מזל טוב ג'יימי

ג'יימי , נראה שעבר עליך הרבה חוויות משעירות אהממ שיעול אההממ מסעירותyyzboy1928 כתב:שלא תבלבלו.. לא שאני יצאתי לאבט"ש, המתקן שלי הוא בסיס אבטשים של חושן.. אז, מפה לשם וכו'..
יש לי לא מעט סיפורים של בנות אבטש פה ושם..
אספר לכם למה אני מחר ברגילה..
1. אחת בשם אוקסנה שרצתה לצאת איתי... אז זרמתי איתה על איזו יציאה.. עד שהגיע הרגע שבו שמתי עליה את ידי לאות הבעת חיבה.. ואז היא הוציאה משפט מהפה "אליעד, נראה לי אנחנו מתקדמים מהר מידיי"... שיהיה לה לבריאות.. הפסיקה לצאת, לבריאות..
2. מקרה שבגללו אני קורה לריתוק שלי "שיקום".. אני מעוניין לספר את כל הסיפור כאן, מלא עיניין, בידור ודברים שהתבהרו אתמול..
הכל מתיחל בעיראקית ירושלמית שעשתה אצלי אבט"ש.. כמנהג שאני עושה לעצמי לכל אבטשניקית, אני עובר איתם על מצבי כוננות, נהלים וכו', נותן להן תחושה שלא יחשבו שאבטש זה משו אסון(90% מהאבטש זה בנות), וסתם נחמד ומכיר אותם ומדבר איתם על כל מה שהן רוצות.. אחת מהן הייתה בחורה בשם ריקי.. שזה די הקסים אותה כל הדאגה שלי אליה.. והיא החליטה להתאהב בי קשות.. מדובר בבחורה די מכוערת עד מאוד מכוערת.. ממש כאילו..
![]()
יום לפני שהלכתי הביתה ביום האחרון שלה לאבטש, היא לקחה לי את הפלאפון ורשמה שם את המספר שלה.. על הדרך, גם את המספר שלי בעזרת זה שהיא התקשרה למספר שלה דרך הפלאפון שלי..
פתאום אני מתחיל לקבל הודעות בטירוף, פלירט מטורף, ואני כזה אמרתי "מה כבר יכול להיות גרוע? בחורה, זאת בחורה.."
נסעתי אליה לירושלים, התנשקנו, וחשבתי שהיא דווקא סבבה..
כמה ימים אחר כך, רצינו להפגש אחרי המשמרת שלה בצבא(משרתת בצריפין), אמרתי סבבה.. בית קפה.. לא משו רציני.. לא רציתי להגיע איתה בכלל למיטה.. כי אני צריך לבחון את הסקס אפיל שלה(אם יש לה אחד כזה) כדי שעושים דברים... אבל זאתי בשלה, רצתה להגיע איתי למיטה כמה שיותר מהר.. באותו יום שנפגשנו, היא ממש ממש ממש רצתה להגיע אליי הביתה.. לצערי הרב, וממש, לצערי הרב.. זה הגיע למיטה.. חס וחלילה לא סקס או דברים אחרים.. זה נשיקות ומזמוזים.. ואז, משו שבחיים לא קרה לי, הורדתי לה את החולצה, ואז גילתי משו איום ונורא..
היה לה פלומה על החזה![]()
![]()
![]()
... כן, שערות על החזה..
![]()
ואני כזה עושה לה "ריקי, מה זה??" והיא עושה לי עם הקולך הציפציף והמעצבן שלה "זה לא עושה לך את זה???" אבוי.. כאילו, המשכתי לחרמן אותה כי סתם הייתי חרמן.. לצערי..
אחרי שהחזרתי אותה לבסיס(היא עשתה לילה), קיבלתי את השוק הזה של "וואי, היא הטעות הכי גדולה בחיים שלי"..
יום אחרי קיבלתי דוח משטרה צבאית ויום אחרי זה 14 יום ריתוק!.. הריתוק עזר לי להשתקם מזה.. שערות על החזה לבחורה זה דבר שלא כל יום יוצאים ממנו.. בכלל..
