אשכול הבנים\בנות הגדול!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!

שליחה על ידי Greenburger »

נו, הרבה אנשים מוצאים מישהו בצבא...

מזל טוב ג'יימי :)
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

שלא תבלבלו.. לא שאני יצאתי לאבט"ש, המתקן שלי הוא בסיס אבטשים של חושן.. אז, מפה לשם וכו'..

יש לי לא מעט סיפורים של בנות אבטש פה ושם..

אספר לכם למה אני מחר ברגילה..

1. אחת בשם אוקסנה שרצתה לצאת איתי... אז זרמתי איתה על איזו יציאה.. עד שהגיע הרגע שבו שמתי עליה את ידי לאות הבעת חיבה.. ואז היא הוציאה משפט מהפה "אליעד, נראה לי אנחנו מתקדמים מהר מידיי"... שיהיה לה לבריאות.. הפסיקה לצאת, לבריאות :)..
2. מקרה שבגללו אני קורה לריתוק שלי "שיקום".. אני מעוניין לספר את כל הסיפור כאן, מלא עיניין, בידור ודברים שהתבהרו אתמול..

הכל מתיחל בעיראקית ירושלמית שעשתה אצלי אבט"ש.. כמנהג שאני עושה לעצמי לכל אבטשניקית, אני עובר איתם על מצבי כוננות, נהלים וכו', נותן להן תחושה שלא יחשבו שאבטש זה משו אסון(90% מהאבטש זה בנות), וסתם נחמד ומכיר אותם ומדבר איתם על כל מה שהן רוצות.. אחת מהן הייתה בחורה בשם ריקי.. שזה די הקסים אותה כל הדאגה שלי אליה.. והיא החליטה להתאהב בי קשות.. מדובר בבחורה די מכוערת עד מאוד מכוערת.. ממש כאילו..
יום לפני שהלכתי הביתה ביום האחרון שלה לאבטש, היא לקחה לי את הפלאפון ורשמה שם את המספר שלה.. על הדרך, גם את המספר שלי בעזרת זה שהיא התקשרה למספר שלה דרך הפלאפון שלי..
פתאום אני מתחיל לקבל הודעות בטירוף, פלירט מטורף, ואני כזה אמרתי "מה כבר יכול להיות גרוע? בחורה, זאת בחורה.."
נסעתי אליה לירושלים, התנשקנו, וחשבתי שהיא דווקא סבבה..
כמה ימים אחר כך, רצינו להפגש אחרי המשמרת שלה בצבא(משרתת בצריפין), אמרתי סבבה.. בית קפה.. לא משו רציני.. לא רציתי להגיע איתה בכלל למיטה.. כי אני צריך לבחון את הסקס אפיל שלה(אם יש לה אחד כזה) כדי שעושים דברים... אבל זאתי בשלה, רצתה להגיע איתי למיטה כמה שיותר מהר.. באותו יום שנפגשנו, היא ממש ממש ממש רצתה להגיע אליי הביתה.. לצערי הרב, וממש, לצערי הרב.. זה הגיע למיטה.. חס וחלילה לא סקס או דברים אחרים.. זה נשיקות ומזמוזים.. ואז, משו שבחיים לא קרה לי, הורדתי לה את החולצה, ואז גילתי משו איום ונורא..
היה לה פלומה על החזה :puke: :puke: :puke: :puke: ... כן, שערות על החזה.. ואני כזה עושה לה "ריקי, מה זה??" והיא עושה לי עם הקולך הציפציף והמעצבן שלה "זה לא עושה לך את זה???" אבוי.. כאילו, המשכתי לחרמן אותה כי סתם הייתי חרמן.. לצערי..
אחרי שהחזרתי אותה לבסיס(היא עשתה לילה), קיבלתי את השוק הזה של "וואי, היא הטעות הכי גדולה בחיים שלי"..
יום אחרי קיבלתי דוח משטרה צבאית ויום אחרי זה 14 יום ריתוק!.. הריתוק עזר לי להשתקם מזה.. שערות על החזה לבחורה זה דבר שלא כל יום יוצאים ממנו.. בכלל..
במהלך הריתוק התקשרה אליי דמות שטענה שהיא פגשה אותי בבסיס ואמרה שאני חתיך ושהיא רוצה לצאת איתי וכל זה.. אני ידעתי שזה חירטוט כי לא עשו אותי אתמול מן הסתם.. אז סירבתי.. היה קשה לסרב כי היא התעשקה.. ניתקתי.. בהחלט, נשמע קול של בחורה מבוגרת.. ישר קפץ לי האסימון שזה אימא שלה.. סתם לא יודע..
חצי שעה אח"כ קיבלתי הודעה לפלאפון "אתה המניאק, האלמונית".. שוב החושים הלכו אל הכיוון של האימא.. מסתבר, אחרי בירורים עמוקים עם כמה אנשים שאני מכיר במקום שהיא משרתת,שזה נכון לצערי.. זאת הייתה אמא שלה שרצתה לפגוש אותי עם אח שלה הגדול ולהרביץ לי(האח, לא האימא) זה מקרה עצוב.. הסיפור כבר מאחורי.. אולי אני קצת אאיים על ריקי שגילתי או משו.. אולי, עדיין לא חשבתי על זה..

