אשכול סרטים
-
- דרימיסט-על
Re: אשכול סרטים
^ אחד מסרטי הגברים הטובים שראיתי בחיי. וגם סוף סוף סוף פסימי.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Sentient 6
- דרימיסט-על
הקרב על לוס אנג'לס כיף לגמרי!!!
אל תקשיבו לביקורות המתחכמות שלחלוטין מושפעות מהביקורת של רוג'ר איברט, אם אתם רוצים פעולה כמו שצריך לכו לראות ורבע שעה אחרי שהפתיחה האיטית תצבור קצב ותבינו מי נגד מי תקבלו מנה של אקשן טוב מאוד עם כל המרכיבים המודרניים בפנים. אומנם אפשר לקטוף משם סצנות שנגנבו מ-modern warfare 2 והיילו אבל זה עדיין עובד.
Ups: אהרון אקהרט, מישל רודריגז ומייקל פנה בהופעה קצרה אבל מעולה ואקשן שנע בצורה מוצלחת בין הראליסטי למפגן הזיקוקים הנדרש.
Downs: כל שאר הדמויות בסרט כולל החייזרים שיחסית לחבורה של פולשים שעשו טריליון שנות אור, הם די לא מוכנים להתמודד עם פלוגת נחתים. במאי שברור שהוא יודע לספוג מהסביבה אבל לא מחדש שום דבר.
לא מושלם אבל אחלה של חימום עד שיגיעו התותחים הכבדים עוד חודש-חודשיים.
3 וחצי מתוך 5 עם רצון לראות המשך לסיפור בידיים יותר מיומנות.
אל תקשיבו לביקורות המתחכמות שלחלוטין מושפעות מהביקורת של רוג'ר איברט, אם אתם רוצים פעולה כמו שצריך לכו לראות ורבע שעה אחרי שהפתיחה האיטית תצבור קצב ותבינו מי נגד מי תקבלו מנה של אקשן טוב מאוד עם כל המרכיבים המודרניים בפנים. אומנם אפשר לקטוף משם סצנות שנגנבו מ-modern warfare 2 והיילו אבל זה עדיין עובד.
Ups: אהרון אקהרט, מישל רודריגז ומייקל פנה בהופעה קצרה אבל מעולה ואקשן שנע בצורה מוצלחת בין הראליסטי למפגן הזיקוקים הנדרש.
Downs: כל שאר הדמויות בסרט כולל החייזרים שיחסית לחבורה של פולשים שעשו טריליון שנות אור, הם די לא מוכנים להתמודד עם פלוגת נחתים. במאי שברור שהוא יודע לספוג מהסביבה אבל לא מחדש שום דבר.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- דרימיסט שרוף
באמת בלבל אותי העניין הזה, בגלל כל האופי של הסרט ציפיתי שכן יהיה סוף אופטימי יותר, ובום..הפוך.liordavidlior כתב:^ אחד מסרטי הגברים הטובים שראיתי בחיי. וגם סוף סוף סוף פסימי.
- Mari
- דרימיסטית-על
זה בהחלט לא סרט מחול... והוא בהחלט מטריד ודי חששתי לראות אותו._Sapir_ כתב:גם אני ראיתי לפני כמה ימים ולא הבנתי מה כל ההתלהבות הגדולה מהסרט..לא היה שום פאנץ' או שום הפתעה,Plaschkes כתב:gils77 כתב:ראיתי את Black Swan.
סרט טוב מאוד, ועדיין לא הבנתי אם אמורים להתחבר לדמות של נטלי פורטמן? אמורים לרחם עליה?
אישית ממש סלדתי מהדמות, ואם זו הייתה הכוונה אז בראבו לפורטמן על הביצוע!
גם אני ראיתי לפני יומיים, ולא הבנתי על מה כל ההייפ. סרט איכותי, אין ספק, עשוי מצוין מכל בחינה, הבעיה היחידה היא שהוא לא עניין אותי ממש. שום דבר בעלילה ובהתקדמות של הסרט לא עניין אותי ואפילו היה קצת צפוי ומשעמם.
אולי זה פשוט Chick flick ובגלל זה אני לא מבין אותו.
להיפך, הסרט די זיעזע אותי, רציתי נורא לראות אותו בתור מישהי שרוקדת בלט, ואלה באמת היו הקטעים היחידים שנהנתי מהם בסרט
אמנם הוא עשוי טוב והמשחק מצוין אבל רוב הסרט סובב סביב האובבססיה של נינה (נטלי פורטמן) או הבעיות הנפשיות שיש לה מה שזה לא יהיה, וסתם מראים קטעים מגעילים לא הרגשתי שזה מגיע או מתקדם לשום מקום..
אבל הוא עסק בסיפור על רקדנית אובססיבית וטוטאלית כ"כ שהיא מאבדת את עצמה למען התפקיד. היא רוצה להיות משולמת בתפקיד עד כדי כך שהיא הופכת לברבור השחור..?
אולי בעצם יש פה איזו אמירה על הבנות שעוסקות בתחום ופשוט יורדות מהפסים וממש מקריבות את עצמן למען הקריירה הזו, שנגמרת בגיל מוקדם??

