אשכול סרטים
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול סרטים
Cop Out הסרט החדש בבימויו של קווין סמית' ובכיכובו של ברוס וויליס, סרט טוב, לא מבריק אבל עם כמה קטעים ממש מצחיקים.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^ הוא קיבל ביקורות זוועתיות. ויתרתי מראש.
ראיתי את It's Complicated
לא ברור למה הוא קיבל ביקורות יחסית טובות, חלש למדי
ראיתי את It's Complicated
לא ברור למה הוא קיבל ביקורות יחסית טובות, חלש למדי
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני דווקא נהניתי מ- It's Complicated למרות שזה אמור להיות סרט שיעניין את ההורים שלי מאשר אותי 

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כאילו הוא לא רע, אלק בולדווין משחק מעולה ואהבתי את זה שזאת קומדיה רומנטית בלי טיפשעשרה אבל כנראה ציפיתי ליותר.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ראיתי את Greenberg , בן סטילר בתפקיד ממש הזוי ולא קשור לדמויות שהוא גילם עד כה בקולנוע, לא כל כך מתאים לו למען האמת.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
OT, שירו של קים ג'ונג איל מטים אמריקה, אתה חסר תועלת אווק בוודווין, בלדה נוגעת.DivineComedy כתב:כאילו הוא לא רע, אלק בולדווין משחק מעולה ואהבתי את זה שזאת קומדיה רומנטית בלי טיפשעשרה אבל כנראה ציפיתי ליותר.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=udS6losK7Ts[/youtube]
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מי כתב פה על Remember Me? אני לא מוצא את זה עכשיו. או שלא ראיתי את זה פה?
קיצר ראיתי עכשיו את הסרט הזה שכל כולו מבוסס על הטוויסט המטורף בסוף. הבעייה היא שלמרות שלסרט יש מסר, הכל לא כל כך מתחבר לסוף.
אמילי דה ראבין במשחק חלש ולא משכנע, אבל הילדה הקטנה במשחק מדהים!!
קיצר ראיתי עכשיו את הסרט הזה שכל כולו מבוסס על הטוויסט המטורף בסוף. הבעייה היא שלמרות שלסרט יש מסר, הכל לא כל כך מתחבר לסוף.
אמילי דה ראבין במשחק חלש ולא משכנע, אבל הילדה הקטנה במשחק מדהים!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Grown Ups , סרט מצחיק וצפוי עם אדם סנדלר וכריס רוק.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
The Orphanage
סרט אימה ספרדי מ2007. מוצלח ביותר. האמריקאים כמובן קנו את הזכויות והגירסה האמריקאית יוצאת ב2013. אל תחכו לה, תראו את הגירסה הזאת... שווה.
סרט אימה ספרדי מ2007. מוצלח ביותר. האמריקאים כמובן קנו את הזכויות והגירסה האמריקאית יוצאת ב2013. אל תחכו לה, תראו את הגירסה הזאת... שווה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Death at Funeral הגרסא האמריקאית לסרט הבריטי המוצלח. מרטין לורנס, כריס רוק, דני גלובר בקומדיה הצפויה הזאת.
-
- בריל!
כל סרט של גיירמו דל טורו הוא גאוני! הבמאי הזה פשוט לא עושה מספיק סרטים לצערי! אני מקווה שהוא עושה את הגרסה האמריקאית. חבל שהוא עזב את ההוביט...DivineComedy כתב:The Orphanage
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ראיתי את Ghost Writer הסרט החדש של רומן פולנסקי עם יואן מקגרגור,פירס ברוסנן וקים קתרל. אהבתי את העלילה (די ברור על איזה ראש ממשלה בריטי זה מבוסס) , הסוף של הסרט קצת מעצבן.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
גאון על וכל מה שטים ברטון היה רוצה להיות היום רק המבוך של פאן עדיין מעיק לי על הנשמה שלוש שנים אחרי, הסרט הכי משעמם שראיתי בחיים.ufomatan כתב:כל סרט של גיירמו דל טורו הוא גאוני! הבמאי הזה פשוט לא עושה מספיק סרטים לצערי! אני מקווה שהוא עושה את הגרסה האמריקאית. חבל שהוא עזב את ההוביט...DivineComedy כתב:The Orphanage
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אז מה הרשים אותך אם לא פאן? הלבוי? ויזואלית כן, קולנועית - אה...

