בדיוק עברתי הערב ב- Leicester Square והייתה הפרמיירה של הסרט הזה, היו תורים גדולים בקופות.והיה בהתחלה את הטריילר של Inception.
אשכול סרטים
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול סרטים
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
טוב, Inception לחלוטין עומד בציפיות, כנראה הסרט הכי טוב שראיתי מאז האביר האפל... רוצו לראות, סרט מעולה.
- Greenburger
- דרימיסט-על
ראיתי אותו אתמול. האמת, התאכזבתי קצת... זה ביצוע חדש לרעיון ישן שכבר התעסקו בו הרבה.
ומהרגע שהסרט מתחיל להסתבך היה לי קשה קצת לעקוב אחרי העלילה.
אבל למרות כל זה, סרט ממש טוב! לא יודע אם הייתי אומר מעולה.
ומהרגע שהסרט מתחיל להסתבך היה לי קשה קצת לעקוב אחרי העלילה.
אבל למרות כל זה, סרט ממש טוב! לא יודע אם הייתי אומר מעולה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ממש אחים שני אלה:

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ראיתי אתמול Inception.
זה סרט טוב, אפילו מצויין, אפילו הכי טוב של 2010 עד עכשיו אבל איכשהו לקרוא את הביקורות שמהללות את זה כ second coming של ז'אנר ה sci fi ושל נולן קצת עושה לי תחושה לא טובה.
זה סרט טוב, אפילו מצויין, אפילו הכי טוב של 2010 עד עכשיו אבל איכשהו לקרוא את הביקורות שמהללות את זה כ second coming של ז'אנר ה sci fi ושל נולן קצת עושה לי תחושה לא טובה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
סרט מעולה בזכות הבימוי והעריכה, הכל שם תוקתק בצורה מטורפת ואתה מרגיש באמת כאילו שאתה יוצא מלופ קטן אחד ללופ גדול יותר לא משנה בקיצור סרט מעולה תלכו לראות.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
עוד לא ראיתי את הסרט, אבל זה מדהים שבעולם המדיה הכ"כ עמוס באנשים, דעות, ו-POV שונות, אני לא מצליח למצוא ביקורת אחת שקוטלת אותו.
מבחינתי זה ההישג הכי גדול של נולאן - הקונצנזוס הבלתי-אפשרי בין המבקרים, הקהל ובתקווה שמעכשיו גם בטקסי הפרסים.
מבחינתי זה ההישג הכי גדול של נולאן - הקונצנזוס הבלתי-אפשרי בין המבקרים, הקהל ובתקווה שמעכשיו גם בטקסי הפרסים.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Greenburger
- דרימיסט-על
לי אישית מפריע קצת הפולחן אישיות הזה שעושים לנולאן, עם כמה שהסרט היה טוב היו לו את הפגמים שלו.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסט מתקדם
Mars Volter כתב:עוד לא ראיתי את הסרט, אבל זה מדהים שבעולם המדיה הכ"כ עמוס באנשים, דעות, ו-POV שונות, אני לא מצליח למצוא ביקורת אחת שקוטלת אותו.
קצת הגזמת, יש סרטים שהם הרבה יותר קונצנזוס.
לראיה,
http://www.rottentomatoes.com/m/incepti ... _order=asc
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
1. אני לא עושה פולחן אישיות לאף אחד. מאוד אוהב את הבמאי ומתחבר לאופי הסרטים שלו, וכנראה שאני אוהב סרטים שלו גם אם הם לא יצליחו.
2. לא דיברתי על הסרט הנ"ל כקונצנזוס, אלא על נולאן כבמאי. ברור ש"הסנדק" (סתם דוגמא, יש עוד) יותר גדול מ-Inception.
2. לא דיברתי על הסרט הנ"ל כקונצנזוס, אלא על נולאן כבמאי. ברור ש"הסנדק" (סתם דוגמא, יש עוד) יותר גדול מ-Inception.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לי מפריעים 98% מפולחני האישיות שעושים בעולם... נולאן לא יוצא מהכלל. אבל זה כנראה לביצ'ליסט.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
A Single Man
http://www.imdb.com/title/tt1315981
A story that centers on an English professor who, after the sudden death of his partner tries to go about his typical day in Los Angeles
סרט מלא אווירה, משחק מצוין של כל השחקנים. אם אתם לא הומופובים, שווה בהחלט צפייה (לא שיש קטעי סקס או משהו
)
http://www.imdb.com/title/tt1315981
A story that centers on an English professor who, after the sudden death of his partner tries to go about his typical day in Los Angeles
סרט מלא אווירה, משחק מצוין של כל השחקנים. אם אתם לא הומופובים, שווה בהחלט צפייה (לא שיש קטעי סקס או משהו

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
Inception
אני כנראה אפתיע אם אומר שיש לי קצת ביקורת על הסרט הזה - המשחק של דיקפריו בראשה. לעיתים העריכה נראית קצת מגוכחת
כל השאר - פגז. בשביל סרטים כאלה המציאו את הקולנוע, לא פחות.
אני כנראה אפתיע אם אומר שיש לי קצת ביקורת על הסרט הזה - המשחק של דיקפריו בראשה. לעיתים העריכה נראית קצת מגוכחת
ספוילר! :
נערך לאחרונה על ידי Mars Volter ב א' אוגוסט 01, 2010 6:11 am, נערך פעם 1 בסך הכל.

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^
טוב? לא טוב? ממליץ? לא ממליץ?
טוב? לא טוב? ממליץ? לא ממליץ?
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Shelter , אחד מסרטי המתח-אימה הטובים שראיתי השנה , בכיכובה של ג'וליאן מור (אחת השחקניות שאני הכי אוהב בקולנוע).
היא מגלמת פסיכיאטרית, שמגלה שאחד המטופלים שלה מגלם זהויות של אנשים שנרצחו, וזה עלול להיות מאוחר מדי עד שהיא תחקור ותברר מה קורה. בין היתר, מי שכמוני גדל ואהב את X-Files, יאהב את הסרט.
היא מגלמת פסיכיאטרית, שמגלה שאחד המטופלים שלה מגלם זהויות של אנשים שנרצחו, וזה עלול להיות מאוחר מדי עד שהיא תחקור ותברר מה קורה. בין היתר, מי שכמוני גדל ואהב את X-Files, יאהב את הסרט.
- Beren
- דרימיסט מתקדם
כן סרט ממש טוב
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Sherlock Holmes
הפתעה ממש טובה!! באתי עם ציפיות נמוכות אבל ממש נהניתי. גאי ריצ'י עשה עבודת בימוי ממש טובה, רוברט דאוני היה מצויין ומצחיק, אפילו ג'וד לאו שאני לא אוהב עשה את התפקיד של ווטסון מעולה. אני מחכה להמשך.
הפתעה ממש טובה!! באתי עם ציפיות נמוכות אבל ממש נהניתי. גאי ריצ'י עשה עבודת בימוי ממש טובה, רוברט דאוני היה מצויין ומצחיק, אפילו ג'וד לאו שאני לא אוהב עשה את התפקיד של ווטסון מעולה. אני מחכה להמשך.