3. קרן :love: , הבחורה שהדהימה אותי מהרגע הראשון.. זאת חולשה, אבל אני משתדל לא להראות לה את זה כמובן.. הכל בסדר ביננו.. אני מקווה שזה יזרום לכיוון שאני מצפה שהוא יזרום.. יש לנו כזה את אותו הראש פחות או יותר.. זה יכול להביא לדברים טובים.. אני מקווה שנעבור ביחד את ההתחלה ולא נחתוך או משו.. כי אהיה מאוכזב..
התנשקנו כבר בעקרון ועושה רושם שהיא תופסת ממני בחור..

מחר אני נוסע לקרן לפגוש אותה.. :love:

WISH ME GOODLUCK :D
נערך לאחרונה על ידי yyzboy1928 ב ג' מרץ 25, 2008 12:52 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

yyzboy1928 כתב:שלא תבלבלו.. לא שאני יצאתי לאבט"ש, המתקן שלי הוא בסיס אבטשים של חושן.. אז, מפה לשם וכו'..

יש לי לא מעט סיפורים של בנות אבטש פה ושם..

אספר לכם למה אני מחר ברגילה..

1. אחת בשם אוקסנה שרצתה לצאת איתי... אז זרמתי איתה על איזו יציאה.. עד שהגיע הרגע שבו שמתי עליה את ידי לאות הבעת חיבה.. ואז היא הוציאה משפט מהפה "אליעד, נראה לי אנחנו מתקדמים מהר מידיי"... שיהיה לה לבריאות.. הפסיקה לצאת, לבריאות :)..
2. מקרה שבגללו אני קורה לריתוק שלי "שיקום".. אני מעוניין לספר את כל הסיפור כאן, מלא עיניין, בידור ודברים שהתבהרו אתמול..

