אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי Mars Volter »

נולאן כבר הביע בפומבי את הרצון שלו לשלב את הרידלר בסדרה.
מה שבטוח - ביין כרגע זה פשוט לא מספיק רוע מתוחכם, כמו שהתרגלנו לראות בסרטים של נולאן.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
avishaiy5
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי avishaiy5 »

לא כבר הודיע שג'וני דפ ישחק בטור הרידלר?
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

avishaiy5 כתב:לא כבר הודיע שג'וני דפ ישחק בטור הרידלר?
אולי בתור הדילדו. היו שמועות שהמציאו בתקשורת אין שומדבר כזה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Little Fockers, אחלה סרט, מצחיק, גם אם קצת פחות מקודמיו. פרט לבן סטילר ודה-נירו שמככבים, הופעות אורח לג'סיקה אלבה ואואן ווילסון. ברברה סטרייסנד ודסטין הופמן עם תפקידים קטנים בתור ההורים של סטילר בסרט.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

The Resident מותחן על רופאה בבית חולים (הילארי סוונק) שעוברת לדירה חדשה בברוקלין אבל חושדת שהיא לא לבד בדירה ומגלה שלבעל הבניין יש אובססיה מוזרה אליה.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

ראיתי היום את מסעות גוליבר , איזה סרט מצחיק בחיי, ממש עשה לי את היום , רוצו לראות ועוד בקולנוע - הכי עדיף על מסך ענק - כדי לראות את גוליבר בהתאם :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

127 , וואו, איזה סרט!
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

ראיתי את Black Swan.
סרט טוב מאוד, ועדיין לא הבנתי אם אמורים להתחבר לדמות של נטלי פורטמן? אמורים לרחם עליה?
אישית ממש סלדתי מהדמות, ואם זו הייתה הכוונה אז בראבו לפורטמן על הביצוע!
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

ראיתי את REC לפני כמה זמן, סרט טוב, ודי אהבתי. רעיון טוב וגם ביצוע טוב.
REC 2 לעומת זאת, הרס לי. יותר מידי דברים לא הגיוניים יחסית ופשוט המשך שלא ממשיך טוב.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

gils77 כתב:ראיתי את Black Swan.
סרט טוב מאוד, ועדיין לא הבנתי אם אמורים להתחבר לדמות של נטלי פורטמן? אמורים לרחם עליה?

גם אני ראיתי לפני יומיים, ולא הבנתי על מה כל ההייפ. סרט איכותי, אין ספק, עשוי מצוין מכל בחינה, הבעיה היחידה היא שהוא לא עניין אותי ממש. שום דבר בעלילה ובהתקדמות של הסרט לא עניין אותי ואפילו היה קצת צפוי ומשעמם.

אולי זה פשוט Chick flick ובגלל זה אני לא מבין אותו.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אחד הפרוייקטים הגנוזים של פיקסר נקרא newt והוא היה אמור להיות סיפור מעוצב ויפיפייה על שני טריטונים מזן נכחד שהם האחרונים מסוגם והם מובאים ביחד כדי להתרבות ומשם מתפתחת הרפתקה שמהסקיצות שלה שראיתי באמת היה מדובר בeye candy יוצא דופן. זה לא קרה בסוף אבל כנראה שהסיפור עבר איכשהו לפוקס ואולפן האנימציה ששייך לכמה מיוצרי עידן הקרח שלקח את הסיפור והפך אותו לסיפור על תוכי כחול מזן נכחד שלא יודע לעוף והוא בעצם די בחור בטלן שחי בבית בארה"ב ולא יודע לעוף ואז הבעלים שלו מגלה שיש נקבה אחרונה מהזן שלו בשבי בריו בברזיל והיא מחליטה לקחת אותו לשם כדי שיעשו את שלהם וכאמור... כל הרעיון הוא שבאמת יהיה מדובר בסיפור שיתלווה לאנימציה מרהיבה עם צבעים חזקים והמון דמויות בוהקות ומוזרות, בקיצור שלא יהיו לעיניים רגע משעמם אחד והטריילר יצא עכשיו והוא ממש לא מאכזב, ממש שילוב של החוכמה והיופי של רטטוי עם הall around crazy של מדגסקר. הסרט עצמו מגיע לקולנוע כאן עוד שישה שבועות, תהנו.

