אתה רוצה להגיד לי שהם אחראים לאי-מכירת בתים לחילוניים ? אבל זה סוג של אפליה ..ufomatan כתב:לא למכור דירות לחרדים! זה הפתרון, הרי זה מה שהם עושים לא?Ozerivarium כתב:מה אתה רוצה שנעשה ? שנסלק אותם משמה ? נכין שלטי פוליגל עם " מקומכם לא כאן " ?
או אולי פתרון יותר ריאלי - העלאת הדירות ? כי אני חושב שהמחיר הזול יחסית של דירות פה ברמות הוא אפשרות די סבירה להתחרדות כאן .
או שמא לשכנע אנשים מהציבור הדתי או החילוני בדרכים שונות לגור פה ..
אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: אשכול פוליטיקה
-
- בריל!
מה זאת אומרת אפליה? זה סוג של כיבוש סמוי. הם הולכים ורוכשים דירות מחילונים ומשתלטים על שכונות חילוניות, אבל אני לא חושב שתמצא חרדים שימכרו לחילוני את הבית שלהם.Ozerivarium כתב:אתה רוצה להגיד לי שהם אחראים לאי-מכירת בתים לחילוניים ? אבל זה סוג של אפליה ..ufomatan כתב:לא למכור דירות לחרדים! זה הפתרון, הרי זה מה שהם עושים לא?Ozerivarium כתב:מה אתה רוצה שנעשה ? שנסלק אותם משמה ? נכין שלטי פוליגל עם " מקומכם לא כאן " ?
או אולי פתרון יותר ריאלי - העלאת הדירות ? כי אני חושב שהמחיר הזול יחסית של דירות פה ברמות הוא אפשרות די סבירה להתחרדות כאן .
או שמא לשכנע אנשים מהציבור הדתי או החילוני בדרכים שונות לגור פה ..
לכן החילונים חייבים להבין שככל שיימכרו יותר ויותר דירות בשכונה שלהם לחרדים, ככה הכיבוש החרדי ילך ויתעצם.
זה מכוון מגבוה, זו טקטיקה של השתלטות דמוגרפית על העיר, וכל מי שחושב שלא, לדעתי, עוצם עיניים ועוטף את עצמו בשקרים.
הרי גם החרדים אומרים שזה נכון, ושזו הדרך שלהם לשחרר את ירושלים ואת שאר הארץ מהשלטון החילוני.
אצלם אין פשרות, אין קבלת האחר, אין "חייה ותן לחיות" , זה או שאתה מתכופף למה שהם רוצים, או שהם שורפים פחים ומבעירים באלימות את כל העיר.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בני ציפר בטור פרובוקטיבי מתמיד, מדבר בין היתר על החרדים (בריל בשבילך) ועל אי הצדק:
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/S ... ntrassID=2
-
- בריל!
זו פסקה שאני כבר אומר שנים:טל רודס כתב:בני ציפר בטור פרובוקטיבי מתמיד, מדבר בין היתר על החרדים (בריל בשבילך) ועל אי הצדק:
"מהומות בקנה מידה כזה אילו היו פורצות במגזר הערבי, שלא לומר בשטחים, היו מדכאים אותן כבר מזמן ביריות באש חיה או לפחות ברימוני גז. ועושים את זה שבוע שבוע כמעט נגד המפגינים בבילעין ובנעלין. לא מהססים להרוג ולפצוע ולא איכפת כלל אם יש במפגינים יהודים וישראלים. הרחמנות שם לא עובדת כמו שהיא עובדת מול החרדים, כי למפגינים נגד גדר ההפרדה אין הכוח שיש לחרדים, ואין להם אמצעי הלחץ שמפעילות הקהילות היהודיות באמריקה ששולחות הנה כסף מדי שנה כדי לפרנס את הפרזיטים החרדים האלה."
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
הרגע קיבלתי את התלוש משכורת , מעניין כמה דוסים אני מגדלת ... 

Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3740618,00.html
בחור חכם!!
..
כל כך הרבה תסיסה יש בין חרידים לחילונים.. אני תומך..
בחור חכם!!

כל כך הרבה תסיסה יש בין חרידים לחילונים.. אני תומך..
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
moonchild כתב:הרגע קיבלתי את התלוש משכורת , מעניין כמה דוסים אני מגדלת ...

