אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

בריל, אמרתי לך לפני כמה שבועות שירושלים תזכה בגביע. אבל האמת שלא האמנתי שמכבי היא כזאת קבוצה של אפסים.
לחטוף ברבע אחד 38 נקודות מקבוצה כל כך גרועה, שגם לא קלעה מבחוץ? איזה חילופים גרועים של צביקה שרף, איך הקבוצה שלו לא מחזיקה יתרון 22 נקודות? איך הוא לא מצליח להתמודד עם לחץ אחרי סל ,4-5 פעמים ירושלים עשו לחץ פשוט ,חטפו כדורים ועשו סלים קלים מאד. חוץ מזה כל פעם שארנולד קיבל את הכדור בהתקפה, ישר אוטומטית השופטים נתנו לו עבירה, לא יכול להיות שכל חדירה או קבלת כדור ברבע האחרון תיגמר בעבירה, השופטים שגם כך היו גרועים כל המשחק, פשוט איבדו את העשתונות לחלוטין ברבע הרביעי והיו בפאניקה.

לירושלים מגיע לזכות בגלל האוהדים שלה שעשו בית ספר לאוהדי ההצלחות המפונקים של מכבי. לדעתי זה נצחון גדול יותר מאשר גמר הגביע של ירושלים עם הסל של גורדון מעל צ'יימברס. מגיע גם לארנולד לנקום במכבי, אחרי שמכבי זרקו אותו לכלבים אחרי שהביא להם אליפות שנה שעברה.

ברכות לירושלים על הזכייה!
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

מי יגיד עכשיו שהם לא כושלים? מי?
משנה שעברה הפסתי לראות מכבי בגלל שאני חשבתי שהם כושלים. עכשיו אני בטוח.
קרדיט ענק חירושלים שחזרו מ22 הפרש.
בוז למכבי שירדו מהבמה בחלוקת המדליות לירושלים.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גם ירושלים קבוצה גרועה ומכבי קצת פחות גרועה, מראה רק על הרמה של הליגה בארץ. אם מכבי לא מנצחת אחרי 22 הפרש קבוצה גרועה כמו ירושלים, אז היא לא קבוצה. ושוב, לשופטים היה חלק מכריע מאד בקאמבק של ירושלים. לא יכול להיות שלא יתנו למכבי תל אביב לשמור, וכל חדירה היא אוטומטית שריקה לזריקות. לא ראיתי משחק שבו קבוצה אחת מקבלת כל כך הרבה זריקות עונשין ועבירות ברבע האחרון. לשופטים יש חלק מכריע מאד במה שקרה ברבע האחרון.

באמת בושה שמכבי לא נשארו לחלוקת המדליות והנפת הגביע של ירושלים.
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

Sunny כתב:
בוז למכבי שירדו מהבמה בחלוקת המדליות לירושלים.
מסכים לגמרי. זה היה מעשה מגעיל. מכבי פשוט לא יודעת להפסיד. מעניין מה מכבי היו אומרים אם הם היו מנצחים וירושלים הייתה עוזבת ככה?
תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

הייתי בטוח שהעונה אבודה.. רק עכשיו אני יכול להריח את ריח הדאבל.. הזדמנות שניה.. הגביע נשאר בבירה :cheers:

יאללה הפועל, מלחמה!
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
yakim
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי yakim »

פשוט בושה וחרפה מה שעשו מכבי
אני מקווה שמעתה והלאה היא רק תמשיך ותדרדר
זה כ"כ מכעיס אותי חוסר הספורטיביות שלהם.
(ותבינו שהייתי אוהד שרוף שלהם בעבר)

