אשכול Sci Fi

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול Sci Fi

שליחה על ידי Sentient 6 »

Dude המנהל היצירתי של אפיק, הבן אדם שאחראי על גירז אוף וור וזה ששום דבר לא קורה שם בלעדיו.הוא זה שמופיע בכל הכרזה שלהם והוא היה כמה פעמים בג'ימי פאלון . תכלס אם יש נער פוסטר לפיתוח משחקים זה הוא. דרך אגב אני יכול לזהות לך גם באמצע הרחוב חצי מהאנשים שעובדים בבאנגי אבל זה רק כי אני דפוק. יום אחד אני אמצא שימוש ליכולת הזאת.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

זהו הטריילר החדש והמשמעותי ביותר של הרובוטריקים 3 יצא.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YxVt75aGko8[/youtube]

אפשר לראות בו את התפקיד של פרנסיס מקדרמונד בתור קצינה בעלת סיווג גבוה שכל התפקיד שלה הוא כנראה למרוח את כולם בשקרים ברמה שאפילו מדור 7 לא הצליחו לעשות. סימונס מסיבה כזו או אחרת בכיסא גלגלים. הסיבה היחידה למירוץ החלל בעצם הייתה התרסקות המונית של ספינות של רובוטריקים ושקרניקים על הירח והאמריקאים בעצם מצאו שם ספינה כלשהי עם סנטינל פריים בתוכה, אני מניח שthe ark בשביל האייקוניות. שייאה מתעצבן ומאיים עם אקדח על מישהו שיתנו לו מישהי, אופטימוס לא מרוצה ששיקרו לו ושיקגו די מושמדת לגמרי. יש גשר חלל! יהיה מעולה. 1 ביולי.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

מי זאת הפרחה המכוערת הזאת שהביאו במקום פוקס...? איכס.

ו... ברור לך שבסרט הולך להופיע יוניקרון, נכון?

אה כן... ונמאס כבר שהוא מחזיר דמויות שמתו בסרט הקודם! הפעם ג'טפייר! אם הוא כבר עושה את זה שיחזיר גם את ג'אז!
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

על מה אתה מדבר וויליס?! ג'טפייר מת ולא יחזור, הג'טפק החדש של אופטימוס זה מהנגרר האייקוני שלו שיכול לשנות צורה וסוף סוף נכנס לתמונה. איירון הייד ובריינז יצרו אותו בשבילו בסרט כדי לתת לו את העוצמת אש והניידות שג'טפייר נתן לו כשהוא הקריב את עצמו בסרט הקודם, זה ידוע כבר.
יוניקרון לא יהיה, אין מצב, מסובך מדי בנקודה הזאת אבל בטח בסוף יהיה איזה טיזר קטן שלו כדי לתת נקודת פתיחה לסרטים בעתיד לא משנה איך הם יבואו. בסרט הזה זה פשוט מתקפה כוללת עם שוקווייב וכל השקרניקים והחלליות שלהם שהיו רדומים על הירח והרובוטריקים הם קצת יותר חזקים מהסרט הקודם עם אופטימוס סופר עצבני, סנטינל פריים, מיראז' וה-wreckers. אין לי מושג קלוש האמת איך הם ינצחו הפעם, זה די נואש לפי הטריילר אבל לדעתי זה תסריט הendgame הרגיל מanimated ו-armada שבו הם מנצחים וחוזרים לסייברטרון עם מגטרון באזיקים של אנרג'ון.

ונערת הרובוטריקים החדשה היא רוזי האנטיגטון וויטלי, דוגמנית של ויקטוריה סיקרט שביי עבד איתה. לא כזה קריטי. תמיד טענתי דרך אגב שג'וליאן מור צריכה להיות נערת הרובוטריקים, זה יכול להיות די אגדי.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

אני מוכן להישבע שראיתי את ג'טפייר קם מהאפר של הירח בטריילר.
אה והם החזירו את בלאקאאוט (לא בטוח לגבי השם, זה שהופך למסוק) בסרט השני אחרי שהוא מת בסרט הראשון.
ואם לא יהיה את יוניקרון זה יהיה הזדמנות מפוספסת ענקית.... אין כזה דבר מסובך מדי, פשוט אומרים "היי יש רובוטריק ענק ורשע שהופך לכוכב לכת ורוצה להשמיד את כולם, והוא החליט שהוא מגיע עכשיו". בערך כמו שעשו בסרט הקודם. חוץ מזה שבתסריט אפשר לעשות הכל, והם גם לא בדיוק עושים את העלילה אחד לאחד במדויק עם המקור.

