אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי Sentient 6 »

קתרין ביגלו במאית טובה וכל הסגנון הזה של הצילום וההחדרה של הצופה ישר לשדה הקרב, שמושפע מהעבודה של ג'יימס קמרון ורידלי סקוט הולך חזק עכשיו עם במאים כמו ניל בלומקאמפ שעשה עבודה מדהימה וריאליסטית בטירוף עם district 9

בלומקאמפ הוא עדיין הבן אדם הכי טוב לביים את הסרט של Halo כשזה יקרה וזה יהיה הדבר הכי מדהים אי פעם, במיוחד אחרי אווטאר שהביא עולם שהצופה יכול באמת לשקוע בו, הסרט הזה הולך לשנות את כל החוקים במד"ב של ה15 שנים הקרובות.

סרטון פרסומי למשחק האחרון של היילו, מושקע וריאליסטי בטירוף, סתם להתרשם.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XRMUYpH7bQk[/youtube]
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

יש גם את זה. מגניב.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BKGhoJ1mgQY[/youtube]
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אהבתי את The Hurt Locker. תודה לממליץ.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

YtseJam כתב:יש גם את זה. מגניב.
זה ניל בלומקאמפ וWETA של פיטר ג'קסון.
זה נאמן לחלוטין לכל הפרטים הקטנים ומתחבר לעלילה של המשחק השלישי וזה פשוט דוגמא כל כך גסה לאיך שג'יימס קמרון שינה את המד"ב עם שובו של הנוסע השמיני ושליחות קטלנית, פשוט זורק אותך יחד עם הנחתים, סוג של משחק כזה הלוך וחזור בין אחים לנשק לבין העבודה של מייקל ג'יי סטרזינסקי. זה הגדולה של במאי הארטאוס שהיום עושים מד"ב, הם נחושים לקחת אותך איתם למסע של החיים שלך ויש להם את כל הכלים והם לא צריכים 250 מיליון דולר בשביל זה וזה ניצחון גדול על חברה כמו מייקל ביי. רובוטריקים לא נחשב, סרטים אדירים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ראיתי את Adam , סרט על מערכת יחסים שמתפתחת בין בת' (רוס ביירן שמשחקת את הלן פארסונס ב- Damages) לבין אדם, בחור שלוקה בתסמונת אספרגר (סוג של אוטיזם). סרט מעניין.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Armored , סרט עם סוללת כוכבים כמו לורנס פישבורן, מאט דילון, ז'אן רנו, אמוראי נולסקו (סוקרה בנמלטים) ומיילו ונטימיליה (פיטר פטרלי בגיבורים). עלילה צפויה מדי ובסה"כ סרט מאכזב.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

טל רודס כתב:Armored , סרט עם סוללת כוכבים כמו לורנס פישבורן, מאט דילון, ז'אן רנו, אמוראי נולסקו (סוקרה בנמלטים) ומיילו ונטימיליה (פיטר פטרלי בגיבורים). עלילה צפויה מדי ובסה"כ סרט מאכזב.
הבמאי הזה עובד עכשיו על החלק הבא של הטורף תחת ההשגחה של רוברט רודריגז אז לא חדשות טובות ממש.

נולסקו מצחיק, הוא היה סטריאוטיפ החייל הלטיני ברובוטריקים הראשון. נכנס להיסטוריה שם.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הבמאי הזה עובד עכשיו על החלק הבא של הטורף תחת ההשגחה של רוברט רודריגז אז לא חדשות טובות ממש.
הסרט הראשון של הטורף, פשוט סרט ענק!
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

טוב חלש לאחרונה אז כמה עידכוני קולנוע.

*נשארו 7 סרטים במירוץ לפרס על האפקטים המיוחדים באוסקר... אווטאר, רובוטריקים 2, הארי פוטר 89, טרמינייטור 4, דיסטריקט ניין, סטאר טראק, 2012. התוצאה די ברורה כבר.

*cowboys and aliens שיאחד את רוברט דאוני ג'וניור עם ג'ון פברו יתחיל לצלם כנראה ביולי, כנראה בתלת מימד בסגנון של אווטאר. העלילה שמה חבורה של אינדיאנים ובוקרים מול חבורה של חייזרים שהגיעו לשעבד את האנושות. אקשן טוב, בסגנון של the outer limits רק ב150 מיליון דולר.

*סם מנדז (אמריקן ביוטי) יביים את הבונד הבא, השלישי עם דניאל קרייג, הכותב של פרוסט/ניקסון בעסק. בונד יסרוג סוודרים בצבעים יפים ויעשה אהבה עם קייט ווינסלט.

*ההוביט של גיירמו דל טורו מכוון להתחלת צילומים ביולי אבל MGM בבעיה כספית ולא ברור אם יתנו לסרט אור ירוק עד אז. הוגו ווייבינג, קייט בלאנשט, אנדי סירקיס ואיאן מקלן חתומים, אין עדיין בילבו.

