אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול פוליטיקה

שליחה על ידי DivineComedy »

לכל החמורים שהצביעו מה שהצביעו בבחירות האחרונות.
מגיע לכם!

http://news.walla.co.il/?w=/1/1481542
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

החרדים היו סוחטים גם את מרצ אם הם היו צריכים להרכיב ממשלה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

הם היו מנסים, הם לא היו מצליחים. אם ליבני הייתה מרכיבה ממשלה והשמאל היה יותר חזק, הדוסים לא היו שם בכלל (וזה הוכח בעבר).
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

הקיצוצים בתקציב הם איומים לדעתי. יש כמה צודקים כמו פיטורים של 1000 אנשי קבע במערך הלא לוחם.. יש כל כך הרבה אנשי קבע שעושים עבודה שסדירניק יכול לעשות.. שיחפשו את עצמם בחוץ... חלאס עם הפחד הזה לצאת לאזרחות..
קיצוץ בחינוך הוא זוועתי ובכייה לדורות..
קיצוץ בביטחון חייב להיות ע"ח קיצוץ בחינוך. וזה נראה לי מה שיהיה בסוףף.. אבל אנשים צרכים להבין שישראל נימצאת במצב הכלכלי הגרוע ביותר מאז קום המדינה.. והאוצר כנראה לא מרחם ופוגע בכולם..
קיצוץ בקיצבאות אימהות חד הוריות הוא הכרחי.. קיצוץ בקצבאות משפחות מרובות ילדים הוא הכרחי.. צאו לעבוד!!!!!!!!!
נכים ומוגבלים אסור לגעת להם בקיצבאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
BOX 5
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי BOX 5 »

yyzboy1928 כתב:הקיצוצים בתקציב הם איומים לדעתי. יש כמה צודקים כמו פיטורים של 1000 אנשי קבע במערך הלא לוחם.. יש כל כך הרבה אנשי קבע שעושים עבודה שסדירניק יכול לעשות.. שיחפשו את עצמם בחוץ... חלאס עם הפחד הזה לצאת לאזרחות..
קיצוץ בחינוך הוא זוועתי ובכייה לדורות..
קיצוץ בביטחון חייב להיות ע"ח קיצוץ בחינוך. וזה נראה לי מה שיהיה בסוףף.. אבל אנשים צרכים להבין שישראל נימצאת במצב הכלכלי הגרוע ביותר מאז קום המדינה.. והאוצר כנראה לא מרחם ופוגע בכולם..
קיצוץ בקיצבאות אימהות חד הוריות הוא הכרחי.. קיצוץ בקצבאות משפחות מרובות ילדים הוא הכרחי.. צאו לעבוד!!!!!!!!!
נכים ומוגבלים אסור לגעת להם בקיצבאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סליחה, אבל למה בדיוק קיצוץ בקצבאות אימהות חד הוריות הוא הכרחי? ממש ממש לא. קיצבה לאמא חד הורית לא אומרת שהאמא תישאר בבית ולא תעבוד. ג'יימי, הקצבה ממש לא מספיק גדולה בשביל לאפשר את זה.

ובכלל, הפאק בחינוך במדינה הזאת... משום מה העיסוק הבלתי פוסק הזה בביטחון כל פעם בא על חשבון החינוך. מעניין מה צריך לקרות כדי שיבינו שזה חשוב בדיוק באותה מידה. מה גם שלהגדיל את התקציב מביא איתו עוד המון דברים, אם השכר יהיה גבוה יותר, יבואו מורים איכותיים הרבה יותר, החינוך יהיה יותר טוב, וסופסוף המעמד של מורה בארץ יעלה טיפה למעלה מעובד זבל. סתם מרגיז שלא עושים עם זה כלום.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כמה אני שמח שאני לא צריך יותר לגור במדינה הזאת, זה ברור ששום דבר לא יכול להשתנות לטובה אלא רק להידרדר. אלי ישי ומפלגתו דואגים להנציח את העוני בישראל, הם לא רוצים לדאוג לעניים אלא רוצים שיהיו עניים בכדי שיהיו מצביעים לש"ס ולכן טוב עשתה לבני כשלא נכנעה לסחטנות שלהם. לביבי כמובן אין ביצים, וכדי לקנות את השלטון הוא שיחד כרגיל את החרדים.