יש בו משהו חולני בהחלט, אבל עשוי טוב בתור מה שהוא אמור להיות.
ראיתי את נאום המלך היום.
סרט נהדר, ליהוק מושלם.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
^ ראיתי גם את נאום המלך לפני שבועיים . סרט סה"כ נחמד , אם כי העלילה טיפה שעממה אותי , אבל לא בצורה שאני אפסיק אותו באמצע . הוא נהיה ממש טוב דווקא בסוף .
לגבי Black Swan - מריאנה ההסבר הזה בשבילך ובשביל החבר'ה שתהו לגבי המשמעות שלו , וזה לא ממני , אלא מבחורה בשם יעל שנתנה פירוש מצויין באתר MYVOD :
אגב מי שלא ראה The Goods : Live Hard , Sell Hard חייב לראות . סרט קורע קורע קורע !!!! , מ-09 בכלל אבל מזל שהוא לא חמק לי מהרד"ר .
Sell The Metal !!!!!!! ahhhhh
לגבי Black Swan - מריאנה ההסבר הזה בשבילך ובשביל החבר'ה שתהו לגבי המשמעות שלו , וזה לא ממני , אלא מבחורה בשם יעל שנתנה פירוש מצויין באתר MYVOD :
ההודעה השניה :מה לא ברור? קבל שיעור מזורז בפסיכולוגיה בסיסית.
הבלט הוא רק הרקע למתרחש, הוא לא הנושא.
הנושא הוא הדואליות שקיימת בבחורה, העוסקת בריקוד ושמה נינה.
סיפור ההתבגרות שלה נמשל ע"י התפקיד הכפול שעליה לבצע ב"אגם הברבורים".
נינה, נערה-אישה
עם אגו תמים, מודחק, ילדי, טהור, לבן (הברבור הלבן)
ועם אלטר - אגו אפל, זומם, מזיק, מסוכן, שחור (הברבור השחור)
בכל פעם שהאלטר אגו של נינה מנסה לפרוץ החוצה ולפגוע בה,
המודעות שלה "נכבית" והיא לא מודעת לכך שהיא בעצם פוגעת בעצמה (בולמיה, אנורקסיה, שליטה כפייתית) היא רק רואה את תוצאות מעשיה ורואה את השתקפותה הרעה במראה ובתעתועים.
הצד האפל שלה קיים בה שנים רבות ומתפתח בסביבה של בית לא תקין
נינה מקבלת צ'אנס לתת ביטוי מודע לצד האפל, כאשר מתבקשת להתמודד עם תפקיד המחייב לתת ביטוי לפן היוצר שלה ולפן ההרסני שלה.
היא לא מצליחה לתת ביטוי ממשי לפן האפל שבה, ומשליכה את החלק ההרסני שקיים בה על שחקנית המשנה, לילי.
בעיני נינה היא מייצגת צד אפל, אך מסתורי ומושך. היא מנסה לחקות את צורת הריקד של לילי, כדי לתת פן פיזי ליצר הרע והאפל שבתוכה, לבסוף מחליטה שלילי רוצה לגנוב לה את התפקיד ולהרוס אותה.
והסוף ברור למדי:
בכדי לנצח במאבק בינה לבין הבולימיה, היא רוצחת את היצר הרע שבתוכה,
אך הדבר מחייב התאבדות.
יש מבין?
