אשכול Sci Fi

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול Sci Fi

שליחה על ידי Sentient 6 »

Ozerivarium כתב:
Greenburger כתב:איך שמעתי על זה רק עכשיו?!?!

http://trailers.apple.com/trailers/wb/greenlantern/

לגמרי במקרה שהלכתי לקולנוע וראיתי פוסטר של זה, ומסתבר שזה מגיע שבוע הבא!
נראה אדיר לגמרי !!! . זה לא בן סטילר ??
:lol: :lol:

ריאן ריינולדס...
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

wheeljack יהיה בסרט השלישי, אני מוכן לחתום לכם על זה! בקומיקס האחרון שמתחבר לסרט החדש שוקווייב הרג את ג'ולט (אוי!) ובריינס הוא scarp unit כמו wheelie מה שאומר שהוא כולה גמד קטן אז היחיד שיכל לעמוד ליד פריים בטריילר בסצנה שבה הוא מדבר עם הקצינה (הרובוט הכחול המעורפל) זה ווילג'ק שעובד בצוות עם מיראג' שאושר בתור הפרארי 458 ושניהם בקושי יוצאים מזה חיים וצריכים תיקון מאסיבי שישנה את הצורה שלהם. הוא יהיה המרצדס הכחולה הזאת שביי התכחש לה למרות שהיא הופיעה בצילומים המון. אני מאמין שזה מוכיח סופית שהוא יהיה בסרט וזה אדיר, הוא היחיד שהיה חסר כדי להשלים קאסט מעולה של autobots בשלושת הסרטים.

ובאותה הנשימה, יהיה זכרם ברוך של ג'ולט, elita one, chromia, knockout ועוד כמות מטורפת של רובוטריקים ששוקווייב שחט לפני שפריים כמעט הרג אותו במכות.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

לפני איזה שנה זה ששיחק את פיליפ בנקס בנסיך המדליק מבייל איר טען שהוא יעשה את הקול של silverbolt בDOTM. זו הייתה הידיעה הראשונה שדלפה ובינתיים אין צעצוע של סילברבולט, אין אריאלבוטס ואין נעליים. מה שכן יש זה צעצוע מגניב של skyhammer שהופך למסוק כלשהו ואני חושב שאחרי דיונים רבים הם החליטו שזה יהיה הרובוטריק המעופף הראשון בסרטים והם הולכים להסתפק בו. המ פה פף.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

הפרק האחרון של מורטל קומבט איבד את זה לגמרי. אחרי כמעט התנצלות של הבמאי בהתחלה הפרק של ריידן הופך מהר מאוד לשילוב של ת'ור פוגש את האוס בבית המשוגעים. חלש.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

זה מה שקורה שמשחקים יותר מדי ODST בזמן שכותבים תסריט של 200 מיליון דולר.
6 שבועות לסרט, אין תאריך יעד ליום שג'וש דומהאל ילמד לשחק.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xw_pLpkLW9w[/youtube]
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שבוע שעבר ראיתי את source code של דאנקן ג'ונס שסרט הביכורים שלו היה moon, אחד מחוויות המד"ב היותר טובות של ה30 שנים האחרונות ואומנם הסרט היה קצת up it's own ass עם כל הפיזיקת קוונטים והקווי זמן שקרו או לא קרו אבל זה סה"כ היה סרט ממש טוב, בנוי טוב, אומנם חסר בסגנון המובהק ש-moon היה בנוי עליו אבל עדיין ממש טוב, פשוט סיפור מסובך שמסופר בצורה מוצלחת ואיכשהו עוד יוצר היגיון ואימפקט על הצופה, האח הקטן של inception אם תרצו. שווה לשים עין על ג'ונס (הבן של דיוויד בואי, נולד תחת השם דאנקן זואי בואי.) שהיה מועמד לביים את הסופרמן הבא והפסיד אותו לבמאי שכבר ברור שהוא נחות ממנו אבל הוא מועמד חזק לביים את וולברין במקום ארונופסקי ואני מקווה מאוד שזה יצא לפועל.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XCq6r7_6PKs[/youtube]

0:14 - מיראז' נגד האיראנים!!! what a beautiful basterd.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

לא כזה הפתעה למי שמכיר את הסיפור שלו אבל ג'ף קונוואי מת בגיל 60 אחרי מנת יתר שהכניסה אותו לתרדמת שהוא לא יצא ממנה.
השחקן היה כוכב עולה בזמנו שהוא שיחק בגריז ובסיטקום טקסי אבל הוא התמכר מהר מאוד לאלכוהול וסמים והרס לעצמו את הקריירה. אחרי הרבה זמן בגמילה הוא הגיע לקאסט של בבילון 5 (בגלל זה הוא באשכול הזה) וגם אז המשיך להיאבק עם ההתמכרויות שלו. הוא היה אחד השחקנים הקבועים בסדרה כשהוא שיחק את אחראי האבטחה זאק אלן והוא היה מעולה בתפקיד הזה וזכור מאוד לטובה כשבאחת הסצנות האחרונות הוא היה איש הצוות האחרון שעזב את התחנה לפני שכיבו את האורות ושלחו אותה לקבורה בוערת. בכל מקרה, בשנים שאחרי הוא המשיך לצלול וב16 במאי הוא נמצא עם אלח דם אחרי מנת יתר והוכנס לתרדמת רפואית כדי להתמודד עם הנזק אבל כשהגיעו להבנה שהוא לא יצא ממנה ניתקו אותו מהמכונות ושלשום (27.5) הוא נפטר. צפוי ועצוב. יהיה זכרו ברוך.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Epic role in an epic show!
RIP
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

