אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי Sentient 6 »

the man who stare at goats ממש מצחיק, אחלה סרט. יואן מקגרגור אומר לג'ורג' קלוני שהוא לא יודע מה זה ג'דיי ואני צועק על המסך שזה לא נכון כי הוא בעצם בן קנובי.

הדליפו לפני כמה שעות את halo legends, שמונה סרטוני אנימה מהאולפנים הגדולים, ת'כלס כמו על המשקל של האנימטריקס והאביר של גותהאם וממש מעניינים לכל מי ששקוע בעולם של היילו. כולם אלימים למדי (לא ברמת נינג'ה סקורל) ורובם די עצובים בהתאם לעולם שהם נמצאים בו.
ת'כלס אני חושב שהם עוד הוכחה שמדובר ביקום המד"ב הכי מעניין שיש היום ואם זו הייתה תקופה אחרת או שהוא היה מגיע דרך פורמט אחר הוא היה אפילו יותר גדול. כל מי שאוהב מד"ב ולא מכיר מפספס, לא צריכים להיות מכורים למשחק כדי ליהנות מהאנימה הזאת.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
ויקי לוי
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי ויקי לוי »

המסור 6
איכססססססססססססס :puke:
וכל כך צפוי מראש....
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אוקיי זה ממש לא סופי והצילומים מתחילים במאי אבל...

Transformers 3: The Rise for Revolution

זו השמועה החמה כרגע וזה שם מוזר. קצת מזכיר לי את המטריקס רבולושנס. מה שכן סגור זה שהסרט אמור להזכיר יותר את הראשון, סייברטרון תככב והקהל בפורומים אחיד בדעתם שהגיע הזמן להרוג את מיקיילה. הסרט השני דרך אגב מועמד לאיזה 7 פרסי הסרט הכי גרוע אז כל הכבוד למייגן פוקס שהרסה הכל. אומרים שיש תסריט מודלף, אני עוד לא מצאתי.

מצאתי את התסריט ואני באמצע וגי'זס פאקינג קרייסט אם זה אמיתי הסרט הזה הולך להיות אדיר ואפילו כוחות הרוע המשותפים של מייקל ביי ומייגן פוקס לא יוכלו לפגוע בו!!!
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

צפיתי ב-Halo Legends. היה נחמד ביותר.
אוף. עוד לא שיחקתי בהלו 2.

צפיתי גם ב-The Men Who Stare at Goats, ולא הבנתי שום דבר. הרגיש לי הכל מאוד מיותר.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

Sentient 6 כתב:אוקיי זה ממש לא סופי והצילומים מתחילים במאי אבל...

זו השמועה החמה כרגע וזה שם מוזר. קצת מזכיר לי את המטריקס רבולושנס. מה שכן סגור זה שהסרט אמור להזכיר יותר את הראשון, סייברטרון תככב והקהל בפורומים אחיד בדעתם שהגיע הזמן להרוג את מיקיילה. הסרט השני דרך אגב מועמד לאיזה 7 פרסי הסרט הכי גרוע אז כל הכבוד למייגן פוקס שהרסה הכל. אומרים שיש תסריט מודלף, אני עוד לא מצאתי.

מצאתי את התסריט ואני באמצע וגי'זס פאקינג קרייסט אם זה אמיתי הסרט הזה הולך להיות אדיר ואפילו כוחות הרוע המשותפים של מייקל ביי ומייגן פוקס לא יוכלו לפגוע בו!!!
נו באמת. מייגן פוקס הורסת הכל? יש לה את התפקיד הכי משני בסרט!
ולמי אכפת מהקהל בפורומים.... שיצעקו כמה שבא להם. בייחוד אם זה משהו שטותי.
ו.... הסרט הראשון לא היה על סייברטרון.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Greenburger כתב:

אוקיי אז פיסקתי בצורה לא ברורה אני יורד על ברכיי ומבקש תחנונים!!! בבקשה אדון נכבד אל תפגע בי!!! הכוונה שלי הייתה שהסרט יזכיר יותר את הראשון מבחינת העלילה שמניעה אותו ופחות את השני שהונע ע"י פיצוצים בואו נהיה כנים. אהבתי אותו מאוד אבל היה חסר שם עניין בתסריט.
קראתי את התסריט של החדש, הוא די מדהים ושאפתני בצורה חולנית ולדעתי תלת מימד כמו של אווטאר רק יעצים אותו אבל זה לא בתכנון כנראה. יש שם המון רובוטים שנשמעים מאוד מרשימים ונמצאים בדיוק במקום והמון דיאלוגים שלהם כמו שצריך, יש פחות בני אדם אבל רובם יהיו דמויות חדשות. מוג'ו הצי'וואווה לא יחזור וזה עצוב. מדפלאפ וסקידס לא יחזרו וזה לא עצוב בכלל.
יש המון אבל המון קריצות לסדרה המקורית ות'כלס התסריט הזה רענן וחצוף ולדעתי אם הם ישארו על הקו הזה ולא יכנעו להאסברו ולראשי האולפנים על כל השטויות של השיווק שלהם זה יהיה הסרט הכי טוב בסדרה עם סיום שפשוט יפוצץ לכם את המוח מכאן ועד הארץ התיכונה. אני מבטיח לכם שעד אמצע 2011 לאף אחד בעולם שלא קרה את התסריט לעומק לא יוכל בחיים שלו לנחש מה הוא הולך להביא. אהרון קרוגר יכניס כאן למעריצים פצצה אחת לפרצוף ואחרי שהם יקומו הם ישתינו במכנסיים מרוב שהם יאהבו את זה.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

עג'מי מועמד לאוסקר!!!!
בהצלחה!

עריכה:
והנה כל המועמדים!
http://www.imdb.com/features/rto/2010/oscars
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ilai fields #7 כתב:עג'מי מועמד לאוסקר!!!!
בהצלחה!

עריכה:
והנה כל המועמדים!
http://www.imdb.com/features/rto/2010/oscars
לאווטאר יש איזה 8-9 מועמדויות והוא יקח את כל מה שקשור לעריכה, סאונד ואפקטים אבל נראה לי שאחרי הטקסים האחרונים hurt locker יקח את הסרט הכי טוב. שניהם מעולים ומאוד אהבתי אותם אבל היתרון היחיד והכי גדול של the hurt locker על אווטאר הוא שאתה לא יודע מה הולך לקרות בהמשך כשבאווטאר אתה ת'כלס יודע לאיפה הסרט הולך. נראה לי שהוא יקח את הפרס המרכזי.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

Sentient 6 כתב:
Greenburger כתב:

אוקיי אז פיסקתי בצורה לא ברורה אני יורד על ברכיי ומבקש תחנונים!!! בבקשה אדון נכבד אל תפגע בי!!!
אוי באמת, אפשר לחשוב מה כבר אמרתי... אל תיסחף.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אוקיי אז פיסקתי בצורה לא ברורה אני יורד על ברכיי ומבקש תחנונים!!! בבקשה אדון נכבד אל תפגע בי!!!
אוי באמת, אפשר לחשוב מה כבר אמרתי... אל תיסחף.
man! i kid! :whistle:
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

צפיתי היום בסרט בשם The Man From Earth. מומלץ++.

http://www.imdb.com/title/tt0756683
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=njU5CsrYfKM[/youtube]

הטריילר עושה את הסרט קצת יותר מדי סנסנציוני. זה ממש לא כזה.
הייתה לסרט אווירה מרתקת. נורא אהבתי.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

^
אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי בחיים. המלצתי עליו בזמנו.
פשוט חובה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

הנה אחד שלא צריך לדעת על מה הוא בכלל כדי לדעת שהוא יהיה מעניין.

