אשכול הופעות
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- MrReD
- שגריר האופת'
- WannaBeGuitarPro
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
Re: אשכול הופעות
נוומור בארץ 

- MrReD
- שגריר האופת'
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני חושב שיש ללהקה שלי הופעה מחר בערב אבל אני לא בטוח
מחר באבן יהודה, מי שרוצה מוזמן...
יש לנו בטוח הופעה בקרוב, לא ידוע תאריך מדויק אבל מה שנעשה מחר זה לא במקום, סתם יש איזה משהו שלהקה אחת ביטלה אז שאלו אותנו אם אנחנו רוצים לנגן.

יש לנו בטוח הופעה בקרוב, לא ידוע תאריך מדויק אבל מה שנעשה מחר זה לא במקום, סתם יש איזה משהו שלהקה אחת ביטלה אז שאלו אותנו אם אנחנו רוצים לנגן.

- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
בפעם הקודמת לא שמעו את מיתר בכלל 

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני יודע כי היית חרא של הגברה.
אבל בהופעה ביום שבת תיהיה הגברה מקצועית עם מערכת טובה, ככה הגיטריסט אמר.
יום שבת, אבן יהודה, שעה 13:30.
מי שיכול לבוא אני אשמח.
אבל בהופעה ביום שבת תיהיה הגברה מקצועית עם מערכת טובה, ככה הגיטריסט אמר.
יום שבת, אבן יהודה, שעה 13:30.
מי שיכול לבוא אני אשמח.

-
- דרימיסטית מתקדמת
XAMAVAR אתמול היו כ"כ כ"כ מעולים... מטורפים לחלוטין!
רק כמו תמיד, ישראלים, הסאונד חרא והאיחור גדול...
מישהו היה בהללויה?
רק כמו תמיד, ישראלים, הסאונד חרא והאיחור גדול...

מישהו היה בהללויה?
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
דווקא נראה לי הסאונד היה בסדר למקום כמו קולטורה. בבארבי הסאונד עוד יותר גרוע.BOX 5 כתב:XAMAVAR אתמול היו כ"כ כ"כ מעולים... מטורפים לחלוטין!
רק כמו תמיד, ישראלים, הסאונד חרא והאיחור גדול...![]()
מישהו היה בהללויה?
מענין איך לא ראיתי אותך שם אתמול. למרות שבאיזהו שלב היה שם באמת מלא אנשים.
הם נתנו בראש ובגדול! היתה אחלה הופעה.
Music Is The Energy Of Life!
-
- דרימיסטית מתקדמת
כמעט כל סאונד שתשווה לבארבי יהיה יותר טוב, זה לא חכמהCarpe Diem כתב:דווקא נראה לי הסאונד היה בסדר למקום כמו קולטורה. בבארבי הסאונד עוד יותר גרוע.BOX 5 כתב:XAMAVAR אתמול היו כ"כ כ"כ מעולים... מטורפים לחלוטין!
רק כמו תמיד, ישראלים, הסאונד חרא והאיחור גדול...![]()
מישהו היה בהללויה?
מענין איך לא ראיתי אותך שם אתמול. למרות שבאיזהו שלב היה שם באמת מלא אנשים.
הם נתנו בראש ובגדול! היתה אחלה הופעה.

ובאמת מוזר איך לא ראיתי אותך, הייתי שם גם כשעוד היה ריק בהתחלה וגם אחרי שהתרוקן בסוף...
כ"כ חבל שסוואנה עוזבת

- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
וואי, זה מוזר כפליים! אני הייתי ממש בין הראשונים בתוך האולם, תפסתי שולחן הכי קרוב לבמה מצד ימין, כשחיכיתי לערן ואישתו. ממש מוזר שלא ראיתי אותך.
וכן - זה פשוט עצוב
עדיין לא ברור לי מה הסיבה המדויקת לכך.
יש כאלה שאמרו אפילו - אין סוואנה - אין להקה...
וכן - זה פשוט עצוב

