אשכול סרטים
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: אשכול סרטים
הטרילוגיות של מטריקס, שר הטבעות ומלחמת הכוכבים יצאו ב- 3D!!!
http://tommygunthebaby.blogspot.com/201 ... be_10.html

- Sentient 6
- דרימיסט-על
אחח ג'ורג' לוקאס אתה כבר לא מסוגל להפתיע אף אחד. עוד רימאסטר לטרילוגיה. זה עצבים כי מצד אחד אף אחד לא באמת צריך את זה אבל מצד כולנו נרוץ לקולנוע אם הוא יוציא מחדש את הטרילוגיה. אלוהים אדירים בן אדם אין לך מספיק כסף!?!?!?ilai fields #7 כתב:הטרילוגיות של מטריקס, שר הטבעות ומלחמת הכוכבים יצאו ב- 3D!!!
ד"א רק שתבינו כמה אווטאר הפך לאנשים את המוח (למרות שאווטאר עצמו הוא מדהים ומגיע לו איזה 8 אוסקרים לדעתי), jackass 3 יצא באוקטובר בתלת מימד. זה הרחיק לכת עד כדי כך שנוכל לראות את החור תחת של סטיבו בתלת מימד. יש.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
מה רע במלחמת הכוכבים ב-3D? נשמע דווקא מעולה. כנ״ל לגבי האחרים, חוץ מג׳קאס... לדעתי זה כבר סתם מיותר.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ראיתי Up in the Air סרט מקסים עם ג'ורג' קלוני (משחק מצוין בסרט הזה).
- Sentient 6
- דרימיסט-על
מה שספילברג ולוקאס עושים היום כבר הגיע למצב של אונס של הקלאסיקות. אני לא רוצה לראות את הטרילוגיה בתלת מימד, זה לא re-imagining כמו שהם רוצים לקרוא לזה, זה פשוט רצח, הם מספיק הוציאו 50 גירסאות של כל קלאסיקה שלהם עם עריכה מחדש ושיפורים דיגיטליים שלא עוזרים לאף אחד. הם דימיינו את זה בצורה מסויימת ובמקום להשאיר את הגדולה כמו שהיא הם החליטו לדרוך עליה עם המודרניזציה וזה פשוט לא עובד. לא היה צריך לדחוף את היידן כריסטיאנסן לסצנה האחרונה של שובו של הג'דיי ולא היה צריך להחליף את הרובים בET במכשירי קשר (מה זה לא היה סרט לכל המשפחה לפני זה??) ות'כלס לא היה צריך להוציא עוד סרט של אינדיאנה ג'ונס עם שאייה לבאף שנושף לו באוזן ומחכה לקחת ממנו את המושב הראשי. קוראים לזה אינדיאנה ג'ונס, לא מאט וויליאמס.YtseJam כתב:מה רע במלחמת הכוכבים ב-3D? נשמע דווקא מעולה. כנ״ל לגבי האחרים, חוץ מג׳קאס... לדעתי זה כבר סתם מיותר.
קלאסיקות אמיתיות שהקולנוע המודרני בנוי עליהן צריכות להישאר כמו שהן, איפה שהן ולא לשמש בתור תירוץ לקולנועים ומפיקים ומנהלי אולפנים עצלנים שאיבדו את היכולות שלהם לעשות עוד מיליארד.
תראה את ג'יימס קמרון אלוהים אדירים אחרי 5 נישואים כושלים וקריירה שהוא היה יכול להסתפק בה עדיין יש לו תשוקה והוא עדיין רוצה לשנות את העולם, עזוב אותך מאווטאר, הבן אדם הזה הוא יועץ מיוחד בנאס"א כשהוא לא מתעסק בקולנוע!! יש לו דמיון וכישרון שאף פעם לא יעלמו לו, הוא יוצר עולמות, המד"ב המודרני ובמיוחד המד"ב הצבאי בנוי בצורה כמעט מוחלטת על מה שהוא חזה בaliens. לוקאס לעומת זאת כבר washed up, הוא לא עושה כלום אמיתי, מדי פעם הוא מסתער מחדש על הטרילוגיה כאילו שהוא שבט של אנשי חול ופשוט הורס הכל. בפועל הוא לא ביים אף סרט באורך מלא כבר כמעט 30 שנה והוא פשוט בן אדם של FX, הוא היה ונשאר כזה.