טראנס מאליק ליהק את אולגנה קירילנקו, כריסטיאן בייל, רייצ'ל מקאדמס וחוויאר בארדם להפקה הבאה שלו. אין עדיין שום פרט לגבי הסרט אבל בהתחשב בעובדה שמאליק הוא אחד הקולנוענים הכי מעניינים מאז שנות ה60 עושה את זה חתיכת אירוע. הבן אדם יצר בכמעט 50 שנים סה"כ 4 סרטים אבל ת'כלס הוא יצר את שביל הזעם, הקו האדום הדק והעולם החדש וזה חתיכת רזומה הוא במאי שפשוט יודע להעביר לצופה חוויה אינטנסיבית בלי בולשיט, שווה לחכות לזה.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

men who stare at goats
היו כמה קטעים שצחקתי בכל רם אבל סך הכל סרט די ריק מתוכן... לא ממש נבנה ולא ממש הולך לשום מקום.
יש סרטים שלוקחים את הבולשיט עד הסוף ויש סרטים שמתחילים כבולשיט והופכים לרציניים. הסרט הזה נתקע איפשהו באמצע.
יש כמה רגעי אחים כהן בסרט הזה ובאמת אני חושב שאולי הם היו מצליחים לעשות אותו יותר טוב אבל אני לא יודע.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

Sentient 6 כתב:הנה אחד שלא צריך לדעת על מה הוא בכלל כדי לדעת שהוא יהיה מעניין.

טראנס מאליק ליהק את אולגנה קירילנקו, כריסטיאן בייל, רייצ'ל מקאדמס וחוויאר בארדם להפקה הבאה שלו. אין עדיין שום פרט לגבי הסרט אבל בהתחשב בעובדה שמאליק הוא אחד הקולנוענים הכי מעניינים מאז שנות ה60 עושה את זה חתיכת אירוע. הבן אדם יצר בכמעט 50 שנים סה"כ 4 סרטים אבל ת'כלס הוא יצר את שביל הזעם, הקו האדום הדק והעולם החדש וזה חתיכת רזומה הוא במאי שפשוט יודע להעביר לצופה חוויה אינטנסיבית בלי בולשיט, שווה לחכות לזה.
לא חושב שאני מכיר אף לא סרט אחד מהרשימה הזו. מה שמות הסרטים באנגלית?
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

badlands עם מייקל שין וסיסי ספייסק בתור שני צעירים שיוצאים למסע של אלימות, סרט קלאסי חובה.
the thin red line - סרט ראשון שלו אחרי איזה 30 שנה בערך, קבוצה של חיילים שמנסה לכבוש גבעה בויאטנם, פשוט מחזה מדהים עם המון שחקנים מעולים, גרפי, עצוב ואמיתי בטירוף.
the new world - סוג של עיבוד רומנטי חופשי לסיפור של פוקהונטס וג'ון סמית למרות שהשם שלה לא נאמר במפורש. קולין פארל בהופעה הכי טובה שהוא אי פעם יתן.
יש גם סרט שלו מ78 עם ריצ'רד גיר בשם days of heaven על חבורה של עובדי כפיים שמגיעים לעזור לחוואי גוסס, עליו אפשר להתווכח אבל גם שווה לראות.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני בחרדת רובוטריקים!!!

יש שמועות שהתסריט שדלף הוא מזוייף אבל אני מסרב להאמין. דבר אחד שעומד לצידי הוא שג'יימס אייוורי, הבחור ששיחק את פיליפ האבא בנסיך המדליק מבל אייר אישר שהוא קיבל תפקיד דיבוב בסרט בתור silverbolt, רובוטריק שהופך למטוס קרב (כנראה F35) ויחד עם עוד 4 רובוטריקים הופך לsupirion, רובוט ענקי שאמור להיות גולת הכותרת של הסרט מבחינת אפקטים ויקרע לכמה שקרניקים את הצורה ביג טיים!!!

צילומים במאי אני מתחרפן!!!! אני צריך לפתוח אשכול שבו אני אוכל להתחרא חופשי בלי להפריע לשאר האנושות.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

Sentient 6 כתב: the thin red line - סרט ראשון שלו אחרי איזה 30 שנה בערך, קבוצה של חיילים שמנסה לכבוש גבעה בויאטנם, פשוט מחזה מדהים עם המון שחקנים מעולים, גרפי, עצוב ואמיתי בטירוף.
אחד ה- אם לא ה-.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

men who stare at goats
היו כמה קטעים שצחקתי בכל רם אבל סך הכל סרט די ריק מתוכן... לא ממש נבנה ולא ממש הולך לשום מקום.
מסכים ואישית די התאכזבתי גם בגלל רשימת השחקנים.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

צפיתי ב-The New World. תודה על זה.
מחר ב-The Thin Red Line
שלח תגובה