זבלים שכמותם
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אההההההההההההההההההה איזה לילה !!!! :haha: :haha: :haha: :haha:
אתם לא מבינים איזה טירוף היה אתמול!! תסחבו איתי בבקשה בסיפור הזה:
קודם כל הביקוש לכרטיסים אצלנו היה מטורף לפני המשחק, ולא סתם דני קליין החרים את מסיבת העיתונאים כשהוא למד שהאיגוד מחלק חינם כ-1000 הזמנות!! 1000 הזמנות!! כשיש כל כך הרבה ביקוש מצד אוהדי קבוצות.
עכשיו כשנסענו למשחק הפקק בלה גארדיה התחיל בקיבוץ גלויות, ועד שהגענו לחנות (במקום לא חוקי כמובן) כבר היה תור של מאה איש בשער- פסיכים!!
בכל מקרה המשחק מתחיל ומכבי משחקת טוב בהגנה, והפועל לא מצליחה לעצור את פייזר וההפרש עולה, ואז 2 עבירות לחג'ג' ואתה אומר- "למה הם עושים לנו את הבושות האלה" וברבע השני המגמה נמשכת אחרי שפליקס נכנס ועשה קצת הגנה, כמה טעויות שלו בהתקפה הורידו אותו לספסל ואת ההגנה שלנו החזיר לחוסר התפקוד שלה.
ואז באה השלישית של חג'ג' ואז הטכנית- בושה וחרפה! השופטים פשוט החליטו לחסל לנו שחקן בתחילת המשחק וחג'ג' היה הקורבן המסכן שלהם. אז כל הקהל שלנו התחיל לחטוף עצבים, ההפרש ממשיך לעלות והפועל נראית חסרת אונים על הפרקט ואז נגמר הסיוט ונגמרה המחצית.
יוצאים לסיגריה כולם עם הפרצוף באדמה ואני צועק שם על חברים מהיציע במלחה להפסיק עם השטויות שלהם ולחזור עם חיוך על הפרצוף, כי אנחנו הקהל של הפועל ולא של מכבי, אנחנו לא מאבדים אמונה גם אם מחצית שלמה שיחקנו חרא- ואמרתי להם שיש לשחקנים שלנו אופי והוא ינצח את המשחק.
"ואז הרבע השלישי מתחיל ומכבי פשוט מפרקים אותנו וההפרש עולה ל-22, אני יושב! לא יכול יותר לעמוד בלחץ ופשוט יושב. כל אוהדי הפועל קצת בהלם אחרי סיום הרבע השלישי, כי יש לנו אמונה אבל מי זוכר קבוצה שמצמצמת 18 הפרש ברבע אחד ומנצחת? בטח ובטח לא את מכבי.
אז ממשיכים לעודד בשיא הכוח כדי שהשחקנים יבינו שאין כאן מה לעשות חוץ מלהיגמר על הפרקט ולצאת בכבוד מהגמר הזה- ומעכשיו אני לא ממש זוכר מה באמת קרה, אבל הלוח בנוקיה התחיל להראות עוד 2 נקודות להפועל ועוד 2 נקודות, ואז 3 ואז עוד 2, ומכבי לא קיימים. פתאום יש לנו הגנה, ופתאום השופטים מחזירים לנו על שריקות שלא קיבלנו קודם, ופתאום שוויון.
ואתה משפשף את העיניים ולא מאמין שבאמת זו התוצאה, ועולים ליתרון ראשון, ומחזיקים אותו, ואז 5 הפרש ואתה לא מאמין שראית את הרבע הזה. ווזהו נגמר!!
הקהל שלנו בהלם מוחלט לא יודעים מה באמת קרה כאן, איך היינו 22 מטר מתחת לקבר וחזרנו? איך?
כל הנסיעה לירושלים פשוט חגיגה, ואז כיכר ספרא והשחקנים מגיעים ואתה הולך לישון ב-5 בבוקר. יותר מתוק מהגביע הראשון.
ומילה אחת על מכבי תל אביב- לא דיברתי רעה אחת נגדם כל המשחק, באמת, לא השתתפתי בקריאות נגד שמעון, כי אני לא מאמין בדרך הזאת. אבל לבוא ולבכות על שיפוט??? מאיפה החוצפה??? שופטים הגישו את הגביע על מגש של כסף למכבי 3 רבעים, חיסלו לנו את חג'ג', נתנו להם עבירה טכנית ועבירה בלתי ספורטיבית, ועדיין הם לא ניצחו, אז הם בוכים?
"הווווווו שמעון אל תבכה, שמעון אל תבכה, שמעון אל תבכה, שמעון אל תבכה "
מכבי ביישה את עצמה כמו שלא עשתה מעולם, ואני שמח שהעיתונות לא משתפת איתם פעולה בפעם הזאת, כי עוד יומיים זה ישתנה חזרה.
אז אנחנו חוגגים, ומכבי בוכים- וככה זה צריך להיות!
יאלללללללללה הפועל, יאלללללללללללה קטמון- ייש לנו אהבה והיא מנצחת!!!
שיהיה לכם אחלה סופ"ש, כי לי בטוח יהיה!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

