אשכול סרטים
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול סרטים
ראיתי את Harry Brown , חביב אבל אין כמו סדרת הסרטים Death Wish של צ'רלס ברונסון וכמובן Dirty Harry של קלינט איסטווד.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Gattaca
סרט מדע בדיוני מ1997 המתרחש בעתיד הלא רחוק. אני לא מבין איך הסרט הזה לא הצליח בקופות. גם הביקורות עליו טובות מאוד ובאמת מאוד אהבתי את הסרט. מסתבר שראיתי את כל הסרטים של יוצר הסרט אנדרו ניקול, ואת כולם אהבתי. הוא גם יצר את סימון עם אל פאצ'ינו, המופע של טרומן, שר המלחמה וגם כתב את טרמינל. בקיצור אני מאוד אוהב את הסרטים שלו כולל את גטקה. אני לא ארחיב על הסרט, רק אומר שהוא מאוד מומלץ!
סרט מדע בדיוני מ1997 המתרחש בעתיד הלא רחוק. אני לא מבין איך הסרט הזה לא הצליח בקופות. גם הביקורות עליו טובות מאוד ובאמת מאוד אהבתי את הסרט. מסתבר שראיתי את כל הסרטים של יוצר הסרט אנדרו ניקול, ואת כולם אהבתי. הוא גם יצר את סימון עם אל פאצ'ינו, המופע של טרומן, שר המלחמה וגם כתב את טרמינל. בקיצור אני מאוד אוהב את הסרטים שלו כולל את גטקה. אני לא ארחיב על הסרט, רק אומר שהוא מאוד מומלץ!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
זה סרט מדהים. לאנדרו ניקול הוא לדעתי מהבמאים היחידים יחד עם סטנלי קובריק ומייק ניקולס שיש להם הבנה של המצב האנושי והם באמת יכולים להביא את זה אל הצופה בצורה שמשאירה אותך עם פה פעור.DivineComedy כתב:Gattaca
הסצנה שבה הם יוצאים לים רודפת אותי כבר שנים, זה סרט כל כך מיוחד.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
The Road
סרט פוסט אפוקליפטי של אב ובנו בדרכים. מדכא בטירוף, עשוי טוב, אבל לא מפתיע לא לטובה ולא לרעה. סה"כ מומלץ עם בא לכם קצת דיכאון.
סרט פוסט אפוקליפטי של אב ובנו בדרכים. מדכא בטירוף, עשוי טוב, אבל לא מפתיע לא לטובה ולא לרעה. סה"כ מומלץ עם בא לכם קצת דיכאון.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
^
קראתי את הספר, בהחלט מדכא קצת... צריך באמת לבדוק את הסרט.
קראתי את הספר, בהחלט מדכא קצת... צריך באמת לבדוק את הסרט.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
חברים, אני סוגר את ה backlog שלי בקרוב, אני צריך המלצות לסרטים טובים.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Shutter Island
Crazy Heart
An Education
Battle Royale
Crazy Heart
An Education
Battle Royale
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Shutter Island - מחכה בתור
Crazy Heart - לא מושך אותי הסיפור אלא אם תגיד שהוא ממש טוב
An Education - ייבדק
Battle Royale - ייבדק
תודה
Crazy Heart - לא מושך אותי הסיפור אלא אם תגיד שהוא ממש טוב
An Education - ייבדק
Battle Royale - ייבדק
תודה
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בבקשה 
אם לא מושך אותך הסיפור של CRAZY HEART אז לא כדאי לך לראות.

אם לא מושך אותך הסיפור של CRAZY HEART אז לא כדאי לך לראות.
- Greenburger
- דרימיסט-על
עושים סדרה ישראלית שמבוססת על סרטים בסגנון הזה, ויהורם גאון מככב בה... נשמע לי הזוי שהוא ישחק דמות אלימה בסדרת פעולה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Edge of Darkness
לא מעניין בעליל.