================================================================================================חחח פעם שניה כבר שאני רואה ת'סרט עכשיו..חח
טוב…לא יודעת למה התכוונת…אבל אם התכוונת לקטע של הריקוד שבהתחלה…
עד כמה שאני מבינה..
הסרט פשוט מתחיל עם סצנת הפרולוג של בלט "אגם הברבורים" שבה רוקדת נערה ואליה מצטרף גבר אשר למעשה הוא מכשף רע. הנערה רוקדת עימו אך ברגע אחד, הוא משנה את פניו, ומראה את פרצופו האמיתי. הוא מכשף את הגיבורה של הסיפור, שהיא נערה תמימה וטהורה, והופך אותה לברבור לבן!(לא יודעת למה..)
כמו בכל האגדות (מזכיר את שלגיה) הדבר היחיד שיכול להצילה מן הכישוף הוא אהבת אמת….(משהו כזה…ככה אני מבינה מהסרט…לא מכירה את הסיפור של אגם הברבורים)
נקודה זו פותחת את הסרט משום שהיא חשובה וקריטית בעלילה. זו נק' מפנה בחיי הנערה, אשר חיה לה את חייה בתוך בועה, ריקדה לה בתמימות עד שדבר חיצוני (המכשף) התערב לה בחיים וטילטל את גורלה. מכאן, עתידה מתפצל לשניים: או שהיא תינצל, או שהיא תשאר כלאוה בכישוף הרע. (הסוף כמובן מפתיע היות ואף אחת מן האופציות הללו לא מתגשמת, הנערה בוחרת במוות.)
היות וכל עלילת הבלט היא דימוי למה שעובר על נינה,
אז סצנת הבלט הפותחת, משמשת כחלום שבו נינה "משחקת" את עצמה. :]
מקווה שזה עזר לך. חח
אגב מי שלא ראה The Goods : Live Hard , Sell Hard חייב לראות . סרט קורע קורע קורע !!!! , מ-09 בכלל אבל מזל שהוא לא חמק לי מהרד"ר .
Sell The Metal !!!!!!! ahhhhh
- Mari
- דרימיסטית-על
לא יכולתי להסביר את זה טוב יותר.
I've been trying to justify you
- Greenburger
- דרימיסט-על
battle Los Angeles-
טוב, אני לא ממש אשתמש במילה "גרוע", אבל הוא בהחלט לא טוב.
משעמם, צפוי, קיטשי וחסר מקוריות להחריד. חסר אפילו משהו אחד שיתפוס עניין (שזה משהו שהיה יכול לבוא מכיוון החייזרים, אבל- לא), דמויות אמריקקיות.
סה"כ, די מה שציפיתי לו לפי הטריילר.
בלע
עוז- כל מה שעם ג'רמי פיבן מעולה
טוב, אני לא ממש אשתמש במילה "גרוע", אבל הוא בהחלט לא טוב.
משעמם, צפוי, קיטשי וחסר מקוריות להחריד. חסר אפילו משהו אחד שיתפוס עניין (שזה משהו שהיה יכול לבוא מכיוון החייזרים, אבל- לא), דמויות אמריקקיות.
סה"כ, די מה שציפיתי לו לפי הטריילר.
בלע

