אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
Re: אשכול פוליטיקה
מה שמצחיק זה שלשתי בחורות שהיו מתנשקות ככה ברחוב התגובה הייתה שונה לגמרי
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בוגי יעלון:
http://news.walla.co.il/?w=/1/1490308
http://news.walla.co.il/?w=/1/1490308
אחד השקרים הגדולים של כל ממשלות ישראל לדורותיהן. איזה ריבוי טבעי ואיזה נעליים, קמות התנחלויות חדשות ואנחנו ברוב חוצפתנו אומרים שזה ריבוי טבעי. פלא שאין שלום? כל עוד בניית ההתנחבלויות תימשך, לא יהיה שלום אף פעם."לא נעצור את בניית ההתנחלויות במסגרת הריבוי הטבעי
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אגב זה לא נכון לדעתי. הרבה מפגעי הדת ניכר אצל הקיצוניים, אבל דווקא הומופוביה נפוצה מאוד באוכלוסייה המסורתית בארץ. במקרה הזה קיצוניות היא לא הסממן.BOX 5 כתב:כן האמת שגם אני מאמינה שזה הולך ביחד עם דת. הכוונה כמובן לקיצוניות שבדת...DivineComedy כתב:אחוז ההומופוביה בארץ היא מהגבוהות בעולם הנאור, זה לא מפתיע כי זה הולך ביחד עם פרימיטיביות ודת.
סתם מעציב לשמוע כל פעם מחדש דברים כאלה
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
ניר צודק. אני לדוגמא "הומופוב". לא במובן שאני אלך לזרוק עליהם אבנים אבל זה כן דוחה אותי. אולי זה לא קשור לדת בכלל. זה סתם מגעיל אותי, שלא כמו שתי בנות לדוגמא. 

Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- MrReD
- שגריר האופת'
העובדה שהומאים דוחים אותך זה לא אומר שאתה הומופוב. זה כמו מישהו שלא נמשך לבחורות שחורות, זה לא הופך אותו לגזען.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
הומו = הומו. פוביה = דחייה, סלידה.
אני הומופוב.
אני הומופוב.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אלי זה כן אומר שהוא הומופוב.
בלי לפגוע אני חושב שזה עניין של חינוך ובגרות נפשית.
בסה"כ הומופוביה זה דבר טבעי ודארוויניסטי. פחד לגזע או למין שלך. דומה ללהימשך לבחורות מפותחות מינית אבל לא חוקיות מבחינת הגיל. זה מסתדר עם הטבע, אבל זה לא מסתדר חוקית.
בלי לפגוע אני חושב שזה עניין של חינוך ובגרות נפשית.
בסה"כ הומופוביה זה דבר טבעי ודארוויניסטי. פחד לגזע או למין שלך. דומה ללהימשך לבחורות מפותחות מינית אבל לא חוקיות מבחינת הגיל. זה מסתדר עם הטבע, אבל זה לא מסתדר חוקית.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אני בהחלט יכול להסכים עם זה. תמיד כשאני חושב על הומואים (נשמע רע, אהה?) משהו נראה שם פגום ברמה הטבעית.
-
- בריל!
הומופוביה היום היא שונה מההגדרה המילונית שלה. היום ההומופוביה בדך כלל מלווה בדעות קדומות, והטעיות רבות שמשמרות את הבורות. הרי בעדה החרדית מלמדים ילדים שהומואים יכולים להדביק אותם באיידס אם הם יתקרבו אליהם, זו הומופוביה של היום! אני מאוד מקווה שאתה לא נכנס להגדרה הזאת גם אם אתה מוצא את העניין דוחה.avrahamshuk כתב:אני בהחלט יכול להסכים עם זה. תמיד כשאני חושב על הומואים (נשמע רע, אהה?) משהו נראה שם פגום ברמה הטבעית.
