אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: אשכול פוליטיקה
טוב שפרסמת את הוידאו הזה , היא אומרת דברים כל כך נכונים , אבל האיש הזה סה"כ מייצג את הרדידות של המוסלמים , הם אף פעם לא יבינו את זה בגלל שהם חיים באמונה עיוורת . הסרטון הזה יכול רק להציג את המצב העגום , אבל לא ישנה שום דיעה אצל המוסלמים ..
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
הוידאו הזה ישן יחסית, לפני מלחמת לבנון השניה. ד"ר סולטאן היא אישיות מפורסמת. בחיי שהיא יכולה לעבוד במשרד החוץ שלנו...
אחד מהסרטונים המצמררים ביותר, חשוב שהעולם ייראה את זה.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ceb28sWxUx8[/youtube]
אחד מהסרטונים המצמררים ביותר, חשוב שהעולם ייראה את זה.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ceb28sWxUx8[/youtube]
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- Mari
- דרימיסטית-על
יפה.
איפה זה מפורסם ולאיזה קהל זה מיועד?
איפה זה מפורסם ולאיזה קהל זה מיועד?
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
זה בדיוק העניין... ראיתי את זה ביוטוב. כמובן שזה מיועד לקהל הלא - ישראלי שהרי זה עבר תרגום לאנגלית. הבעיה היא שזה נראה כמו יוזמה פרטית ולא הוצאה רשמית. אולי משרד החוץ יאמץ את זה כי שמעתי שהם מחפשים סרטונים שתושבי הדרום צילמו. אם אתם חברים באיזה פורום ויש בו אנשים מחו"ל - יהיה ממש יפה להדביק את זה שם.
מעניין לעניין:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3650036,00.html
צריך להיות ממש אידיוט כדי לחשוב שההתנתקות הועילה במשהו. באירוניה צינית היום עברו בדיוק 3 שנים מאז ששרון נפל לתרדמת.
מעניין לעניין:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3650036,00.html
צריך להיות ממש אידיוט כדי לחשוב שההתנתקות הועילה במשהו. באירוניה צינית היום עברו בדיוק 3 שנים מאז ששרון נפל לתרדמת.
- Mari
- דרימיסטית-על
למה שתועיל? הכל אצלנו נעשה בצורה עקומה.
יש בעיונת קטנה שחוזרת על עצמה במדינה שלנו, והיא ששום פעולה ושום תכנית לא מסתיימות כמו שצריך. תמיד יש משהו שקוטע אותה... בחירות...לחץ משאר העולם...שבץ...
כך שאולי מלכתחילה זה היה לוקח אותנו למקום טוב יותר, אבל עכשיו כבר לא נדע.
יש בעיונת קטנה שחוזרת על עצמה במדינה שלנו, והיא ששום פעולה ושום תכנית לא מסתיימות כמו שצריך. תמיד יש משהו שקוטע אותה... בחירות...לחץ משאר העולם...שבץ...
כך שאולי מלכתחילה זה היה לוקח אותנו למקום טוב יותר, אבל עכשיו כבר לא נדע.
I've been trying to justify you
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/835/105.html
זה כבר ממש הזוי. רצחו, ירשו ומה לא.
זה כבר ממש הזוי. רצחו, ירשו ומה לא.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
צריך להיות ממש הזוי לחשוב שהמצב היה היום יותר טוב בלי ההתנתקות. אלא אם כן יותר חיילים הרוגים נחשב אצל ההזויים האלה דבר טוב.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
חחח. איזה שטויות... אלמלא ההתנתקות רוב הסיכויים שהחמאס לא היה בשלטון (הייתי אומר בטוח - אבל לעולם לא נדע) ומה שכן בטוח - לא היו לו את היכולות שיש לו היום ולכן לא היינו צריכים לשלם את המחיר הכבד שאנחנו משלמים על פעולה שבאה באיחור של 8 שנים. פשוט מדהים איך שמי שתמך בהתנתקות מנסה כל תירוץ כזה או אחר כדי להצדיק את ההחלטה האומללה הזאת. עוד דבר בטוח זה הביזיון הזה של צינורות הביוב באתר הקראווילות בניצן. לא מספיק פינו אותם בתואנה שהם פוגעים בביטחון שלהם ושל המדינה למרות שהם צעקו שעוד ייפלו קסאמים באשדוד ובאשקלון (לא האמנתם אה?) ואחרי שמתברר שהם צדקו - נותנים להם מיגון בצורת צינורות ביוב.... ראית מה גראד עושה לבית? דמיין מה זה יעשה לקראווילה. זה פשוט זועק עד השמיים "טעינו!!!!!!!"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ההתנתקות הייתה החלטה נכונה ואמיצה, שאולי לא בוצעה נכון. בכל מקרה, השתלטות החמאס על רצועת עזה לפני שנה וחצי היא שהובילה לכל ההידרדרות ולירי הרקטות. לא הייתה הצדקה להשאיר סתם חיילים כברווזים במטווח, וכל זאת בשביל להגן על קומץ תמהוניים משיחיים.