טל רודס כתב:בני ציפר בטור פרובוקטיבי מתמיד, מדבר בין היתר על החרדים (בריל בשבילך) ועל אי הצדק:

איזה בן אדם הזוי... מלא בשנאה ותיעוב עצמי תחת מעטה של נאורות ו"ביקורת עצמית מפותחת".... מדהים כמה אמצעים הוא צריך כדי לשכנע את עצמו שהוא באמת מי שהוא...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
הוא שונא יהודים הוא שונא את עצמו הוא שונא כל דבר שלא קשור למוזיקה קלאסית (אלה אם כן הוא אוהב עוד סגנונות
)

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אתם שניכם במקום לשלוח חיצים למר ציפר ובכך להרגיע את מצפונכם ונפשכם, תנסו לראות מעבר לטון הפרובוקטיבי ומעבר למילים החריפות ואולי רק אולי תגלו שיש הרבה מאוד בדבריו.
להסתכל על ליברמן ולהסתכל על אטיאס ולהסתכל על הרב הצבאי הראשי, ואז לפנות מבט ולהסתכל על החרדים בירושלים.
אלוהים אדירים!! איה מין מדינה זאת.?? ואיך בשמו של האלוהים הכל צריך להיות חושך וגזענות!! איך?? ואיך יש כל כך הרבה עיוורים... גם פה בפורום.
להסתכל על ליברמן ולהסתכל על אטיאס ולהסתכל על הרב הצבאי הראשי, ואז לפנות מבט ולהסתכל על החרדים בירושלים.
אלוהים אדירים!! איה מין מדינה זאת.?? ואיך בשמו של האלוהים הכל צריך להיות חושך וגזענות!! איך?? ואיך יש כל כך הרבה עיוורים... גם פה בפורום.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
בכמה משפטים קצרים כל מה שהוא אמר
יש לנו מדינה חרא אנחנו (היהודים) חרא לכן כולם שונאים אותנו הוא לא שונה מאף אחד גם הוא זבל של בן אדם כי הוא יהודי כל היהודים נבלות ובמיוחד אלה אם הבגדים השחורים מזל שיש מוזיקה קלאסית אחרת כבר מזמן ההיתי הורג את כולם ותולה את עצמי איך אתה יכול להגיד שזה לא תת רמה?
יש לנו מדינה חרא אנחנו (היהודים) חרא לכן כולם שונאים אותנו הוא לא שונה מאף אחד גם הוא זבל של בן אדם כי הוא יהודי כל היהודים נבלות ובמיוחד אלה אם הבגדים השחורים מזל שיש מוזיקה קלאסית אחרת כבר מזמן ההיתי הורג את כולם ותולה את עצמי איך אתה יכול להגיד שזה לא תת רמה?
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אתה באמת לא מסכים עם שום דבר שהוא אומר?
הוא מבטא בדיוק את מה שאני (ועוד הרבה חושבים). די כבר עם קישקושי השנאה העצמית... עם האנשים שכתבתי שני פוסטים למעלה, אני אמור לאהוב את עמי??
הוא מבטא בדיוק את מה שאני (ועוד הרבה חושבים). די כבר עם קישקושי השנאה העצמית... עם האנשים שכתבתי שני פוסטים למעלה, אני אמור לאהוב את עמי??
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- המפוחלץ הנוצץ
- דרימיסט שרוף
בסדר ברור שיש כמה דברים שכן נכון אנחנו לא כאלה מנומסים והרבה חרדים באמת מתנהגים קצת לא יפה בלשון המעטה ואפילו גורמים ל"חילול ה'" אבל מכאן ועד ההכללות שכל היהודים מושחתים ברברים ובגלל זה ורק בגלל זה רצחו אותם בשואה סליחה הבן אדם "קצת" הגזים!
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
תמיד רציתי להגיד את זה בכל פעם שאני קורה את הטורים של בני ציפר.
הוא פשוט בנאדם ממורמר. אני לא ארחיב במילים עליו.
ואני לא מבין את ההתלהמות של הקמת ישובים חרידים בגליל. מה רע בפיתוח הגליל? אלו שטחי מדינת ישראל להזכירכם. ולא בשום קווי 67 כאלו ואחרים... אז זה ישנה את האיזון של יהודים/ערבים באיזור. שחררנו את השטחים האלה ב48 ויש לנו זכות ליישב שמה.
הרי הם רוצים לחיות בשלום עם יהודים. מה קרה פתאום לא טוב להם ישובים חרידים?? גם זה כיבוש?? גם זה התנחלות??
אוי אברוך
הוא פשוט בנאדם ממורמר. אני לא ארחיב במילים עליו.
ואני לא מבין את ההתלהמות של הקמת ישובים חרידים בגליל. מה רע בפיתוח הגליל? אלו שטחי מדינת ישראל להזכירכם. ולא בשום קווי 67 כאלו ואחרים... אז זה ישנה את האיזון של יהודים/ערבים באיזור. שחררנו את השטחים האלה ב48 ויש לנו זכות ליישב שמה.
הרי הם רוצים לחיות בשלום עם יהודים. מה קרה פתאום לא טוב להם ישובים חרידים?? גם זה כיבוש?? גם זה התנחלות??
אוי אברוך