אישית אני מכיר הרבה מאוד הומואים עם או בלי בני זוג, ואני לא חושב שיש משהו לא טבעי בהתנהלות שלהם. יש הרבה מאוד הומואים מוחצנים שאני לא אוהב את המוחצנות שלהם, בדיוק כמו שאני לא אוהב לראות זוג סטרייט מתמזמז בצורה גועלית בפומבי.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מתן אמר את מה שאני רציתי גם לומר, במיוחד העובדה שיש הבדל בין להיגעל מהאקט עצמו (you know what I mean) לבין להיגעל פיזית מבן אדם כי הוא הומו, לחשוב שהוא מצורע ולא להתקרב אליו. להומואים מגיע יחס זהה שמקבל כל בן אדם אחר בעולם, לדוגמה, שוקרון, אם חבר שלך היה מודיע לך שהוא הומו, היית מתרחק ממנו? אם כן, אז זאת כבר קיצוניות שחולים בה הרבה ישראלים וזה סתם דעות קדומות לא מבוססות.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
כמו שאמרתי, אני לא אזרוק עליהם אבנים וינסה להרוג אותם, אם הם רוצים זאת בעיה שלהם. אני חושב שזה לא תקין ברמה הטבעית. אבל אין לי אמונות טפלות לגבם.
-
- בריל!
אתה בסדר אתהavrahamshuk כתב:כמו שאמרתי, אני לא אזרוק עליהם אבנים וינסה להרוג אותם, אם הם רוצים זאת בעיה שלהם. אני חושב שזה לא תקין ברמה הטבעית. אבל אין לי אמונות טפלות לגבם.

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מזכיר לי וויכוח שהיה לי עם פוגי... עם היה מורה לך לסקול אותם, גם לא היית סוקל אותם?
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לא הבנתי את השאלה..DivineComedy כתב:מזכיר לי וויכוח שהיה לי עם פוגי... עם היה מורה לך לסקול אותם, גם לא היית סוקל אותם?
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
זה אומר בעצם, שלראות שתי בנות מתנשקות לא יהיה לך אכפת, אבל אם יהיה מדובר בשני גברים אז זה כן יעורר אצלך דחייה? למה? מה ההבדל בעצם? בין אם זה הומואים או לסביות זה עדיין נוגד את חוקי המשיכה הטבעיים.avrahamshuk כתב:ניר צודק. אני לדוגמא "הומופוב". לא במובן שאני אלך לזרוק עליהם אבנים אבל זה כן דוחה אותי. אולי זה לא קשור לדת בכלל. זה סתם מגעיל אותי, שלא כמו שתי בנות לדוגמא.
ההגדרה של הומופוביה כוללת בתוכה את שני המקרים. ואם אתה מגדיר את עצמך כהומופוב אז מן הסתם אתה צריך לחוש סלידה גם לגבי לסביות.

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אין פה שום קשר להגדרה. אני לא מגדיר את עצמי כ"לא אוהב חומוס", אני פשוט לא אוהב חומוס. זה מגעיל אותי. גם הומואים. חצילים לעומת זאת אני אוהב. זה לא מגעיל אותי. גם לא לסביות. אם שתי נשים בוחרות לחיות כזוג אז זה בסדר מבחינתי אבל אני עדיין חושב שזה משהו לא טבעי. רק שהוא לא מגעיל אותי בכלל.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
כל אחד ומה שהוא אוהב.. אני מקבל הומופוביה שהיא לא קיצונית מידיי כמו ביהדות ובאיסלאם הקיצוני.. יש אנשים שזה מגעיל אותם ולא סולקים באבנים.. זה החינוך שהם קיבלו בבית באיזושהי בצורה.. אני מקבל.. אבל אני לא מקבל הפגנות נגד מצעדי הגאווה וכל זה.. על אף שלדעתי מצעדי גאווה נועדו בשביל ליצור פרובוקציה.. זאת דעתי.. ולי ממש אין לי בעיה עם הומואים.. אני תמיד תומך בקידמת העולם, וקבלת השני.. ואין לי בעיה עם זה..
