זו מיומנות נרכשת.

היא לא שווה את זהilai fields #7 כתב:שהלב שבור!![]()
שאני יודע שהבחורה שאני אוהב שלפני חודשיים אהבה אותי כבר לא אוהבת אותי
אחי פתרון מעולה בשביל כאב גרון- לקצוץ חצי בצל ולערבב עם כף דבש ולתת לזה לשבת כמה שעות טובות. מופרש נוזל מהשילוב וזה הסירופ הכי טוב נגד כאב גרון. תנסה זה עושה פלאים!!Ozerivarium כתב:כאב גרון , זו כבר מחלה מבוקרת . כל חודש , מיד כשאני קם בוקר עם כאב גרון . כנראה בגלל האוכל המבושל / מטוגן שאני אוכל . יאללה 3 ימים להתעורר עם כאב גרון , A Perfect Way to start the day !
אתה מערבב את הבצל עם הדבש בקערה קטנה ונותן לו זמן. לנוזל הזה לוקח זמן להתגבש, ושוב לא צריך לאכול את הבצל, פשוט לחכות עד שהוא מפריש את הנוזל , לסנן ואז לשתות את הנוזל.Ozerivarium כתב:תודה מתן . אבל כשאתה מתכוון לשבת כמה שעות , זה להשאיר בפה לכמה זמן או פשוט לבלוע ?
אויש זה אחד הדברים המגעילים, אם אתה עושה את זה תכין דלי לידךufomatan כתב:אחי פתרון מעולה בשביל כאב גרון- לקצוץ חצי בצל ולערבב עם כף דבש ולתת לזה לשבת כמה שעות טובות. מופרש נוזל מהשילוב וזה הסירופ הכי טוב נגד כאב גרון. תנסה זה עושה פלאים!!Ozerivarium כתב:כאב גרון , זו כבר מחלה מבוקרת . כל חודש , מיד כשאני קם בוקר עם כאב גרון . כנראה בגלל האוכל המבושל / מטוגן שאני אוכל . יאללה 3 ימים להתעורר עם כאב גרון , A Perfect Way to start the day !
לדעתי סירופ שיעול הרבה יותר מגעיל מזה, ופחות אפקטיביRemedyLane כתב:אויש זה אחד הדברים המגעילים, אם אתה עושה את זה תכין דלי לידךufomatan כתב:אחי פתרון מעולה בשביל כאב גרון- לקצוץ חצי בצל ולערבב עם כף דבש ולתת לזה לשבת כמה שעות טובות. מופרש נוזל מהשילוב וזה הסירופ הכי טוב נגד כאב גרון. תנסה זה עושה פלאים!!Ozerivarium כתב:כאב גרון , זו כבר מחלה מבוקרת . כל חודש , מיד כשאני קם בוקר עם כאב גרון . כנראה בגלל האוכל המבושל / מטוגן שאני אוכל . יאללה 3 ימים להתעורר עם כאב גרון , A Perfect Way to start the day !![]()
לצערי גם לי יש את אותה בעיה, נדבקתי בשפעת כנראה, אני שותה תרופה מגעילה אחרת שנקראת טננבלות