הכל מתיחל בעיראקית ירושלמית שעשתה אצלי אבט"ש.. כמנהג שאני עושה לעצמי לכל אבטשניקית, אני עובר איתם על מצבי כוננות, נהלים וכו', נותן להן תחושה שלא יחשבו שאבטש זה משו אסון(90% מהאבטש זה בנות), וסתם נחמד ומכיר אותם ומדבר איתם על כל מה שהן רוצות.. אחת מהן הייתה בחורה בשם ריקי.. שזה די הקסים אותה כל הדאגה שלי אליה.. והיא החליטה להתאהב בי קשות.. מדובר בבחורה די מכוערת עד מאוד מכוערת.. ממש כאילו..
:haha: :D יום לפני שהלכתי הביתה ביום האחרון שלה לאבטש, היא לקחה לי את הפלאפון ורשמה שם את המספר שלה.. על הדרך, גם את המספר שלי בעזרת זה שהיא התקשרה למספר שלה דרך הפלאפון שלי..
פתאום אני מתחיל לקבל הודעות בטירוף, פלירט מטורף, ואני כזה אמרתי "מה כבר יכול להיות גרוע? בחורה, זאת בחורה.."
נסעתי אליה לירושלים, התנשקנו, וחשבתי שהיא דווקא סבבה..
כמה ימים אחר כך, רצינו להפגש אחרי המשמרת שלה בצבא(משרתת בצריפין), אמרתי סבבה.. בית קפה.. לא משו רציני.. לא רציתי להגיע איתה בכלל למיטה.. כי אני צריך לבחון את הסקס אפיל שלה(אם יש לה אחד כזה) כדי שעושים דברים... אבל זאתי בשלה, רצתה להגיע איתי למיטה כמה שיותר מהר.. באותו יום שנפגשנו, היא ממש ממש ממש רצתה להגיע אליי הביתה.. לצערי הרב, וממש, לצערי הרב.. זה הגיע למיטה.. חס וחלילה לא סקס או דברים אחרים.. זה נשיקות ומזמוזים.. ואז, משו שבחיים לא קרה לי, הורדתי לה את החולצה, ואז גילתי משו איום ונורא..
היה לה פלומה על החזה :puke: :puke: :puke: :puke: ... כן, שערות על החזה.. :haha: :haha: ואני כזה עושה לה "ריקי, מה זה??" והיא עושה לי עם הקולך הציפציף והמעצבן שלה "זה לא עושה לך את זה???" אבוי.. כאילו, המשכתי לחרמן אותה כי סתם הייתי חרמן.. לצערי..
אחרי שהחזרתי אותה לבסיס(היא עשתה לילה), קיבלתי את השוק הזה של "וואי, היא הטעות הכי גדולה בחיים שלי"..
יום אחרי קיבלתי דוח משטרה צבאית ויום אחרי זה 14 יום ריתוק!.. הריתוק עזר לי להשתקם מזה.. שערות על החזה לבחורה זה דבר שלא כל יום יוצאים ממנו.. בכלל..
במהלך הריתוק התקשרה אליי דמות שטענה שהיא פגשה אותי בבסיס ואמרה שאני חתיך ושהיא רוצה לצאת איתי וכל זה.. אני ידעתי שזה חירטוט כי לא עשו אותי אתמול מן הסתם.. אז סירבתי.. היה קשה לסרב כי היא התעשקה.. ניתקתי.. בהחלט, נשמע קול של בחורה מבוגרת.. ישר קפץ לי האסימון שזה אימא שלה.. סתם לא יודע..
חצי שעה אח"כ קיבלתי הודעה לפלאפון "אתה המניאק, האלמונית".. שוב החושים הלכו אל הכיוון של האימא.. מסתבר, אחרי בירורים עמוקים עם כמה אנשים שאני מכיר במקום שהיא משרתת,שזה נכון לצערי.. זאת הייתה אמא שלה שרצתה לפגוש אותי עם אח שלה הגדול ולהרביץ לי(האח, לא האימא) זה מקרה עצוב.. הסיפור כבר מאחורי.. אולי אני קצת אאיים על ריקי שגילתי או משו.. אולי, עדיין לא חשבתי על זה..

3. קרן מנשר :love: , הבחורה שהדהימה אותי מהרגע הראשון.. זאת חולשה, אבל אני משתדל לא להראות לה את זה כמובן.. הכל בסדר ביננו.. אני מקווה שזה יזרום לכיוון שאני מצפה שהוא יזרום.. יש לנו כזה את אותו הראש פחות או יותר.. זה יכול להביא לדברים טובים.. אני מקווה שנעבור ביחד את ההתחלה ולא נחתוך או משו.. כי אהיה מאוכזב..
התנשקנו כבר בעקרון ועושה רושם שהיא תופסת ממני בחור..

מחר אני נוסע לקרן לפגוש אותה.. :love:

WISH ME GOODLUCK :D
ג'יימי , נראה שעבר עליך הרבה חוויות משעירות אהממ שיעול אההממ מסעירות :D .