בכל מקרה, אני מעריך שהמבצע הצבאי שלנו לא יוכל להימשך ליותר מדי זמן בגלל שהלחץ הבינ"ל יגבר. כבר היום יש ביקור של משלחת של האיחוד האירופי בראשות שר החוץ הצ'כי, הנציבה ליחסי חוץ, הנציב העליון למדיניות חוץ ושר החוץ הצרפתי. מזלנו שכרגע נשיאות האיחוד האירופי היא צ'כית, והצ'כים הם אחת המדינות הכי פרו-ישראליות באירופה כיום (וזאת בהמשך לצרפת שהייתה ידידותית באופן יחסי לישראל). אני מקווה שיהיו כמה שפחות הרוגים ופצועים לכוחותינו, כי חבל על חייל שמת.
בכל מקרה, אני מעריך שהמבצע הצבאי שלנו לא יוכל להימשך ליותר מדי זמן בגלל שהלחץ הבינ"ל יגבר. כבר היום יש ביקור של משלחת של האיחוד האירופי בראשות שר החוץ הצ'כי, הנציבה ליחסי חוץ, הנציב העליון למדיניות חוץ ושר החוץ הצרפתי. מזלנו שכרגע נשיאות האיחוד האירופי היא צ'כית, והצ'כים הם אחת המדינות הכי פרו-ישראליות באירופה כיום (וזאת בהמשך לצרפת שהייתה ידידותית באופן יחסי לישראל). אני מקווה שיהיו כמה שפחות הרוגים ופצועים לכוחותינו, כי חבל על חייל שמת.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אם ירי הקסאם היה מתחיל אחרי ההתנתקות, אולי היה לך איזשהו טיעון. אולי. אבל מה לעשות שלא. אתה פשוט תשתמש בחמאס כדי להצדיק את הדיעות האידיאולוגיות הקיצוניות שלך. כמה אירוני. פונדמנטליסט אחד עוזר לשני. אין לך ערך לחיי אדם, במקרה הזה חיי חיילים זה מה שמעניין אותי, ערך לחיי אנשים הזויים שמסכנים את הילדים שלהם גם לי אין. בשם האלוהים שלך אתה תצדיק כל התנהגות אובדנית. פשוט מדהים. (הייתי גם אומר מאכזב, אבל עברתי כבר את השלב הזה)avrahamshuk כתב:חחח. איזה שטויות... אלמלא ההתנתקות רוב הסיכויים שהחמאס לא היה בשלטון (הייתי אומר בטוח - אבל לעולם לא נדע) ומה שכן בטוח - לא היו לו את היכולות שיש לו היום ולכן לא היינו צריכים לשלם את המחיר הכבד שאנחנו משלמים על פעולה שבאה באיחור של 8 שנים. פשוט מדהים איך שמי שתמך בהתנתקות מנסה כל תירוץ כזה או אחר כדי להצדיק את ההחלטה האומללה הזאת. עוד דבר בטוח זה הביזיון הזה של צינורות הביוב באתר הקראווילות בניצן. לא מספיק פינו אותם בתואנה שהם פוגעים בביטחון שלהם ושל המדינה למרות שהם צעקו שעוד ייפלו קסאמים באשדוד ובאשקלון (לא האמנתם אה?) ואחרי שמתברר שהם צדקו - נותנים להם מיגון בצורת צינורות ביוב.... ראית מה גראד עושה לבית? דמיין מה זה יעשה לקראווילה. זה פשוט זועק עד השמיים "טעינו!!!!!!!"
