אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי yyzboy1928 »

גם ככה אנחנו רגל וחצי מהקבר.. אפילו אם הם היו מחתימים את רוני ג'יימס דיו זה היה מעולה..

יאללה, היום בני השרון..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

בני השרון באו במחשבה שהם יפרקו אותנו, ונתנו להם באימאמא שלהם!!
הגנה מצויינת של הפועל שסגרה את טפירו ובלצ'ר, ותיסכלה את איבי שהחליט שאם בכדורסל הוא לא מנצח אז הוא יתחיל ללכת מכות. האגרוף שלו לחג'ג' היה אחד הדברים השפלים (אבל למה שמישהו ידבר על זה, הרי זה לא מעניין כמו פניני).
בכלל בני השרון התנהגה אתמול בשפלות, כמו שהיא מתנהגת כל השנה. קוקי בלצ'ר שבר את האף למרקוביץ', טפירו שוב בכה לשופטים כל המשחק, וארז כץ ניסה ללכת מכות עם מי שרק אפשר- ארז כץ שהוא בשר מבשרה של הפועל מגיע למלחה ומתנהג כמו פושטק. שילך קיבינימט! הוא טפירו ואקוניס יחד! ביחד עם איבי ובלצ'ר! קבוצה של לוזרים!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

היום הייתה ההגרלה של היול"ב קאפ וקיבלנו את בשיקטאש הטורקית שהיא עם המאזן הכי טוב השנה ביול"ב (רק ניצחונות).
זו משוכה לא קלה בכלל, אבל עד המשחק הראשון אני מאמין שכל הסגל יהיה כשיר ונוכל לקוות לניצחון בבית שיספיק לגומלין בטורקיה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

רק אם חג'ג' וטימי יתעלו על עצמם יש להם סיכוי. כי נראה לי שארנולד לא חוזר עד המשחק הזה והם מאבדים ספק נקודות ענק במשחק כזה חשוב. כנ"ל לששון שנפצע ונמצא בתקופה טובה.

מילה טובה? ארז מרקוביץ'.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ארנולד כבר חוזר שבוע הבא לחצי גמר. אבל בלי ספק חג'ג' הוא מפתח חשוב מאוד. בקשר לששון אני ממש לא יודע מה המצב שלו , אני מקווה שזה לא ישבית אותו להרבה זמן.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

פיני גרשון יפוטר??
מה אומרים על זה?

או שלא אכפת...
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #15 כתב:פיני גרשון יפוטר??
מה אומרים על זה?

או שלא אכפת...
אינשאלללה, למרות שטוב לי מאוד שהוא והג'ינג'י המגעיל נמצאים רחוק מהעין :haha:
פיני פיני תישאר תהרוס אותם יותר...
כשהיינו ביוון להופעה של מיידן דיברנו עם מלצר במסעדה שהוא אוהד אולימפיאקוס ואז הסברתי לו את הצדדים הגזעניים והמסריחים באישיותו של המאמן הדגול שלהם, אני לא חושב ששכנעתי אותו אבל זה היה מצחיק!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

אני זוכר את השיחה העמוקה שלך עם הבנאדם.. :haha:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

חווולון הבייייתה!!! :haha: :haha:
איזה ניצחון מתוק ומעצבן ביחד! הפועל באה אתמול למשחק עם הרבה רצון אבל אם הרבה פחות הגנה. חוץ מ-5 דקות ברבע השלישי ההגנה של הפועל הייתה כמו מסננת. מזל שלנו שההתקפה הייתה ברמה גבוהה, וחולון איבדה ריכוז ואנחנו ניצלנו את זה לעלות ל-12 הפרש.
משחק קשה מאוד, אבל שוב הפועל הוכיחה שבמוני טיים (ולא מוני "תנו כבר טכנית לקוף" פנאן טיים) היא יודעת את העבודה.
מול מכבי הסיפור אחר לגמרי, אם הפועל לא תתן הגנה של ברזל היא תחטוף ממכבי מתחת לסלים.
אז נחכה ליום חמישי לעוד גמר גדול!!
יאללללה הפועל
נ.ב- כל הכבוד לעפולה שלא באה להיות תפאורה בחצי גמר ונתנה פייט אדיק למכבי למרות שהשחקן הכי טוב שלה ברח מהארץ לפני יומיים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זה היה משחק של שתי קבוצות ללא הגנות, כל כך הרבה שלשות במשחק אחד. המזל של ירושלים היה שברבע השלישי חולון שיחקה את הכדורסל הכי שכונתי שהיא יכלה והלכה פשוט התקפה אחרי התקפה עם הראש בקיר, בכלל הכדורסל של חולון היה בנוי יותר מדי על מהלכים אישיים של אחד על אחד ופחות על תרגילי התקפה. ירושלים חייבת לשדרג בהרבה את ההגנה שלה לקראת יום חמישי. מי שהביא לה את המפנה היה בעיקר ראמל קארי ברבע השלישי, וריכוז נהדר של חג'ג'. חולון לקחו משהו כמו 30 ריבאונד בהתקפה, מדהים, ומדהים גם איך עם לא ניצחו עם נתון סטטיסטי כזה.
סה"כ היה משחק מהנה ומותח עד השנייה האחרונה.
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