מדינה שלא שמה את החינוך בראש סדר עדיפויותיה היא מדינה ללא עתיד. מדינה שמעדיפה לתת כסף לאברכים מאשר לאנשים שעשו שירות מלא בצבא (מה יקרה אם המדינה תממן תואר ראשון לכל מי שהיה חייל בצבא 3 שנים למשל? או לדוגמא לחיילים קרביים?), מדינה שמקצצת בתקציב להשכלה גבוהה וגורמת לכך שהמוחות יברחו לחו"ל, מדינה שמערכת החינוך בה מרוסקת, ששיטת הלימוד מחנכת את התלמיד לבינוניות ובערות ולא לסקרנות ומחקר.

בצבא צריך לקצץ הכי הרבה, הגוף הכי בזבזני במדינה. אלפי קצינים ונגדים שרק מגרבצים כל היום - אפשר לשלוח הביתה ולתת לחיילים בסדיר לעשות את התפקיד תמורת משכורת צבאית (אתם יודעים כמה כסף זה יחסוך לצבא?), לבטל בכלל הרבה תקנים של קצינים ונגדים שאין בהם צורך בכלל. אין סיכוי אבל שהדברים האלה ישתנו.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

בסופו של דבר הכל מדובר בתרגיל. האוצר יענו עושה מו"מ עם התקשורת על גודל הקיצוצים.. אז מתחילים בקיצוצים נרחבים, ואז מתחילים לבטל גזרות וקיצוצים. כי אם הם היו מציגים באמת את הרעיון הראשוני גם היה בלאגן..

נו, אתם יודעים למה אני מתכוון. אבא שלי למען האמת אמר לי לפני חודשיים שזה מה שהולך להיות.

מסכים עם טל. קיצוץ בביטחון הוא הכרחי בכל הנוגע לכוח אדם של אנשי הקבע. אני חתום ר' לצורך העניין. ז"א שאני חייב לצבא שנה וחצי בגלל שעשיתי יג-יד, וארוויח סביב ה6,500 שקל. וזה לא שאני עולה בתפקיד או משהו, פשוט, נשאר אותו תפקיד בדיוק כמו שאני עכשיו, רק שאני מרוויח פי 15!!! :haha: . בגלל שאינני אוכל חינם, וגם כי אני חושב שאני אצליח יותר בתור אזרח מאשר בצבא, אני רוצה להשתחרר ולא להשאר קבע..
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אליעד, אמרתי לך מזמן שכדאי לך להשתחרר ולא להישאר בקבע , אתה לא תתחרט על כך!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

זה מה שאני רוצה..
אבל הבעיה היא שזה לא תלוי בי :(
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אם אתה לא יכול מבחינה חוקית להגיש בקשה ולהשתחרר, אז מקסימום במקרה "הגרוע", תסיים את מה שאתה חייב להם ותשתחרר. העיקר לא להישאר במערכת הבזבזנית וחסרת ההגיון הזאת.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

משרד הביטחון שם את עצמו במצב הכי נוח שיש בעולם.
מצד אחד, תמיד אפשר למצוא "אתגרים ביטחוניים" במדינת ישראל, תלושים ככל שיהיו. (דר"א, אם האיום האיראני הוא כ"כ מסוכן, למה לא מגדילים את התקציב של המשרד לאיומים אסטרטגיים?) הרי ברור שהאזרחים במדינה הזו אוכלים עם כפית כל הדלפה על כל "הערכה" של ראש אמ"ן/ראש המוסד/ראש 1, לא משנה ששמעון פרס, שר החוץ דאז, קבע ב-1994 שלאיראן תהיה תוך 3 שנים יכולת גרעינית. ולכן, "אסור לגעת בתקציב הביטחון" (ציטוט של אהוד ברק במהלך דיון על התקציב).