אם הטיעון שלך הוא שהייתם צריכים להישאר בעזה כדי למנוע את ירי הקסאם, הרי שאתה לא אומר אמת, כי הרי זה התירוץ שמכרתם לחילונים, אתה יודע טוב מאוד שזה לא הסיבה שהייתם שם. אני מציע שתדבוק בסיבה האמיתית לזה אתה חושב שצריך לשבת בעזה ועל תביא לי סיבות בטחוניות פופוליסטיות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
נו אתה באמת חושב שאני מנסה להסתיר את הסיבה האידאולוגית שלי? אז לא.DivineComedy כתב:אם ירי הקסאם היה מתחיל אחרי ההתנתקות, אולי היה לך איזשהו טיעון. אולי. אבל מה לעשות שלא. אתה פשוט תשתמש בחמאס כדי להצדיק את הדיעות האידיאולוגיות הקיצוניות שלך. כמה אירוני. פונדמנטליסט אחד עוזר לשני. אין לך ערך לחיי אדם, במקרה הזה חיי חיילים זה מה שמעניין אותי, ערך לחיי אנשים הזויים שמסכנים את הילדים שלהם גם לי אין. בשם האלוהים שלך אתה תצדיק כל התנהגות אובדנית. פשוט מדהים. (הייתי גם אומר מאכזב, אבל עברתי כבר את השלב הזה)avrahamshuk כתב:חחח. איזה שטויות... אלמלא ההתנתקות רוב הסיכויים שהחמאס לא היה בשלטון (הייתי אומר בטוח - אבל לעולם לא נדע) ומה שכן בטוח - לא היו לו את היכולות שיש לו היום ולכן לא היינו צריכים לשלם את המחיר הכבד שאנחנו משלמים על פעולה שבאה באיחור של 8 שנים. פשוט מדהים איך שמי שתמך בהתנתקות מנסה כל תירוץ כזה או אחר כדי להצדיק את ההחלטה האומללה הזאת. עוד דבר בטוח זה הביזיון הזה של צינורות הביוב באתר הקראווילות בניצן. לא מספיק פינו אותם בתואנה שהם פוגעים בביטחון שלהם ושל המדינה למרות שהם צעקו שעוד ייפלו קסאמים באשדוד ובאשקלון (לא האמנתם אה?) ואחרי שמתברר שהם צדקו - נותנים להם מיגון בצורת צינורות ביוב.... ראית מה גראד עושה לבית? דמיין מה זה יעשה לקראווילה. זה פשוט זועק עד השמיים "טעינו!!!!!!!"
אם הטיעון שלך הוא שהייתם צריכים להישאר בעזה כדי למנוע את ירי הקסאם, הרי שאתה לא אומר אמת, כי הרי זה התירוץ שמכרתם לחילונים, אתה יודע טוב מאוד שזה לא הסיבה שהייתם שם. אני מציע שתדבוק בסיבה האמיתית לזה אתה חושב שצריך לשבת בעזה ועל תביא לי סיבות בטחוניות פופוליסטיות.
אם היית טורח לקרוא את הכתבה שהעליתי היית רואה גרף שמתאר את ירי הרקטות לאורך השנים עם הקפיצה המטורפת שבאה אחרי ההתנתקות. היו קסאמים גם לפני. מה שמחזק את העמדה שלי שהמבצע הזה בא באיחור של שמונה שנים.
אין שמץ של ספק בכלל שההתנתקות לא תרמה שום דבר לבטחון ישראל. אין פה ויכוח אפילו. תראה לי גורם צבאי או בטחוני אחד שחושב שהמצב הבטחוני השתפר. אין אף אחד כזה. לפני ההתנתקות אף אחד לא דמיין קסאמים על אשקלון, אשדוד ובאר שבע. וזה התאפשר בגלל שאנחנו לא שם בפנים עמוק בציר פילדלפי ובשאר הרצועה. אז עכשיו אנחנו חוזרים לשם, כמו בימים הטובים.... רק שהפעם (ואני מקוה שלא) המחיר הוא הרבה יותר גבוה.
בדיוק כמו לבנון: (אני לא אומר שהיינו צריכים להשאר שם אבל גם שם זה היה ביזיון אחד גדול) חשבנו שלא יהיו יותר הרוגים כי יצאנו משם, קיבלנו 150 חיילים הרוגים במלחמה.
לא התייחסת לשום טענה פרקטית. אז אנחנו לא מסכימים אידאולוגית. בסדר. אבל אפילו הרוב שנוטים יותר לצד שלך כבר מודים שההתנתקות (או איך שהיא בוצעה... נו...) היתה כישלון ענק.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לפעמים אני תוהה באיזה צד אתה.