להוציא מחדש את הטרילוגיה ב3D זו טעות, צריך לנעול את הגלגלים המקוריים של הסרטים האלו איפשהו שהוא לא יוכל לגעת בהם בחיים, אני רוצה לזכור אותם כמו שהוא חזה אותם בזמנו כמו שאני לא רוצה לראות את חלף עם הרוח בצבע. טעויות קורות זה בסדר, טים ברטון היה טעות עם באטמן 1 ו-2 אבל אחרי 4 סרטים מחורבנים הגיע בן אדם שתיקן את זה, זה בסדר גמור. לוקאס לא טעה בהתחלה, הוא יצר קלאסיקה קולנועית שאני גדלתי עליה ותמיד אסתכל עליה באור מושלם ובגלל זה לדעתי הוא לא צריך לגעת בה. יש דברים שפשוט חייבים להניח להם.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
מישהו פה ראה את הפרק עם לוקאס בסאות' פארק פעם אחת יותר מדי...

"The bigger the lie, the more they believe"
- Sentient 6
- דרימיסט-על
זה לא קשור אליהם, יש לי דעה משלי אז עזוב אותך מירידות כאלה זה סתם לא במקום. זה שנים של כעס לא רק אצלי אבל מה לעשות שעם הכעס הזה יש גם הערכה על מה שהוא כן נתן לעולם. אבל די, שיניח לזה. לא צריך את זה בתלת מימד, שיוציא מהדורה חדשה לאספנים פעם ב20, 50 שנה ויעזוב אותנו בשקט.Mars Volter כתב:מישהו פה ראה את הפרק עם לוקאס בסאות' פארק פעם אחת יותר מדי...
טוב אם כבר החלטות של עצלנים...
סוני/קולומביה החליטו שאחרי הספיידרמן הרביעי יצא עם הקאסט הקבוע וג'ון מלקוביץ' בתור אדריאן טומבס (הנשר, אם אתם מתעקשים) הם יעשו... reboot! כן, זה הדבר הכי מוצלח שהם הצליחו לחשוב עליו! החמישי (או שלא) יופק במקביל פלוס מינוס לרביעי שעכשיו מתעכב וזה יהיה צוות חדש לגמרי עם שחקנים ובמאי חדש אבל עם תסריט קיים של ג'יימס ואנדרבילט שצמח מההפקה של הרביעי. אז בכל מקרה הריבוט יחזיר את פיטר לתיכון אבל עם כוחות. ז"א:
*קאסט צעיר יותר, גוון סטייסי תשחק תפקיד חשוב בעלילה.
*הנבלים יהיו יותר ניו יורקיים ומאוד קרובים לפיטר אז או דוק אוק, או הלטאה או הenforcers שהם סוג של חבורת שכירי חרב מרובעים ומטורפים כאלה שספיידי ודרדוויל עושים מהם צחוק על בסיס קבוע. הקהל זועק כבר שנים לדוק קונורס אז כנראה שהלטאה.
*שובו של נורמן אוסבורן! בבקשה אלוהים אני יודע שאתה לא קיים אבל בבקשה תהרוג את וויליאם דפו כדי שיתרחק מזה...
לגבי במאי יש לדעתי שלושה אופציות, כולם מומחים בחרדות:
1) ניל בלומקאמפ - אחרי דיסטריקט 9 סביר להניח שיציעו לו שק עם 20 מיליון דולר והוא יסרב כדי להמשיך לעבוד תחת פיטר ג'קסון.
2) ג'ייסון רייטמן - הוא מבין בחרדות נעורים וכנראה במאי הארטהאוס הכי חזק כרגע. בטח יביא את מייקל סרה איתו לתפקיד הראשי. מוזר אבל סביר לדעתי.
3) טרנטינו - זה פשוט כיף לדחוף את השם שלו לכל ספקולציה אפשרית. זה לא יקרה אבל מצחיק לחשוב על ספיידי מחסל את האויבים שלו עם קלצ'ניקובים. זהו.