מצד שני, אם אני, כאזרח משלם מיסים, רוצה לדעת ממה מורכב תקציב הביטחון, בקווים הכי כלליים שלו - לא יכול. זה למעשה התקציב היחיד במדינה שאסור לראות אותו. מסיבות מובנות ברור, אבל גם ברור שזה נותן לגיטימציה לניהול בזבזני. וכן, טיל של 100,000 דולר שהורס קסאם של 100 ש"ח זה בזבזני.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3709735,00.html

עוד חוק מטומטם יוצא לדרך.
פשוט לא ייאמן, הפכנו להיות מדינה שחיה במין אובר פרוטקטיביות, כל דבר צריך חוק, כל דבר מסודר לפרטי פרטים, אומרים לך איך לחיות ואיפה, איך ללכת, אין לחצות כביש, איך לנשום. יאללה תנו קצת לחיות ותנו לאנשים להתמודד עם הטעויות שלהם. בסופו של דבר, חוקי דארווין ינקו את המטומטמים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אין ספק שהמדינה הולכת מדחי לדחי :puke:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:אין ספק שהמדינה הולכת מדחי לדחי :puke:
מדחי לדאחקה :cheers:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אני חושב שאיבדת את הזכות להשתמש במושג "המדינה" ;)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:
אני חושב שאיבדת את הזכות להשתמש במושג "המדינה" ;)
:haha: :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

אין קיצוץ במשרד הביטחון.. ואפשר לקצץ. כל כך הרבה אוכלי חינם יש בצבא. אין טעם..

ועוד רוצים להגדיל אותו..

רק, שלא ישאירו אותי קבע :(
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

זה לא כזה עניין פוליטי...
סמל אישי של משתמש
Adar Nahari
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי Adar Nahari »

yyzboy1928 כתב:מסכים עם טל. קיצוץ בביטחון הוא הכרחי בכל הנוגע לכוח אדם של אנשי הקבע. אני חתום ר' לצורך העניין. ז"א שאני חייב לצבא שנה וחצי בגלל שעשיתי יג-יד, וארוויח סביב ה6,500 שקל. וזה לא שאני עולה בתפקיד או משהו, פשוט, נשאר אותו תפקיד בדיוק כמו שאני עכשיו, רק שאני מרוויח פי 15!!! :haha: . בגלל שאינני אוכל חינם, וגם כי אני חושב שאני אצליח יותר בתור אזרח מאשר בצבא, אני רוצה להשתחרר ולא להשאר קבע..
איזו אצילות, איזו נדיבות, באמת כל הכבוד שאתה מוכן לוותר ככה על הקבע. מגיע לך צל"ש.
בתור אחת שמשרתת ביחידה שרובה חתמו ר' מחליא אותי לראות אנשים שהצבא השקיע בהם קורסים, השקיע בהם כסף השקיע בהם זמן, ובסופו של דבר הם עושים הכל כדי להשתחרר מהצד שלהם בעיסקה. יש המון אי צדק, המון בעיות, אנשים משובצים לא בהתאם וכד'. גם לי לא הכי כייף. אבל התחייבתי, ואני לא אלך לקב"ן עכשיו, ואני לא אעשה בעיות כדי לצאת, וביננו במצב היום, גם לא כל כך כדאי. ואתה מסתכל על הדברים בצורה שגויה, אמנם אתה עושה את אותו הדבר, אבל עכשיו יש לך כבר ניסיון ואחת הבעיות הגדולות של הצבא זו התחלופה של האנשים, ויש תפקידים שאין מה לעשות הצבא דורש שיחתמו וישארו יותר בשבילם. יכול מאוד להיות שהמצב אצלך שונה מסיבה זו או אחרת, אבל ע"פ מה שאתה מציג כאן לא כך הדבר. סתם עוד מקרה של סוציומטיות.
טל רודס כתב:מה אני שמח שאני לא צריך יותר לגור במדינה הזאת
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713106,00.html

אז חלאס עם הפוזה...
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

^

תגובה 10 מסכמת את זה יפה: אצלנו זה רגיל, לא סקנדל...
שלח תגובה