סבב הופעות וסטליסטים 2012-2011: עידכונים וחדשות

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

Re: סבב הופעות וסטליסטס 2012-2011: עידכונים וחדשות

שליחה על ידי Schwimmer »

YtseJam כתב:פטרוצ'י ומנג'יני עם מעריצים באיטליה:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O4trac3zPz8[/youtube]

"These guys let me have fun!" - Mike Mangini
מה נסגר עם הגדר XD
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

מאוד פשוט לא?
זה לא היה מפגש מאורגן עם מעריצים אלא מעריצים שניסו להתקרב לאוטובוס של חברי הלהקה, במתחם שהוא מן הסתם מגודר בדיוק כדי למנוע דברים כאלו. :)
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אם מישהו תהה איך מנג'יני מצליח להחזיק מעמד בהופעות עד כה: http://www.twitpic.com/5m59d6
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

עידן, התעצלת להפוך את הקישור לקישור?
seby
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי seby »

אתמול בשוויץ הבחורים המשיכו בדיוק עם אותו סט ליסט (פעם שלישית ברצף) ולא רק זה, אלא שאפילו לא עשו את LTL!!! אני מתחיל להתבאס, כי אני מצפה להרבה יותר, בטח אחרי ששילמתי מלא כסף על VIP!!! אם ידעתי שזה מה שאני אקבל, לא הייתי משקיע כל כך הרבה... אני מאוד מקווה שההופעה בארץ תהיה טובה, כי זה גם היום הולדת שלי ואני מקווה שאחרי שבוע ראשון של הופעות, הם יתחילו לגוון קצת ולהאריך טיפה את ההופעות!
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

אני חושב שחלק גדול מהאכזבה שלך היא בגלל שאתה יודע מה הולך להיות ולא דווקא בגלל הסט עצמו... יכול להיות שהיית חושב אחרת על הסט אם לא היית יודע מה נוגן בהופעות קודמות/מה הולך להיות, ופשוט מופתע מכל שיר שינוגן בארץ.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Kinda surprising they are not changing anything...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
seby
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי seby »

אכן העובדה שאני יודע מה יהיה מבאסת קצת, אבל תחשבו איזה מבאס זה לשוויצרים ששילמו אתמול כמו האיטלקים ולא קיבלו LTL? אין לי בעייה שלא ישנו, אבל שלא יורידו פתאום שירים ויקצרו עוד יותר!
reznik
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי reznik »

אני לא מבין איך אפשר להגיד על סטליסט כזה שהוא טוב פשוט לא מבין.. הפתיחה עם uagm היא ממש חצי כח יש את פורסייקן ואת t-h-e ואת Ft ואת ytsejam ואת Dgt וואלה מה זה החרא הזה? סליחה על הביטוי השירים הם ממש לא חרא ואפילו כשירים עצמם הם נהדרים אבל כאשר הם תופסים את מקומם של Ttsco, hollow years, in the name of god, as a I'm, Itpoe, lines in the sand, scarred, ועוד, אני די מבואס...כן וזה לא הסטליסט שהייתי רוצה לראות פה... אבל הרבה אנשים שמחים כי הם עושים שירים ישנים old style במקום מה שהזכרתי. אז שורה תחתונה אני אומר את מה שאני חושב והסטליסט הוא ממש לא טוב כי דרים החליפה הפעם הרבה להיטים בשירים שפחות מעניין לשמוע בהופעה. 
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

רזניק, מה נסגר איתך? מישהו הבטיח לך שתקבל סטליסט שהוא 100 אחוז השירים שאתה רוצה? זה לא יקרה לעולם, לא לסטליסט שאתה רוצה ולא לסטליסט שאני רוצה ולא לסטליסט שמישהו אחר רוצה. אז מספיק להתבכיין ותהנה ממה שיש (חלק נכבד מהשירים שאתה רוצה נעשה בנדיבות בטורים הקודמים). חוץ מזה, אף אחד לא מבטיח לך שזה יהיה מה שינוגן בדיוק בארץ!