- Greenburger
- דרימיסט-על
איפה היידן כריסטינאסן מופיע בשובו של הג'דיי?? באיזו גרסה של הסרט???
ולרדת על באטמן של טים ברטון זה כבר מוגזם. על השניים האחרים זה בסדר (אם כי השלישי היה בסדר, הרביעי היה זוועה), אבל הראשונים של ברטון היו מצויינים!
וטוב מאוד לשמוע שיהיה ספיידרמן 4
אבל עצוב מאוד שהם עושים ריבוט.... ממש כמו בקומיקס.
ולרדת על באטמן של טים ברטון זה כבר מוגזם. על השניים האחרים זה בסדר (אם כי השלישי היה בסדר, הרביעי היה זוועה), אבל הראשונים של ברטון היו מצויינים!

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
בכל הגירסאות שיצאו אחרי נקמת הסית' (יש לי את זה על המדף)Greenburger כתב:איפה היידן כריסטינאסן מופיע בשובו של הג'דיי?? באיזו גרסה של הסרט???
בסוף של החגיגה על אנדור יש קטע שלוק מסתכל הצידה והוא רואה את יודה, קנובי ואבא שלו מסתכלים עליו כי הם כמובן כולם עכשים עם הכוח, אתה יודע. לוקאס חשב שזה יהיה מגניב אם הקהל יראה את ויידר כמו שהוא רצה שיזכרו אותו, צעיר ועדיין מחזיק בכל הגפיים שלו אז הוא החליף בעריכה הדיגיטלית את השחקן המקורי באוסטרלי המעאפן ההוא. בקיצור זה אחד הנקודות שיותר נוטרים ללוקאס טינה עליהן וזה היה מיותר, הוא שינה את הסרט. צעד גרוע, אני רואה את הסוף של הסרט ופשוט מרגיש שזה לא רציני.
אולי שספילברג יחזור בהזדמנות לטוראי ריאן וישנה אותו ככה שהדמות של טום הנקס לא תמות ואז הוא ישחק סקוואש בבית אבות עם הדמות של מאט דיימון וגירסה מבוגרת של בן אפלק אתה מבין אותי?! לא משנים קלאסיקות.
אממ טים ברטון מסריח ברמות, הוא תופס מעצמו איזה קולנוע אקצנטרי אבל הוא סתם עוד גרפיקאי מנופח מעצמו שחי מבנות 12. אתה בטח מכיר את זה אבל הוא התכסח עם קווין סמית' פעם וברטון אמר שהוא בחיים לא קרא ספר קומיקס וסמית' אמר לו שהוא יודע כי הוא ראה את באטמן שלו.
אתה מבין? מי לעזאזל שם בן אדם שלא קרא בחיים שלו קומיקס על שני סרטים של אחד מהדמויות הכי חשובות שיש? זה כמו לתת לקדישמן לבנות את מגדל אייפל!!! הוא יבנה אותה בצורת כבשה!!! באטמן 1 ו2 הם פשוט הסיבה ש3 ו4 היו כל כך מזעזעים, הם קבעו את הטון שאיפשר לשומאכר להפוך אותם לכל כך קאמפיים. 4 סרטים שהם לחלוטין פשוט ביצוע מחדש של סצנות של אדם ווסט ןערמה של בדיחות גייז.
מדהים שהיה צריך 20 שנה כדי שיבוא קולנוען אחד שמבין מהחיים שלו ויקח את ההגה על הדמות הזאת. מבחינתי העיבוד הקולנועי הראשון של באטמן הגיע רק ב2005, אין טעם להסתכל אחורה.