אגב... אופטימוס סופר עצבני...? אין יותר עצבני ממה שהוא היה בסרט הקודם. הוא היה רוצח פסיכופתי, דקסטר מורגן שנהפך לסייבורג ענק ורצחני. הוא אשכרה הפחיד אותי בסרט הקודם.
עוד פספוס ענק של הסרטים זה חסרונם של הדינובוטס.... השקרניקים כבר 2 סרטים מקבלים תוספת גדולה לשורות שלהם והאוטובוטס בקושי... לא פייר!

ולנושא אחר: על טבעי עונה 6 פרק 15- פשוט גאוני! השחקנים שמשחקים את האחים ווינצ'סטר משחקים את הדמויות שלהם (האחים ווינצ'סטר) משחקות את עצמם... ואח"כ השחקנים משחקים את הדמויות שלהם משחקות את עצמם משחקים את הדמויות שלהם!

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

עוד נושא אחר...

מהטריילר נראה לא רע (השחקנית שמשחקת את מיסטיק שווה!), נקווה שזה לא יהיה גרוע בסוף

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Greenburger כתב:אני מוכן להישבע שראיתי את ג'טפייר קם מהאפר של הירח בטריילר.
אה והם החזירו את בלאקאאוט (לא בטוח לגבי השם, זה שהופך למסוק) בסרט השני אחרי שהוא מת בסרט הראשון.
ואם לא יהיה את יוניקרון זה יהיה הזדמנות מפוספסת ענקית.... אין כזה דבר מסובך מדי, פשוט אומרים "היי יש רובוטריק ענק ורשע שהופך לכוכב לכת ורוצה להשמיד את כולם, והוא החליט שהוא מגיע עכשיו". בערך כמו שעשו בסרט הקודם. חוץ מזה שבתסריט אפשר לעשות הכל, והם גם לא בדיוק עושים את העלילה אחד לאחד במדויק עם המקור.

אגב... אופטימוס סופר עצבני...? אין יותר עצבני ממה שהוא היה בסרט הקודם. הוא היה רוצח פסיכופתי, דקסטר מורגן שנהפך לסייבורג ענק ורצחני. הוא אשכרה הפחיד אותי בסרט הקודם.
עוד פספוס ענק של הסרטים זה חסרונם של הדינובוטס.... השקרניקים כבר 2 סרטים מקבלים תוספת גדולה לשורות שלהם והאוטובוטס בקושי... לא פייר!

ולנושא אחר: על טבעי עונה 6 פרק 15- פשוט גאוני! השחקנים שמשחקים את האחים ווינצ'סטר משחקים את הדמויות שלהם (האחים ווינצ'סטר) משחקות את עצמם... ואח"כ השחקנים משחקים את הדמויות שלהם משחקות את עצמם משחקים את הדמויות שלהם!
הרובוטריק היחיד שקם שם זה סנטינל שמתפקד בסרט בתור האבא הרוחני של אופטימוס ומגטרון, הוא היחיד ששורד את ההתרסקות של הark אני חושב. כל השאר זה שקרניקים (מגניב דרך שיש שם שקרניקים גדולים יותר שמרחפים ונראים כמו הdrones המרחפים בוור פור סייברטרון).

היה גם אחד שהפך למסוק כזה כמו בלאקאאוט בסרט השני, grindor, אופטימוס עקר לו את הפרצוף מהמקום בהילוך איטי לפני שמגטרון הרג אותו, את זה אתה בטח זוכר אז הוא כבר Mold כזה של כמה רובוטים בסרטים... גם רובוט בצורה של מיקסמאסטר, השקרניק שהיה בסרט השני מערבל בטון עם מצב תותח מטורף כזה וג'טפייר ביתר אותו חוזר בסרט השלישי לכמה רגעים, בטח בתור בשר תותחים. שים לב שהיו שניים כאלו בסרט השני, אחד נהרג בקרב האחרון ע"י ג'טפייר ואחד הפך לפרצוף של דוסטייטור אז אין בעיה של אישיות ספיציפית לכל evil minion. ברגע שמקבלים את זה, זה קל יותר ולא שובר את ההיגיון שהם יצרו.
הרובוטריקים חייבים להישאר חלשים יותר מול המפלצות שמגטרון מזמן אליו כדי שזה ישאר מעניין אבל מצד שני יש להם בסרטים לוחמים חזקים בטירוף כמו סיידסווייפ, איירון הייד וכמובן אופטימוס 50 סנט pop a cap in your despticon ass! יש להם הרגשה כזאת של צוות קומנדו במצוקה ואני חושב שזה היה הדבר ההגיוני לעשות כדי שהקהל יוכל לעכל את זה וזה הצליח.
לגבי ארכי נבל, מילא אם היית עושה את יוניקרון בשני אבל זו הבעיה, הוא יוצא די מאוד דומה לfallen והדבר האחרון שביי ירצה זה להחזיר דברים חלשים מהסרט השני. עדיף לדעתי שיזרום עם התסריט סוף מלחמה הרגיל. מגטרון תמיד יכול לחזור לחיים, להפוך לגלבטרון או לברוח מהכלא שלו או לא משנה מה בשביל עוד סרטים אבל הטרילוגיה צריכה סוף ברור לקהל.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

מתי או איפה אמרו שקוראים למסוק השני Grindor?