*למי שאוהב אימה ומרטשים הנה משו טוב. הסצנה הכי ברוטלית אי פעם. אל תכנסו אם אתם יש לכם לב רך כי אתם תרוצו להקיא אחרי זה. ברצינות, זה ממש דוחה ופוגע אבל ממש, זה חולני!!! יש מצב שאני חוטף בראש מעידן כאן אבל בסדר. תהנו.

http://www.shocktillyoudrop.com/news/to ... p?id=13535
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הסרט האחרון של ג'יימס בונד היה ממש מאכזב וגרוע, איבד את כל הייחוד של ג'יימס בונד וסתם הפך לסרט אקשן עם יותר מדי דם והרוגים. נראה איך יהיה החדש בבימויו של סם מנדז.

ראיתי את Transformers 2 לפני יומיים, יופי של אפקטים ויופי של מייגן פוקס ;-)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha:

יש לי את טראנספורמרס 2 על DVD... אני לא מבין למה עדין לא ראיתי אותו... :shrug:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

אסף , בהחלט חולני ביותר . לאן הגענו ! :D
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אסף? הו דה פאק יש אסף? :haha:

סרטים כאלה שמגשימים פנטזיות סוטות של הבמאי/תסריטאי, דוחות אותי לא בגלל הסצנות האלה, אלא בגלל מה שעומד מאחוריהן.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ברצינות, אם בסוף יצא לפועל העיבוד של ספילברג לghost in the shell זה יהיה הדבר הכי אדיר אי פעם. למרות שבריל בטח יתעצבן.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

The Invention of Lying
סרט ממש חמוד, החלק של הסאטירה על דת עובד ממש טוב ורק מראה עד כמה אנחנו בעולם הזה חיים באשלייה ואנחנו לא מעריכים את הדברים הנכונים.
הקטע שהוא יוצא עם זוג קופסאות הפיצה הרג אותי מצחוק :haha:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

אסף זה סנטיינט 6 . מישהו כאן ראה Ruins ? כשמספרים את זה זה נשמע כמו סרט אימה טיפוסי , עם 4 חבר'ה שיוצאים לטיול בדרום אמריקה ומסתבכים כשהם מגיעים לאתר תיירות של בני שבט המאיה . הם מגיעים לסוג של זיגורט (כמו פירמידה קטנה שהיו מקריבים עליה בני אדם) . בדיוק כשהם מגיעים כמה מכסיקנים מאיימים עליהם , יש חוסר תקשורת כשהם לא מבינים את השפה שלהם ולא מבינים על מה כל המהומה , אז הם עולים על הפירמידה , וכל הזמן נמצאים תחת השגחה .יותר מזה אני לא מגלה כי אני לא רוצה להרוס :zipped: . לסיכום סרט נחמד סה"כ .
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Ozerivarium כתב:אסף זה סנטיינט 6 . מישהו כאן ראה Ruins ? כשמספרים את זה זה נשמע כמו סרט אימה טיפוסי , עם 4 חבר'ה שיוצאים לטיול בדרום אמריקה ומסתבכים כשהם מגיעים לאתר תיירות של בני שבט המאיה . הם מגיעים לסוג של זיגורט (כמו פירמידה קטנה שהיו מקריבים עליה בני אדם) . בדיוק כשהם מגיעים כמה מכסיקנים מאיימים עליהם , יש חוסר תקשורת כשהם לא מבינים את השפה שלהם ולא מבינים על מה כל המהומה , אז הם עולים על הפירמידה , וכל הזמן נמצאים תחת השגחה .יותר מזה אני לא מגלה כי אני לא רוצה להרוס :zipped: . לסיכום סרט נחמד סה"כ .
אני לא אסף. יש לי חבר שקוראים לו אסף אבל בכל מקרה... שנים חלמנו על הרגע הזה!!! כבני אדם שאפנו, קיווינו, דאגנו והיום הזה מתקרב סוף סוף. כן חברים, אני מציג בפניכם את הטריילר המלא הראשון של העיבוד הקולנועי לסדרת הקאלט הגברית והמתפוצצת מכולם שאיך שהוא אף אחד לא נפצע בה באמת למרות שכולם חטפו שם מכות רצח וירו עליהם, הסדרה שבה חבורה של לוחמי יחידת עילית נשלחו לכלא על פשע שהם לא ביצעו ולאחר מכן ברחו וכיום הם חיים במחתרת כשכירים טוב די מספיק עזבו אתכם הנה הטריילר לA TEAM!!!

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=62189
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

סנטיינט 6 הוא זברה. או בשמו, מתן.

אני חושב שצפיתי ב-Ruins... אם הזכרון שלי לא מטעה אותי, היה נחמד. :)
לגבי A-Team, אני מעדיף לא להגיב כרגע. נחכה לסרט.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

A-TEAM זה בהחלט סרט שארצה לראות, אני מבין אלה שגדלו וזכו לראות את הסדרה האגדית הזאת. זה לא יהיה אותו דבר בלי השחקנים המקוריים אבל ניתן לזה צ'אנס כשזה יגיע.

ראיתי את It's Complicated , קומדיה רומנטית חמודה עם אלק בולדווין, סטיב מרטין ומריל סטריפ.
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

כן אני יודע שזה פאקינג חור מטורף בהשכלה: אתמול צפיתי ב magnolia ופשוט כל מילה מיותרת.

אדיר!
תמונה
שלח תגובה