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אני לא חושב שההתלהמות היא על עצם יישוב אנשים חרדים בגליל, אלא על האימרה של אטיאס. הוא אמר (ואני מצטט): "יש לעצור את ההתשפטות הערבית בגליל". זו אמירה שלא משתמעת לשתי פנים.
מעבר לכך, צריך להכיר בעובדות - כל ערבי מעל גיל 60 שיושב בגליל היום ישב שם גם לפנינו. אני לא אומר שצריך להחזיר את השטחים האלה לפלסטינים בהסכם כלשהו, כי בכל זאת קיבלנו את השטחים הללו מהקהילה הבינ"ל, אבל להגיד ששחררנו את השטחים האלה זו נאיביות. זה היה מהלך ברוטאלי של גירוש הערבים וניצול המשאבים שהיו שם לטובתינו. אבל כמובן - כשיהודי נאלץ לעזוב את הבית שלו: גירוש!! עקירה!! כשערבי נאלץ לעזוב את הבית שלו: שחרור.
מעבר לכך, צריך להכיר בעובדות - כל ערבי מעל גיל 60 שיושב בגליל היום ישב שם גם לפנינו. אני לא אומר שצריך להחזיר את השטחים האלה לפלסטינים בהסכם כלשהו, כי בכל זאת קיבלנו את השטחים הללו מהקהילה הבינ"ל, אבל להגיד ששחררנו את השטחים האלה זו נאיביות. זה היה מהלך ברוטאלי של גירוש הערבים וניצול המשאבים שהיו שם לטובתינו. אבל כמובן - כשיהודי נאלץ לעזוב את הבית שלו: גירוש!! עקירה!! כשערבי נאלץ לעזוב את הבית שלו: שחרור.
נערך לאחרונה על ידי Mars Volter ב ו' יולי 03, 2009 7:26 am, נערך פעם 1 בסך הכל.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
עדיף להיות ממורמר ,מבן אדם שכנראה לא איכפת לו וממשיך בצורה עיוורת להסכים עם הלאומנות והגזענות שיש במדינה. ציפר מנסה להאיר את הדרך לאנשים במדינה החשוכה והפרימיטיבית ששמה ישראל. גם אם הוא מגזים ומקצין בכוונה, הרבה מן הדברים שלו כנים ונכונים. הלוואי ועוד אנשים במדינה היו מסתכלים על המצב כמו ציפר (אפילו בצורה פחות פרובוקטיבית), אולי היה אפשר לשנות דברים במדינה.
-
- בריל!
אני חושב שציפר הוא בושה לעצמו, למרות שאני מסכים איתו בהרבה דברים.
הבחירה של לקום ולעזוב ולהטיף מוסר מבחוץ לא מקובלת עלי בשום אופן!
אתה בחרת לעזוב את הארץ ולנתק את עצמך מגורלנו כאן- אין לך שום זכות להטיף לנו מוסר! אם היה לך באמת אכפת היית נשאר ומנסה לשנות מבפנים.
אני חושב שהעם היהודי (בעיקר הימין הקיצוני והחרדים) השחית את עצמו מוסרית עד לשד עצמותיו. העיוורון המוסרי כל כך גדול שהם, כ"נציגי הדת היהודית, וכנציגי אלוהים" משמידים ומחללים את הדת היהודית שדוגלת במוסר עליון (ולמרות שבתנ"ך יש סיפורים על ביזה והשמדה של עמים, אין שום הצדקה לזה לא אז ולא היום ואין לי ספק שזה לא מה שהדת היהודית מחנכת אליו).
אנחנו עם יהיר, שחצן ואנחנו מושכים אלינו אש לאורך כל השנים. ברגע שנדע לחיות את החיים שלנו ולתת לאחרים שלחיות לפי אמונתם לצידנו, יכול להיות שהשנאה אלינו תלך ותדעך.
אבל אני לא עיוור- אני רואה את השנאה ואת האנטישמיות, אני חושב שעם למדינות ערב לצידנו היה את הפתח והיכולת הם היו זורקים אותנו לים.
אני חושב שזה חשוב מאוד שלעם היהודי יש מקום מפלט, ואני חושב שלעם הפלסטיני צריכה להיות אותה זכות.
לא מקובל עלי שהקיום שלי כאן מותנה בכיבוש והתעמרות בעם שלם. לכן אני עושה ומנסה לשכנע אנשים שקיום של עם אחד לא מצריך סילוק, והשפלה של העם האחר. הרי בסופו של דבר הדמיון בינינו עולה על השוני, וזה מה שמפחיד הרבה ימנים במדינה.