איזה מקרה קיצוני ! , מה היא השאירה בכוונה את השיערות כי היא חשבה שזה סקסי ???? איזה גועל!!
אף פעם לא הבנתי איך להיות שעיר/ה זה סקסי (תתפלא אבל יש קומץ של אנשים שחושב ככה ).

אז יאללה ג'יימי , don't make any fuck-ups אה ? :knight:
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

ג'יימי המון בהצלחה עם קרן
אגב למה אתה לא מראה לה שאתה מתלהב ממנה ?? זה רק יוסיף במיוחד אם נרא לך שזה הדדי אז זה רק יחזק את הביטחון שלה לגביך אם תראה לה שאתה מעוניין . לא צריך להיסחף אומנם עם הצהרות אהבה מטורפות זה עלול להלחיץ קצת כי אתם רק בהתחלה אבל אתה בהחלט יכול להראות לה שהיא שווה (בכלליות כבחורה לא רק יופי) ומדהימה והתלהבת ממנה ולתת לה הרגשה טובה ( בנים תלמדו בנות אוהבות שגורמים להן להרגיש טוב ) זה רק יעשה לה טוב וגם לך.
mess whit the best , die like the rest
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

מיטל,
אכן אני מסכים איתך שהצהרות אהבה בחלק כל כך מוקדם של הקשר רק ילחיץ אותה.. אקח לתשומת לבך את עצתך

תודה רבה :)..

עוזרי, המקרה הזה איתה בהחלט מעציב עם ריקי.. לא יודע למה היא משאירה, אם כבר יש סבבה סולחים.. אף אחד לא נולד מושלם.. אבל לפחות מורידים ולא מחכים שיקיאו עליה אנשים..
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

בכיף ג'ימי והמון בהצלחה
זה חשוב שתראה לה שאתה מעוניין ותתן לה להרגיש שהיא באמת מיוחדת ומדהימה
ואגב זה שאתה נוסע עד אליה מרמת השרון לנשר אני בטוחה שהוסיף לך כמה נקודות אצלה ( כן אנחנו גם אוהבות שמתאמצים בשבילנו)
אבל שוב יחד עם זה שאתה מראה לה שאתה מעוניין בה והיא הכי מדהימה בעולם לא להגזים כי אז זה עלול להלחיץ ולהבריח אותה .

כבר קרה לי שיצאתי עם מישהו שבאופן כללי מצא חן בעיני אבל אחרי שבוע הוא התחיל לדבר איתי על לגור ביחד ועתיד משותף וזה פשוט הלחיץ הפחיד והבריח אותי .
mess whit the best , die like the rest
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

אם היא לפחות הייתה אומרת לך מראש, אבל ככה להפתיע אותך עם פלומה על החזה.. לא נאה ולא יפה. :haha:
לכלבה שלי, ששמה גם ריקי, יש פלומות על החזה :P
תמונה תמונה
Yes
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Yes »

kawkaz כתב:אם היא לפחות הייתה אומרת לך מראש, אבל ככה להפתיע אותך עם פלומה על החזה.. לא נאה ולא יפה. :haha:
לכלבה שלי, ששמה גם ריקי, יש פלומות על החזה :P
:haha:

אני חושב שאם מישהי הייתה מפתיעה אותי עם פלומה על החזה, לא הייתי יוצא מזה. לא יכול להיות דבר שיותר turn off מזה...
נערך לאחרונה על ידי Yes ב ג' ינואר 15, 2008 7:41 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם בא לכם לעזור לי, הירשמו לשירות הענן Copy דרך הקישור הזה. כל אחד מאיתנו יקבל 5 ג'יגה מתנה (סה"כ לאחר הרשמה - 20 ג'יגה אחסון חינם).
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

זה ללא ספק הסיפור הכי נורא ששמעתי. פאק. :yuck:
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אחד המצחיקים, זה בטוח. :haha: :haha:
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

meity כתב:בכיף ג'ימי והמון בהצלחה
זה חשוב שתראה לה שאתה מעוניין ותתן לה להרגיש שהיא באמת מיוחדת ומדהימה
ואגב זה שאתה נוסע עד אליה מרמת השרון לנשר אני בטוחה שהוסיף לך כמה נקודות אצלה ( כן אנחנו גם אוהבות שמתאמצים בשבילנו)
אבל שוב יחד עם זה שאתה מראה לה שאתה מעוניין בה והיא הכי מדהימה בעולם לא להגזים כי אז זה עלול להלחיץ ולהבריח אותה .

