אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:^ אנשים שעושים סרטים כאלה ואנשים שנהנים מהם צריכים להיעצר ולבלות את חייהם בבית כלא. זה המינימום. אני מחשיב את עצמי ליברלי אבל נמאס מהsnuff הפורנוגרפי הזה.
ראית את באטל רויאל כבר? :cheers:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

עוד לא יצאת מה"סרט" הזה שאכלתם בבית של עוזרי??
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

לא בטוח שאני רוצה לראות את Battle Royale.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

avrahamshuk כתב:עוד לא יצאת מה"סרט" הזה שאכלתם בבית של עוזרי??
אני מקים עמותת נפגעים :knockedout:
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

הסרט כבר בחיריה ,רק חבל שאין דבר כזה
Memory Eraser
.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מישהו ראה את הסרט הזה?
Antichrist
http://www.imdb.com/title/tt0870984
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי והפסקתי באמצע, שיעמם אותי.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:לא בטוח שאני רוצה לראות את Battle Royale.
סרט חזק!!! מהקלאסיקות של הביזאר היפני בקולנוע. תראה תראה!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

La Doublure , התחשק לי אחרי תקופה לא קצרה לראות קולנוע צרפתי. קומדיה מצחיקה בת 80 דקות עם דניאל אוטואל הנהדר שמשחק מנכ"ל חברה שבוגד באשתו ומנסה להציל את הנישואים בדרך מקורית.

מי שאוהב קולנוע צרפתי, יאהב עוד סרט עם השחקן הנהדר הזה , Le Placard (קומדיה משובחת).
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

The Ghost Writer
ראינו עכשיו בקולנוע. יותר מהסיפור עצמו, הסרט הזה מוצלח בגלל התסריט והבימוי. זה לא סרט אקשן אבל יש בו אווירה של מתח תמידי וזאת הגאונות של פולנסקי, להשאיר את הצופה על קצה האצבעות ורצון לעקוב אחרי כל דקה. יואן מקגרגור באחד ההופעות הטובות בחייו! מומלץ.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Chloe מותחן רומנטי עם ליאם ניסן,ג'וליאן מור ואמנדה סיפריד. נחמד אבל די צפוי.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

איטס טיים פור דה מאדר פאקינג סקירה של שובר הקופות הראשון של הקיץ והסרט שהכי חיכיתי לו כמובן השנה, איירון מן 2!
בנקודות הכי חשובות: "הבעיה" היחידה של הסרט הראשון לדעתי הייתה מערכה שניה שאיבדה מהקצב שלה. בסרט הזה אין את זה, יש המון חומר שנפרס בצורה מעולה עם קטעי אקשן, הומור ונקודות חשובות לעלילה שמפוזרות בצורה נהדרת ואין שם שניה עייפה אחת.
רוברט דאוני ג'וניור איז דה מאן! אם אחרי הסרט הראשון היו אילו שהן תהיות איך הוא יכול להיות יותר מגניב אז כאן הוא פי 6 יותר טוני סטארק וגם בקטעים שבהם הוא שיכור ונמצא בעולם של צרות (הסרט לא נכנס לקטעי גמילה וכאלה, רק השטח שמסביב לסאגה הקלאסית של demon in a bottle) הוא חזק בטירוף. סקרלט ג'והנסון עצבנית לגמרי בתור נטשה רומנוב והקטעי מכות שלה אכזריים ומצחיקים וחטפתי כבר לאטמה אחת מהגברת על זה שהתרשמתי יותר מדי מהסצנות שלה. האקשן מעולה, ממש raw ולא סניטרי כמו שהיה קצת בסרט הראשון. גווינת' פאלטרו קצת מוזרה בהתחלה אבל זה בטח סתם שיזוף מוקדם ואני שרגיל אליה בתור סילביה פלאת'. סם ג'קסון ודון צ'ידל מעולים וכל הקטעים שמתייחסים לאיוונג'רז פשוט גרמו לי להינמס ואם זה לא מספיק אז על כל זה ACDC נותנים בראש!!!
התלונה היחידה שלי היא שהמלחין ראמין דג'אווי שעשה פסקול אדיר לסרט הראשון התחלף ודי אפשר היה להרגיש את החסרון שלו.
סרט מעולה, 9/10, פאקינג כיף אדיר ואני בספק איך זה יקרה שוב עד ת'ור וקפטן אמריקה באמצע השנה הבאה כשנראה לי שהתקווה היחידה שלי לעוד אקשן מטורף השנה זה A-Team.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

הנה עוד בזבוז משווע של חומר והכשרון של ניל פטריק האריס....
האנק עזריה בתור גרגמל. סוף סוף הוא יכול לשחק את מו סיזלק במציאות. לא יודע מתי הסרט יוצא, לא נראה לי שלמישהו כזה אכפת.

