watching.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Sentient 6 כתב:
Ozerivarium כתב:אם כבר מדברים על נייט שאמאלאן - אני מאוד אהבתי את The Last Airbender . הכפר גם היה נחמד .
תמונה
על מה אתה מדבר כפרה ? :-)
סמל אישי של משתמש
Osiris
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Osiris »

"קוד מקור" - ממליץ בחום, השילוב המנצח בין "Groundhog Day" ו-24
Adjustment bureau - נחמד ביותר, גם כן מומלץ
The hissing subsides, I'm in luck...
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

סרטים ששווה לשים עליהם החל ממחר

אני די psyched לגבי הסופ"ש הזה שמביא איתו את Hop ו-Rio ששניהם מקבלים ביקורות בינוניות סה"כ אבל נראים מגניבים והומוריסטיים וall in all a good time.
הופ ד"א הוא מהיוצרים של despicable me שהוא אחד המצויירים הכי מגניבים אי פעם לדעתי, גם בזכות הMinions המגניבים של גרו אבל גם בזכות הומור טוב והמון רגש אז הציפיות שלי גבוהות למדי ואם אתם לא יודעים על מה אני מדבר אז אני באמת ממליץ לכם להשכיר את הסרט הזה כי הוא אדירררר.
אחלה של סופ"ש הפעם, שבוע הבא די מת מבחינתי (איזה מזל שמגהדת' עוברים באזור...) אבל עוד שבועיים סוף סוף אל הרעם מגיע והקיץ החם והמגעיל יקבל חתיכת בעיטה רצינית בתחת עם לפחות שני סרטים לפרצוף כל חודש מכאן ועד סוף אוגוסט בערך עם הגרין לנטרן, שודדי הקריביים, קפטן אמריקה, רובוטריקים 3, סופר 8 של ג'יי.ג'יי אברהמס, מכוניות 2 ואני מניח שגם עם כמה הפקות שלא כוללות פעלולים במיליארד דולר בין לבין שעדיין אין לי מושג לגביהן.

ד"א ממליץ לשים עין כי paul של גרג מוטולה (סופרבאד, אדוונצ'רלנד) עם סיימון פג וניק פרוסט שכן מגיע בסוף לארץ והוא כרגע מתוכנן להקרנה באמצע מאי והוא נשמע אדיר לגמרי ועם ההיסטוריה של הבמאי הזה יהיה מצחיק, כואב בביצים ועם המון לב. שמח שזה יקרה ואני אראה אותו בקולנוע.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Toy Story 3

Amazing... simply amazing
One of the best trilogies ever
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

היום בערב תור!!!

אוקיי הנה שתי הקומדיות שיעיפו אתכן שנה הבאה.

הראשונה שימו לב היא של שסה בארון כהן עכשיו אתם שואלים את עצמכם, הוא עשה הכל, מה הוא יעשה עכשיו?
אז מה שהוא יעשה זה ככה! הוא לקח את הספר של סדאם חוסיין "זאביבה והמלך", רומן שמתרחש בעירק שלפני 1300 שנה והוא בעצם אלגוריה די חולנית לדרך שבה חוסיין ראה את עצמו כמשחרר והמושיע של העם העיראקי והוא יככב בעיבוד המטורף שלו. כהן ישחק את הגיבור, רועה כבשים שמציל את זאביבה ואת מלך עיראק המרושע שאמור לייצג באלגוריה את ישראל. כרגע אנה פאריס, ג'יליאן ג'ייקובס וכריסטן וויג מועמדות לתפקיד הנשי הראשי וזה הולך להיום עצום.

דבר שני... אני מתאר לעצמי שלא הרבה אנשים גדלו על הומור אמריקאי ישן אבל חלק מכם יכירו את המקור. האחים פארלי הצליחו להרים סרט שיחזיר לחיים את הדמויות של שלושת המוקיונים, לארי, מו וקרלי שהיו מעמודי התווך של הסלפסטיק האמריקאי ועד היום צוות די גאוני עם סרטים אדירים. הקאסט עצמו די מפתיע לדעתי. שון הייז מוייל וגרייס ישחק את לארי, וויל סאסו (מאד טיוי) את קרלי ושון דיאמנטולפוס את מו. ג'יין לינץ' כבר הצטרפה ותשחק את המנהלת של בית היתומים שהם גודלים בו. לדעתי העלילה תלך אחרי הסיפור הכי פופולרי שלהם שבו הם מקבלים תינוק יתום וצריכים לטפל בו מה שהופך להרפתקה די כואבת ומצחיקה. אני מאוד מחכה לזה יהיה מעולה לדעתי.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ת'ור. דאמ. מדהים.