עוז- כל מה שעם ג'רמי פיבן מעולה

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
^ על איזה עוד סרט של Jermey Piven אתה ממליץ ? . הוא שחקן מעולה !
- Greenburger
- דרימיסט-על
סרט לא כ"כ, אבל יש סדרות. כמובן הפמליה, שמשם הוא בטח הכי מוכר, אבל היה גם סדרה הרבה לפני זה, שנראה לי היא היתה התפקיד הראשון שלו. ממש חבל שאני לא זוכר מה השם שלה, כי היא היתה, או לפחות הדמות של ג'רמי פיבן שם, משפיכה מצחוק
בעצם נזכרתי שיש לו גם תפקיד קטנטנן בשעת שיא 2. הוא משחק מוכר הומו בחנות בגדים. וכרגיל הוא קורע מצחוק שם, וגם מפגין יכולת משחק מרשימה
בעצם נזכרתי שיש לו גם תפקיד קטנטנן בשעת שיא 2. הוא משחק מוכר הומו בחנות בגדים. וכרגיל הוא קורע מצחוק שם, וגם מפגין יכולת משחק מרשימה

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אין לי מושג מי זה רוג'ר איברט, וזו דעתי הכנה על הסרט:Sentient 6 כתב:הקרב על לוס אנג'לס כיף לגמרי!!!
הסרט הזה הוא פשוט ביזיון קולנועי ממדרגה ראשונה. לא שווה אפילו דקה וחצי של צפיה.
פתיחה אידיוטית להחריד, תסריט כל כך פלסטי שזה פשוט מביך להקשיב לדיאלוגים.
האפקטים נראים כמו מצגת פאואר-פוינט של ילד בן 12.
המשחק כל כך לא משכנע שזה כבר על גבול הפארודיה.
גרפיקה מזעזעת ומנותקת מהמציאות.
כל שניה בסרט הזה היא קלישאה מהסוג שגורם לך לרצות להקיא.
0/5 וזה כי אין ציון שלילי.
אה ודרך אגב, אפילו מודרן וורפר הרבה יותר משכנע מהסרט הזה ככה שההשוואה מקוממת.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Sentient 6
- דרימיסט-על
avrahamshuk כתב:אין לי מושג מי זה רוג'ר איברט, וזו דעתי הכנה על הסרט:Sentient 6 כתב:הקרב על לוס אנג'לס כיף לגמרי!!!
הסרט הזה הוא פשוט ביזיון קולנועי ממדרגה ראשונה. לא שווה אפילו דקה וחצי של צפיה.
פתיחה אידיוטית להחריד, תסריט כל כך פלסטי שזה פשוט מביך להקשיב לדיאלוגים.
האפקטים נראים כמו מצגת פאואר-פוינט של ילד בן 12.
המשחק כל כך לא משכנע שזה כבר על גבול הפארודיה.
גרפיקה מזעזעת ומנותקת מהמציאות.
כל שניה בסרט הזה היא קלישאה מהסוג שגורם לך לרצות להקיא.
0/5 וזה כי אין ציון שלילי.
אה ודרך אגב, אפילו מודרן וורפר הרבה יותר משכנע מהסרט הזה ככה שההשוואה מקוממת.

סתם נו אל תהיה כבד כולה סרט חייזרים של במאי סוג ב', מבחינתי אם יצאתי בהרגשה של פאן אז הוא עשה את העבודה, אם אותך הוא ביאס אז אני מבקש סליחה בשם הבמאי, האולפנים והחייזרים.
ראיתי אתמול רנגו, מין פחד ותיעוב פוגש את שודדי הקריביים פוגש את סבתא שלי והם יושבים כולם ביחד על אסיד.
רוב הסרט הייתי עם פרצוף עקום כזה של בן אדם שלא מצליח לפענח מה הוא רואה אבל זה רק כי לא הבנתי מה אני רואה. בכל מקרה היה די מעולה ומוזר מאוד ושווה לגמרי.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נראה לי שאני מעדיף לסמוך על הדעה של שוקרון בקטע הזה, אז את "הקרב על לוס אנג'לס" אני לא מתכנן לראות 

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
And now for something completely different:
קצת שונה מכל סרטי המד"ב והאקשן שבעיקר מעסיקים את האשכול הזה, סרט דוקומנטרי של הגאון ארול מוריס, אחד מהבמאים החשובים (איזו מילה מפוצצת) בתחום הסרטים התיעודיים. הסרט נקרא Cheap, Fast and Out Of Control. כמו כל הסרטים שלו, הם על אנשים, אבל ככל שאתה נכנס לסרט אתה מבין שזה על החיים, על תופעות שונות ועל עצם הקיום שלנו כאן. הסרט הנ"ל עוסק ב-4 גברים עם עיסוקים שונים ביותר: מאלף אריות, גנן נוי (כזה שמפסל צורות בעצים), מומחה בחפרפרות וטכנאי רובוטים. כל אחד מספר על העיסוק המעניין הזה שלו ועל כל מיני מאפיינים שלו..
נשמע מפגר, אבל תראו ותבינו, זו ביקורת על הסרט עם כמה קטעים ממנו:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wFukiQOvDYs[/youtube]
קצת שונה מכל סרטי המד"ב והאקשן שבעיקר מעסיקים את האשכול הזה, סרט דוקומנטרי של הגאון ארול מוריס, אחד מהבמאים החשובים (איזו מילה מפוצצת) בתחום הסרטים התיעודיים. הסרט נקרא Cheap, Fast and Out Of Control. כמו כל הסרטים שלו, הם על אנשים, אבל ככל שאתה נכנס לסרט אתה מבין שזה על החיים, על תופעות שונות ועל עצם הקיום שלנו כאן. הסרט הנ"ל עוסק ב-4 גברים עם עיסוקים שונים ביותר: מאלף אריות, גנן נוי (כזה שמפסל צורות בעצים), מומחה בחפרפרות וטכנאי רובוטים. כל אחד מספר על העיסוק המעניין הזה שלו ועל כל מיני מאפיינים שלו..
נשמע מפגר, אבל תראו ותבינו, זו ביקורת על הסרט עם כמה קטעים ממנו:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wFukiQOvDYs[/youtube]