אין בכלל ספק שאנחנו לא צריכים להיות שם. לא חיילים ולא אזרחים. אנחנו פה, הם שם, לפחות במציאות המנטלית הנוכחית. אתה בטח גם חושב שגדר ההפרדה הוא טעות. הרעיון אותו רעיון. אני לא רוצה להיות שם, אם הצד השני לא מקבל את זה, יחטוף בראש, בדיוק כמו בהסכמי אוסלו ובדיוק כמו בלבנון. אבל זה לא משנה את העובדה. המציאות היא שהקיצונים בשני העמים (חמאס שם, והקיצוניים פה) לא רוצים שקט. זאת עובדה שאתה לא יכול להתכחש אליה. מי אוכל אותה? האנשים הנורמליים. אבל האנשים הנורמליים לא יוותרו ויכנעו לקיצוניים וזה אתה חייב להבין. כשיהיה עת לתת בראש, ניתן בראש, כשיהיה עת לנסות לשלום, נלך לשם בכל הכוח על אפם וחמתם שלך ושל החמאס.
אין בכלל ספק שאנחנו לא צריכים להיות שם. לא חיילים ולא אזרחים. אנחנו פה, הם שם, לפחות במציאות המנטלית הנוכחית. אתה בטח גם חושב שגדר ההפרדה הוא טעות. הרעיון אותו רעיון. אני לא רוצה להיות שם, אם הצד השני לא מקבל את זה, יחטוף בראש, בדיוק כמו בהסכמי אוסלו ובדיוק כמו בלבנון. אבל זה לא משנה את העובדה. המציאות היא שהקיצונים בשני העמים (חמאס שם, והקיצוניים פה) לא רוצים שקט. זאת עובדה שאתה לא יכול להתכחש אליה. מי אוכל אותה? האנשים הנורמליים. אבל האנשים הנורמליים לא יוותרו ויכנעו לקיצוניים וזה אתה חייב להבין. כשיהיה עת לתת בראש, ניתן בראש, כשיהיה עת לנסות לשלום, נלך לשם בכל הכוח על אפם וחמתם שלך ושל החמאס.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לא נכנס שוב לנושא האידאולוגי. אל תשכח שזה לא: "חמאס נגד העולם". כמעט כולם שם תומכי חמאס. ושלא יעבדו עליך.
אם רוב מה שאמרת חוץ מזה אפשר להסכים.
אם רוב מה שאמרת חוץ מזה אפשר להסכים.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
במשך כל היום ראיתי באתר של וואלה דיווחים על "חילופי אש כבדים" וזה בעצם מילת קוד לכך שכנראה הצבא חטף לצערי מכה לא קלה ובגלל צנזורה עדיין לא מפרסמים.
ידידה שלחה לי היום בערב איזה דיון שמתנהל בפורום רוטר:
http://rotter.net/forum/scoops1/19594.shtml#43
ידידה שלחה לי היום בערב איזה דיון שמתנהל בפורום רוטר:
http://rotter.net/forum/scoops1/19594.shtml#43
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
דוקא לא... אם היית צופה במהדורות החדשות אתמול היית שומע על הפגזות מטורפות על איזור מסויים בעזה שהיו בו קרבות מטווח קרוב מאוד עם עשרות מחבלים... ההרוגים של צה"ל הפעם הם מאש פגז שנורה בטעות על בית שהם היו בו.

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אתמול גיליתי שאחד מהחבר'ה שהיה איתי בבי"ס ( שתי שכבות מעליי) נהרג בפעילות בעזה , דביר עמנואלוף , ת.נ.צ.ב.ה.
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1052572.html

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1052572.html
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תמונות מההפגנה אמש מול שגרירות ישראל בלונדון:
http://www.facebook.com/home.php#/album ... =509213556
http://www.facebook.com/home.php#/album ... =509213556
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
הנה סרטון הסברתי אדיר.... פליז תראו עד הסוף ותראו מי כתב אותו...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RQSfeNkJgBI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RQSfeNkJgBI[/youtube]
-
- בריל!
אתה יודע מה הבעייה המרכזית עם הסרטון הזה? שהנבלה שכתבה אותו משתמשת בטענות האלה כדי להצדיק חטאים מוסריים שלנו בארץ הזאת. כדי להצדיק גזענות ואלימות כלפי אנשים חפים מפשע. לא משנה כמה מה שנאמר במכתב הזה נכון ואני מסכים עם רובו, האיש שכתב אותו הוא לא יודע טוב מאותם מחבלים שרוצים לזרוק אותנו לים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
מעניין.. למרות שאני ממש לא "כהניסט" אני צריך להביא לך כמה ספרים שהוא כתב. אני חושב שהפעילים הפאנאטים שכולם רואים לא ירדו לסוף דעתו. הוא היה חכם מאוד. את המציאות הוא ניתח במדוייק עוד לפני הרבה זמן. והוא גם היה ריאליסטי. יכול להיות שתופתע לקרוא כמה מהדברים שלו.