-
- דרימיסטית מתקדמת
האמת שכשאני חושבת על זה, זה לא כזה מוזר כי לא נראה לי שאתה יודע שאני עם שיער אדום כרגעCarpe Diem כתב:וואי, זה מוזר כפליים! אני הייתי ממש בין הראשונים בתוך האולם, תפסתי שולחן הכי קרוב לבמה מצד ימין, כשחיכיתי לערן ואישתו. ממש מוזר שלא ראיתי אותך.
וכן - זה פשוט עצוב

מה?! אני זוכרת שהיו זוג וכמה אנשים בשולחן ההוא ופשוט לא ייחסתי לזה יותר מדיי חשיבות! הזוי לחלוטין.
הסיבה המדוייקת היא שסוואנה החליטה להתחיל בקריירת סולו. חוצמזה, ממה שאני הבנתי מהם, הם דורשים המון השקעה וחזרות וזה לא מסתדר לה כל כך.
סוואנה מדהימה, אבל לא צריך להיות מלודרמטיים... אני בטוחה שהם ימצאו זמרת טובה. מן הסתם יהיה קשה למלא את הנעליים שלה (היא גם כתבה עם שיימוס ליריקה ללא מעט מהשירים) אבל בסופו של דבר הם חבר'ה נורא מוכשרים ואנ'לא חושבת שהם יתפשרו עד שימצאו מחליפה הולמת.

- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
וואלה, לא ידעתי שאת עם שיער אדום, אבל אותי הכי כל לזהות - הבן אדם עם השיער הכי ארוך - נקודה 
השאלה היא - "למה להתחיל קריירת סולו כשיש קריירה מוצלחת עם הלהקה. ולגבי ההשקעה - רמי הבסיסט שלהם מצליח לשלב להיות בשתי להקות בו זמנית (Heavenbound הלהקה השניה) אז בטח אם הייתה רוצה - היתה לשלב פרויקט סולו ביחד עם הלהקה בה היא כל כך משתלבת.
ולגבי מחליפה - זה ממש לא כל למצוא מחליפה לכזאת זמרת. דוגמא טובה - כששירן שחר עזבה את סיסטמה - הם עדיין לא מצאו מחליפה הולמת. אין הרבה זמרות טובות שמעונינות בז'אהר הזה בארץ שלנו, וחוץ מזה כשיש מישהי עם נתונים טובים אז הרבה פעמים יש את בעיית המבטא - לסוואנה אין את הבעיה הזאת.

השאלה היא - "למה להתחיל קריירת סולו כשיש קריירה מוצלחת עם הלהקה. ולגבי ההשקעה - רמי הבסיסט שלהם מצליח לשלב להיות בשתי להקות בו זמנית (Heavenbound הלהקה השניה) אז בטח אם הייתה רוצה - היתה לשלב פרויקט סולו ביחד עם הלהקה בה היא כל כך משתלבת.
ולגבי מחליפה - זה ממש לא כל למצוא מחליפה לכזאת זמרת. דוגמא טובה - כששירן שחר עזבה את סיסטמה - הם עדיין לא מצאו מחליפה הולמת. אין הרבה זמרות טובות שמעונינות בז'אהר הזה בארץ שלנו, וחוץ מזה כשיש מישהי עם נתונים טובים אז הרבה פעמים יש את בעיית המבטא - לסוואנה אין את הבעיה הזאת.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אני ומר אברמוביץ' היינו בהללויה, שימשתי כבק-ליינר 80% מהזמן שם, נהניתי אחושרמוטה. היו פאקים שממש אין לי כוח להיכנס אליהם, אבל בסופו של דבר לפי דעתי יצא אירוע מגניב עם מטרה טובה.
-
- דרימיסטית מתקדמת
שמע זאת שאלה שאין עליה מענה. כל כך הרבה זמרים/זמרות פורשים מלהקות מצליחות בשביל קריירת סולו, שהרבה מאוד פעמים מקרטעת... לא ברור למה. ברור שאני מסכימה שאם רוצים אפשר לשלב, בעיקר בלהקות בסדר גודל הזה, שהן עוד לא ממש מופיעות כל סופשבוע ועסוקות בטירוף בלהקליט אלבומים. העניין הוא, שהיא פשוט לא הכי רוצהCarpe Diem כתב:וואלה, לא ידעתי שאת עם שיער אדום, אבל אותי הכי כל לזהות - הבן אדם עם השיער הכי ארוך - נקודה