קנת בראנה הצליח לעשות את זה, הוא לקח את הפנטזיה המרהיבה עם הצבעים המשגעים והאקשן העצבני ושילב אותה בצורה מושלמת עם הסיפור השייקספירי והמשחק המעולה שהוא הוציא מהקאסט המגוון שלו. עצום.
מצד אחד העולם של אסגרד עם תפאורות ענקיות וCGI מדהים שיהיו מועמדים חזקים לאוסקר, משתלבים בצורה מושלמת עם משחק קלאסי, סיפור של בגידה ואנתוני הופקינס שמנצח על הכל ובניגוד מוחלט סביבות צחיחות שמתארות את ניו מקסיקו והעולם של ענקי הקרח עם אקשן מעולה והומור מדוד ומוצלח וכחבילה כוללת זה ג'אגלינג מוצלח מאוד שמשאיר אותך עירני ומעורב בסיפור. זה פשוט עובד בצורה הכי מוצלחת שיש.
כריס המסוורת' שולט לגמרי בתור אל הרעם ונטלי פורטמן נותנת לו קונטרה מעולה בתפקיד שלא ציפיתי ממנו להרבה אבל הוא פשוט כתוב ומשוחק בצורה טובה מאוד. טום הידלסטון, אידריס אלבה וכמובן אנתוני הופקינס שולטים על הסצנות בעולמות הקסומים כשסטלן סקרסגרד, קאט דאנינגס וקלרק גרג נותנים יחד עם פורטמן את הצד של בני האדם עם הרבה הומור ונחישות. פשוט מעולה, בועט, עוצמתי, שונה מאיירון מן אבל לא פחות חזק עם המון מידע שעובר בצורה טובה על העולמות שמאחדים את כל הגיבורים והסיפורים שלהם ביחד וכמובן הופעות אורח מצחיקות של סטן לי וג'יי מייקל סטרזינסקי בתור שני רדנקס שכנראה שאני היחיד באולם שקלט.

זה פשוט היה מעולה, משחק מעולה וליהטוט מוצלח בין שלושת העולמות שהסרט מתרחש בהם וזה פשוט עובד. 9/10 והסיבה היחידה שלא עשר כי עשר אני נותן רק לסנדק.
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

^מעולה. סוף סוף אני אחזור לקולנוע.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Confessions
http://www.imdb.com/title/tt1590089
Dark, Japanese psychological thriller about a school teacher and her revenge for killing her daughter. No blood and no gore as you'd expect from a Japanese movie, just greatly directed and filmed.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

מישהו ראה 'תולעת אנושית ' - The Human Centepede ?.
הסרט מתאר את סיפורן של 2 נערות תמימות שיצאו לטיול בגרמניה , ויצאו למסיבה שהוזמנו אליה . הן נקלעות למצב חירום - האוטו מפסיק לעבוד , אמצע הלילה , גשם זלעפות והעזרה היחידה שהן מצליחות להשיג מגיעה מאדם שגר בסביבה - עד כאן הכל נשמע כמו סרט אימה טיפוסי ומשעמם. בהמשך תגלו איך רעיונות חולניים ומעוותים משתמשים ביכולות הרפואה המודרנית . לחלקכם זה יראה או יישמע מטופש אבל זה בהחלט הוציא אותי מהכלים . חולני בצורה יוצאת דופן , ודי מעניין אם הרעיון ניתן לביצוע מבחינה רפואית .
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ד' מאי 11, 2011 8:52 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

ושוב האופרה שולחת פעמיים !
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Ozerivarium כתב:מישהו ראה 'תולעת אנושית ' - The Human Centepede ?.
הסרט מתאר את סיפורן של 2 נערות תמימות שיצאו לטיול בגרמניה , ויצאו למסיבה שהוזמנו אליה . הן נקלעות למצב חירום - האוטו מפסיק לעבוד , אמצע הלילה , גשם זלעפות והעזרה היחידה שהן מצליחות להשיג מגיעה מאדם שגר בסביבה - עד כאן הכל נשמע כמו סרט אימה טיפוסי ומשעמם. בהמשך תגלו איך רעיונות חולניים ומעוותים משתמשים ביכולות הרפואה המודרנית . לחלקכם זה יראה או יישמע מטופש אבל זה בהחלט הוציא אותי מהכלים . חולני בצורה יוצאת דופן , ודי מעניין אם הרעיון ניתן לביצוע מבחינה רפואית .
ניסיתי לראות, לא החזקתי עד הסוף. זה לא התמונות הגרפיות כמו המחשבה של מה קורה עם הדברים שאתה לא רואה ששברו אותי.
בכל מקרה הסרט הזה הוא כבר אייקון חדש ואפילו סאות' פארק צחקו עליו שהם חיברו את קייל ass to mouth לאיזה בחורה, יפני מסטול ואייפד. שנה הבאה יוצא ההמשך שבו יחברו 12 איש ביחד, יהיה להיט.

ד"א זה לא כזה מעניין המחשבה על האימפלמנטציה של זה במציאות כמו העובדה שזה פשוט הpet של הבמאי, טום סיקס שמתברר בתור בן אדם שgore זה דרך החיים שלו והעובדה שהוא עשוי לעשות את זה יום אחד בעצמו סתם בשביל הקיק.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qbd9j9-gjKk[/youtube]

נשפכתי עשר דקות בלי שום יכולת להפסיק :lol: :lol: :lol:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Fast Five
Horrible in an entertaining way
Do not pay for it
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Unstoppable - Good action to burn 100 minutes

The Tourist - Horrible acting, obvious plot, avoid at all cost

Surrogates - Underdeveloped plot built on a good idea, also some plot holes, but good movie
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כן כתבתי בזמנו על התייר שזה אחד הסרטים המביכים שנעשו אי פעם.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי את Unknown , יופי של סרט אקשן עם ליאם ניסן. הוא ואשתו מגיעים לכנס בברלין, אך הוא עובר תאונה, נכנס לקומה ואף אחד לא מכיר או זוכר אותו. הוא נאבק כדי להחזיר לעצמו את הזהות אבל המאבק מלא מכשולים וכאשר החיים שלו תחת סכנה. צילומים נהדרים בעיר הנפלאה ברלין!
שלח תגובה