בבקשה לא לתת לי את הטיעון הבטחוני שאנחנו היינו חלק מיצירתו בלי שום ספק. אני מודע אליו ואני לא מעלם ממנו, אבל הוא לא הצדקה להשחתה המוסרית של העם שלנו ושל הצבא שלנו ושל המנהיגים שלנו בהתאם!
לא משנה מה תגידו לי- ירי מדויק על חפים מפשע, רצח בדם קר של גברים נשים וילדים (ואני יודע בוודאות שזה היה) לא מקובל לא משנה באיזה צידוק תשתמשו.
ציפר יכול להמשיך לקשקש כמה שהוא רוצה, שיחזור לגור בארץ ואז יהיה לו זכות להטיף!
הבחירה של לקום ולעזוב ולהטיף מוסר מבחוץ לא מקובלת עלי בשום אופן!
אתה בחרת לעזוב את הארץ ולנתק את עצמך מגורלנו כאן- אין לך שום זכות להטיף לנו מוסר! אם היה לך באמת אכפת היית נשאר ומנסה לשנות מבפנים.
אני חושב שהעם היהודי (בעיקר הימין הקיצוני והחרדים) השחית את עצמו מוסרית עד לשד עצמותיו. העיוורון המוסרי כל כך גדול שהם, כ"נציגי הדת היהודית, וכנציגי אלוהים" משמידים ומחללים את הדת היהודית שדוגלת במוסר עליון (ולמרות שבתנ"ך יש סיפורים על ביזה והשמדה של עמים, אין שום הצדקה לזה לא אז ולא היום ואין לי ספק שזה לא מה שהדת היהודית מחנכת אליו).
אנחנו עם יהיר, שחצן ואנחנו מושכים אלינו אש לאורך כל השנים. ברגע שנדע לחיות את החיים שלנו ולתת לאחרים שלחיות לפי אמונתם לצידנו, יכול להיות שהשנאה אלינו תלך ותדעך.
אבל אני לא עיוור- אני רואה את השנאה ואת האנטישמיות, אני חושב שעם למדינות ערב לצידנו היה את הפתח והיכולת הם היו זורקים אותנו לים.
אני חושב שזה חשוב מאוד שלעם היהודי יש מקום מפלט, ואני חושב שלעם הפלסטיני צריכה להיות אותה זכות.
לא מקובל עלי שהקיום שלי כאן מותנה בכיבוש והתעמרות בעם שלם. לכן אני עושה ומנסה לשכנע אנשים שקיום של עם אחד לא מצריך סילוק, והשפלה של העם האחר. הרי בסופו של דבר הדמיון בינינו עולה על השוני, וזה מה שמפחיד הרבה ימנים במדינה.
בבקשה לא לתת לי את הטיעון הבטחוני שאנחנו היינו חלק מיצירתו בלי שום ספק. אני מודע אליו ואני לא מעלם ממנו, אבל הוא לא הצדקה להשחתה המוסרית של העם שלנו ושל הצבא שלנו ושל המנהיגים שלנו בהתאם!
לא משנה מה תגידו לי- ירי מדויק על חפים מפשע, רצח בדם קר של גברים נשים וילדים (ואני יודע בוודאות שזה היה) לא מקובל לא משנה באיזה צידוק תשתמשו.
ציפר יכול להמשיך לקשקש כמה שהוא רוצה, שיחזור לגור בארץ ואז יהיה לו זכות להטיף!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
He lives in Israel and work in Haaretz.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ציפר גר בתל אביב 

-
- דרימיסט מתקדם
נובמת.. אז עכשיו הוא נזכר?Mars Volter כתב:אני לא חושב שההתלהמות היא על עצם יישוב אנשים חרדים בגליל, אלא על האימרה של אטיאס. הוא אמר (ואני מצטט): "יש לעצור את ההתשפטות הערבית בגליל". זו אמירה שלא משתמעת לשתי פנים.
זאת ההתנהלות הישאלית מאז ומתמיד.
למה נראה לך בסיסי צה"ל תמיד ממוקמים במקומות כאלה הזויים? זה נטו הכרזת נוכחות וקביעת טריטוריה. לקטוע רצפים של ישובים ערביים.
בזמנו סמח"ט כפיר (איל שחר) הסביר לנו את זה ממש במילים אלו.
אז ח"כ אטיאס אמר בקול את מה שמדינת ישראל עושה מאז ומתמיד. מה אני אגיד לך? בושה וחרפה.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)