כבר קרה לי שיצאתי עם מישהו שבאופן כללי מצא חן בעיני אבל אחרי שבוע הוא התחיל לדבר איתי על לגור ביחד ועתיד משותף וזה פשוט הלחיץ הפחיד והבריח אותי .
אחרי שבוע מתחיל לדבר על לגור ביחד?? זה אותי היה מבריח אם היא היתה אומרת לי את זה.. אני צריך לנשום את הבחורה כדי להגיד לה דברים כאלה או הצהרות אהבה כאלו או אחרות.. אני סתם כזה מתאהב בבחורה.. מה שבהחלט לא קרה לי המון זמן ובזמן כל כך קצר..

להחמיא, וכמובן, במינון :D
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

אתמול חברתי חגגה יומולדת 17 ואני היא חגגנו יומולדת שנה =] (שנה ביחד..) לקחתי אותה למסעדה ברמה"ש, קניתי כמה מתנות נחמדות, אחרי זה לקחתי אותה למקום שבו התנשקנו פעם ראשונה, ומשם אליי הביתה... היה אחלה ערב =]
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

איזה מסעדות רומנטיות יש ברמת השרון? :roll: אם יותר לי לשאול
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

DwAs כתב:אתמול חברתי חגגה יומולדת 17 ואני היא חגגנו יומולדת שנה =] (שנה ביחד..) לקחתי אותה למסעדה ברמה"ש, קניתי כמה מתנות נחמדות, אחרי זה לקחתי אותה למקום שבו התנשקנו פעם ראשונה, ומשם אליי הביתה... היה אחלה ערב =]
אנחנו רואים שהצלחתם להתאושש מהפרידה לכיוון חיובי :) ;)
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

בדיוק ג'יימי, להחמיא במינון..

מיטל מפתיע אותי ששאלת למה לא להראות לה התלהבות. אם מראים למישהו שאתה מעוניין יותר מדי אז זה turn off. אני לא יודע למה, אבל ככה חוקי המשיכה פועלים...
אז לשחק אותה כזה אדיש, קשה להשגה, אבל לא בהגזמה...
להראות את ההתלהבות בהדרגתיות מותאמת לשלב הקשר.
שד"א ג'יימי, אם כבר התנשקתם, אתם בכיוון הנכון, אז אתה יכול להראות התלהבות :)

ולגבי הסיפור עם ריקי... ROTFLOL :haha: :haha: :haha:

אני מקווה שלמדת את הלקח- בחורה שלא עושה לך את זה ואתה חושב שהיא מכוערת, אל תתחיל איתה שום דבר!

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

הייתי חרמן באותו שבוע :roll:
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

כפי שאמרתי, מקווה שלמדת את הלקח ;)

(]/|\[)

And lose their way home
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

אל תדאג.. אחרי דברים כאלה, הלקח נלמד טוב מאוד :haha:
HEART
דרימיסטית מתקדמת

שליחה על ידי HEART »

בקשר לשערות....

אצל בנים זה סקסי ;) , אצל בנות יאאאיייכככסססס!!!!!
:yuck:
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

:love:

היה מדהים... היא מדהימה, מקסימה, יפה וכו' וכו'.. היא גם אמרה שממש כיף לי איתה.. תחושה שלי, היא מרגישה אותו דבר ממה שאני מרגיש :D .. אם אני אמצא את הנוסחה לניהול קשר ממרחק כזה עצום, כנראה שזה יכול להמשך לתקופה ארוכה...

נראה מה יהיה, אני מנבא טובות :D
שלח תגובה