"The bigger the lie, the more they believe"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
טים ברטון הפסיק להלהיב אותי לפני הרבה זמן, ואני אומר את זה בצער.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
דווקא הלבוי 1 ו-2 היו מהעיבודים היותר נאמנים ומשכנעים שראיתי, בלייד 2 היה טוב מאוד האמת ומימיק עדיין יושב לי בראש כבר שנים, קלאסי. דל טורו הוא אמן ויזואלי כמו ברטון ובניגוד לברטון שמיצה דל טורו רוכב על הכוכב שלו וכן נכון וחבל מאוד שהוא לא יוכל להוכיח כמו הוא מעולה בהוביט אבל יגיע הרגע שלו בפרוייקט ענק. הוא פשוט מלך.Mars Volter כתב:אז מה הרשים אותך אם לא פאן? הלבוי? ויזואלית כן, קולנועית - אה...
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
טוב, זה שוב הקונפליקט בינינו. אני מסתכל על סרט קולנוע נטו, אתה גם מחפש נאמנות למקור (הספרותי/קומיקסי). הלבוי הראשון בהחלט ברמה של איירון-מן וספיידרמן, אבל לא מדגדג את העטלף של נולאן. השני היה כבר די מצוץ מבחינת הסיפור, ואפילו היצורים ההזויים של דל טורו כבר לא עשו לי את זה.
having said that, השילוב בינו ובין ההוביט מצית את הדמיון בטירוף, נראה לי שבנושא הזה יש כאן תמימות דעים. (והוא גם נראה כמו הוביט).
אפרופו נולאן, אני סופר את השעות עד ש-Inception יוצא. לא זוכר שליטה כזו של במאי בהוליווד מאז ספילברג.
having said that, השילוב בינו ובין ההוביט מצית את הדמיון בטירוף, נראה לי שבנושא הזה יש כאן תמימות דעים. (והוא גם נראה כמו הוביט).
אפרופו נולאן, אני סופר את השעות עד ש-Inception יוצא. לא זוכר שליטה כזו של במאי בהוליווד מאז ספילברג.

"The bigger the lie, the more they believe"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
הייתי היום בקולנוע, ראיתי Knight and Day (לא נורא אם אתה לו משלם לראות) והיה בהתחלה את הטריילר של Inception. לא ידעתי איפה לקבור את עצמי שאני לא אראה. אני שונא טריילרים, הם הורסים לי את על הסרט. אז סתמתי אוזניים ושיחקתי האייפון עד שהוא נגמר.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני בכיף ניגש לזה מהPOV של הפאן בוי. העטלף אממ... זה אולי ישמע מוזר, אבל זה גולש למציאות ברמה מטורפת, זה לא כמו איירון מן שאתה אומר לעצמך "ואוו איזה קטע מטורף זה נראה מציאותי לגמרי הלוואי שהיה לי אחד כזה!!!" זה כבר מקרה שכמו שאתה רואה את הסנדק, אתה יודע שזה בגבולות המציאות מבחינת הדמויות והעלילה וזה מה שעושה את זה כל כך מלהיב לדעתי ואתה צריך להיות די הזוי כדי לרצות לחיות בעולם כזה... אין ויכוח שזה סרט מדהים ובכלל נולאן לוקח את הקולנוע למקומות חדשים אבל אני מעדיף את האסקפיזם. לא אכפת לי לראות את ספיידרמן וונום נלחמים ברחוב הסמוך אבל לא הייתי רוצה לראות את הג'וקר מצית את השכונה. נשים את זה ככה. אם מישהו כאן זוכר, עד שהלבוי 2 הגיע אצלנו לקולנוע זה היה ביזיון, משכו את זה יותר משלושה חודשים וכשזה הגיע בסוף לא התאכזבתי אבל אני מפחד שזה מה שהם יעשו עכשיו לאיי טים, כל הזמן ישנו את המועדי בכורה עד שישכחו מזה בכלל.Mars Volter כתב:טוב, זה שוב הקונפליקט בינינו. אני מסתכל על סרט קולנוע נטו, אתה גם מחפש נאמנות למקור (הספרותי/קומיקסי). הלבוי הראשון בהחלט ברמה של איירון-מן וספיידרמן, אבל לא מדגדג את העטלף של נולאן. השני היה כבר די מצוץ מבחינת הסיפור, ואפילו היצורים ההזויים של דל טורו כבר לא עשו לי את זה.
משפט אחרון לגבי דל טורו... אני אמרתי כבר את זה שהתאוריה שלי היא שהיילו יגיע לקולנוע ב2014/15 ואני חושב שבסופו של דבר דל טורו יהיה זה שינווט ואני מאוד אוהב את הרעיון הזה.
לגבי נולאן, הוא הבוס כרגע ולא כזה שוקר שDC נתנו לו את המפתחות להפקה של הסופרמן הבא שיקח אותו לאיפה שהוא רואה לנכון. בלי ויכוח מגיע לו מקום ליד קובריק, שפילברג וקמרון באולימפוס.