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
The Next Three Days , סרט מתח עם ראסל קרואו. טיפהל'ה ארוך (היה אפשר לקצר לדעתי באיזה 20 דקות) אבל מהנה ועשוי טוב.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
טוב זה אתה ושאר העולם כי זה עוד סרט שכשל בקופות ובינתיים 2011 פשוט זוועה לאולפנים ופרמאונט ממש בונים על החודשיים הקרובים עם ת'ור, קפטן אמריקה וסופר 8 של ג'יי ג'יי אברהמס ודיסני על שודדי הקריביים כי אחרת השנה הזאת אבודה לחלוטין כבר בחצי הראשון שלה וההשלכות של זה יהיו המון המון סרטים שלא יצאו לפועל ב2013/14 וזו אחת הסיבות שבגללן חשוב שאנשים ילכו לקולנוע.טל רודס כתב:נראה לי שאני מעדיף לסמוך על הדעה של שוקרון בקטע הזה, אז את "הקרב על לוס אנג'לס" אני לא מתכנן לראות
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שיורידו את המחירים אז אנשים יילכו לקולנוע, גם מחירי הכרטיסים גבוהים מדי וגם מחירי המזנונים לא קשורים למציאות. היום לא משתלם ללכת לקולנוע אלא אם כן מדובר בסרט עם אפקטים ויזואליים מיוחדים. הכל אפשר לראות היום בחינם ולחבר למסך של הטלויזיה בבית.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
על הבעיה של המחירים אין ויכוח אבל קולנוע זו חוויה אחרת, כזאת שעיצבה את מאה השנים האחרונות והאולפנים פשוט צריכים למצוא דרך יותר טובה להתמודד עם מודרניזציה מאשר לנכר את הקהל מהאולמות.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הדרך שלהם להתמודד בין היתר היא לעשות סרטים ב- 3D, אבל עדיין זה לא מה שימשוך אותי אישית לראות יותר סרטים בקולנוע. מה שטוב באינטרנט הוא שאתה יכול לראות סרטים ללא הגבלה, בין אם הם חדשים או ישנים ובלי לבזבז כסף. אם כל סרט שהייתי רוצה לראות הייתי רואה בקולנוע, לא היה לי כסף היום אני מניחSentient 6 כתב:על הבעיה של המחירים אין ויכוח אבל קולנוע זו חוויה אחרת, כזאת שעיצבה את מאה השנים האחרונות והאולפנים פשוט צריכים למצוא דרך יותר טובה להתמודד עם מודרניזציה מאשר לנכר את הקהל מהאולמות.

בקשר למחיר, אני יודע שאני אחד הזקנים פה בפורום אבל אני זוכר איך בתחילת שנות ה-90 כרטיס קולנוע היה עולה 6 שקלים.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
חדשות טובות:

12.11.12
חדשות רעות:
אמ.נייט שמאלן יביים את וויל סמית' והבן שלו ג'יידן בהרפתקאת מד"ב עתידנית על אבא ובן שמנסים לשרוד את השממה אחרי שהספינה שלהם התרסקה, אלף שנים בעתיד.
רעיון איום שמסמן את זה שמשפחת סמית' רשמית מחליפה את מיילי סיירוס ואבא שלה בתור המשפחה הכי נדחפת ומעצבנת בעולם.

12.11.12
חדשות רעות:
אמ.נייט שמאלן יביים את וויל סמית' והבן שלו ג'יידן בהרפתקאת מד"ב עתידנית על אבא ובן שמנסים לשרוד את השממה אחרי שהספינה שלהם התרסקה, אלף שנים בעתיד.
רעיון איום שמסמן את זה שמשפחת סמית' רשמית מחליפה את מיילי סיירוס ואבא שלה בתור המשפחה הכי נדחפת ומעצבנת בעולם.