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אופסייavrahamshuk כתב:לא הבנתי את השאלה..DivineComedy כתב:מזכיר לי וויכוח שהיה לי עם פוגי... עם היה מורה לך לסקול אותם, גם לא היית סוקל אותם?
אם רב היה מורה לך
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3720715,00.html
החוק הזה פוגע בדמוקרטיה ובחופש הביטוי בישראל. אבל היום הספציפי הזה נועד בשביל ליצור פרובוקציה נטו. ובי זה מאוד פוגע לראות את זה. את הכרזות בתל אביב לדוגמא "100 שנה לתל אביב ומה עם הכפרים שהיו כאן לפנינו".. לא יודע. אני לא מסוגל לראות את זה.. וזה לא בא מתוך איזשהו קטע של עצימת עיניים ולא להכיר במה שהיה כאן לפני. ישראל באה ושיחררה את השטחים שבאיזור תל אביב לפני 48.. שטחים שנכבשו ע"י ערבים בתקופות כאלו ואחרות בהיסטוריה.. יש לנו כאן זכות להיות במדינה יהודית.. יש כאן סיממנים יהודים, ויש כאן הרבה מאוד משפחות יהודיות שחיו לפני 48 ולפני העליה הראשונה.. אנחנו פשוט החזרנו לעצמו את הזכות לחיות במדינה, כמו שיש לערבים זכות לחיות כאן, גם לי יש זכות לחיות כאן.. בתור יהודי. זאת המדינה שלנו, ואין לי אין אחרת. ובאמת, לתת לגיטימציה לגופים ערביים קיצונים להתאבל על זה, זה פשע.. נכון שזה פוגע בדמוקרטיה באיזושהי צורה כמו שאמרתי.. אבל ממתי מדינת לאום היא מדינה דמוקרטית?? זה רק מראה לכם כמה המצב כאן מסובך וצריך לחיות במדינה הזאת כדי להבין את כל זה..
החוק הזה פוגע בדמוקרטיה ובחופש הביטוי בישראל. אבל היום הספציפי הזה נועד בשביל ליצור פרובוקציה נטו. ובי זה מאוד פוגע לראות את זה. את הכרזות בתל אביב לדוגמא "100 שנה לתל אביב ומה עם הכפרים שהיו כאן לפנינו".. לא יודע. אני לא מסוגל לראות את זה.. וזה לא בא מתוך איזשהו קטע של עצימת עיניים ולא להכיר במה שהיה כאן לפני. ישראל באה ושיחררה את השטחים שבאיזור תל אביב לפני 48.. שטחים שנכבשו ע"י ערבים בתקופות כאלו ואחרות בהיסטוריה.. יש לנו כאן זכות להיות במדינה יהודית.. יש כאן סיממנים יהודים, ויש כאן הרבה מאוד משפחות יהודיות שחיו לפני 48 ולפני העליה הראשונה.. אנחנו פשוט החזרנו לעצמו את הזכות לחיות במדינה, כמו שיש לערבים זכות לחיות כאן, גם לי יש זכות לחיות כאן.. בתור יהודי. זאת המדינה שלנו, ואין לי אין אחרת. ובאמת, לתת לגיטימציה לגופים ערביים קיצונים להתאבל על זה, זה פשע.. נכון שזה פוגע בדמוקרטיה באיזושהי צורה כמו שאמרתי.. אבל ממתי מדינת לאום היא מדינה דמוקרטית?? זה רק מראה לכם כמה המצב כאן מסובך וצריך לחיות במדינה הזאת כדי להבין את כל זה..
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
ברור שלא. אני חושב שזה הרבה מעבר לסמכות של רב כלשהו לפסוק מי יחיה ומי ימות. אם אלוקים ירצה שאני אסקול מישהו הוא יפנה אלי בהודעה פרטית.DivineComedy כתב:אופסייavrahamshuk כתב:לא הבנתי את השאלה..DivineComedy כתב:מזכיר לי וויכוח שהיה לי עם פוגי... עם היה מורה לך לסקול אותם, גם לא היית סוקל אותם?
אם רב היה מורה לך