ברור שזה לא קל. זה אפילו מאוד מסובך... ובאופן אישי אני חושבת שעל עניין המבטא אפשר להתגבר עם הזמן. ומן הסתם, הם לא ימצאו פתאום זמרת מחר, אבל ממה שהבנתי החיפושים מתוכננים להיות ארוכים והם בשום פנים ואופן לא מתכוונים לוותר

ולפלצ'קס, שמעתי שהיה חביב, אכן יוזמות כאלה ברוכות בהחלט, כדאי להרבות

יצא רווח טוב?
- mentalstamina
- דרימיסט מתקדם
למישהו ידוע על משהו שהיה בהרצליה יום שישי?
הלכתי יום שישי בצהרים לאמא שלי לעזור לה קצת בגינה, ואז התחלתי לשמוע תופים באיזשהו שלב וחשבתי שמישהו מתאמן באיזור. ואז התחלתי לשמוע משהו שנשמע כמו אקרופוליס, וזה היה נשמע לייב. ובשלב מסויים הלכתי לחפש את זה, 20-25 דקות חפשתי מאיפה זה מגיע ולא מצאתי. הייתי בטוח שאני מדמיין

הלכתי יום שישי בצהרים לאמא שלי לעזור לה קצת בגינה, ואז התחלתי לשמוע תופים באיזשהו שלב וחשבתי שמישהו מתאמן באיזור. ואז התחלתי לשמוע משהו שנשמע כמו אקרופוליס, וזה היה נשמע לייב. ובשלב מסויים הלכתי לחפש את זה, 20-25 דקות חפשתי מאיפה זה מגיע ולא מצאתי. הייתי בטוח שאני מדמיין

- MrReD
- שגריר האופת'
חח היה פסטיבל מטאל מקומי למען איזו עמותה אחת.
בכל מקרה, כבר עכשיו ידוע שזה הלך חרא, ההפקה נתנה חרא יחס למלא להקות וגם מלא להקות הופיעו 10 דקות ואז גירשו אותם מהבמה.
בכל מקרה, כבר עכשיו ידוע שזה הלך חרא, ההפקה נתנה חרא יחס למלא להקות וגם מלא להקות הופיעו 10 דקות ואז גירשו אותם מהבמה.
-
- דרימיסטית מתקדמת
ברצינות?MrReD כתב:חח היה פסטיבל מטאל מקומי למען איזו עמותה אחת.
איפה שמעת את זה?
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אל תהיה כזה צר אופקים... זה שפאנטום פיין אוהבים לעשות הרבה רעש לא אומר שהיה חרא וחרא יחס ללהקות. כמו שכתבתי לפני כמה הודעות, הייתי בבק-סטייג' כמעט לכל אורך הפסטיבל ועזרתי למארגנים להריץ הכל, ותאמינו לי שזו הייתה משימה קשה, ושהיה יחס טוב ללהקות, פשוט תיכנון זמן רע, שממנו יצא שמספר להקות נדפקו, ואותן להקות מאוד אוהבות לעשות הרבה רעש ומהומה על זה.
בסה"כ היה אירוע מצוין, עם הרבה מוזיקה טובה, סאונד מדהים יחסית לארץ, ופשוט ממש כיפי.
בסה"כ היה אירוע מצוין, עם הרבה מוזיקה טובה, סאונד מדהים יחסית לארץ, ופשוט ממש כיפי.