ואני ממש לא חושב שיוניקרון ייצא דומה ל- fallen! חוץ מזה שוב, אם רוצים שזה יצא טוב ולא חלש, אין להם בעיה לשנות את הסיפור כדי שיתאים לסרט.

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

i give you, the guy who looks like blackout, grindor!

http://tfwiki.net/wiki/Grindor_(ROTF)

כן צודק במידה רבה הוא לא הכי דומה לו שאני חושב על זה אבל הציגו אותו בתור הרשע האולטימטיבי ועד עכשיו לא טרחו להראות שום דבר שקשור ליצירה של הסייברטרונים או מה שהיה לפניהם אז אני נאלץ לקבל את the fallen בתור הנבל הכי גדול שיש ביקום של הסרט, התפקיד שהוא בד"כ של יוניקרון, התפקיד של זה שמשמיד כוכבים.
אני חושב שיוניקרון שהוא בעייתי כרגע מהסיבה שלא ממש אכפת לו מכדור הארץ אם אני זוכר, הוא מרחף בסביבה של סייברטרון מה שאומר שאתה חייב להעביר את הסיפור לסייברטרון ואם אתה משאיר את בני האדם בתמונה, מה שאתה חייב לעשות כדי שהקהל הממוצע לא יאבד את האכפתיות והקשר הרגשי לסיפור שהדמויות של סם ושאר בני האדם סוחבים אתה חייב לתת להם חליפות חלל וכו' ואחרי ארמגדון, ביי לא יוכל לעשות את זה רענן, ההרגשה הזאת שהייתה כהשקרניקים הטביעו את הנושאת מטוסים בסרט השני של "אוקיי למה הוא ממחזר מסרטים קודמים שלו??" תחזור והוא לא רוצה את זה. הוא אשכרה קרע את התחת בשנה האחרונה כדי שהסרט הזה יהיה הכי רענן ומוצלח שלו וזה אומר מינימום דברים שכבר ראית.
בקיצור הבא שיביים את הזיכיון בקולנוע יוכל לבחור להפוך את זה לסאגת יוניקרון קולנועית, כרגע זה מאוחר מדי.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

בפעם השלישית בנאדם, הם יכולים לשנות את הסיפור של יונקרון בקלות מאחד שמרחף ליד סייברטרון ויש לו קשר לבריאה של הרובוטריקים בשביל עלילה לסרט ושיהיה אפשר להכניס אותו בקלות.

אבל אני מוכן להסתפק בדמויות חדשות ומגניבות "רגילות" (שאינן כוכבי לכת)

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אין מצב להפוך אותו לגוף שמיימי בלי שאנשים יגידו "אוי שיט זה ארמגדון שוב", ביי לא היה נותן לזה לקרות אצלו!!! הפחד מהכשלון וההפיכה לבמאי שמאה אחוז מהאוכולסיה לא תכבד גדול מדי אצלו ואם זה לא גוף שמיימי, זה לא יוניקרון.

תן לי לפנק אותך קלות עם מבט לחלק הרביעי של הקומיקס שמקדים את הסרט החדש, עם הופעות אורח של arcee, אסטרוטריין, שוקווייב והמדעון החדש של הרובוטריקים, בריינס. אפשר לחשוב שהיה עולה לו יותר להכניס את wheeljack וזו הטעות הכי גדולה של ביי. זה לא אותו הדבר בלעדיו.

http://www.seibertron.com/transformers/ ... iew/21493/

מצאתי את זה הרגע... האמת אני בקושי זוכר אותו אבל לרובוטריקים היה רובו כלב כזה שהיה המקבילה שלהם לravage, קוראים לו steeljaw ומסתבר שעשו לו עיבוד מודרני והנה תמונה שלו והוא כזה חמוד שזה מפחיד

תמונה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

איך שמעתי על זה רק עכשיו?!?!

http://trailers.apple.com/trailers/wb/greenlantern/

לגמרי במקרה שהלכתי לקולנוע וראיתי פוסטר של זה, ומסתבר שזה מגיע שבוע הבא!

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

in brightest day, in blackest night, this movie shell escape your sight.
let those who worship evils might, beware of your power, greenburgers light!

איזה שבוע הבא?... זה באנצע יוני.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

בוקר מחורבן.