לא מעניין בעליל.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
City Island
http://www.imdb.com/title/tt1174730
אחד ההפתעות הטובות! קאסט מצויין עם אנדי גרסיה במשחק מעולה, סיפור טוב. מומלץ מאוד.
http://www.imdb.com/title/tt1174730
אחד ההפתעות הטובות! קאסט מצויין עם אנדי גרסיה במשחק מעולה, סיפור טוב. מומלץ מאוד.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
A Prophet , וואו!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
עד כמה הוא אלים? גועל נפש-ניר-ישנא אלים, או הנפש-העדינה -של-ניר-יוכל-לסבול אלים?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לא אלים ממש, יש כמה סצינות תאמין לי שגם אני לא חובב סרטים אלימים מאד.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Gran Torino
סרט בבימויו וכיכובו של קלינט איסטווד. למרות שהסרט עשוי טוב, הוא לא ממש הצליח לגרום לי להתחבר אליו יותר מדי. הסיפור בנאלי מדי, המשחק (חוץ מאיסטווד) טעון שיפור. הייתי מגדיר את הסרט מומלץ לחובבי איסטווד.
סרט בבימויו וכיכובו של קלינט איסטווד. למרות שהסרט עשוי טוב, הוא לא ממש הצליח לגרום לי להתחבר אליו יותר מדי. הסיפור בנאלי מדי, המשחק (חוץ מאיסטווד) טעון שיפור. הייתי מגדיר את הסרט מומלץ לחובבי איסטווד.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Ink
http://www.imdb.com/title/tt1071804
פשוט וואו! אחד הסרטים! סרט על החיים, טוב נגד רע, אמיתי וסוריאליסטי, אור וחושך. חוויה וויזואלית, מוזיקלית מדהימה. לא ייאמן שזה סרט עצמאי ב250 אלף דולר תקציב. נראה הרבה יותר מזה. מומלץ ביותר, אפילו חובה!
http://www.imdb.com/title/tt1071804
פשוט וואו! אחד הסרטים! סרט על החיים, טוב נגד רע, אמיתי וסוריאליסטי, אור וחושך. חוויה וויזואלית, מוזיקלית מדהימה. לא ייאמן שזה סרט עצמאי ב250 אלף דולר תקציב. נראה הרבה יותר מזה. מומלץ ביותר, אפילו חובה!
- Sentient 6
- דרימיסט-על
Human Centipede - הנדל האנושי
סרט אימה סופר חולני על רופא שמתמחה בהפרדת תאומים סיאמיים אבל החלום הגדול שלו הוא לחבר אנשים והוא חוטף שני תיירות ויפני אחד כדי לחבר אותם אחד לשני דרך הפה וה... בקיצור אחרי עשר דקות בערך כיביתי ומחקתי לנצח, פשוט גדול עליי בכמה מידות.
סרט אימה סופר חולני על רופא שמתמחה בהפרדת תאומים סיאמיים אבל החלום הגדול שלו הוא לחבר אנשים והוא חוטף שני תיירות ויפני אחד כדי לחבר אותם אחד לשני דרך הפה וה... בקיצור אחרי עשר דקות בערך כיביתי ומחקתי לנצח, פשוט גדול עליי בכמה מידות.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^ אנשים שעושים סרטים כאלה ואנשים שנהנים מהם צריכים להיעצר ולבלות את חייהם בבית כלא. זה המינימום. אני מחשיב את עצמי ליברלי אבל נמאס מהsnuff הפורנוגרפי הזה.
-
- דרימיסט-על
וזה כולל אותך עוזרי!DivineComedy כתב:^ אנשים שעושים סרטים כאלה ואנשים שנהנים מהם צריכים להיעצר ולבלות את חייהם בבית כלא. זה המינימום. אני מחשיב את עצמי ליברלי אבל נמאס מהsnuff הפורנוגרפי הזה.
והמבין יבין

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"