לגבי ספיידרמן שני הסרטים הראשונים היו מעולים ונהניתי מהשלישי אבל אני לא חושב שבהפקה שם הייתה אי פעם תשוקה לדמות ולמה שהיא מביאה איתה למסך. תראה איך עובדים בחברה הפרטית של מארוול עם איירון מן, האלק, ת'ור וקפטן אמריקה, זה חבורה של אנשים שפשוט רוצים לגרום לזה להיות הכי מדהים והכי משכנע שאפשר בשביל הקהל. וויתורים וחוסר נאמנות זו לא אפשרות מבחינתם ואני חושב שהגיע הזמן שהזיכיון על ספיידרמן יעבור לידיים שלהם כדי שיעשו איתו משהו אמיתי יותר. הבעיה היא לא סם ריימי אלא לורה זיסקין המפיקה שדוחפת ודוחפת ות'כלס הוציאה מהסרטים את האיכויות שהיו יכולות להיות שם ובנוסף יש לך את אבי ארד שהמוח שלו הוחלף במכונה שסופרת שטרות אז אין איזון של אנשים כמו זאק פן וקווין פ'ייג שיכוונו את ההפקה למקום טוב. לדעתי ספיידרמן בסופו של דבר מרגיש מפוספס.
מארול ת'כלס צריכים להוציא את הכסף שדיסני שילמו להם כדי להחזיר הביתה את ספיידי, אקס מן והפנטסטיק פור, בלי לחכות עוד איזה עשור שהזכויות יעברו בחזרה אליהם. אלה זיכיונות שקצת בושה שהם מסתובבים בידיים לא נכונות.
אני מסכים איתך לגבי הריבוט, בסופו של דבר איתחול עם צוות אחר זה דבר טוב, זה דם חדש ובסיס חדש עם פחות לחץ. אוליטימייטס הביאו איתם הרבה דברים טובים והרבה משם נכנסים להמון סרטים.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
1. זה לא היה ירידה, סתם זה פשוט הזכיר לי את הפרק...
2. טים ברטון (ואני ממש לא חובב שלו), הוא אולי לא קולנוען גדול, אבל אין סרט שמשלב אנימציה/דמויות בדיוניות למבוגרים מאז ברטון שלא מושפע ממנו. אפשר לראות את זה בבירור על דל טורו (הל-בוי, המבוך של פאן וכמובן שאוטוטו ההוביט), ואפילו החייזרים בדיסטריקט נראים כאילו הוציאו אותם מ-Nightmare Before. אז במובן הזה הוא ראוי למלוא ההערכה. וגם המספריים של אדוארד.
3. אתה מסתכל על האדפטציות של קומיקס לקולנוע בפריזמה קצת צרה, not that there's anything wrong with that, אבל צריך להבין שהיום אולפנים לוקחים את השלד של הקומיקס, לא אשכרה תבניות ותובנות ממנו. ודעתך בהחלט מובנת, כמישהו שיש לו מטען רציני כשהוא בא לראות סרט על דמות מוכרת, אבל זה לא רלוונטי ברגע ששמת את ה-35 שקל שלך על השולחן ונכנסת - מכאן אתה רואה סרט שכמו שכתוב לך "מבוסס על הדמות של מארוול/DC/הסברו" וכו'. צר לי על הניגוח, אבל אני פשוט לא יכול שלא להיזכר בהתבכיינויות מפה ועד אייזנגרד של חולי טולקין על איך ג'קסון הרס את הסרט רק בגלל שלגולס עושה boarding על המגן שלו. חלאס חברים, לא מוציאים סרטים יותר כדי לעשות כבוד למעריצים הותיקים, באים כדי להכניס מעריצים חדשים דרך צורת מדיה יותר פופלארית, וככזאת, היא לא יכולה להיות בידיוק כמו המקור שלה. מי שרוצה, שייקנה את הזכויות ויעשה 19 שעות סרט על שר הטבעות, כולל כל ההתייחסויות והמפות + לימוד כל הצופים את השפה של האלפים.
2. טים ברטון (ואני ממש לא חובב שלו), הוא אולי לא קולנוען גדול, אבל אין סרט שמשלב אנימציה/דמויות בדיוניות למבוגרים מאז ברטון שלא מושפע ממנו. אפשר לראות את זה בבירור על דל טורו (הל-בוי, המבוך של פאן וכמובן שאוטוטו ההוביט), ואפילו החייזרים בדיסטריקט נראים כאילו הוציאו אותם מ-Nightmare Before. אז במובן הזה הוא ראוי למלוא ההערכה. וגם המספריים של אדוארד.
