DivineComedy כתב:Looking for Eric
סרט בריטי מצויין של קן לואץ' עם אריק קנטונה (בין השאר) שנותן עצות לאוהד שלו שנקלע לצרות. נוגע ללב, מצחיק וחובה לאוהבי קאנטונה!
א. זה לא עובד ככה ויקי. זה פורום ולא סתם צ'אט פתוח. רוב הסיכויים שלא תקבלי תגובה בזמן אמת. בשביל זה נועדו 73 העמודים של האשכול. תתחילי לרפרף ותמצאי הרבה דברים שווים.
ב. The Man Who Stared at Goats.
קומדיה חמודה ומאוד הזוייה על עיתונאי חסר חיים שהולך לחפש איזה סיפור בעירק בעקבות ראיון עם יוצא צבא שמספר על יחידה סודית שבה נלחמים בכוחות על טבעיים.
זה לא יהיה כוס התה של כולם, אבל אני נהניתי.
אהה והסרט גם עונה על שאלה חשובה שלא היתה לה תשובה עד היום: איך זה יראה אם ישימו LSD באוכל של בסיס צבאי שלם....
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
כן
רק חבל שתינוק לא נושם דרך קנה הנשימה שלו בבטן אז אין טעם אם הוא חונק את עצמו... הבכי כאשר נולד זו הנשימה הראשונה (זה כואב כי הוא מנפח את הריאות בפעם הראשונה). הוא מקבל חמצן דרך חבל הטבור....
נו מילא... סרט מצויין השני טיפשי.
Sherlock Holmes , נהניתי בצעירותי מסדרת הספרים הידועה של ארתור קונאן-דויל וגם הסרט של גאי ריצ'י הוא די טוב. אני אוהב לראות סרטים שמראים את לונדון של פעם ולראות איך היא השתנתה. רוברט דאוני ג'וניור משחק היטב את שרלוק הולמס.
אבל עדיין לא מתחבר לי כל כך ששרלוק הולמס הפך לכזה מודרני . תסתכל על השחקן , ממש לא דמיינתי שככה יראה שרלוק הולמס . חשבתי שהוא יראה יותר כמו שרלוק הולמס מהציורים של רחוב סומסום או משהו כזה . קצת מבוגר עם סטייל של פעם . חבל שהמודרניזציה הורסת גם דברים שנראים הכי טוב כשהם ישנים .
סוף סוף ראיתי אוואטר!
סרט שללא ספק שווה ללכת לראות (אפילו אם זה לא בחינם במסגרת ערב חברה מהעבודה )
עשוי בצורה מעולה, התלת מימד אדיר לגמרי (למרות שהמשקפיים האלה די מגושמות)
וזה ממש מכניס אותך לתוך הסרט.
העלילה לא יותר מידי מתוחכמת אבל אותי זה השאיר עם כל מיני פרשנויות מעניינות בנוגע למסרים הסמויים (או לא) שמסתררים מאחורי התסריט, גורם לחשוב על כל מיני דברים מכל מיני כיוונים מעניינים.
בקיצור מי שעוד לא ראה שיילך