מזל טוב, מתן! :party:
באמת שמגיע למכבי להפסיד ולדן שמיר לנצח.מאמן תותח. אפילו קופמן פירגן לו אתמול.
תמונה
תמונה
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טור גדול שמתפרסם בוואלה:
http://sport.walla.co.il/?w=/301/1232002
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אני ראיתי את כל המשחק.. לא האמנתי שמכבי האפסים האלה הפסידו אחרי שהיה להם 22 נקודות יתרון..
כמעט השתנתי במכנסיים מרוב צחוק שהם הפסידו..
תמונה
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

ufomatan כתב:אההההההההההההההההההה איזה לילה !!!! :haha: :haha: :haha: :haha:
אתם לא מבינים איזה טירוף היה אתמול!! תסחבו איתי בבקשה בסיפור הזה:
קודם כל הביקוש לכרטיסים אצלנו היה מטורף לפני המשחק, ולא סתם דני קליין החרים את מסיבת העיתונאים כשהוא למד שהאיגוד מחלק חינם כ-1000 הזמנות!! 1000 הזמנות!! כשיש כל כך הרבה ביקוש מצד אוהדי קבוצות.
עכשיו כשנסענו למשחק הפקק בלה גארדיה התחיל בקיבוץ גלויות, ועד שהגענו לחנות (במקום לא חוקי כמובן) כבר היה תור של מאה איש בשער- פסיכים!!
בכל מקרה המשחק מתחיל ומכבי משחקת טוב בהגנה, והפועל לא מצליחה לעצור את פייזר וההפרש עולה, ואז 2 עבירות לחג'ג' ואתה אומר- "למה הם עושים לנו את הבושות האלה" וברבע השני המגמה נמשכת אחרי שפליקס נכנס ועשה קצת הגנה, כמה טעויות שלו בהתקפה הורידו אותו לספסל ואת ההגנה שלנו החזיר לחוסר התפקוד שלה.
ואז באה השלישית של חג'ג' ואז הטכנית- בושה וחרפה! השופטים פשוט החליטו לחסל לנו שחקן בתחילת המשחק וחג'ג' היה הקורבן המסכן שלהם. אז כל הקהל שלנו התחיל לחטוף עצבים, ההפרש ממשיך לעלות והפועל נראית חסרת אונים על הפרקט ואז נגמר הסיוט ונגמרה המחצית.
יוצאים לסיגריה כולם עם הפרצוף באדמה ואני צועק שם על חברים מהיציע במלחה להפסיק עם השטויות שלהם ולחזור עם חיוך על הפרצוף, כי אנחנו הקהל של הפועל ולא של מכבי, אנחנו לא מאבדים אמונה גם אם מחצית שלמה שיחקנו חרא- ואמרתי להם שיש לשחקנים שלנו אופי והוא ינצח את המשחק.
"ואז הרבע השלישי מתחיל ומכבי פשוט מפרקים אותנו וההפרש עולה ל-22, אני יושב! לא יכול יותר לעמוד בלחץ ופשוט יושב. כל אוהדי הפועל קצת בהלם אחרי סיום הרבע השלישי, כי יש לנו אמונה אבל מי זוכר קבוצה שמצמצמת 18 הפרש ברבע אחד ומנצחת? בטח ובטח לא את מכבי.
