זו מיומנות נרכשת.
אשכול Bitchlist
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
Re: אשכול Bitchlist
את צריכה ללמוד לתמרן בין האנשים ולמצוא את המקום האידיאלי בכל עת. לעולם לא להישאר במקום.
זו מיומנות נרכשת.
זו מיומנות נרכשת.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני לא אנטי, באמת. איי קאנט הלפ איט, זה פשוט דוחה אותי ברמה פונדמנטלית.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
שהלב שבור!
שאני יודע שהבחורה שאני אוהב שלפני חודשיים אהבה אותי כבר לא אוהבת אותי

- Mari
- דרימיסטית-על
כשאוכלים את העוגה ומנסים להשאיר אותה לשמה, ופוגעים באנשים בדרך...
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אני שונאת כשהסוללה נגמרת באמצע שום מקום!!!!!!! (פעם ראשונה) 
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אה, והמחשב הנייד שלי מת
מחשב מעולה שאבא שלי קיבל חינם מעבודתו (ואז קיבל עוד אחד יותר טוב אז אני לקחתי אותו) בסה"כ בן שנתיים, פשוט לפתע נכבה ולא נידלק. (אבא שלי מברר אם יש עליו ביטוח)
הזה שבדק אותו אמר שלוח האם פשוט הלך, ושלא ניתן להחליף אותו, וגם אם כן ימצאו משהו מתאים, יותר זול לקנות אחד חדש כבר (מחשב). מה שהדאיג אותי זה כל מה שהיה לי בדסקטופ, אבל את זה הוא אמר שכמעט 100% שיש והוא ישים לי על דיסק.
אז או שלסבא שלי יש אחד ספייר, תמיד יש לו מליון מחשבים (חולה גאג'טים), ואם אין לו והוא כבר נפטר מהם אז קונים חדש, אבל אני בסה"כ רוצה אותו לאינטרנט והורדות אז לא משהו פאנסי.
מחשב מעולה שאבא שלי קיבל חינם מעבודתו (ואז קיבל עוד אחד יותר טוב אז אני לקחתי אותו) בסה"כ בן שנתיים, פשוט לפתע נכבה ולא נידלק. (אבא שלי מברר אם יש עליו ביטוח)
הזה שבדק אותו אמר שלוח האם פשוט הלך, ושלא ניתן להחליף אותו, וגם אם כן ימצאו משהו מתאים, יותר זול לקנות אחד חדש כבר (מחשב). מה שהדאיג אותי זה כל מה שהיה לי בדסקטופ, אבל את זה הוא אמר שכמעט 100% שיש והוא ישים לי על דיסק.
אז או שלסבא שלי יש אחד ספייר, תמיד יש לו מליון מחשבים (חולה גאג'טים), ואם אין לו והוא כבר נפטר מהם אז קונים חדש, אבל אני בסה"כ רוצה אותו לאינטרנט והורדות אז לא משהו פאנסי.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
- EathanZDSG
- דרימיסט מתקדם
היא לא שווה את זהilai fields #7 כתב:שהלב שבור!![]()
War does not determine who is right - only who is left
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- MrReD
- שגריר האופת'
-
BOX 5
- דרימיסטית מתקדמת
לבזבז מלא כסף, סתם כי אנשים טיפשים...
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
כאב גרון , זו כבר מחלה מבוקרת . כל חודש , מיד כשאני קם בוקר עם כאב גרון . כנראה בגלל האוכל המבושל / מטוגן שאני אוכל . יאללה 3 ימים להתעורר עם כאב גרון , A Perfect Way to start the day !
-
Plaschkes
- פלשקס
- יצירת קשר:
-
ufomatan
- בריל!
אחי פתרון מעולה בשביל כאב גרון- לקצוץ חצי בצל ולערבב עם כף דבש ולתת לזה לשבת כמה שעות טובות. מופרש נוזל מהשילוב וזה הסירופ הכי טוב נגד כאב גרון. תנסה זה עושה פלאים!!Ozerivarium כתב:כאב גרון , זו כבר מחלה מבוקרת . כל חודש , מיד כשאני קם בוקר עם כאב גרון . כנראה בגלל האוכל המבושל / מטוגן שאני אוכל . יאללה 3 ימים להתעורר עם כאב גרון , A Perfect Way to start the day !
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
תודה מתן . אבל כשאתה מתכוון לשבת כמה שעות , זה להשאיר בפה לכמה זמן או פשוט לבלוע ?
-
ufomatan
- בריל!
אתה מערבב את הבצל עם הדבש בקערה קטנה ונותן לו זמן. לנוזל הזה לוקח זמן להתגבש, ושוב לא צריך לאכול את הבצל, פשוט לחכות עד שהוא מפריש את הנוזל , לסנן ואז לשתות את הנוזל.Ozerivarium כתב:תודה מתן . אבל כשאתה מתכוון לשבת כמה שעות , זה להשאיר בפה לכמה זמן או פשוט לבלוע ?
אבל תחכה קצת זמן שהבצל יוציא את כל הנוזל שבו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
איך הגעת עוזרי... לשבת כמה שעות זה אומר להשאיר את הבצל הקצוץ עם כף הדבש מעורבבים למשך כמה שעות, נוצר מזה איזה נוזל, ורק אז לשתות/לאכול אותו...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אויש זה אחד הדברים המגעילים, אם אתה עושה את זה תכין דלי לידךufomatan כתב:אחי פתרון מעולה בשביל כאב גרון- לקצוץ חצי בצל ולערבב עם כף דבש ולתת לזה לשבת כמה שעות טובות. מופרש נוזל מהשילוב וזה הסירופ הכי טוב נגד כאב גרון. תנסה זה עושה פלאים!!Ozerivarium כתב:כאב גרון , זו כבר מחלה מבוקרת . כל חודש , מיד כשאני קם בוקר עם כאב גרון . כנראה בגלל האוכל המבושל / מטוגן שאני אוכל . יאללה 3 ימים להתעורר עם כאב גרון , A Perfect Way to start the day !
לצערי גם לי יש את אותה בעיה, נדבקתי בשפעת כנראה, אני שותה תרופה מגעילה אחרת שנקראת טננבלות

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
-
חתוליס
- נעם
שהשכנים רואים אותך ברגע מבוכה.
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
-
ufomatan
- בריל!
לדעתי סירופ שיעול הרבה יותר מגעיל מזה, ופחות אפקטיביRemedyLane כתב:אויש זה אחד הדברים המגעילים, אם אתה עושה את זה תכין דלי לידךufomatan כתב:אחי פתרון מעולה בשביל כאב גרון- לקצוץ חצי בצל ולערבב עם כף דבש ולתת לזה לשבת כמה שעות טובות. מופרש נוזל מהשילוב וזה הסירופ הכי טוב נגד כאב גרון. תנסה זה עושה פלאים!!Ozerivarium כתב:כאב גרון , זו כבר מחלה מבוקרת . כל חודש , מיד כשאני קם בוקר עם כאב גרון . כנראה בגלל האוכל המבושל / מטוגן שאני אוכל . יאללה 3 ימים להתעורר עם כאב גרון , A Perfect Way to start the day !![]()
לצערי גם לי יש את אותה בעיה, נדבקתי בשפעת כנראה, אני שותה תרופה מגעילה אחרת שנקראת טננבלות
אבל אני תמיד מעדיף את הדרך הטבעית מהתרופות הסינתטיות שגורמות, בין השאר, להתמכרות של הגוף אליהן