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=74706
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

ואללה נראה באמת טוב, נראה לי אני אלך לזה.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

מישהו ראה הדרך ? יצא ממש לפני שבוע לאקרנים . חבר שלי ראה את זה והמליץ בחום . גם אני התחלתי לראות איזה חצי שעה ממנו וזה בהחלט עשוי טוב . הסרט לפי איך שאני הבנתי עד כה מתאר את מה שקורה לאחר אירוע גרעיני שגרם למה שאני מכנים "סוף העולם " . אב , בנו ואישתו מנסים לשרוד את קיומם בין אוכלי אדם שגם הם מנסים לשרוד , ובין לבין נכנסים לקונפליקטים בינם לבין עצמם . הסרט מתואר בצורה שבהחלט מכניסה אותך לנעליים של השחקנים . אני חושב שאני אמשיך לראות :)
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

קראתי את הספר, שהיה לא רע. הבנתי שהסרט לא להיט.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

^הדרך!?!? אחד הספרים הכי גרועים משעממים וחד גוונים שנתקלתי בהם. שיעמום טוטאלי וחוסר במעש במשך כל הספר. מי ירצה לראות סרט כזה?!

קראתי את טרילוגית מילניום (נערה עם קעקוע דרקון...) לפי שראיתי את הסרט כדי שהדמויות לא יהיו חקוקות לי במוח.
אחרי הספר, הסרט פשוט גרוע. מזייפים כ"כ הרבה פרטים משנים והורסים את הדמות של ליסבת'.
מי שלא קרא את הספר יכול להנות עד גבול מסויים. אני מאוד מאוכזב.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

I'm very disappointed with Buried
I hate stupid characters. That alone ruined the movie for me. Also the fact that it's totally pointless and it's not thrilling enough to make up for it.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
_Sapir_
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי _Sapir_ »

Plaschkes כתב:

גם אני ראיתי לפני יומיים, ולא הבנתי על מה כל ההייפ. סרט איכותי, אין ספק, עשוי מצוין מכל בחינה, הבעיה היחידה היא שהוא לא עניין אותי ממש. שום דבר בעלילה ובהתקדמות של הסרט לא עניין אותי ואפילו היה קצת צפוי ומשעמם.

גם אני ראיתי לפני כמה ימים ולא הבנתי מה כל ההתלהבות הגדולה מהסרט..לא היה שום פאנץ' או שום הפתעה,
להיפך, הסרט די זיעזע אותי, רציתי נורא לראות אותו בתור מישהי שרוקדת בלט, ואלה באמת היו הקטעים היחידים שנהנתי מהם בסרט
אמנם הוא עשוי טוב והמשחק מצוין אבל רוב הסרט סובב סביב האובבססיה של נינה (נטלי פורטמן) או הבעיות הנפשיות שיש לה מה שזה לא יהיה, וסתם מראים קטעים מגעילים לא הרגשתי שזה מגיע או מתקדם לשום מקום..
Love is the Dance of Eternity
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

battle los angeles מגיע שבוע הבא סוף סוף והוא אמור לתקן את הזוועה של skyline. כל כך הרבה זמן בלי סרט אקשן רציני שאני מתפוצץ כבר. יש לי ציפיות גבוהות, האנשים באינטרנט שראו שיבחו ואמרו שזה ממש לא הסרט שישנה את העולם אבל הוא רכבת הרים מוצלחת ומרשימה ויזואלית ולדעתי אם כבר לפתוח את הקיץ אז עם סרט אפוקליפסה חייזרי בקנה מידה מפלצתי. אהרון אקהרט ומישל רודריגז תמיד מוצלחים ואני באופן כללי לא רואה איך אני לא מצליח ליהנות ממה שנראה כמו קול אוף דיוטי פוגש את הטורף.

בקיצור הקיץ נפתח שבוע הבא.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

_Sapir_ כתב:
Plaschkes כתב:

גם אני ראיתי לפני כמה ימים ולא הבנתי מה כל ההתלהבות הגדולה מהסרט..לא היה שום פאנץ' או שום הפתעה,
להיפך, הסרט די זיעזע אותי, רציתי נורא לראות אותו בתור מישהי שרוקדת בלט, ואלה באמת היו הקטעים היחידים שנהנתי מהם בסרט
אמנם הוא עשוי טוב והמשחק מצוין אבל רוב הסרט סובב סביב האובבססיה של נינה (נטלי פורטמן) או הבעיות הנפשיות שיש לה מה שזה לא יהיה, וסתם מראים קטעים מגעילים לא הרגשתי שזה מגיע או מתקדם לשום מקום..
סיימתי גם אני לראות אותו עכשיו . למען האמת אני חושב שזה סרט די נשי .. לפחות כך חשבתי בהתחלה , עד שהעלילה התחילה לתפוס צורה מאמצע הסרט וזה ממש נהיה דרמטי ומותח . המשחק של נטלי פורטמן ללא ספק מעולה , והסצינה של ההצגה הייתה מצויינת . היה שווה לחכות . לא יודע אם אני אישית אראה אותו שוב , אבל אני בהחלט מבין למה הוא מועמד לקבל אוסקר .
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

no country for old men
אני לא בטוח מה אני מרגיש לגבי הסרט שכרגע ראיתי, חוץ מזה שהוא מפחיד.
שלח תגובה