אז ממשיכים לעודד בשיא הכוח כדי שהשחקנים יבינו שאין כאן מה לעשות חוץ מלהיגמר על הפרקט ולצאת בכבוד מהגמר הזה- ומעכשיו אני לא ממש זוכר מה באמת קרה, אבל הלוח בנוקיה התחיל להראות עוד 2 נקודות להפועל ועוד 2 נקודות, ואז 3 ואז עוד 2, ומכבי לא קיימים. פתאום יש לנו הגנה, ופתאום השופטים מחזירים לנו על שריקות שלא קיבלנו קודם, ופתאום שוויון.
ואתה משפשף את העיניים ולא מאמין שבאמת זו התוצאה, ועולים ליתרון ראשון, ומחזיקים אותו, ואז 5 הפרש ואתה לא מאמין שראית את הרבע הזה. ווזהו נגמר!!
הקהל שלנו בהלם מוחלט לא יודעים מה באמת קרה כאן, איך היינו 22 מטר מתחת לקבר וחזרנו? איך?
כל הנסיעה לירושלים פשוט חגיגה, ואז כיכר ספרא והשחקנים מגיעים ואתה הולך לישון ב-5 בבוקר. יותר מתוק מהגביע הראשון.
ומילה אחת על מכבי תל אביב- לא דיברתי רעה אחת נגדם כל המשחק, באמת, לא השתתפתי בקריאות נגד שמעון, כי אני לא מאמין בדרך הזאת. אבל לבוא ולבכות על שיפוט??? מאיפה החוצפה??? שופטים הגישו את הגביע על מגש של כסף למכבי 3 רבעים, חיסלו לנו את חג'ג', נתנו להם עבירה טכנית ועבירה בלתי ספורטיבית, ועדיין הם לא ניצחו, אז הם בוכים?
"הווווווו שמעון אל תבכה, שמעון אל תבכה, שמעון אל תבכה, שמעון אל תבכה "
מכבי ביישה את עצמה כמו שלא עשתה מעולם, ואני שמח שהעיתונות לא משתפת איתם פעולה בפעם הזאת, כי עוד יומיים זה ישתנה חזרה.
אז אנחנו חוגגים, ומכבי בוכים- וככה זה צריך להיות!
יאלללללללללה הפועל, יאלללללללללללה קטמון- ייש לנו אהבה והיא מנצחת!!!
שיהיה לכם אחלה סופ"ש, כי לי בטוח יהיה!!
יש לי משהו אחד להגיד לך מתן....

מכבי שלום!!!! מכבי שלום!!! איך זה לראות - את נוקיה אדום?!?!?! :jester:
סמל אישי של משתמש
SandmaN
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי SandmaN »

מבחינת כדורסל היה מדהים לראות את הפועל חוזרת, השיפוט היה נוראי (כרגיל)...
ממש נהנתי, אני לא מת על הפועל ירושלים (ולא תמיד מסכים עם ההתנהגות של האוהדים שלהם) אבל אני תמיד שמח לראות את מכבי מאבדת תארים בארץ...

סה"כ נהנתי...

לדברים שמעצבנים אותי:
צביקה שרף רץ בסוף המשחק לצעוק על האדיוט ששיבץ את שלושת המוקיונים האלה לשפוט את המשחק.