3. אתה מסתכל על האדפטציות של קומיקס לקולנוע בפריזמה קצת צרה, not that there's anything wrong with that, אבל צריך להבין שהיום אולפנים לוקחים את השלד של הקומיקס, לא אשכרה תבניות ותובנות ממנו. ודעתך בהחלט מובנת, כמישהו שיש לו מטען רציני כשהוא בא לראות סרט על דמות מוכרת, אבל זה לא רלוונטי ברגע ששמת את ה-35 שקל שלך על השולחן ונכנסת - מכאן אתה רואה סרט שכמו שכתוב לך "מבוסס על הדמות של מארוול/DC/הסברו" וכו'. צר לי על הניגוח, אבל אני פשוט לא יכול שלא להיזכר בהתבכיינויות מפה ועד אייזנגרד של חולי טולקין על איך ג'קסון הרס את הסרט רק בגלל שלגולס עושה boarding על המגן שלו. חלאס חברים, לא מוציאים סרטים יותר כדי לעשות כבוד למעריצים הותיקים, באים כדי להכניס מעריצים חדשים דרך צורת מדיה יותר פופלארית, וככזאת, היא לא יכולה להיות בידיוק כמו המקור שלה. מי שרוצה, שייקנה את הזכויות ויעשה 19 שעות סרט על שר הטבעות, כולל כל ההתייחסויות והמפות + לימוד כל הצופים את השפה של האלפים.

"The bigger the lie, the more they believe"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אם להשתמש במונחים של מתן, ספיידרמן 3 היה מסריח ברמות (אחרי 1 ו2 די מהנים), דווקא ממך מתן לא ציפיתי להינות מסרט כל כך קלישאתי ורדוד.
אף פעם לא הייתי חובב באטמן או טים ברטון בפרט אבל באטמן 1 היה טוב. הבאים אחריו היו בעיניי ממש גרועים, עד Batman Begins שהיה הכי טוב בסדרה כולל האביר האפל שהיה טוב +.
אם כבר אדפטציות של קומיקס אז Watchmen היה הכי טוב. לא בגלל הקשר שלו לקומיקס, אלא פשוט בגלל שהסרט היה ממש ממש מוצלח.
אף פעם לא הייתי חובב באטמן או טים ברטון בפרט אבל באטמן 1 היה טוב. הבאים אחריו היו בעיניי ממש גרועים, עד Batman Begins שהיה הכי טוב בסדרה כולל האביר האפל שהיה טוב +.
אם כבר אדפטציות של קומיקס אז Watchmen היה הכי טוב. לא בגלל הקשר שלו לקומיקס, אלא פשוט בגלל שהסרט היה ממש ממש מוצלח.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Brothers , דרמה עם נטלי פורטמן, טובי מקגוייר וג'ייק גילנהול. גילנהול מגלם את אחיו הצעיר והסורר של טובי מגוויר (שנהרג באפגניסטן בעת משימה צבאית), ונכנס לעזור לאשתו וילדיו.
- Greenburger
- דרימיסט-על
Sentient 6 כתב:בכל הגירסאות שיצאו אחרי נקמת הסית' (יש לי את זה על המדף)Greenburger כתב:איפה היידן כריסטינאסן מופיע בשובו של הג'דיי?? באיזו גרסה של הסרט???
בסוף של החגיגה על אנדור יש קטע שלוק מסתכל הצידה והוא רואה את יודה, קנובי ואבא שלו מסתכלים עליו כי הם כמובן כולם עכשים עם הכוח, אתה יודע. לוקאס חשב שזה יהיה מגניב אם הקהל יראה את ויידר כמו שהוא רצה שיזכרו אותו, צעיר ועדיין מחזיק בכל הגפיים שלו אז הוא החליף בעריכה הדיגיטלית את השחקן המקורי באוסטרלי המעאפן ההוא.
אה נכון, אני זוכר משהו כזה.... אני רק לא זוכר אם זה בגרסה שלי או לא. יש לי את האוסף של הטרילוגיה שיצא במארז אחד על DVD.