במהלך הריתוק התקשרה אליי דמות שטענה שהיא פגשה אותי בבסיס ואמרה שאני חתיך ושהיא רוצה לצאת איתי וכל זה.. אני ידעתי שזה חירטוט כי לא עשו אותי אתמול מן הסתם.. אז סירבתי.. היה קשה לסרב כי היא התעשקה.. ניתקתי.. בהחלט, נשמע קול של בחורה מבוגרת.. ישר קפץ לי האסימון שזה אימא שלה.. סתם לא יודע..
חצי שעה אח"כ קיבלתי הודעה לפלאפון "אתה המניאק, האלמונית".. שוב החושים הלכו אל הכיוון של האימא.. מסתבר, אחרי בירורים עמוקים עם כמה אנשים שאני מכיר במקום שהיא משרתת,שזה נכון לצערי.. זאת הייתה אמא שלה שרצתה לפגוש אותי עם אח שלה הגדול ולהרביץ לי(האח, לא האימא) זה מקרה עצוב.. הסיפור כבר מאחורי.. אולי אני קצת אאיים על ריקי שגילתי או משו.. אולי, עדיין לא חשבתי על זה..
3. קרן מנשר, הבחורה שהדהימה אותי מהרגע הראשון.. זאת חולשה, אבל אני משתדל לא להראות לה את זה כמובן.. הכל בסדר ביננו.. אני מקווה שזה יזרום לכיוון שאני מצפה שהוא יזרום.. יש לנו כזה את אותו הראש פחות או יותר.. זה יכול להביא לדברים טובים.. אני מקווה שנעבור ביחד את ההתחלה ולא נחתוך או משו.. כי אהיה מאוכזב..
התנשקנו כבר בעקרון ועושה רושם שהיא תופסת ממני בחור..
מחר אני נוסע לקרן לפגוש אותה..![]()
WISH ME GOODLUCK
kawkaz כתב:אם היא לפחות הייתה אומרת לך מראש, אבל ככה להפתיע אותך עם פלומה על החזה.. לא נאה ולא יפה.![]()
לכלבה שלי, ששמה גם ריקי, יש פלומות על החזה
אחרי שבוע מתחיל לדבר על לגור ביחד?? זה אותי היה מבריח אם היא היתה אומרת לי את זה.. אני צריך לנשום את הבחורה כדי להגיד לה דברים כאלה או הצהרות אהבה כאלו או אחרות.. אני סתם כזה מתאהב בבחורה.. מה שבהחלט לא קרה לי המון זמן ובזמן כל כך קצר..meity כתב:בכיף ג'ימי והמון בהצלחה
זה חשוב שתראה לה שאתה מעוניין ותתן לה להרגיש שהיא באמת מיוחדת ומדהימה
ואגב זה שאתה נוסע עד אליה מרמת השרון לנשר אני בטוחה שהוסיף לך כמה נקודות אצלה ( כן אנחנו גם אוהבות שמתאמצים בשבילנו)
אבל שוב יחד עם זה שאתה מראה לה שאתה מעוניין בה והיא הכי מדהימה בעולם לא להגזים כי אז זה עלול להלחיץ ולהבריח אותה .
כבר קרה לי שיצאתי עם מישהו שבאופן כללי מצא חן בעיני אבל אחרי שבוע הוא התחיל לדבר איתי על לגור ביחד ועתיד משותף וזה פשוט הלחיץ הפחיד והבריח אותי .
אנחנו רואים שהצלחתם להתאושש מהפרידה לכיוון חיוביDwAs כתב:אתמול חברתי חגגה יומולדת 17 ואני היא חגגנו יומולדת שנה =] (שנה ביחד..) לקחתי אותה למסעדה ברמה"ש, קניתי כמה מתנות נחמדות, אחרי זה לקחתי אותה למקום שבו התנשקנו פעם ראשונה, ומשם אליי הביתה... היה אחלה ערב =]