עוד כמה ימים יש ללהקה הופעות ברוסיה ואוקראינה, הסטליסט שם יוכלו להיות אינדיקציה טובה למה יהיה בארץ, כי גם אלה מקומות שהלהקה לא הופיעה בהם הרבה.
elliott smith
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי elliott smith »

הסט ליסט הזה באמת לא כולל "להיטים" לא שאני יודע מה נחשב "להיט" אצל דרים, אבל בוא נגיד שאף שיר מהשירים החזקים והפופולאריים ביותר שלהם לא מופיע כאן. כשיהיה לי זמן אבדוק, אבל נדמה לי שאף שיר שנכלל בדיסק ה - greatest hit לא נכלל בסט. זה סט ליסט למתקדמים. היה מקום להוסיף כמה שירים שהיו גם בהופעה הקודמת בארץ, ששמה באמת היה סט ליסט שכלל את מיטב ה"להיטים".

אחרי שכל זה נאמר, גם בסט ליסט הזה תהיה הופעה מעולה, אין לי ספק בכלל.

ודיר בלאק אם הם יעיזו לדלג על LTL בהדרן. בסט ליסט הזה LTL זה השיא של הערב מבחינתי (בעצם, גם בכל סט ליסט אחר).
אייל_עמיר
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי אייל_עמיר »

יש כמה שירים שאני לא משתגע עליהם כמו forsaken, אבל באמת שזה אחד הסטים הכי מרגשים של דרים ת'יאטר כבר לא מעט שנים... כ"כ הרבה פייבוריטים שלי ביחד.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

הלוואי וינגנו את Never Enough.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

:-)
@HHH@
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי @HHH@ »

the great debate בזבוז של 13:45 דקות יקרות מהמופע לצערי
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טוב... עוד מישהו עם תלונות/בקשות/בעיות/הארות/הערות? :-)

אני זוכר ש-6DOIT ממש לא אהבתי את השיר הזה, אבל כשראיתי אותו אז באותה הופעה אגדית בפראג, דעתי על השיר השתנתה מן הקצה אל הקצה.

אפרופו סטליסטים הנה מה שהיה לי אז בהופעה ב-2002:

תמונה

אז אתם יכולים בהחלט לקנא, זה היה סטליסט מדהים שכלל גם את כל הדיסק השני של SDOIT במלואו :-)
seby
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי seby »

זה חלום לראות את כל SDOIT בהופעה, אבל אני אשמח רק לראות אפילו 2 חלקים ממנו! האמת, אחד ראיתי (סוליטרי של - עשו בארץ), אבל זה לא מספיק!

קיצר, אני לא אומר שהסט ליסט רע, אפילו טוב ונחמד שהם עוברים דיסק דיסק - אני רק אומר שהוא קצר מדי ואם כבר סט ליסט קצר, הייתי בוחר בשירים אחרים בכל מני בחירות.

אני פשוט לא מבין למה להקות עושות כאלה סט ליסטים קצרים! זה בקושי 11 שירים!! אני יודע שכל שיר של דרים מורכב ויש שירים ארוכים, אבל עדיין! זה שהם בחרו לעשות שירים כאלה - בעייה שלהם! אני עדיין רוצה את ה- 15-17 שירים להופעה! :)

בהופעה שטל היה בפראג, אז בלי קשר ל-40 דקות של SD, יש 11 שירים! כולל כמה שירים של 10 + דקות! ככה, שאין להם תירוצים! אפילו בארץ כשהם היו, הם עשו איזה 2 מדליס ויותר שירים ובכלל, שמתם לב שאפילו סולו קלידים של רודס אין!?

אני מאוד מקווה שהם יתחילו לגוון ושבפה בארץ רודס יכבד את בני הדת שלו וידפוק סולו קלידים חחח :)

מאוד מוזר...
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

לדעתי בכלל לג של סבב ההופעות יהיה סטליסט אחר. זה יהיה מאוד דומה לסבב הקודם.
תתחילו להתרגל לסטליסט, זה הסטליטס של סבב הפסטיבלים הנוכחי ככל הנראה.

תתרגלו, או תתבאסו. מה עדיף?
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Schwimmer »

אני מאוד מקווה שLTL יחזור לסט, נראה מחר...אבל זה סטליסט מצוין בכל מקרה. כמעט כל אחד מהשירים הזה הם במקום ראשון עד שלישי/רביעי אצלי באלבום שלהם, ואת OTBOA אני כבר אוהב מאוד. יש השערות שהורידו את LTL בגלל נסיבות של המדינה עצמה (שעת סגירה של ההיכל או שעת עוצר או משהו כזה, לא זוכר).
שלח תגובה