מה נסגר עם הגדר XDYtseJam כתב:פטרוצ'י ומנג'יני עם מעריצים באיטליה:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O4trac3zPz8[/youtube]
"These guys let me have fun!" - Mike Mangini
סבב הופעות וסטליסטים 2012-2011: עידכונים וחדשות
-
- דרימיסט מתקדם
Re: סבב הופעות וסטליסטס 2012-2011: עידכונים וחדשות
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
מאוד פשוט לא?
זה לא היה מפגש מאורגן עם מעריצים אלא מעריצים שניסו להתקרב לאוטובוס של חברי הלהקה, במתחם שהוא מן הסתם מגודר בדיוק כדי למנוע דברים כאלו.
זה לא היה מפגש מאורגן עם מעריצים אלא מעריצים שניסו להתקרב לאוטובוס של חברי הלהקה, במתחם שהוא מן הסתם מגודר בדיוק כדי למנוע דברים כאלו.

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אם מישהו תהה איך מנג'יני מצליח להחזיק מעמד בהופעות עד כה: http://www.twitpic.com/5m59d6
-
- דרימיסט מתקדם
עידן, התעצלת להפוך את הקישור לקישור?
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
לא יודע על מה אתה מדבר. 

-
- דרימיסט מתקדם
אתמול בשוויץ הבחורים המשיכו בדיוק עם אותו סט ליסט (פעם שלישית ברצף) ולא רק זה, אלא שאפילו לא עשו את LTL!!! אני מתחיל להתבאס, כי אני מצפה להרבה יותר, בטח אחרי ששילמתי מלא כסף על VIP!!! אם ידעתי שזה מה שאני אקבל, לא הייתי משקיע כל כך הרבה... אני מאוד מקווה שההופעה בארץ תהיה טובה, כי זה גם היום הולדת שלי ואני מקווה שאחרי שבוע ראשון של הופעות, הם יתחילו לגוון קצת ולהאריך טיפה את ההופעות!
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני חושב שחלק גדול מהאכזבה שלך היא בגלל שאתה יודע מה הולך להיות ולא דווקא בגלל הסט עצמו... יכול להיות שהיית חושב אחרת על הסט אם לא היית יודע מה נוגן בהופעות קודמות/מה הולך להיות, ופשוט מופתע מכל שיר שינוגן בארץ.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Kinda surprising they are not changing anything...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט מתקדם
אכן העובדה שאני יודע מה יהיה מבאסת קצת, אבל תחשבו איזה מבאס זה לשוויצרים ששילמו אתמול כמו האיטלקים ולא קיבלו LTL? אין לי בעייה שלא ישנו, אבל שלא יורידו פתאום שירים ויקצרו עוד יותר!
-
- דרימיסט מתקדם
אני לא מבין איך אפשר להגיד על סטליסט כזה שהוא טוב פשוט לא מבין.. הפתיחה עם uagm היא ממש חצי כח יש את פורסייקן ואת t-h-e ואת Ft ואת ytsejam ואת Dgt וואלה מה זה החרא הזה? סליחה על הביטוי השירים הם ממש לא חרא ואפילו כשירים עצמם הם נהדרים אבל כאשר הם תופסים את מקומם של Ttsco, hollow years, in the name of god, as a I'm, Itpoe, lines in the sand, scarred, ועוד, אני די מבואס...כן וזה לא הסטליסט שהייתי רוצה לראות פה... אבל הרבה אנשים שמחים כי הם עושים שירים ישנים old style במקום מה שהזכרתי. אז שורה תחתונה אני אומר את מה שאני חושב והסטליסט הוא ממש לא טוב כי דרים החליפה הפעם הרבה להיטים בשירים שפחות מעניין לשמוע בהופעה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
רזניק, מה נסגר איתך? מישהו הבטיח לך שתקבל סטליסט שהוא 100 אחוז השירים שאתה רוצה? זה לא יקרה לעולם, לא לסטליסט שאתה רוצה ולא לסטליסט שאני רוצה ולא לסטליסט שמישהו אחר רוצה. אז מספיק להתבכיין ותהנה ממה שיש (חלק נכבד מהשירים שאתה רוצה נעשה בנדיבות בטורים הקודמים). חוץ מזה, אף אחד לא מבטיח לך שזה יהיה מה שינוגן בדיוק בארץ!
עוד כמה ימים יש ללהקה הופעות ברוסיה ואוקראינה, הסטליסט שם יוכלו להיות אינדיקציה טובה למה יהיה בארץ, כי גם אלה מקומות שהלהקה לא הופיעה בהם הרבה.
עוד כמה ימים יש ללהקה הופעות ברוסיה ואוקראינה, הסטליסט שם יוכלו להיות אינדיקציה טובה למה יהיה בארץ, כי גם אלה מקומות שהלהקה לא הופיעה בהם הרבה.
-
- דרימיסט מתחיל
הסט ליסט הזה באמת לא כולל "להיטים" לא שאני יודע מה נחשב "להיט" אצל דרים, אבל בוא נגיד שאף שיר מהשירים החזקים והפופולאריים ביותר שלהם לא מופיע כאן. כשיהיה לי זמן אבדוק, אבל נדמה לי שאף שיר שנכלל בדיסק ה - greatest hit לא נכלל בסט. זה סט ליסט למתקדמים. היה מקום להוסיף כמה שירים שהיו גם בהופעה הקודמת בארץ, ששמה באמת היה סט ליסט שכלל את מיטב ה"להיטים".
אחרי שכל זה נאמר, גם בסט ליסט הזה תהיה הופעה מעולה, אין לי ספק בכלל.
ודיר בלאק אם הם יעיזו לדלג על LTL בהדרן. בסט ליסט הזה LTL זה השיא של הערב מבחינתי (בעצם, גם בכל סט ליסט אחר).
אחרי שכל זה נאמר, גם בסט ליסט הזה תהיה הופעה מעולה, אין לי ספק בכלל.
ודיר בלאק אם הם יעיזו לדלג על LTL בהדרן. בסט ליסט הזה LTL זה השיא של הערב מבחינתי (בעצם, גם בכל סט ליסט אחר).
-
- דרימיסט מתחיל
יש כמה שירים שאני לא משתגע עליהם כמו forsaken, אבל באמת שזה אחד הסטים הכי מרגשים של דרים ת'יאטר כבר לא מעט שנים... כ"כ הרבה פייבוריטים שלי ביחד.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
הלוואי וינגנו את Never Enough.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
-
- דרימיסט מתחיל
the great debate בזבוז של 13:45 דקות יקרות מהמופע לצערי
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
טוב... עוד מישהו עם תלונות/בקשות/בעיות/הארות/הערות? 
אני זוכר ש-6DOIT ממש לא אהבתי את השיר הזה, אבל כשראיתי אותו אז באותה הופעה אגדית בפראג, דעתי על השיר השתנתה מן הקצה אל הקצה.
אפרופו סטליסטים הנה מה שהיה לי אז בהופעה ב-2002:

אז אתם יכולים בהחלט לקנא, זה היה סטליסט מדהים שכלל גם את כל הדיסק השני של SDOIT במלואו

אני זוכר ש-6DOIT ממש לא אהבתי את השיר הזה, אבל כשראיתי אותו אז באותה הופעה אגדית בפראג, דעתי על השיר השתנתה מן הקצה אל הקצה.
אפרופו סטליסטים הנה מה שהיה לי אז בהופעה ב-2002:

אז אתם יכולים בהחלט לקנא, זה היה סטליסט מדהים שכלל גם את כל הדיסק השני של SDOIT במלואו

-
- דרימיסט מתקדם
זה חלום לראות את כל SDOIT בהופעה, אבל אני אשמח רק לראות אפילו 2 חלקים ממנו! האמת, אחד ראיתי (סוליטרי של - עשו בארץ), אבל זה לא מספיק!
קיצר, אני לא אומר שהסט ליסט רע, אפילו טוב ונחמד שהם עוברים דיסק דיסק - אני רק אומר שהוא קצר מדי ואם כבר סט ליסט קצר, הייתי בוחר בשירים אחרים בכל מני בחירות.
אני פשוט לא מבין למה להקות עושות כאלה סט ליסטים קצרים! זה בקושי 11 שירים!! אני יודע שכל שיר של דרים מורכב ויש שירים ארוכים, אבל עדיין! זה שהם בחרו לעשות שירים כאלה - בעייה שלהם! אני עדיין רוצה את ה- 15-17 שירים להופעה!
בהופעה שטל היה בפראג, אז בלי קשר ל-40 דקות של SD, יש 11 שירים! כולל כמה שירים של 10 + דקות! ככה, שאין להם תירוצים! אפילו בארץ כשהם היו, הם עשו איזה 2 מדליס ויותר שירים ובכלל, שמתם לב שאפילו סולו קלידים של רודס אין!?
אני מאוד מקווה שהם יתחילו לגוון ושבפה בארץ רודס יכבד את בני הדת שלו וידפוק סולו קלידים חחח
מאוד מוזר...
קיצר, אני לא אומר שהסט ליסט רע, אפילו טוב ונחמד שהם עוברים דיסק דיסק - אני רק אומר שהוא קצר מדי ואם כבר סט ליסט קצר, הייתי בוחר בשירים אחרים בכל מני בחירות.
אני פשוט לא מבין למה להקות עושות כאלה סט ליסטים קצרים! זה בקושי 11 שירים!! אני יודע שכל שיר של דרים מורכב ויש שירים ארוכים, אבל עדיין! זה שהם בחרו לעשות שירים כאלה - בעייה שלהם! אני עדיין רוצה את ה- 15-17 שירים להופעה!

בהופעה שטל היה בפראג, אז בלי קשר ל-40 דקות של SD, יש 11 שירים! כולל כמה שירים של 10 + דקות! ככה, שאין להם תירוצים! אפילו בארץ כשהם היו, הם עשו איזה 2 מדליס ויותר שירים ובכלל, שמתם לב שאפילו סולו קלידים של רודס אין!?
אני מאוד מקווה שהם יתחילו לגוון ושבפה בארץ רודס יכבד את בני הדת שלו וידפוק סולו קלידים חחח

מאוד מוזר...
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
לדעתי בכלל לג של סבב ההופעות יהיה סטליסט אחר. זה יהיה מאוד דומה לסבב הקודם.
תתחילו להתרגל לסטליסט, זה הסטליטס של סבב הפסטיבלים הנוכחי ככל הנראה.
תתרגלו, או תתבאסו. מה עדיף?
תתחילו להתרגל לסטליסט, זה הסטליטס של סבב הפסטיבלים הנוכחי ככל הנראה.
תתרגלו, או תתבאסו. מה עדיף?
-
- דרימיסט מתקדם
אני מאוד מקווה שLTL יחזור לסט, נראה מחר...אבל זה סטליסט מצוין בכל מקרה. כמעט כל אחד מהשירים הזה הם במקום ראשון עד שלישי/רביעי אצלי באלבום שלהם, ואת OTBOA אני כבר אוהב מאוד. יש השערות שהורידו את LTL בגלל נסיבות של המדינה עצמה (שעת סגירה של ההיכל או שעת עוצר או משהו כזה, לא זוכר).