תמונה
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Leap Year , קומדיה רומנטית חמודה ושנונה עם איימי אדאמס שמתכננת להציע נישואים לחבר שלה ב-29 בפברואר, ע"פ מסורת אירית עתיקה שאומרת שזה אפשרי רק בשנה מעוברת.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי את Eyes Wide Open סרט שעוסק בהומוסקסואליות בקהילה החרדית, אבל לדעתי הסרט שטחי, איטי מאד, המשחק מאד לא משכנע ונראה כי הוא הופק בחיפזון. יש לי שאלה שאשמח אם מי שמבין יענה לי, האם אישה חרדית נשואה לא מגלחת את השיער? עד כמה שידוע לי הן מגלחות את השיער והולכות עם פיאה מעל. אני שואל כי במהלך הסרט, אשתו של אחד השחקנים הראשיים, נראית בבית כשהיא מורידה את הכובע ויש לה שיער ארוך גולש, אותי זה הפתיע.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

סטריאוטיפ נכון בחלקו (כמו כל סטריאוטיפ בעצם...)
רק בחסידות אחת (תולדות אהרון - AKA ה"זברות") נהוג שאשה מגלחת את כל השיער. עד כמה שידוע לי הן ממש ממש לא שמות פיאה אלא מכסות את כל הראש עם מטפחת. הם מאוד נדירים אם כי מסרבים להיכחד.
באופן כללי ספרדיות חרדיות לעולם לא ילכו עם פיאה. פשוט מכסות את כל השיער עם כובע או מטפחת.
חרדיות ליטאיות (כלומר שאינן שייכות לזרם החסידי) הן צרכניות הפיאות הגדולות ביותר, וזה כבר אבסורד כי פתאום אחרי החתונה כולן נהיות בלונדיניות\ברונטיות עם שיער גולש ושופע... השלב הבא יהיה לשים שתלי סיליקון אחרי החתונה, ואז הן תוכלנה ללכת עם בגד ים שני חלקים...
בחלק מהחסידויות גם כן נהוג ללבוש פיאה, אם כי הפיאות אצלן לא מתקרבות לפיאות של הליטאיות ורואים בבירור שזו פיאה ולא שיער אמיתי.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זה לא בדיוק לגלח את כל השיער מה שהתכוונתי אלא להשאיר שיער ממש קצר כדי שיהיה אפשר לשים מעל את הפיאה. למשל אשתו של הרב בחב"ד פה הולכת עם פיאה מודרנית ואפשר להבין שהשיער שלה מתחת ממש קצר.
זה כבר אבסורד כי פתאום אחרי החתונה כולן נהיות בלונדיניות\ברונטיות עם שיער גולש ושופע... השלב הבא יהיה לשים שתלי סיליקון אחרי החתונה, ואז הן תוכלנה ללכת עם בגד ים שני חלקים...
:-)
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

שוקרון יא חריף!
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
_Sapir_
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי _Sapir_ »

ראיתי את הסרט "על העיוורון" ע"פ הספר, למי שקרא מאת ז'וז'ה סאראמגו, סופר ברזילאי אם אני לא טועה.
למי שקרא את הספר, וגם למי שלא,
ולמי שאוהב סרטים עם משמעות ומסר מעבר למה שאתה רואה על המסך, אני מאוד ממליצה לראות
אף על פי שהסרט הזה ברובו קשה לצפייה...המראות שם לא קלים בכלל ואפילו די מזעזעים,
בחלקם אפילו הייתי צריכה לעצום עיניים :)
בכל אופן
הסרט באנגלית, ודי קל להתחבר אליו כבר מההתחלה כי ההתרחשויות מאוד מותחות כבר מהדקה הראשונה של הסרט
וכמו שאמרתי- המסרים חזקים ונוקבים מאוד.
Love is the Dance of Eternity
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי את Wonderful World עם מתי'ו ברודריק (שהוא גם שחקן טוב ולא רק הבעל של שרה-ג'סיקה פארקר). סרט שהוא לא שובר קופות אבל יגרום לכם בהחלט להרהר ארוכות על משמעות החיים ואיך שאנחנו בוחרים לחיות אותם.
שלח תגובה