שאתה רואה את הסרט של הפאוור ריינג'רס ואז הזורדים משנים צורה ומתחברים לנינג'ה מגה זורד מגניב כזה, אני אמור להאמין שבכל רובוט כזה יש כולה שני ברגים ושלושה קפיצים?! חבל שחיים סבן לא לוקח את הצילומים המקוריים, שם על זה איזה 10 מיליון, דואג שהיפנים שלו ימירו את הכל לאיכות דיגיטלית עם CGI חדש ומרשים משחרר את זה להשכרה דרך הרשת ולהקרנות עם קצת רעש. זה היה מחזיר את ההשקעה בגדול ואנחנו היינו מקבלים סרט רובוטים דבילי ונוסטלגי להתענג עליו כמו שצריך. אם לוקס מתעלל בסרטים הכי גדולים בהיסטוריה על בסיס שעתי אין סיבה שלא יעשו את זה פעם אחת לפאוור ריינג'רס. עטרה ליושנה.

או זה או לשים 150 מיליון על סרט של וולטרון, תחליטו אתם.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

Sentient 6 כתב:in brightest day, in blackest night, this movie shell escape your sight.

התכוונתי חודש הבא.

ומה אתה רואה פאוור ריינג'רס???
אם כבר סרט על רובוטים ענקיים, בסגנון יפני, אז גאנדם. או macross

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Greenburger כתב:
Sentient 6 כתב:in brightest day, in blackest night, this movie shell escape your sight.

התכוונתי חודש הבא.

ומה אתה רואה פאוור ריינג'רס???
אם כבר סרט על רובוטים ענקיים, בסגנון יפני, אז גאנדם. או macross
אין ויכוח על העליונות של מאקרוס אבל הפאוור ריינג'רס הם אבן דרך באובססיה שלי לגבי אנשים עם power suits ורובוטים ענקיים. שהייתי בכיתה א' כל הזמן חשבתי שאני אחד מהפאוור ריינג'רס (האדום) אז הייתי רץ למיטה של ההורים שלי שהם לא היו בבית והייתי קופץ עליה עם סלטה נוחת על המזרן, נדיה קומאנאצ'י סטייל, מחזה מרהיב! עד שיום אחד זינקתי קצת קודם, האף נחת על המסגרת עץ וכל הסיפור נשבר. האף ז"א. המון דם, מונית לתל השומר, לונג סטורי שוט בזכות הפאוור ריינג'רס יש לי אף עקום ונחיריים לא שווים. זה הגורל שיום אחד יהיה לי force multiplier armor משלי.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

חייב להגיד משו ברצינות.

ילד יתקשה להבין את זה אבל למאקרוס יש רוב הזמן התבוננות בוגרת ומפוכחת על כל הנושא של המלחמה. זה מגניב שיש מטוסים מטורפים שהופכים לרובוטים אבל בסופו של דבר זה העוצמה של התסריטים.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

אל תשכח אופנועים שהופכים לחליפות קרב מגניבות

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

הצילומים של האיוונג'רז התחילו בניו מקסיקו סוף סוף! ההפקה בנתה עיר הודית קטנה שבה כנראה ברוס באנר אמור להתחבא באיזושהי נקודה בזמן, אולי פלאשבק, אולי לא. חתני השמחה עוד לא נעמדו מול המצלמה, כנראה בתחילת החודש הבא לאט לאט ואז ההפקה אמורה לעבור לקיבלנד לצילומים המסיביים.
מראיונות עם מארק רופאלו ברור שווידון הבין איך זה אמור לעבוד (דהה.) והסרט הזה יהיה ה-big day in the sun של ההאלק ובו סוף סוף יראו למה הוא מסוגל ואת היכולת שלו להקשיב למצפון שלו ולקול שבאנר מהווה כשהוא רדום בתוכו ובעקבות זה, ההפיכה שלו לגיבור אמיתי. את זה כל זה אפשר להבין מהעובדה הפשוטה שיהיו לו כמה וכמה שורות בסרט מה שאומר שהוא מנוסה ומודע יותר לעצמו וזה מוביל אותו להתעלות ולמעשי גבורה גדולים.
סתם בשביל הטריוויה, השם קוד של ההפקה הוא "group hug". חה חה.
זה הולך להיות סרט אקשן במימדים שעוד לא ראו.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

Greenburger כתב:איך שמעתי על זה רק עכשיו?!?!

http://trailers.apple.com/trailers/wb/greenlantern/

לגמרי במקרה שהלכתי לקולנוע וראיתי פוסטר של זה, ומסתבר שזה מגיע שבוע הבא!
נראה אדיר לגמרי !!! . זה לא בן סטילר ??
שלח תגובה