הבזיון הזה של מכבי לא להיות נוכחים בטקס הענקת הגביע... בושה וחרפה, צריך לתת פה קנס כספי רציני על הזלזול וחוסר הספורטיביות הזאת..
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

נראה לי שאני מדבר בשם כולם כשאני אומר
"איזה אושר איזה נחת, מכבי קיבלו זין בתחת" :)

אני לא אוהד הפועל ואני לא שונא מכבי
אבל זה פשוט כיף לראות פעם אחת (וכבר פעמיים) גביע שהוא אינו צהוב
:)
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הי בואו לא נשכח שהפועל לקחה שני גביעים ב-69 וב-97, וגם שנה שעברה!!
הגביע כמובן מצא את דרכו למשחק של קטמון ויחד עם אלפי האוהדים שהגיעו גם ראינו ניצחון גדול 3:0 וגם חגגנו שוב את הגביע הכל כך מתוק הזה.
וגם אבי מלר מצא את דרכו ליציעי קטמון- איזה מלך!!
בקשר למכבי- היום מכבי התנצלה מול הפועל ירושלים ומול האיגוד על מה שקרה אתמול וכל הכבוד להם על זה! כנראה שהם ראו את הוידאו ושמו לב שכל העבירות אכן בוצעו, ולא הייתה להם סיבה להתפרץ כך על השופטים, בטח אחרי שהם קיבלו כל כך הרבה מתנות ב3 רבעים הקודמים.
אז ככה נראה החודש הקרוב:
יום שני- משחק חוץ בחולון
יום ראשון שאחריו- מכבי באה לחטוף בראש במלחה
יום שלישי- בשיקטאש במלחה
איזה חודש עמווווווווווס
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

הגביע נותן מוטיבציה להמשך.. תענוג :D
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

אכן כן, אבל לחץ המשחקים המטורף הזה יכול להפיל את האדומים מהרגליים.... מאמן נורמלי היה אומר שהמשחק מול מכבי, זה עוד משחק ליגה, וצריך להשאיר את שחקני המפתח טריים ובריאים לקראת בשיקטאש, שמשם אין דרך חזרה, ועוד הפסד למכבי אפשר לתקן.... אבל.... על מי אנחנו עובדים? זה מכבי! אני במקום שמיר לא משקיע המון כוחות בחולון, עושה רוטציה רחבה כדי לדאוג לבריאות השחקנים שלו, שאני בטוח מאוד מותשים מהשבוע העמוס האחרון, ויש להם שבוע הבא שבוע עמוס וקשה!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

לא לשכוח שעד המשחק מול בשיקטאש יבוא עוד רכז (אני מקווה שעד המשחק מול מכבי) הלחץ מחג'ג' ירד (בתקווה לשחקן שיוכל לתת משהו).
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

ufomatan כתב:לא לשכוח שעד המשחק מול בשיקטאש יבוא עוד רכז (אני מקווה שעד המשחק מול מכבי) הלחץ מחג'ג' ירד (בתקווה לשחקן שיוכל לתת משהו).
לך תדע אם יבוא... ויותר מזה, לך תדע מי יבוא.. נקווה שהפעם שמיר יפגע בול במה שהוא צריך.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מליניאק היטיב לכתוב בטור שלו ביום שישי בידיעות אחרונות:
"מכבי תל אביב לא יודעת להפסיד ולא יודעת לנצח" :haha:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DwAs כתב:
ufomatan כתב:לא לשכוח שעד המשחק מול בשיקטאש יבוא עוד רכז (אני מקווה שעד המשחק מול מכבי) הלחץ מחג'ג' ירד (בתקווה לשחקן שיוכל לתת משהו).
לך תדע אם יבוא... ויותר מזה, לך תדע מי יבוא.. נקווה שהפעם שמיר יפגע בול במה שהוא צריך.
יבוא 100% , ולפי מה ששמעתי כבר יש מישהו חזק על הכוונת (סלומון?) :haha: סתם.. אני רק מקווה.
אבל בטוח יבוא מישהו, ואחרי כל כך הרבה זמן שמחפשים דיר בלאק לא יביאו מישהו שיתן איזה ערך מוסף לקבוצה.
שלח תגובה