לדעתי היה משחק זוועה של שתי הקבוצות, סליחה.
חולוניה פספסה טונה של הזדמנויות לעלות ליתרון ודרכה על כולם. ירושלים נתנה שידרכו עליה כמו זבל וניצחה, המשחקים האלה מראים את הרמה של הליגה.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

אני לא מבין איך החבר'ה מהבירה יכולים להיות מרוצים. נכון, לקהל זה משחק יפה מאוד לעין, אבל למאמנים?
אני בטוח שאני לא צריך להזכיר למר שמיר היקר כמו ריבאונד התקפה החולונים לקחו, ואת ההפרש האסטרונומי בריבאונד בכלל. זה שאין לנו הגנה זה ידוע, אבל כזה הבדל בריבאונד לא ראיתי כבר המון זמן. נכון, התקפית שיחקנו לא רע מול האין-הגנה של החולונים, אבל מה לעשות, חולון הפסידה את המשחק הרבה יותר מאשר אנחנו ניצחנו. ומי ישמע איזה גבוהים יש לחולון? נכון, אתלטים, אבל אין מצב בחיים שיקרה כזה דבר. אם כדור לא נפל במקריות לידיים אדומות, התחילה התקפה נוספת של הצהובים.

היה משחק כייפי לצפייה, אבל לא כייף לי לחשוב מה יהיה בחמישי אם מכבי תהנה מיתרון כזה בריבאונד ומההגנת מרגרינה שלנו. שמיר אמר לאחר המשחק שהתכנית משחק למכבי מוכנה - אני מציע לו לחשוב שוב ולהתחיל להריץ ת'שחקנים שלו כל זמן שנותר עד למשחק וללמד אותם איך סוגרים לריבאונד, אחרת אנחנו נקבל עוד פעם 30 הפרש בגמר.

בקשר למשחק, זה ידוע שאנחנו קבוצת שלשות אדירה, אבל טימי, ראמל, גיא? יודעים שאפשר לכדרדר ובעזרת הכדירור להגיע לסל? אם כן, שיתחילו לעשות את זה. כל חדירה הובילה למשהו טוב, אבל מה לעשות שכשאתה יכול לספור את החדירות של השחקנים שלך כל כף יד אחת, משהו לא בסדר. הפגזות משלוש מול מכבי לא יעזרו. את פייזר לא נעצור בהגנה, צריך לעצור אותו בהתקפה - לכן ג'יימי חייב לעייף ולסחוט ממנו עבירות כדי להוריד אותו מהמגרש. בקשר למרקו ולפליקס - אם הם לא יסגרו את מוריס לריבאונד, אכלנו אותה.

כיפאק חאלק לחג'ג' שכרגיל עד שהוא לא נכנס לקבר הוא ימשיך להיאבק על המשחק. אבל עוד יותר מהכל, היה פשוט קהל מדהים!!!!!!!!! האווירה הייתה מחשלמת ופשוט היה כייף לא נורמלי! מקווה לכזה דבר גם בחמישי, ומקווה לגביע שני ברצף! יאללה הפועל! :jester:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

תשמעו- לא אמרתי שהיה משחק יפה! אתם שוכחים כמה טעון המשחק הזה היה גם מכיוון הקהל, וגם מכיוון השחקנים וההנהלה של הפועל שרצו ניצחון בכל מחיר אחרי מה שקרה במלחה.
במשחקים האחרונים של הפועל היה שיפור בריבאונד, ואני לא מבין מה קרה במשחק הזה. במחצית השנייה היה שיפור בריבאונד אבל שוב איבדנו ברבע הרביעי ריכוז.
אני חושב שאחרי כל כך הרבה זמן שארנולד היה פצוע התיאום בהגנה לא היה טוב, אבל בואו נזכור שלפני חודש כולם טענו שהלכה העונה להפועל, ושוב במשחקים החשובים אנחנו יוצאים מנצחים.
אין ספק שלמכבי יש יתרון ענק מתחת לסלים, אבל הקו האחורי של הפועל יותר טוב משל מכבי, ואם יצליחו לסגור לריבאונד בהגנה הפועל יכולה לתת פייט ולנצח.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

הגביע ישאר במלחה!!!! :lol:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה גביע , של הגלידה?

רועי מלצר ,כתבו עליך באתר ספסל ועל המשחק הדרמטי שהיה לכם מול רעננה:
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=10895
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:איזה גביע , של הגלידה?

איך מצאת את זה? :haha: :haha:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

חיפשתי בגוגל כתבה של אחד שלמד איתי ביסודי וכיום כתב בגלובס, שקוראים לו גם רועי מלצר, ובצורה מקרית ראיתי פתאום את הלינק עם הדיווח על המשחק הלוהט בין מוצקין לרעננה.
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

טל רודס כתב:איזה גביע , של הגלידה?

פייה, חברים שלי קיבלו בראש מנתניה :shock:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מ ל ח מ ה מ ל ח מ ה :haha: :haha:
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

וואו!!! אחד המשחקים היותר מדהימים שראיתי!! לחזור מפיגור 22 מול מכבי זה לא צחוק. ירושלים פשוט קבוצה ענקית! :wow: :party:
תמונה
תמונה
תמונה
שלח תגובה