אני לא מכיר את האיש .. אבל זה פשוט כל כך עצוב שאנשים מסיימים את החיים שלהם בדרך כזאת .
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

הכיתה הראשונה הוא סרט הקומיקס הכי קוהרנטי ומוצלח של מאז ספיידרמן 2, הוא החבילה המלאה עם משחק מעולה (מייקל פסבנדר הולך לקטוף אוסקרים בכמויות בשנים הקרובות) ושמירה על הרעיונות המקוריים שהפכו את האקסמן לקומיקס אדיר והם חרדות נעורים, מיניות ופוליטיקה חברתית. מעבר לזה גם אם זה לא היה מבוסס על שום זיכיון קיים, פשוט תסריט מקורי לגמרי עדיין הייתי אומר לכם שזה סרט מעולה. פשוט סרט מעולה, לכו לראות אותו ולא תתאכזבו. מארוול עשו נכון שהם שילמו למתיו ווהן כי הוא מבין את החומר שהוא מתעסק איתו ומדהים איך בשישה חודשים מהרגע שהמצלמות התחילו לעבוד הוא הצליח לשלוח לקולנוע את הסרט הכי טוב של האקסמן עד עכשיו ואני כבר מת לראות מה הוא יעשה בפעם הבאה עם סקוט סמארס וג'ין גריי.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

nice.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

תמונה

התשובה לשאלה מה לעזאזל אני אמור לעשות עד 15 בנובמבר היא בטבעיות להמשיך לשחק reach עד שהידיים שלי ינשרו אבל איכשהו זה לא מספיק. אני רוצה להיות שם, אבל אני כאן, אבל אני רוצה להיות שם!!! :cry:
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אהבתם את wheelie?? נו תודו שכן...
תכירו את החבר החדש שלו, brains! הוא נראה כמו איינשטיין, הוא נשמע כמו שוורצנגר והעובדה שהם זוג ממזרים עם מבטא שמסתובבים ביחד ובזמן שהם מתעללים נפשית בכלב ההוא כבר שני סרטים ברצף צריכה כבר להעיד על המצפן המוסרי שלו.
במאי, תן לי בבקשה היי-לייט על 0:10 עבור הרובוט הגמדי החדש!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2ZD8kbqsyxc[/youtube]
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

MS sure knows how to milk the cow
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

מיקרוסופט מוציאים את CE, אני קונה אותו ואחרי עשור ו50 מיליון עותקים של משחקים, ספרות נלוות וDVD's הם מוציאים אותו שוב ואני קונה אותו שוב... זה כמו במלך האריות עם, העשב הצבאים והצואה רק שהיילו זה ממש גאוני ולחלוטין נטול נפילות ככה שאין כאן קקי. בעצם אולי אני הקקי? יש מצב.

בקיצור ניר היילו זה גלגל החיים תודה לך שעזרת לי להגיע להבנה הזאת!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Glad to help
:)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

רובוטריקים 3 יטלטל אתכם, אני מבטיח. ביי זורק לצד את כל ההנחות הקיימות, את כל הגבולות שהיו לו. תסריט מעולה, אין לי ספק שהסרט יהיה מעולה.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

Sentient 6 כתב:הכיתה הראשונה הוא סרט הקומיקס הכי קוהרנטי ומוצלח של מאז ספיידרמן 2, הוא החבילה המלאה עם משחק מעולה (מייקל פסבנדר הולך לקטוף אוסקרים בכמויות בשנים הקרובות) ושמירה על הרעיונות המקוריים שהפכו את האקסמן לקומיקס אדיר והם חרדות נעורים, מיניות ופוליטיקה חברתית. מעבר לזה גם אם זה לא היה מבוסס על שום זיכיון קיים, פשוט תסריט מקורי לגמרי עדיין הייתי אומר לכם שזה סרט מעולה.

אהמ... תסריט מקורי לגמרי???
ספוילר! :
נכון, הרעיון שהנבל מנסה לגרום במרמה לארץ אחת לתקוף ארץ אחרת כדי שהם יתחילו מלחמה שתביא לשואה גרעינית ותכחיד את שני הצדדים מעווווללללללם לא נעשה בעבר בקולנוע.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

dude תקרא שוב, אמרתי שגם אם היה מדובר בסרט שלא מבוסס על שום זיכיון קיים, משמע תסריט מקורי בלי שום תהילה קיימת, ייחוס משפחתי או marvel מאחוריו הייתי אומר שמדובר בסרט מעולה, לא שהוא הכי מקורי שיש או שהוא מלא ברעיונות חדשים לחלוטין, להיפך, הדבר שעושה אותו חזק הוא השימוש החזק והקוהרנטי שלו בדברים הגדולים. פוליטיקה, מיניות, השואה, נקמה וקבלה עצמית.

קווין סמית' אמר פעם x-men is about being gay and how weird it is to live in a world were people are like "awww your gay" והוא צדק במידה רבה.... "mutant and proud" רק מחדד את זה.
שלח תגובה