ספיידרמן 1+2 אכן היו מעולים, ו- 3 אכן היה פחות טוב, אבל לא הייתי נסחף עד כדי גרוע ברמות.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
1. מוריד בפנייך את הכובעMars Volter כתב:1. זה לא היה ירידה, סתם זה פשוט הזכיר לי את הפרק...
2. אי אפשר להתעלם מהתרומה של אנשים כמו ברטוו וזליג לפופולריות של אנימציה ומקאבריות בקולנוע של ה20 שנים האחרונות אבל בסופו של דבר הוא לא קולנוען מוצלח לדעתי. יש לו נישה, אני לא חושב שהוא באמת יודע לספר סיפור ואני לא אגזים ואגיד שזו אותו העניין כמו עם מייקל ביי אבל הוא מסתמך על השטיקים שלו כדי להעביר פואנטה, אני לא מתחבר אליהם.
3. אין שום ערובה שפיטר ג'קסון לא יחזור עוד 20 שנה וישנה דברים, אפשר רק לקוות. לי אישית לא הפריע הקטע ההוא כי אני לא פנאט של שר הטבעות ולא היה לי מטען שם אבל ברגע שהעיבוד של venom היה לא נאמן למשל והוא היה מאוד מאוד לא נאמן ולדעתי מאוד עצלני וזה ברור לכולם שהמפיקים הפילו אותו בכוח על סם ריימי בגלל הפופולריות שלו הרימו קול ודאגו שזה לא יקרה שוב ועובדה שחייבים להקשיב לקהל שמגיב בפורומים ופשוט לא יאמין בך ולא ילך לראות עוד סרט שלך אם אתה תתעלל בדמויות שהוא אוהב. הייתי מעדיף שיחכו למשל עם וונום ויכניסו אותו בפעם אחרת עם כמה שרציתי לראות אותו על המסך מאז שהייתי ילד קטן, כל הביצוע היה דחוק ולא מרגיש אמיתי ובגלל זה אני כבר לא ממש מתלהב מהספין אוף שמדברים עליו כבר שנים. בהתחלה אהבתי מאוד את ספיידרמן 3 אבל ברטרוספקטיבה איבדתי חלק מההערכה שלי כלפי הסרט כי לצערי זה לא סרט כזה טוב, חורים בעלילה, סצינות ריקודים לא קשורות לכלום, זה לא היה באמת סרט של ספיידרמן. ספיידרמן 4 מתעכב עכשיו שוב והתסריט שלו התגלגל בין עשרה כותבים בערך כבר שנתיים מהסיבה שהשלישי לא ריצה באמת את הקהל וריימי מודע לזה ואם השלישי היה מוציא מהקהל תגובה כמו השניים שלפניו אז הרביעי כבר היה אחרי צילומים על שולחן העריכה ולא בלימבו ואף אחד לא היה דואג. זה עובדתי שברגע שהקהל לא מרוצה המפיקים נכנסים לחררה שהכיס שלהם יפגע ועושים בהתאם, זה לגיטימי, זה מנווט וזה לא פוגע בהפקה אלא רק תורם לה, דעה נוספת זה דבר שהוא בסדר גמור, לא חייבים להקשיב לה. אני כן חושב שהיום יותר מתמיד יש קבוצה של אנשים בהווליוד שהם מאוד נלהבים לגבי מה שיש להם כי יש לך למשל את ריאן ריינולדס שכבר שנים דוחף לגבי deadpool והוא הרג כל מי שהיה בדרך שלו עד שהוא קיבל את התפקיד בוולברין והוא אישית דאג שהספין אוף יכנס להפקה ויזוז. זו תשוקה ואהבה למה שאתה עושה, הוא עשה הייפ והזיז דברים מתוך אהבה לדמות אדירה שממש לא תביא 300 מיליון בקולנוע (אלוהים אדירים הוא אפילו שיחק את הדמות של חניבעל קינג בבלייד טרילוגי כאילו שהיא דדפול) הוא מעריץ והוא פשוט רוצה לראות את זה קורה וכמו שהוא גורם לדברים לקרות אני חושב שאפשר להסתכל על הקהל של מסע בין כוכבים שלא צריך לקנות זיכיון במיליארד דולר אלא גם אחרי שהסדרה נגמרה הם מצלמים בהפקה זולה מאוד עם כל גרוש שחוק שיש להם והקהילה הממש אדוקה ניזונה מהדברים האלו, זה הכי אמיתי שיש בשבילם והם מרוצים מזה גם אם זה לא הסדרות המקוריות.
תדפוק משהו שלאנשים אכפת ממנו והקהל יגיב בהתאם. קומיקסים זה לא דימדומים שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה עם זה העיקר שאנשים יפים יתמזמזו כי הקהל שלך הוא בנות 13, זה מדיה שכבר עשרות שנים נתמכת ע"י קהל הארד קור בלבד וזה קהל גדול אבל בן אדם שלא מתעניין באמת לא יקרא איירון מן. זה לא כמו אמא שלי שתקנה ספר כי היא שמעה שהוא נחמד, היא לא תקרא את שר הטבעות כי הסרטים היו ממש טובים, יש דברים שפשוט לא נועדו לקהל שלא באמת אכפת לו ואני יודע שזה הילד הקטן שבתוכי שכועס ויוצא החוצה אבל יש דברים שעדיף להשאיר אותם ככה. אותו דבר סרטים, בן אדם שאיבד את התשוקה שלו ומבחינתו הפקטור הוא כספי לא ילך לקולנוע על בסיס קבוע ואם ככה אז הוא בטח שלא צריך להפיק סרט אם שפר מזלו והוא במקרה עובד באולפן. כן הוליווד גם חיה משכירי חרב שעושים סרטים בזויים שמגלגלים הרבה כסף, זה נכון אבל שהם ישארו בצד אחד של המפה ובצד השני יעבדו אנשים שאכפת להם, ששתי הקבוצות האלו לא יתערבבו והקהל כבר יעשה את שלו.
אממ כנראה שלא הצלחתי ד"א לקרוא בין השורות כמו שצריך אבל לא יופקו שני סרטים במקביל. 4 מבוטל, במקום זה הם יאתחלו, כנראה יקרא the amazing spiderman
נערך לאחרונה על ידי Sentient 6 ב ג' ינואר 12, 2010 1:51 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Greenburger
- דרימיסט-על

טוב כל עוד זה יהיה תחת בימויו של ראימי, ואם יהיו סרטי המשך לזה אז יעשו את וונום טוב, אין לי בעיה.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Up In the Air
הסרט הזה התחיל כל כך טוב! חצי ראשון של משחק מעולה, דיאלוגים לכאורה פשוטים אבל מתוחכמים ואנושיים וסיפור מעניין. ומשם הסרט לבש מצנח והביא נפילה חופשית לכאיולו קומדיה רומנטית צפוייה עד בחילה. אין אספקט אחד בסרט הזה שלא נפל בחצי השני שלו. כל כך חבל! אוף, מעצבן.
הסרט הזה התחיל כל כך טוב! חצי ראשון של משחק מעולה, דיאלוגים לכאורה פשוטים אבל מתוחכמים ואנושיים וסיפור מעניין. ומשם הסרט לבש מצנח והביא נפילה חופשית לכאיולו קומדיה רומנטית צפוייה עד בחילה. אין אספקט אחד בסרט הזה שלא נפל בחצי השני שלו. כל כך חבל! אוף, מעצבן.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ראיתי את The Men Who Stare at Goats , די התאכזבתי, ציפיתי ליותר מסרט עם שחקנים כאלה (קלוני, ספייסי, ברידג'ס).
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
The Time Traveler's Wife
סרט נחמד, לעיתים מייגע. אני אוהב את השילוב של סגנונות, במקרה הזה דרמה רומנטית עם על טבעי.
סרט נחמד, לעיתים מייגע. אני אוהב את השילוב של סגנונות, במקרה הזה דרמה רומנטית עם על טבעי.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אתם מכירים את הסיום האלטרנטיבי הזה של אפקט הפרפר?
זה הסיום המושלם.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OqKWxAmOLaM[/youtube]
זה הסיום המושלם.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OqKWxAmOLaM[/youtube]